İyiyim iyiyim canim hersey yolunda cok sukur yazamadim buraya sana msj aticaktim unutmusum ozur dilerim
Buyumus kizim kocaman olmus masallah basasagi zamanini bekliyo iste:) haftaya cuma kontrole cagirdi nst ye giricekmisim sora da haftada 1 geliceksin dedi guzel bi muayene gecirdik yani...senin ne zaman kontrolun?
Bende yaptiricam agda doguma gitmeden once ama 32. Haftada yaptirdigimda biraz hassaslastigini hissettim cnm hafif de tahris oldu bide acidibelki o yuzden dr lar izin vermiyodur ama haftaya gttigimde bi sorucam bakalim
Daha barışmadık canım. Hem barışalım diyor hemde sensiz çok mutluyum kafam rahat falan diyor. İsminide koymak için doğum raporunu vermem dedim kavga çıkartırım diyor hastaneyi karıştırırım diyor o durumdada uğraşmak istemiyorum
Önemli değil tatlım,herşey yolunda olsun da, iyi habereri gecikmeli almada sıkıntı yok :) Maşallah minik kuzucuğa,uslu uslu beklesin zamanını :)Kontroller sıklaştı o zaman,haftada bire mi indirdi kontrol sıklığını? Benim muayenem bu cumartesi,bakalım dr neler diyecek...
hadi yaaakorktum bak şimdi.. Ama doğuma nasıl gidicez öyle utanırım ben tüylü tüylü
Önemli değil tatlım,herşey yolunda olsun da, iyi habereri gecikmeli almada sıkıntı yok :) Maşallah minik kuzucuğa,uslu uslu beklesin zamanını :)Kontroller sıklaştı o zaman,haftada bire mi indirdi kontrol sıklığını? Benim muayenem bu cumartesi,bakalım dr neler diyecek...
Canim ben lazerliyim aslinda cok az cikiyo yani hamilelikle beraber biraz artti yoksa 3-4 ayda 1 arada agda yaptirmam yetiyodu...ama acisada tahris de olsa doguma oyle gidemem ben bide normal istiyorum zaten almadigin zaman ebeler aliyomus flan diye biseyler duydum hayatta oyle bi duruma dusurmek istemem kendimijilet ypsak sancinin ne zaman gelcegi belli diil ee hergun jilet mi yapcam gobegimden hicbisey goremiyorum zaten
inşallah canım kolay doğumlarımız olur :) ben yaklaştıkça biraz korkar oldum ama vazgeçmeye niyetim yokbir de hep doktorlar ilk doğum 8-10 saat sürer diyip duruyor, sinir ediyorlar beni.. Ben bir de epidural istiyorum açıklığa yetişemem diye korkuyorum ama yetişemiycem sanırım çünkü benim ağrı eşiğim yüksektir kesin anlamam ben doğum sancısını
Canim ben lazerliyim aslinda cok az cikiyo yani hamilelikle beraber biraz artti yoksa 3-4 ayda 1 arada agda yaptirmam yetiyodu...ama acisada tahris de olsa doguma oyle gidemem ben bide normal istiyorum zaten almadigin zaman ebeler aliyomus flan diye biseyler duydum hayatta oyle bi duruma dusurmek istemem kendimijilet ypsak sancinin ne zaman gelcegi belli diil ee hergun jilet mi yapcam gobegimden hicbisey goremiyorum zaten
Ben de dün ilk defa normal doğum videosu izledim keşke izlemeseydim ben de biraz korkmaya başladım yine de vazgeçmek istemiyorum 3700den fazla olursa belki düşünürüm sezeryan .Perte çıkmayalım bu yaşta :)neyse bunları düşünmeyelim şimdi madem senin ağrı eşiğin yüksek sen gittiğinde 4 cm açılman olacak zaten sonrasında epidural yaparlar.sanıyorum 4 den fazla ise yapmıyorlar artık epidural ?öyle miydi ki ya ?
ben de lazeri hamilelikte artıyor yeniden çıkıyor diye yaptırmamıştım doğruymuş demekki doğum olsun biraz iyileşeyim hemen halledicem bu olayı bıktım artık işkence gibi doğuma gidicez bir de bu kılın tüyün stresi eklenecek.Hay allahım ya .
aynen canım ben de duydum onu orda alıyorlarmış ne kötüişte ben de normal istiyorum belirsiz olduğundan da ağda yaptırmak en doğrusu gibi geliyor. Neyse en iyisi 38 haftalıkken falan yaptırmak. Ben de göremiyorum ya
Ben de dün ilk defa normal doğum videosu izledim keşke izlemeseydim ben de biraz korkmaya başladım yine de vazgeçmek istemiyorum 3700den fazla olursa belki düşünürüm sezeryan .Perte çıkmayalım bu yaşta :)neyse bunları düşünmeyelim şimdi madem senin ağrı eşiğin yüksek sen gittiğinde 4 cm açılman olacak zaten sonrasında epidural yaparlar.sanıyorum 4 den fazla ise yapmıyorlar artık epidural ?öyle miydi ki ya ?
ben de lazeri hamilelikte artıyor yeniden çıkıyor diye yaptırmamıştım doğruymuş demekki doğum olsun biraz iyileşeyim hemen halledicem bu olayı bıktım artık işkence gibi doğuma gidicez bir de bu kılın tüyün stresi eklenecek.Hay allahım ya .
Hafta içi evden çalışıyorum. Bu son projem yetiştirmeye çalışıyorum. Bu hafta bitiricem inş..Planlı olsa ayarlardım büyük ihtimalle...Size iyi gezmeler cnm...Kesinlikle katılıyorum. Ben Cumartesi günleri herkese uyuyor diye Cumartesi diye başlattım ama herkesin kendine gore işleri çıkıyor işte ee bugun sen gelsene Kadıköy'e? Ben gidiyorum Kadıköy'e bugun annemle beraber. Snowla da buluşmaz en yakın zamanda ona da gelirsin kaynaşırız iyice
herkese günaydın tatlı anneler
iş yerinde bugünü saymazsam son 7 iş günüm .ama aklım yine de işte kalacak gibi bir türlü gönül rahatlığı ile gidemiyorum , ben 6 yıldır 15 gün üstüste tatil yapmadım şimdi çok garip geliyor bir de yerime birisi bakacak insan bir geriliyor ,işimi kaybetme korkusu yaşıyorum sanırımAllah korusun
İsmine karar verdim ben aslında ama babası engel koyuyor
slm kızlar naslsınz :) benım son zamanlarda backlarmda kollarmda agrılar oluyo devamlı iş yapmş gbi agrıyo ellerim uyuşuyo avuçlarm karıncalaşyo. bide bir haftadr heryerim kaşınyo kırmızı benekler olmaya başladı acaba hamilelikten mi oluyo budurumu yasayan varmı acaba ?
Canim bendede agri var ama avuclarimda bisey yok sukur kirmizi benekler genelde acik tenlerde muhakkak oluyormusslm kızlar naslsınz :) benım son zamanlarda backlarmda kollarmda agrılar oluyo devamlı iş yapmş gbi agrıyo ellerim uyuşuyo avuçlarm karıncalaşyo. bide bir haftadr heryerim kaşınyo kırmızı benekler olmaya başladı acaba hamilelikten mi oluyo budurumu yasayan varmı acaba ?
aynen canım 4den fazla olursa yapmıyorlar. Benim arkadaşım yetişemedi mesela, 6 cm olmuştu gittiğinde. bakalım ne zaman dayanamaz hale gelicek de gidicez hastaneye :) erkenden de gidip saatlerce orda durmak da istemiyorum çünkü.
aynen ben de hemen lazer olayını halledicem ama emzirirken olur mu bilemedim.
Evet ben doktorun kliniğine ödeyeceğim onlar anlaşacakmış... Sen öğrende haber ver bakalım. Benim doktorum doçent kendi fiyatı 5000 zaten , memorialda 9000 mış. Beni o hastaneye yönlendirdi....Hastanenin muhasebe bölümü tel de 3 binli bir fiyat söyledi , ama doktorum paket fiyatı verdiğini duydum daha uygun fiyat haftaya konuşacağım . Sana fiyatı kim söyledi doktorun mu ?
hiç araştırmadım canım araştırmak lazım.Ben dudağıma 1 ml dolgu yaptıracaktım mesela emziren annelere yapılmıyormuş ben de vazgeçtim çünkü ben saçlarımı bile boyamadım bu yaşıma kadar hamile kalırsam alışan saçı boyamak zorunda kalırım diye .ama lazer çok sorun olmaz sanırım sadece o bölge ışık veriyorlar koltuk altına yaptırmam olmazsa .duyarsan bir şey yazarsın nasılsa doğumdan sonra da burdayız inş.aynen canım 4den fazla olursa yapmıyorlar. Benim arkadaşım yetişemedi mesela, 6 cm olmuştu gittiğinde. bakalım ne zaman dayanamaz hale gelicek de gidicez hastaneye :) erkenden de gidip saatlerce orda durmak da istemiyorum çünkü.
aynen ben de hemen lazer olayını halledicem ama emzirirken olur mu bilemedim.
Sen şimdi minik paşayla geçireceğin günlerin keyfini düşün canım, hem evde çok kalan biri olmadığın için bence bebeğinle de güzel değerlendirirsin izin günlerini. Bizim bebişler gözünü açana kadar kış gelmiş olacak ama ben yine de eve kapatnmak istemiyorum, Allah yardım ederse. Özelde kariyer yapmak daha zor ama sen 6 yılıı güzel değerlendirmişsin, baksana Marttaki fuarı bile düşünmüşsün şimdiden, bundan sonrası onların kaybı olur:)
Canım senin eşini anlayınca hayatın anlamını da bulmuş olacaz hep beraber:) ama Snowun dediği mantıklı aslında iki isim koysanız, hem ikinizin beğendiği ismi koymak ortak bir karar almış olmanızı da sağlar, bebeği de daha çok sahiplenir belki:/
Cool siz isim düşündünüz mü bu arada, ne olacak minik kahramanın adı?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?