2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım minik kızın biraz daha bekler inşallah.. ama dr her şey normal demiş , stres yapmamaya çalış..

Kızlar size bir sey danısacagım. Gecen hafta kontrolümde bebegimin kilosu 1700 gramdı. Haftasından önde gidiyormus. Dün kasık agrım icin tekrar doktora göründüm. Kilosu 2096 gram cıktı. İki farklı cihazda fark olur muhakkak. Ama görünen ve doktorların söyledigi de su ki bebegim biraz iri. Bu haftalarda sizin bebekleriniz kac kiloydu? Normal doğum yapmamı engeller mi bu durum?

arkadaşlar yeni doğan bir bebek acaba günde kaç bez kirletir fikri olan varmı ?
yeni doğan bezi aldım içinde 40 tane var, kaç gün yeter acaba?
Bende bebeği olanlara sordum yeni doğan için 8-10 tane bitebilir dedi. Ben ne olur ne olmaz diye 2 paket yeni doğan aldım. Bir tane 1 numara 2 tane de 2 numara aldım..

içimden bi his bebişin sana benzeyeceğini söylüyor:)

senin dönemlerinde benim de bebeğim aynı kilolardaydı. doktorum kimisi 4 kiloyu kolay doğurur kimisi 2 kiloyu zor doğurur çatı genişliğin önemli dedi. bir de kızlar annelerine çekermiş annene sor bakalım kolay mı doğurmuş zor mu?

Kızlar iyi dilekleriniz icin hepinizden Allah razi olsun artik dinlenmek vakti
Ayrıca bebek bezini ve islak mendilini bende molfix aldim.birde kızlarben bebegimin kime benzeyecegini çok merak ediyorum sizdede ayni seyler varmi?

Kızlar iyi dilekleriniz icin hepinizden Allah razi olsun artik dinlenmek vakti
Ayrıca bebek bezini ve islak mendilini bende molfix aldim.birde kızlarben bebegimin kime benzeyecegini çok merak ediyorum sizdede ayni seyler varmi?
Var canım var acaba kime benzeyecek? Kızların sana mı benziyor peki

Var canim var acaba kime benzeyecek? Kızların sana mı benziyor peki
Yok canim nerdeee buyuk kizim ayni babasi birebir kopyasi bi göz rengi benzemiyor esimin gozleri ela cakir karisimi cok güzel kiziminki koyu kahve.ve ten rengi esmer.kucuk kızım ortaya karisik bisey olmus ten rengi beyaz kv ye benzeten var abimin ogluna benzeten var bakalim bu kime benzicek bari bitaneside bana benzesin istiyorum ama saglik en basta

Damlacim becerebildiysem kızlarımın resmini yolluyorum
Maşallah maşallah resmen hiç birbirine benzeyemeyen iki kardes :) belki büyüdükce mi benzeyecekler acaba? Kücük kızına bayıldım ama büyüğü kıskanmasın ama kücük kızın cok şirin birsey maşallah diyorum tekrardan. Cok kotü oluyor cocukların anneye benzememesi. Inşallah benim kızım bana benzer diyorum ama içimden bir ses bana da babaya benzeyecek diyor. Neyse o tarafa çekerse kendi kaybeder yapcak birsey yok

TE="mimozacicegimm, post: 36667740, member: 552023"]Maşallah maşallah resmen hiç birbirine benzeyemeyen iki kardes :) belki büyüdükce mi benzeyecekler acaba? Kücük kızına bayıldım ama büyüğü kıskanmasın ama kücük kızın cok şirin birsey maşallah diyorum tekrardan. Cok kotü oluyor cocukların anneye benzememesi. Inşallah benim kızım bana benzer diyorum ama içimden bir ses bana da babaya benzeyecek diyor. Neyse o tarafa çekerse kendi kaybeder yapcak birsey yok [/QUOTE]
Geçen kuzenim diyor bunları nasil dogurdun biri esmer biri beyaz bende dedimki bende her türlü var simdi doğanıda kumral cikaricam her cesit var dedim

hahahah çok güldüm sana :)

kızlar ben hala gdemedm doktora.en son 5agust gtmıstım.esımın ıslerı yoğun dıye beklıorum.bırde hep bır aksılık çıktı.cnmfa sklıor kafamda kuruorum.yok suyu azalmsmıdır yok ıyımıdır kızım.beklemek çok zormuş kontroller sklastkca

oy oy Subhanallah,bence büyük kızda çok tatlı ben çok seviyorum esmer bıcırları

En iyileri sizin olsun ama simdiki bebegimde cinsiyet farkli oldugu icin kime benzeyecegini cok merak ediyorum bekleyip gorcez artik kesin oda baba tarafina benzer benim kocisin genleri daha agir basiyo

En iyileri sizin olsun ama simdiki bebegimde cinsiyet farkli oldugu icin kime benzeyecegini cok merak ediyorum bekleyip gorcez artik kesin oda baba tarafina benzer benim kocisin genleri daha agir basiyo
Basmadın ya Buda sana benzesin inşallah. Esmer olanda cok güzel cok şirin zaten ikisine de bayıldım ben maşallah ama kücük şuan kücük olduğu için cok cicmceme gözüküyor o cok hosuma gitti annesi yoksa birbirinden güzeller kızların

arkadaşlar yeni doğan bir bebek acaba günde kaç bez kirletir fikri olan varmı ?
yeni doğan bezi aldım içinde 40 tane var, kaç gün yeter acaba?

Günde 6-7 rahat kirletiyorlarmış canım ablamın bebeğinden biliyorum..Ben yenidoğan birtane aldım.Birtane daha bir numara mı alsam yenidoğan mı bilemedim kilosuna boyutuna bakıp sonra alayım dedim.

Bazı cihazlarda büyük bazılarında küçük çıkıyor ama sırf kilosundan dolayı sezeryan derlerse bence devlete de görün(özele gidiyorsan tabii).benim ablama bebek iri iri deyip sezeryan yaptılar sonuç 47 cm 3200 bebek gayet normal hatta biraz ufak.. O yüzden hemen sezeryanı düşünme bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…