Hahaha cok güldüm.Evlendiğini kocanı mi begenmiyorsun Damla :) Ben tam tersi babaya benzesin istiyorum benim burnumda estetik var yaaaa :)Ama babaya benziyor dedi doktorumda.Maşallah maşallah resmen hiç birbirine benzeyemeyen iki kardes :) belki büyüdükce mi benzeyecekler acaba? Kücük kızına bayıldım ama büyüğü kıskanmasın ama kücük kızın cok şirin birsey maşallah diyorum tekrardan. Cok kotü oluyor cocukların anneye benzememesi. Inşallah benim kızım bana benzer diyorum ama içimden bir ses bana da babaya benzeyecek diyor. Neyse o tarafa çekerse kendi kaybeder yapcak birsey yok
Bayağı olmuş ama bu haftadan sonra sıklaşacak zaten kontroller..Hareketleri güzelse bence hiç endişe etme.. ne zaman randevun?kızlar ben hala gdemedm doktora.en son 5agust gtmıstım.esımın ıslerı yoğun dıye beklıorum.bırde hep bır aksılık çıktı.cnmfa sklıor kafamda kuruorum.yok suyu azalmsmıdır yok ıyımıdır kızım.beklemek çok zormuş kontroller sklastkca
Gunde en az 4-5 bez bitiyomus canim. Ben de 52 li paket aldim 1 numara...bir haftada biter heralde
Mustela direk anne çocuk üzerine bildiğim kadarıyla.Burt's Bees de güzel .Ama ben çocuğu olanlara sordum danistim sebamed aldım.Hem cok daha ekonomik :)Kızlar Burt's Bees ürünlerini duydunuz mu? bugün eczaneye gittim bebeğim için mustelanın ürünlerini alacaktım kadın bu daha diyerek Burt's Been bebek ürünlerini tavsiye etti.%99.9 doğal dedi.Bende duymamıştım biraz araştırayım dedim almadan çıktım.Bazı sitelerdekiler çok memnun ama abartmaya gerek yok mu acaba mustela ile ayn sayılır fiyatı ama boyutları ufak..Duyanlar var mı acaba?
Mustela direk anne çocuk üzerine bildiğim kadarıyla.Burt's Bees de güzel .Ama ben çocuğu olanlara sordum danistim sebamed aldım.Hem cok daha ekonomik :)
Cnm. Sana ne diyecekler merak ediyorum. Beni klinikten aradılar 4750 fiyat verdiler. Biz onlara ödiycez onlar hastaneyle muhattap olcak. Ya benim doktorum ünlü bir doktor kanallara çıkıyor erken doğumda çok tercih ediliyor. Bende 2 kayıptan sonra ona gittim. Benim bir arkadaşım 15000 lira ödedi 29 hafta doğdu memorialde bir hafta yattı sanırım. Buda indirimli hâli... Napayım ilk defa bu haftalara geldim riske atamam 10 gün gelişme geriliği oldu bebeğimde şeker pıhtılaşma tedavisi görüyorum. Size verilecek fiyatı merak ediyorum...Dokdorun uçmuş canım nedir bu fiyat böyle , umarım bizim ki bize bir süpriz yapmaz . O fiyatları ben kabul edemem
Simdi alma belki aldigin marka iyi gelmez poposuna1 paket daha yeni doğan alsakmı acaba? ben 1 paket 4,5 kg kadar olandan aldım birde 3-6 kg arası aldım
Babasına benzeyebilir istediği kadar benim sorunum ailesi ve akrabalarıyla. Cok koyu ten ben sevmem fazla genelde de hepsi koyu ten. Ama akrabaları gercekten olmamış eşimin yani yapcak birsey yok. Ben oğlum olursa direk babaya benzesin istiyorum. Ama yine sadece babayaHahaha cok güldüm.Evlendiğini kocanı mi begenmiyorsun Damla :) Ben tam tersi babaya benzesin istiyorum benim burnumda estetik var yaaaa :)Ama babaya benziyor dedi doktorumda.
kızlar bir şey soracağım. benim 2 gündür karnımın sağ alt tarafında kasığımda ve kasığımın üst tarafında geçmeyen sürekli devam eden bir acı var...tam ağrı da değil, acı ve sızı gibi bir şey dün akşama doğru geçmeyince drumu aradım o da gel bir ağrılarına bakalım dedi,nst ye bağladılar... her şey normal çıktı, dr geldi ve nst de herşey normal görünüyor, başı aşağıda olduğu için o da sıkıştırıyor olabilir, daha geniş alana yayılmış bir ağrı olursa gel, şimdilik panik yapmaya gerek yok dedi ama içim hiç rahat değil... otururken, kalkarken, yatınca sağa sola dönerken, gülerken bile baya bir acıyor ve ağrıyor gibi... başka bir şey olabilir mi acaba? aynı şikayetleri yaşayan var mı aranızda? apandisit falan değildir dimi? ya da benimle ya da bebişle ilgili başka bir problem? korkuyorum(
Şükret yeni başladı ben son bir aydır bu ağrıyı çekiyorum. Buna da şükür sorun olmasın da...Normalmiş...kızlar bir şey soracağım. benim 2 gündür karnımın sağ alt tarafında kasığımda ve kasığımın üst tarafında geçmeyen sürekli devam eden bir acı var...tam ağrı da değil, acı ve sızı gibi bir şey dün akşama doğru geçmeyince drumu aradım o da gel bir ağrılarına bakalım dedi,nst ye bağladılar... her şey normal çıktı, dr geldi ve nst de herşey normal görünüyor, başı aşağıda olduğu için o da sıkıştırıyor olabilir, daha geniş alana yayılmış bir ağrı olursa gel, şimdilik panik yapmaya gerek yok dedi ama içim hiç rahat değil... otururken, kalkarken, yatınca sağa sola dönerken, gülerken bile baya bir acıyor ve ağrıyor gibi... başka bir şey olabilir mi acaba? aynı şikayetleri yaşayan var mı aranızda? apandisit falan değildir dimi? ya da benimle ya da bebişle ilgili başka bir problem? korkuyorum(
Simdi alma belki aldigin marka iyi gelmez poposunao ihtimal de varmis.
inşallah öyledir canım, daha büyük bir sorun olmasın da razıyım artık, sana da geçmiş olsun cnmCanım doktorun bakmış herşeye, sıkma canını, apandisit değil de gaz sancısı olabilir ben de çok fena yaşadım çünkü
Günde 6-7 rahat kirletiyorlarmış canım ablamın bebeğinden biliyorum..Ben yenidoğan birtane aldım.Birtane daha bir numara mı alsam yenidoğan mı bilemedim kilosuna boyutuna bakıp sonra alayım dedim...
Cnm. Sana ne diyecekler merak ediyorum. Beni klinikten aradılar 4750 fiyat verdiler. Biz onlara ödiycez onlar hastaneyle muhattap olcak. Ya benim doktorum ünlü bir doktor kanallara çıkıyor erken doğumda çok tercih ediliyor. Bende 2 kayıptan sonra ona gittim. Benim bir arkadaşım 15000 lira ödedi 29 hafta doğdu memorialde bir hafta yattı sanırım. Buda indirimli hâli... Napayım ilk defa bu haftalara geldim riske atamam 10 gün gelişme geriliği oldu bebeğimde şeker pıhtılaşma tedavisi görüyorum. Size verilecek fiyatı merak ediyorum...
Bende bebeği olanlara sordum yeni doğan için 8-10 tane bitebilir dedi. Ben ne olur ne olmaz diye 2 paket yeni doğan aldım. Bir tane 1 numara 2 tane de 2 numara aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?