2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar Burt's Bees ürünlerini duydunuz mu? bugün eczaneye gittim bebeğim için mustelanın ürünlerini alacaktım kadın bu daha diyerek Burt's Been bebek ürünlerini tavsiye etti.%99.9 doğal dedi.Bende duymamıştım biraz araştırayım dedim almadan çıktım.Bazı sitelerdekiler çok memnun ama abartmaya gerek yok mu acaba mustela ile ayn sayılır fiyatı ama boyutları ufak..Duyanlar var mı acaba?

Hahaha cok güldüm.Evlendiğini kocanı mi begenmiyorsun Damla :) Ben tam tersi babaya benzesin istiyorum benim burnumda estetik var yaaaa :)Ama babaya benziyor dedi doktorumda.

Bayağı olmuş ama bu haftadan sonra sıklaşacak zaten kontroller..Hareketleri güzelse bence hiç endişe etme.. ne zaman randevun?

Kizlar okumaktan yazamıyorum.Birde ev öyle sicak ki klima da fayda etmiyor Pelte gibiyim.Bende kızımın giysilerini yikadim ütüledim.Onun için evde ayırdığım yerlere yerleştirdim.Ne yapayım idare edecek şimdilik.Hele bi tasinalim da kendi evimize artık o zaman odası.

Mustela direk anne çocuk üzerine bildiğim kadarıyla.Burt's Bees de güzel .Ama ben çocuğu olanlara sordum danistim sebamed aldım.Hem cok daha ekonomik :)

Mustela direk anne çocuk üzerine bildiğim kadarıyla.Burt's Bees de güzel .Ama ben çocuğu olanlara sordum danistim sebamed aldım.Hem cok daha ekonomik :)

Benimde ablamın bebeği daha yeni o önerdi mustelayı çok iyi dedi..Bende büyük ihtimal mustela alırım..Çok hassas davranıp alerjik birşey olsun istemiyorum.Sebamed de güzel herkes memnun dediğin gibi ekonomikte.. bakarsın bende dönüş yapıp alırım sebamed:)

Dokdorun uçmuş canım nedir bu fiyat böyle , umarım bizim ki bize bir süpriz yapmaz . O fiyatları ben kabul edemem
Cnm. Sana ne diyecekler merak ediyorum. Beni klinikten aradılar 4750 fiyat verdiler. Biz onlara ödiycez onlar hastaneyle muhattap olcak. Ya benim doktorum ünlü bir doktor kanallara çıkıyor erken doğumda çok tercih ediliyor. Bende 2 kayıptan sonra ona gittim. Benim bir arkadaşım 15000 lira ödedi 29 hafta doğdu memorialde bir hafta yattı sanırım. Buda indirimli hâli... Napayım ilk defa bu haftalara geldim riske atamam 10 gün gelişme geriliği oldu bebeğimde şeker pıhtılaşma tedavisi görüyorum. Size verilecek fiyatı merak ediyorum...

Valla kizlar çocuklarınız baba tarafınada benzeyebilir cunku nedense erkek tarafından alıyorlar bizim topikte bi arkadas vardi hatirliyormusunuz ayni babasinin kopyasiydi

kızlar bir şey soracağım. benim 2 gündür karnımın sağ alt tarafında kasığımda ve kasığımın üst tarafında geçmeyen sürekli devam eden bir acı var...tam ağrı da değil, acı ve sızı gibi bir şey dün akşama doğru geçmeyince drumu aradım o da gel bir ağrılarına bakalım dedi,nst ye bağladılar... her şey normal çıktı, dr geldi ve nst de herşey normal görünüyor, başı aşağıda olduğu için o da sıkıştırıyor olabilir, daha geniş alana yayılmış bir ağrı olursa gel, şimdilik panik yapmaya gerek yok dedi ama içim hiç rahat değil... otururken, kalkarken, yatınca sağa sola dönerken, gülerken bile baya bir acıyor ve ağrıyor gibi... başka bir şey olabilir mi acaba? aynı şikayetleri yaşayan var mı aranızda? apandisit falan değildir dimi? ya da benimle ya da bebişle ilgili başka bir problem? korkuyorum (

Hahaha cok güldüm.Evlendiğini kocanı mi begenmiyorsun Damla :) Ben tam tersi babaya benzesin istiyorum benim burnumda estetik var yaaaa :)Ama babaya benziyor dedi doktorumda.
Babasına benzeyebilir istediği kadar benim sorunum ailesi ve akrabalarıyla. Cok koyu ten ben sevmem fazla genelde de hepsi koyu ten. Ama akrabaları gercekten olmamış eşimin yani yapcak birsey yok. Ben oğlum olursa direk babaya benzesin istiyorum. Ama yine sadece babaya

Canım doktorun bakmış herşeye, sıkma canını, apandisit değil de gaz sancısı olabilir ben de çok fena yaşadım çünkü

Şükret yeni başladı ben son bir aydır bu ağrıyı çekiyorum. Buna da şükür sorun olmasın da...Normalmiş...
Aynen anlattığın gibi gittikçe ağrının şiddeti arttı bende...Sağa sola dönmek oturmak kalkmak hatta hapşırırken bile Az kaldı diyoruz bu da 9 ay seni taşıdım demelerinin nedeni heralde.. Bu ağrıyla yaşıyoruz resmen :) Allah hepimize kolaylık versin...

Günde 6-7 rahat kirletiyorlarmış canım ablamın bebeğinden biliyorum..Ben yenidoğan birtane aldım.Birtane daha bir numara mı alsam yenidoğan mı bilemedim kilosuna boyutuna bakıp sonra alayım dedim...

maşallah ne yiyorki bunlar günde 6-7 bez kirletiyor :)
yeni doğanla birlikte birtanede 3-6 kg aldım ilk haftaları bir atlatsam sonra bir düzen kurarız inşallah

Doktorunun adı ne canım?

Bende bebeği olanlara sordum yeni doğan için 8-10 tane bitebilir dedi. Ben ne olur ne olmaz diye 2 paket yeni doğan aldım. Bir tane 1 numara 2 tane de 2 numara aldım..

6-7 çok derken 8-10 çıktık :) artık doğsunda bakarız zaten sipariş verdikten sonraki gün geliyor bez,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…