2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım roka Balık'ı biliyo musun? Onun hemen arkası.. Ben bebişi de alıp gelirim sık sık oraya :) ararım seni de ceviz ağacında buluşuruz

Evet Hena kalacak gibi geliyor bana da :)

canım o yarı ortopedikler çok kalın değil mi park yatak için? Ben o yüzden almamıştım onlardan.

Bölgesel temziliklerinizi nasıl yapıyorsunuz ben epey zorlanıyorum
Jiletle alıyırumm canım. Ama her hafta alamıyorum ne yazıkki cok zor geliyor. Birazcık uzuyor 3 haftada bir alıyorum. Eşime daha hiç demedim alırmısın diye utandım sanırım birazcık :s ama bu hafta eşime aldırmam lazım yoksa keserim biryerlerimi. Bacaklarıma da ağda yaptırıyorum canım

Doktorum ağdaya 30. Haftaya kadar onay vermişti. Şimdilerde mecburen jilete döndüm, ona da eşim yardım ediyor mecburen. Benim portatif bir aynam yok belki olsa banyoya taşır kendim de yaparım ama

aaa 30dan sonra neden yasakmış ki? Benim hep arkadaşlarım doğuma gitmeden yaptırmışlar

Biliyırum ve bayılıyorum Roka balığın dekorasyonuna. Anam buluşuruz tabii :)) sonrada bi waffle patlatırız ceviz ağacında. Bilmiyırum ki canım mağazadan almadım ben netten aldım oda büyük geldi hiç denemedim park yatakta nasıl oluyor diye. Eger para iadesi yaparlarsa Akasyaya gidip denerim olmadı pamuk yatak alırım senin gibi. Bu arada sen ne zaman çıkıyorsun izine?

Hepinizin boyle 10 gün gibi kısacık gelir ve gecer inşallah zamanınız. Evet olumlamalar cok işe yarıyor kesinlikle oyle yapmalısın

evet çok tatlı bi yer, mezeleri ve balıkları da çok başarılı.. Patlatalım valla :)

Ay ben bu yatak konusuna çok taktım ya nedense.. Ama benim iade sürem de doldu sanırım. Napayım artık kullanırım bunu ya zaten gündüz odasında yatırıcam..

canım ben 19 eylülde çıkıyorum inşallah.

İsmine karar verdim ben aslında ama babası engel koyuyor
Siz barıştınız mı noldu son durum ne? Koysun canım ya onu taşıyan her derdini cefasını taşıyan sensin 9 ay boyunca bence söz hakkı tanımamalısın bu durumda babasına

Ekim'in 1 iç gibi gelirsen buralara ben Hena'yla gelirim yanına :) 20 sinden sonra problem yok benim için her yere gidebilirim. Aslında daha erkende çıkarım ama kıyamıyorum sanırım. Olsun sen yine bana söylersin tammı izne ayrıldığında buralara gelirsen ben muhtemelen gelirim kızımı da alıp yanına :)
Hiç balık rakı yapmadık orda ama merak ediyorum bide direk evimizin burda müzeyyen var orası da cok güzelmiş orayı da cok merakediyordum. Sen neden değiştirmek istiyorsun ki yatağı?

aaa 30dan sonra neden yasakmış ki? Benim hep arkadaşlarım doğuma gitmeden yaptırmışlar
Iki sebebi var canım. 1. Kasılmaları tetikleyebilirmiş, 2. Olarak da cilt hassaslaştığı için tahriş olma ihtimali çok yüksek. Ben bacaklarımı makineyle almama rağmen bikaç gün kırmızı kırmızı benekler çıktı ömrümde ilk defa ki benim cildim hiç de hassas değildir

ay biliyo musun ben de hep eylül sonu diyorum herkese ve hep içime 30 eylül doğuyo.. Allah gönlüne göre versin canım, sağlıkla doğuralım da gerisi önemli değil..

inş. aynı gün 30 eylülde doğururuz ikimiz de normal doğum yaparız da buraya yazarız hemen o gün.Ama tabiki sağalıkla doğuralım ,ben sürekli çok kolay olacak diyorum gittiğimde zaten 6 cm açılmış olacağım doktorum çok şaşıracak ,sonra gerisi de 2-3 saatte bitecek diyorum kendi doğum hikayemi doğurmadan yazıyorum inş. birebir aynı olur :)

Canım ben işimi ve iş arkadaşlarımı çok seviyorum,sadece be çok sık yurtdışına çıkıyorum işim gereği bebekten sonra patronum da zor olacağını düşünür hayır beni kovmaz ama daha pasif bir görev verir pek kabullenemem gibi ben mart ayındaki fuarıma bile annem ve oğlumla giderim diye planlar yapıyorum. bakalım nasıl olacak. inş. iyi olur

Evet canım maalesef kimse vazgeçilmez değil özel sektörde.Ama çalışana her yerde iş var dediğin gibi sadece benim korkum izmir'deyim ve burada çok büyük firmalar yok daha küçük bir yerde başlamak istemem ama yine de istanbul'a taşınmam bunun için:)

Bölgesel temziliklerinizi nasıl yapıyorsunuz ben epey zorlanıyorum

Canım ben ağdaya gidemiyorum ağdacımdan utanıyorum,bacaklarımda tüy tek tük çıkmaya başladı hamilelik başladığından beri azaldı yani makine ile alıyorum.Özel bölgeme hiç jilet vurmadım ,çok beceriksizim bacaklarımı kesmiştim bir keresinde .ben de evde ayna yardımıyla eldivenle aldım 2 kez şimdi doğuma gitmeden önce alırım ancak o zamana uzar .eşime aldıramam gibi geliyor .bence biraz da olsa gizli olmalıyız adam bir de kılla tüyle uğraşmasın.

Bu gidişle buluşma falan olamıcak...Hafta içi de hafta sonu da herkese uyması pek mümkün olamıyor. Böyle kalabalık bir ortamda yapılması gereken bence face de yapılan gibi...gün tarih yer ve saat bildirilir gelen gelir şeklinde olmak zorunda ne yazık ki herkesin bir işi çıkabiliyor...Buluşacaksanız haber verin bende gelmek isterim...

Herkese günaydın arkadaşlar :)

Son iş günlerini geçiren arkadaşlarım size gün daha aydındır :)

First'cüm canım nerdesin, doktordan geldikten sonra yazmadın.Herşey yolundadır umarım canım...

İyiyim iyiyim canim hersey yolunda cok sukur yazamadim buraya sana msj aticaktim unutmusum ozur dilerim
Buyumus kizim kocaman olmus masallah basasagi zamanini bekliyo iste:) haftaya cuma kontrole cagirdi nst ye giricekmisim sora da haftada 1 geliceksin dedi guzel bi muayene gecirdik yani...senin ne zaman kontrolun?

Bende yaptiricam agda doguma gitmeden once ama 32. Haftada yaptirdigimda biraz hassaslastigini hissettim cnm hafif de tahris oldu bide acidi belki o yuzden dr lar izin vermiyodur ama haftaya gttigimde bi sorucam bakalim

tabi ki canım geldiğimde haberleşiriz :) zaten 6 ay izin var elbet bir gün buluşuruz :) bence kesin gidin canım doğumdan sonra gerçekten güzel :) müzeyyeni de duydum ama iyi mi duydum kötü mü hatırlamıyorum

evet ağdacım söylemişti çok hassaslaşıcaksın diye ama jilet yapmak da istemiyorum ben üffff keşke lazerle halletseydim şu işi ya.

inşallah canım kolay doğumlarımız olur :) ben yaklaştıkça biraz korkar oldum ama vazgeçmeye niyetim yok bir de hep doktorlar ilk doğum 8-10 saat sürer diyip duruyor, sinir ediyorlar beni.. Ben bir de epidural istiyorum açıklığa yetişemem diye korkuyorum ama yetişemiycem sanırım çünkü benim ağrı eşiğim yüksektir kesin anlamam ben doğum sancısını

Kesinlikle katılıyorum. Ben Cumartesi günleri herkese uyuyor diye Cumartesi diye başlattım ama herkesin kendine gore işleri çıkıyor işte ee bugun sen gelsene Kadıköy'e? Ben gidiyorum Kadıköy'e bugun annemle beraber. Snowla da buluşmaz en yakın zamanda ona da gelirsin kaynaşırız iyice

Bende yaptiricam agda doguma gitmeden once ama 32. Haftada yaptirdigimda biraz hassaslastigini hissettim cnm hafif de tahris oldu bide acidi belki o yuzden dr lar izin vermiyodur ama haftaya gttigimde bi sorucam bakalim

hadi yaaa korktum bak şimdi.. Ama doğuma nasıl gidicez öyle utanırım ben tüylü tüylü

benimde aksine hemen uzuyor dediğin gibi başkasına yaptırmakde istemiyorum

Siz barıştınız mı noldu son durum ne? Koysun canım ya onu taşıyan her derdini cefasını taşıyan sensin 9 ay boyunca bence söz hakkı tanımamalısın bu durumda babasına
Daha barışmadık canım. Hem barışalım diyor hemde sensiz çok mutluyum kafam rahat falan diyor. İsminide koymak için doğum raporunu vermem dedim kavga çıkartırım diyor hastaneyi karıştırırım diyor o durumdada uğraşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…