2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Önemli değil tatlım,herşey yolunda olsun da, iyi habereri gecikmeli almada sıkıntı yok :) Maşallah minik kuzucuğa,uslu uslu beklesin zamanını :)Kontroller sıklaştı o zaman,haftada bire mi indirdi kontrol sıklığını? Benim muayenem bu cumartesi,bakalım dr neler diyecek...

üff Allah kolaylık versin canım.. O ne istiyor sen ne istiyorsun isim olarak? İki isim koysanız?

ben de bu cumartesi gidecektim ama 30 ağustos diye çalışmıyormuş doktorum ne zaman gidicem bilmiyorum bir sonraki haftaya kalsa geç mi olur bilemedim..

hadi yaaa korktum bak şimdi.. Ama doğuma nasıl gidicez öyle utanırım ben tüylü tüylü

Canim ben lazerliyim aslinda cok az cikiyo yani hamilelikle beraber biraz artti yoksa 3-4 ayda 1 arada agda yaptirmam yetiyodu...ama acisada tahris de olsa doguma oyle gidemem ben bide normal istiyorum zaten almadigin zaman ebeler aliyomus flan diye biseyler duydum hayatta oyle bi duruma dusurmek istemem kendimi jilet ypsak sancinin ne zaman gelcegi belli diil ee hergun jilet mi yapcam gobegimden hicbisey goremiyorum zaten

Evet kontroller baya sıklasti simdi 10 gun soraya cagirdi ama ondan sora haftada 1 gidicekmisim:) kuzucuk 2340 gr olmus valla tekmelerinin sertliginden anlamaliydim aslinda da 2 haftada 470. Gr alcagini hic tahmin edemedim:)

Bakalim senin kuzucukk ne alemdee sende haftasinu hic girmiyosun ama kontrolden sora bi haber ceirisin dimi cnm ya merak ederim

aynen canım ben de duydum onu orda alıyorlarmış ne kötü işte ben de normal istiyorum belirsiz olduğundan da ağda yaptırmak en doğrusu gibi geliyor. Neyse en iyisi 38 haftalıkken falan yaptırmak. Ben de göremiyorum ya

Ben de dün ilk defa normal doğum videosu izledim keşke izlemeseydim ben de biraz korkmaya başladım yine de vazgeçmek istemiyorum 3700den fazla olursa belki düşünürüm sezeryan .Perte çıkmayalım bu yaşta :)neyse bunları düşünmeyelim şimdi madem senin ağrı eşiğin yüksek sen gittiğinde 4 cm açılman olacak zaten sonrasında epidural yaparlar.sanıyorum 4 den fazla ise yapmıyorlar artık epidural ?öyle miydi ki ya ?

ben de lazeri hamilelikte artıyor yeniden çıkıyor diye yaptırmamıştım doğruymuş demekki doğum olsun biraz iyileşeyim hemen halledicem bu olayı bıktım artık işkence gibi doğuma gidicez bir de bu kılın tüyün stresi eklenecek.Hay allahım ya .

aynen canım 4den fazla olursa yapmıyorlar. Benim arkadaşım yetişemedi mesela, 6 cm olmuştu gittiğinde. bakalım ne zaman dayanamaz hale gelicek de gidicez hastaneye :) erkenden de gidip saatlerce orda durmak da istemiyorum çünkü.

aynen ben de hemen lazer olayını halledicem ama emzirirken olur mu bilemedim.

Evet cnm bende agdacima sormustum 37 de gel yapalim dedi oyle ypmayi dusunuyorum bende

Aynen xanim benim tuyleri arttirdi herkeste ayni etkiyi yaparmi bilmem ama lazer mucize gibi bisey herkese tavsiye ediyorum 10 numara 5 yildiz:)

slm kızlar naslsınz :) benım son zamanlarda backlarmda kollarmda agrılar oluyo devamlı iş yapmş gbi agrıyo ellerim uyuşuyo avuçlarm karıncalaşyo. bide bir haftadr heryerim kaşınyo kırmızı benekler olmaya başladı acaba hamilelikten mi oluyo budurumu yasayan varmı acaba ?

Hafta içi evden çalışıyorum. Bu son projem yetiştirmeye çalışıyorum. Bu hafta bitiricem inş..Planlı olsa ayarlardım büyük ihtimalle...Size iyi gezmeler cnm...

ben 4 sene önce lazer yaptırdım.son bir seansı kalmıştı ona da gidersem bir seans ücretsiz gidecektim. son seansa gidemeyince 2 seansım eksik kaldı.
dolayısıyla seyrek var. en çok bikini bölgesinde var. ki orası da seyrekti,cılızdı epilasyon aletiyle ayda vs alsam da oluyordu. hamilelikte sıkılaştı ve rahatsız da ediyor. evet belki hamilelikte sıklaşıyor ama en azından az oluyor. yani iyik ki lazer yaptırmışım yoksa bunlarla nasıl uğraşacağım diyorum.

en son bir ay önce epilasyon aletiyle aldım.ilerde ne olacağı belli olmaz diye.. daha doğrusu almaya çalıştım, göremeyince mecburen eşimi çağırdım. sen alır mısın şuraya tutacaksın şöyle dedim. aslında turchanka nın dediği gibi kılla tüyle uğraşsın da istemiyordum. dr a gidecektim. Eşimin yüzünden yapamayacağı belli oluyordu. ben de aynayı tut o zaman dedim. tuttu o zaman bile zorlandım uzanabildiğim kadar yaptım.

şimdi biraz uzadı ya anneme ağdayla aldırıyım daha uzun rahat ediyim diyordum eylülde söz böyle söyleyince vazgeçtim. neyse bakalım anneme yine makineyle aldırtırımı herhamlde.

Sen şimdi minik paşayla geçireceğin günlerin keyfini düşün canım, hem evde çok kalan biri olmadığın için bence bebeğinle de güzel değerlendirirsin izin günlerini. Bizim bebişler gözünü açana kadar kış gelmiş olacak ama ben yine de eve kapatnmak istemiyorum, Allah yardım ederse. Özelde kariyer yapmak daha zor ama sen 6 yılıı güzel değerlendirmişsin, baksana Marttaki fuarı bile düşünmüşsün şimdiden, bundan sonrası onların kaybı olur:)
İsmine karar verdim ben aslında ama babası engel koyuyor

Canım senin eşini anlayınca hayatın anlamını da bulmuş olacaz hep beraber:) ama Snowun dediği mantıklı aslında iki isim koysanız, hem ikinizin beğendiği ismi koymak ortak bir karar almış olmanızı da sağlar, bebeği de daha çok sahiplenir belki:/

Cool siz isim düşündünüz mü bu arada, ne olacak minik kahramanın adı?:)

Ben de bilek ve bacak ağrısı oluyor arada ama geçen bahsettiğim gibi zaten artık ağrımayan bir yerimiz kalmadı, çünkü vücudumuzun yükü ağırlaştı canım. Uyuşma ve karıncalanma da normaldir muhtemelen ama kontrolün yakın değilse bir aile hekimine gidip sor istersen, gerekirse kan tahlili de veririsin, aklın kalmaz.

Canim bendede agri var ama avuclarimda bisey yok sukur kirmizi benekler genelde acik tenlerde muhakkak oluyormus

Vayyy Snow'umuza da bakaın, canım bence sen epidural eşiğini geçene kadar dayanıp da gitmezsen hiç üzülme sonrası rahat olur ki 10 cm olunca bebek gelirmiş zaten. Siz bilinçli ve cesur annişlersizniz, Allahın yardımıyla güzel güzel nefes talimiyle atlatırsınız inşallah:)

Benim ilk dogumum normaldi ve ilk evresi zor olsada sonrasi cok guzel bebisinle hemen duygusal bag kuruyorsun hemen kucagima aldim ..inslh bu dogumumda normal olur ve ilk dogumumda sunni sanci almistim ..buna.ragmen inslh normal olur diyorum kismet bakalim

Hastanenin muhasebe bölümü tel de 3 binli bir fiyat söyledi , ama doktorum paket fiyatı verdiğini duydum daha uygun fiyat haftaya konuşacağım . Sana fiyatı kim söyledi doktorun mu ?
Evet ben doktorun kliniğine ödeyeceğim onlar anlaşacakmış... Sen öğrende haber ver bakalım. Benim doktorum doçent kendi fiyatı 5000 zaten , memorialda 9000 mış. Beni o hastaneye yönlendirdi....

hiç araştırmadım canım araştırmak lazım.Ben dudağıma 1 ml dolgu yaptıracaktım mesela emziren annelere yapılmıyormuş ben de vazgeçtim çünkü ben saçlarımı bile boyamadım bu yaşıma kadar hamile kalırsam alışan saçı boyamak zorunda kalırım diye .ama lazer çok sorun olmaz sanırım sadece o bölge ışık veriyorlar koltuk altına yaptırmam olmazsa .duyarsan bir şey yazarsın nasılsa doğumdan sonra da burdayız inş.

Canım zaten bebeğimin varlığını öğrendiğimden beri o kadar da takmıyorum. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı benim o zaman iş ile ilgili kaygılarım olmuştu hamileliğimi öğrendikten sonra .bebek de bu anne bana uygun değil dedi bıraktı beni Ama bu sefer benden sonrası tufan demiyorum ama çok da takmıyorum yani. vallahi evde ne yapılır pek bilmiyorum ilk defa bu kadar uzun süre evde ,nasıl geçecek ben de çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…