Allah insanı evladıyla sınamasın inş. hiç ciddi bir hastalığı olmaz evlatlarımızın doğduktan sonra da .
doktor normal doğum yapmamda bir sakınca olmadığını en baştan beri söylüyor,bebeğin başı bayağı aşağı inmiş ,daha hiç nstye girmedim.Ben aslında 8 ekim de değil de 30 eylül de doğsun istiyorum ,babamın ölüm tarihi .O günü ailemin hafızalarında daha iyi bir olayla değiştirmek istiyorum .inş.30 Eylül'de doğar .ben zaten doğumu soranlara hiç 8 ekim demiyorum hep eylül sonu diyorum bakalım nasıl olacak .
Kızlar benim ayaklarım kaşınıyor ve pütürtüler oluyor . Çok sıkıntılı bir durum bu . Doktorumu aradım tahlil istedi
Neden olur ki ?
Herkese hayırlı sabahlar:)
Bugün normal doğum için şafak 35-İzmir.
Son 2 iş günüm:)
Akşam 16:20de doktor randevum var. Çıkınca size detayları yazarım kızlar. İnşallah güzel şeyler duyarım.
herkese günaydın tatlı anneler
iş yerinde bugünü saymazsam son 7 iş günüm .ama aklım yine de işte kalacak gibi bir türlü gönül rahatlığı ile gidemiyorum , ben 6 yıldır 15 gün üstüste tatil yapmadım şimdi çok garip geliyor bir de yerime birisi bakacak insan bir geriliyor ,işimi kaybetme korkusu yaşıyorum sanırımAllah korusun
Allah insanı evladıyla sınamasın inş. hiç ciddi bir hastalığı olmaz evlatlarımızın doğduktan sonra da .
doktor normal doğum yapmamda bir sakınca olmadığını en baştan beri söylüyor,bebeğin başı bayağı aşağı inmiş ,daha hiç nstye girmedim.Ben aslında 8 ekim de değil de 30 eylül de doğsun istiyorum ,babamın ölüm tarihi .O günü ailemin hafızalarında daha iyi bir olayla değiştirmek istiyorum .inş.30 Eylül'de doğar .ben zaten doğumu soranlara hiç 8 ekim demiyorum hep eylül sonu diyorum bakalım nasıl olacak .
Hemen geçiyor canım ama şu son günler geçmiyor gercekten son 5 gün kaldığında Heralde hiç uyuyamam heyecandan :)
iş yerinde bugünü saymazsam son 7 iş günüm .ama aklım yine de işte kalacak gibi bir türlü gönül rahatlığı ile gidemiyorum , ben 6 yıldır 15 gün üstüste tatil yapmadım şimdi çok garip geliyor bir de yerime birisi bakacak insan bir geriliyor ,işimi kaybetme korkusu yaşıyorum sanırımAllah korusun
Herkeslere günaydın güzel mutlu bir gün olur inşallah bizim için. Bugun biz 11 Bilecik :)Olduk ki
Herkese hayırlı sabahlar:)
Bugün normal doğum için şafak 35-İzmir.
Son 2 iş günüm:)
Akşam 16:20de doktor randevum var. Çıkınca size detayları yazarım kızlar. İnşallah güzel şeyler duyarım.
Bilmiyorum ki annem hena diyor eşim ilay diyor ben ortada kararsız kaldım. Ilay ilaydanın kısaltması gibi duruyor. Sanki üşenmişsin de ilay diyip kestirip atmışsın gibi duruyor. Kararsızlığın dibindeyim yanigünaydın canım :) çok az kaldı heyecan doruktasen yatağını dolabını falan naptın canım? hiç bahsetmedin bunlardan? isimde karar verdiniz mi?
Herseyi an an yazcam telefonu ilk elime verdiklerinde. Birde fotoğraf koyarım tabi yol arkadasım oldunuz hepiniz benim. Herseyi beraber paylaştık burda en büyük sırları bile biliyoruz o yüzden ilk siz duymalısınız herseyi :)
Bilmiyorum ki annem hena diyor eşim ilay diyor ben ortada kararsız kaldım. Ilay ilaydanın kısaltması gibi duruyor. Sanki üşenmişsin de ilay diyip kestirip atmışsın gibi duruyor. Kararsızlığın dibindeyim yani
Onun dışında oda yapmadık canım biz. Hem tasıncaz zaten. Hemde oda yapmak için birazcık büyümesini bekliyoruz. Kışlık dolabımız vardı 3 gözünü boşaltım. Kendi dolayımızın bir gözünü yine kızıma ayırdım. Bide etejer verdim kızıma. Şimdilik o şekilde idare ediyoruz. Bizim odamız da park yatağı tek eksiği park yatağın içinde ki yatak, bir gelmedi yatağımız e.bebekten
hadi canım az kalmış :)) ben de haftaya cuma günü yokum yıllık iznim vardı bu günler için sakladığım onu kullanıcam işteGünaydın şeker anneler :) benim de bugünü saymazsak 17 iş günü kaldı :)
hadi canım az kalmış :)) ben de haftaya cuma günü yokum yıllık iznim vardı bu günler için sakladığım onu kullanıcam işte
Neresinde koşuyolunun :) evet burda oturuyorum ama annemde koşuyolunda oturuyor taşınsam bile sürekli buraya gelip giderim. Gorusebiliriz kesinlikle. Baksana kimseden ses çıkmadı bari biz buluşalım :) bende sanırım o anı bekliyorum. Kızımın suratına bakınca belli olacak ama muhtemelen hena kalacak ilay diye sevemiyorum kızımıCanım ben Hena diyorum :) İlay çok duydum bir de dediğin gibi kısaltma gibi, bir de yabancılar nasıl söyler ki İlay'ı bilemedim? Hena bana çok sıcak geliyor.. Hayırlısı olsun canım doğunca yüzüne baktığında gelirmiş o isim hissi derler belki öyle olur
İyi yaptın canım taşınacaksın doğru.. Canım sen Koşuyolu'nda oturuyodun dimi? O zamana kadar taşınmazsan benim eşimin iş yeri de Koşuyolu'nda, doğum iznindeyken görüşürüz belki
hangi yataktan aldın canım park yatak için?
Doktorum ağdaya 30. Haftaya kadar onay vermişti. Şimdilerde mecburen jilete döndüm, ona da eşim yardım ediyor mecburen. Benim portatif bir aynam yok belki olsa banyoya taşır kendim de yaparım amaBölgesel temziliklerinizi nasıl yapıyorsunuz ben epey zorlanıyorum
inş.canım insanın aklına geliyor işte ama olumlama yapayım ben yine o kadar faydasını gördüm ki artık polyanna gibi oldum:) son 11 gün yarından itibaren forum olarak 10 dan geriye sayalım senin için.çok heyecanlı .Korkma canım korkma ki çekme kötü düşünceleri. Inşallah işini bıraktığın gibi bulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?