amin canım inşallah şu zamanlarımız bir an önce geçer de bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız...ben kendimden çok bebeğimi düşünüyorum, bir sorun var mıdır, ona bir zararı olur mu diye kendi kendimi yiyorum resmenŞükret yeni başladı ben son bir aydır bu ağrıyı çekiyorum. Buna da şükür sorun olmasın da...Normalmiş...
Aynen anlattığın gibi gittikçe ağrının şiddeti arttı bende...Sağa sola dönmek oturmak kalkmak hatta hapşırırken bileAz kaldı diyoruz bu da 9 ay seni taşıdım demelerinin nedeni heralde.. Bu ağrıyla yaşıyoruz resmen :) Allah hepimize kolaylık versin...
Doç Dr Arda Lembet cnmDoktorunun adı ne canım?
benı 30 +3den sonra ıkı haftada bır cagrdı.19unda gel demstı ama buz hala gdemedk.bugun gene nıyetlendk gene gdemedk.tekte göndermez esım.etrafmdada gdeblcegm kımse yok.cmrtsı annem gelcek olmazsa onla gtcem.hareketlerı çok ıyı ama bugun pek hareketlı dgl.az hareket edıor.gerınıp mınık dokunuşlar yapıor.uyuyrmu acaba.sert tekmelerıne alışınca evham yaptm bugunBayağı olmuş ama bu haftadan sonra sıklaşacak zaten kontroller..Hareketleri güzelse bence hiç endişe etme.. ne zaman randevun?
olablr cnm ondan kendısınede benzesın ıster ama benzemesede olsun ,netıcede sen kocanu begendınde aldın.ıns bnm bırde saglklı hayrlı oglusum olurda.bır kız bır erkek kapatrz dükkanıEn iyileri sizin olsun ama simdiki bebegimde cinsiyet farkli oldugu icin kime benzeyecegini cok merak ediyorum bekleyip gorcez artik kesin oda baba tarafina benzer benim kocisin genleri daha agir basiyo
6-7 çok derken 8-10 çıktık :) artık doğsunda bakarız zaten sipariş verdikten sonraki gün geliyor bez,
Ayyy benim hiç akraba kısmı gelmedi aklımaBabasına benzeyebilir istediği kadar benim sorunum ailesi ve akrabalarıyla. Cok koyu ten ben sevmem fazla genelde de hepsi koyu ten. Ama akrabaları gercekten olmamış eşimin yani yapcak birsey yok. Ben oğlum olursa direk babaya benzesin istiyorum. Ama yine sadece babaya
inşallah öyledir canım, daha büyük bir sorun olmasın da razıyım artık, sana da geçmiş olsun cnmkaç günde geçmişti?
olablr cnm ondan kendısınede benzesın ıster ama benzemesede olsun ,netıcede sen kocanu begendınde aldın.ıns bnm bırde saglklı hayrlı oglusum olurda.bır kız bır erkek kapatrz dükkanı
Bu karın ağrıları hiç yok bende.Bu kasilmalarin da bir adı vardı sanırım.Bi bakıma iyiymiş normal doğumaŞükret yeni başladı ben son bir aydır bu ağrıyı çekiyorum. Buna da şükür sorun olmasın da...Normalmiş...
Aynen anlattığın gibi gittikçe ağrının şiddeti arttı bende...Sağa sola dönmek oturmak kalkmak hatta hapşırırken bileAz kaldı diyoruz bu da 9 ay seni taşıdım demelerinin nedeni heralde.. Bu ağrıyla yaşıyoruz resmen :) Allah hepimize kolaylık versin...
Herşey başa bela valla benim hamile kaldıktan sonra hem saçlarım uzadı gürleşti hem tüylerim iki haftada bir alıyorum nerdeyse hormanlardan galiba bana ters etki yaptı bende eğer diyorum doğum sancım aniden tutarsa krem aldım artık böyle hızlı uzadığı için aniden yakalanmak istemiyorum o halde gidersende zaten hemsireler jilet vuruyorlarmış ama insan utanır o halde gitmeye
Ayyy benim hiç akraba kısmı gelmedi aklımaYa büyük konuşmak istemem ama bende halasina falan benzesin istemem yani.Bende esmer kızları beğenirim ama bizde esmer yok malesef.Hatta eşim göçmen benim.O yüzden sarışın olacak bence diyor ama sonra koyulasir öyle olsa da.Artık ultrasonda yüzünü de göstermez galiba. Neyse sağlıcakla dogsunlar da gerisi teferruat :)
tam 3hafta 2guj gecti kontrol den berı.ben ozamanda bebegın yuzunu goremedm hatrlarsanz anlatmstm hatta ıcımde ukte kalmayı.zaten detaylıdan berı göremedim kı yuzunu.4hazırandn berı.ters donumcede yuzunu saklarmış.sanrm doguma kadar goremıcemİnşallah canim Allah herkesin gonlune göre versin doktor aranida baya acmissin ana bebegin hareketlerini hissediyorsan rahatla bence eger hareketlerde yavaşlama olunca galiba yerleti daraliyo ondan olabilir sma sen yinede bu hafta gitmeye çalış bende 13 eylulde gidicem yaklaşık iki hafta sonra onceden bir ay nasıl bekliyorduk zanan geçiyordu simdi bir an once su iki hafta gecsede görsem diyorum halbuki daha dun gordum ama insan doymuyor işte neyaparsin evlat
Normal doğuma hazırlık olabilir. Umarım öyledir. Dr a sorunca normal diyor bebeğim doğum pozisyonunda erkenden aldı pozisyonu kilosu da var karnımda çok büyük sanırım bunların da etkisi var...Bu karın ağrıları hiç yok bende.Bu kasilmalarin da bir adı vardı sanırım.Bi bakıma iyiymiş normal doğuma
hazırlık gibi diye kalmış aklımda.Ama bi doktora danismakta fayda var genede.
Amin canım hepimiz öyle bebekleri düşünüyoruz hep..Dr bir sorun görmüyor. Bu ağrılara da olağan dedi... Kendi kendini yeme iyi düşün biraz daha rahat ol. Bir sorun hissettiğinde Dr a sorarsın zaten öyle yapmışsın:)amin canım inşallah şu zamanlarımız bir an önce geçer de bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız...ben kendimden çok bebeğimi düşünüyorum, bir sorun var mıdır, ona bir zararı olur mu diye kendi kendimi yiyorum resmenAllah hepimize yardım etsin de sağlıcakla doğuralım bebişlerimizi...
Kızlar Burt's Bees ürünlerini duydunuz mu? bugün eczaneye gittim bebeğim için mustelanın ürünlerini alacaktım kadın bu daha diyerek Burt's Been bebek ürünlerini tavsiye etti.%99.9 doğal dedi.Bende duymamıştım biraz araştırayım dedim almadan çıktım.Bazı sitelerdekiler çok memnun ama abartmaya gerek yok mu acaba mustela ile ayn sayılır fiyatı ama boyutları ufak..Duyanlar var mı acaba?
Mustela direk anne çocuk üzerine bildiğim kadarıyla.Burt's Bees de güzel .Ama ben çocuğu olanlara sordum danistim sebamed aldım.Hem cok daha ekonomik :)
Benimde ablamın bebeği daha yeni o önerdi mustelayı çok iyi dedi..Bende büyük ihtimal mustela alırım..Çok hassas davranıp alerjik birşey olsun istemiyorum.Sebamed de güzel herkes memnun dediğin gibi ekonomikte.. bakarsın bende dönüş yapıp alırım sebamed:)
Ay o zaman ne alacağız biz bebelere!!!Göz gezdirdim, Mustelanın bebek şampuanında toksik maddeler var. Ama Sebamed şampuan içeriği hakkında fikrim yok. Sebamed'in bebe yağı idi sanırım onda da petrol ürünü vardı yanılmıyorsam, etiketine bakmıştım ve şok olmuştum.
Burts Bees'in bir şampuanına baktım, daha masum çıktı:
http://www.ewg.org/skindeep/product/473688/Burt's_Bees_Baby_Bee_Shampoo_&_Wash,_Fragrance_Free/
Benimde son üç gündür gece yattigimda bacaklarim sızlıyor özellikle sol bacak altı uyuyamiyorum bazen.Birde ben korkudan gündüz evde de varis çorabı giyiyorum öyle bunaltıyor ki anlatamam.Ama doğum sonrası korsede giyecegiz bi şekilde.Bu sıcaklarda hamilelik gerçekten cok zor.Bu arada bacakları şişen varsa mutlaka zor da olsa hamile varis çorabı giysin.Benim sislerim neredeyse indi.Normal doğuma hazırlık olabilir. Umarım öyledir. Dr a sorunca normal diyor bebeğim doğum pozisyonunda erkenden aldı pozisyonu kilosu da var karnımda çok büyük sanırım bunların da etkisi var...
Sende olmaması büyük rahatlıkHareketlerimi çok kısıtlıyor.
tam 3hafta 2guj gecti kontrol den berı.ben ozamanda bebegın yuzunu goremedm hatrlarsanz anlatmstm hatta ıcımde ukte kalmayı.zaten detaylıdan berı göremedim kı yuzunu.4hazırandn berı.ters donumcede yuzunu saklarmış.sanrm doguma kadar goremıcembakım yrn gene gtmeye calıscsm.ins hersey yolundadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?