2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
amin canım inşallah şu zamanlarımız bir an önce geçer de bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız...ben kendimden çok bebeğimi düşünüyorum, bir sorun var mıdır, ona bir zararı olur mu diye kendi kendimi yiyorum resmen Allah hepimize yardım etsin de sağlıcakla doğuralım bebişlerimizi...

Bayağı olmuş ama bu haftadan sonra sıklaşacak zaten kontroller..Hareketleri güzelse bence hiç endişe etme.. ne zaman randevun?
benı 30 +3den sonra ıkı haftada bır cagrdı.19unda gel demstı ama buz hala gdemedk.bugun gene nıyetlendk gene gdemedk.tekte göndermez esım.etrafmdada gdeblcegm kımse yok.cmrtsı annem gelcek olmazsa onla gtcem.hareketlerı çok ıyı ama bugun pek hareketlı dgl.az hareket edıor.gerınıp mınık dokunuşlar yapıor.uyuyrmu acaba.sert tekmelerıne alışınca evham yaptm bugun

En iyileri sizin olsun ama simdiki bebegimde cinsiyet farkli oldugu icin kime benzeyecegini cok merak ediyorum bekleyip gorcez artik kesin oda baba tarafina benzer benim kocisin genleri daha agir basiyo
olablr cnm ondan kendısınede benzesın ıster ama benzemesede olsun ,netıcede sen kocanu begendınde aldın.ıns bnm bırde saglklı hayrlı oglusum olurda.bır kız bır erkek kapatrz dükkanı

6-7 çok derken 8-10 çıktık :) artık doğsunda bakarız zaten sipariş verdikten sonraki gün geliyor bez,

Canim günde kac bez degistircegin bebekten bebege fark eder bazi bebek günde iki defa kaka yapar bazisi daha fazla o belli olmuyor canim mesela benim çocuklarımin kici çok kiymetli genelde hep temiz bezi kirletirlerdi birde bezi neden internetten sipariş veriyorsun ben hep marketten alirim

Ayyy benim hiç akraba kısmı gelmedi aklıma Ya büyük konuşmak istemem ama bende halasina falan benzesin istemem yani.Bende esmer kızları beğenirim ama bizde esmer yok malesef.Hatta eşim göçmen benim.O yüzden sarışın olacak bence diyor ama sonra koyulasir öyle olsa da.Artık ultrasonda yüzünü de göstermez galiba. Neyse sağlıcakla dogsunlar da gerisi teferruat :)

inşallah öyledir canım, daha büyük bir sorun olmasın da razıyım artık, sana da geçmiş olsun cnm kaç günde geçmişti?

canım hala geçmiş sayılmaz, çok sıcak diye yalınayak geziyorum evde (halılarda yok :)) ondan oldu sanırım terlik giymeye başladım ufak ufak ama adet sancısı gibi şiddetli hamile olduğumuz için herhalde, ben de çok korktum başta sonra anladım...

olablr cnm ondan kendısınede benzesın ıster ama benzemesede olsun ,netıcede sen kocanu begendınde aldın.ıns bnm bırde saglklı hayrlı oglusum olurda.bır kız bır erkek kapatrz dükkanı

İnşallah canim Allah herkesin gonlune göre versin doktor aranida baya acmissin ana bebegin hareketlerini hissediyorsan rahatla bence eger hareketlerde yavaşlama olunca galiba yerleti daraliyo ondan olabilir sma sen yinede bu hafta gitmeye çalış bende 13 eylulde gidicem yaklaşık iki hafta sonra onceden bir ay nasıl bekliyorduk zanan geçiyordu simdi bir an once su iki hafta gecsede görsem diyorum halbuki daha dun gordum ama insan doymuyor işte neyaparsin evlat

Bu karın ağrıları hiç yok bende.Bu kasilmalarin da bir adı vardı sanırım.Bi bakıma iyiymiş normal doğuma
hazırlık gibi diye kalmış aklımda.Ama bi doktora danismakta fayda var genede.

Benim iki hafta öncesine kadar tüylerim neredeyse çıkmıyor gibiydi. Ama son iki haftadır tüyler, saçlar, tırnaklar fışkırıyor maşallah :)

Benim çocuğumun halasi yok bi baba tarafindan bi tek amcasi var oda boylu posludur maşallah hem bizim tarafta hemde esimin tarafinda sarışın yok esmer ve beyaz karisik mesela benim kucuk kuzi kv ye benzetirler ama hic gocunmadim cunku cirkin bir kv degil

tam 3hafta 2guj gecti kontrol den berı.ben ozamanda bebegın yuzunu goremedm hatrlarsanz anlatmstm hatta ıcımde ukte kalmayı.zaten detaylıdan berı göremedim kı yuzunu.4hazırandn berı.ters donumcede yuzunu saklarmış.sanrm doguma kadar goremıcem bakım yrn gene gtmeye calıscsm.ins hersey yolundadr

Bu karın ağrıları hiç yok bende.Bu kasilmalarin da bir adı vardı sanırım.Bi bakıma iyiymiş normal doğuma
hazırlık gibi diye kalmış aklımda.Ama bi doktora danismakta fayda var genede.
Normal doğuma hazırlık olabilir. Umarım öyledir. Dr a sorunca normal diyor bebeğim doğum pozisyonunda erkenden aldı pozisyonu kilosu da var karnımda çok büyük sanırım bunların da etkisi var...
Sende olmaması büyük rahatlık Hareketlerimi çok kısıtlıyor.

Amin canım hepimiz öyle bebekleri düşünüyoruz hep..Dr bir sorun görmüyor. Bu ağrılara da olağan dedi... Kendi kendini yeme iyi düşün biraz daha rahat ol. Bir sorun hissettiğinde Dr a sorarsın zaten öyle yapmışsın:)

Mustela direk anne çocuk üzerine bildiğim kadarıyla.Burt's Bees de güzel .Ama ben çocuğu olanlara sordum danistim sebamed aldım.Hem cok daha ekonomik :)

Kızlar Mustela'nın ürünlerinin erken ergenliğe neden olduğu yazıyordu bir blogta. Burts Bees dudak balmını kullanıyorum ben. Aslında içerik tarayan bir sayfa var, oradan ürünlerin içeriğinin tehlike derecesine baksak iyi olacak.

Ben çatlak kremi için buradan araştırma yapıp, sadece yağ kullanmaya karar vermiştim.
http://www.aysenuryazici.com/index/p=251/c=260/Nasil_Kozmetik_Secmeliyim_

Bebekten bebeğe değişir tabi doğsunlar da görelim. Herkes başka başka diyor

Son düzenleme:
Benimde son üç gündür gece yattigimda bacaklarim sızlıyor özellikle sol bacak altı uyuyamiyorum bazen.Birde ben korkudan gündüz evde de varis çorabı giyiyorum öyle bunaltıyor ki anlatamam.Ama doğum sonrası korsede giyecegiz bi şekilde.Bu sıcaklarda hamilelik gerçekten cok zor.Bu arada bacakları şişen varsa mutlaka zor da olsa hamile varis çorabı giysin.Benim sislerim neredeyse indi.

Bende dunku muayene de göremedim yerleri artik darlasiyor goruntude zorlaşıyor bende ayrintilida renkli gördüm ama inanirmisin hic hatirlamiyirum artik dogumda gorucez ayy kendi kendime diyorum su agustos bitse eylulun ortasinda olsak diye sanki bundan sonra vakit gecmicek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…