Iyiymiş o canım keşke bilseydim ben de alırdım. Sen bana hangi site olduğunu yaz da onu da alırız belki. Nasıl olsa lazım.ama ıslak mendilini bi deneyelim. Bebeklerimize iyi gelirse alırız.Canım günaydın ben netten aldım 40 liraya. Yeni doğan bezi, 2 numara molfix bez, iki adet ıslak mendil, bi paket alt açma bezi bide mesane pedi vardı içinde
Damlacığım senin sadece 9 günün kaldı inşallah sağ salim alıcaksın kızını kucağına benim daha kaç günüm var baksana yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum sürekli aklımda bebeğim var benim kızımda azcık iri doğucak bende normal istiyorum ki doktorum neden olmasın dedi çatın genişse 4 buçuk kiloda olsa olur dedi olmazsa da sezeryan tabi kızım sağlıklı olsunda ben herşeye katlanırım hiç umrumda değilGünaydınlar herkese ohh haftanın son günü de geldi çatti şu bir hafta daha geçse de kızımı alsam kucağıma inşallah
Ay canım benim bebeğin iri olsa ben asla çatım geniş olsa da boyle bir riski göze alamazdım canım yaa kac dikiş atarlar oraya diye korkardım sanırım. Cunku bir tanıdığımda aynı problem olmuş ve 48 dikiş atılmış düşünsene ne korkunç birsey. Evet bizim cok az kaldı cok şükür Rabbim o günlere gelmeyi kızımı kucağıma almayı nasip etsin inşallah aynı sekilde seninde canım bakma zamana zaman çabuk geçiyor da su son günler geçmiyor aslındaDamlacığım senin sadece 9 günün kaldı inşallah sağ salim alıcaksın kızını kucağına benim daha kaç günüm var baksana yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum sürekli aklımda bebeğim var benim kızımda azcık iri doğucak bende normal istiyorum ki doktorum neden olmasın dedi çatın genişse 4 buçuk kiloda olsa olur dedi olmazsa da sezeryan tabi kızım sağlıklı olsunda ben herşeye katlanırım hiç umrumda değil
Bu arada herkese günaydın
Evet canım bende daha hiç bilmiyırum. Biz normalde 3 paket uni baby yeni doğan bezi aldık ama işte hediye olarak molfixin ıslak bezi de geldi bakalım nasıl birşey bu. Beğenmezsem kullanmam zaten kızıma. Nerden aldığımı unuttum canım bu doğuma hazırlık paketini ama netten baktım şimdi hepsiburadada ve hızlıal da suamda 40 lira bu paket sipariş verebilirsin buralardan lazım olursa. Eger sen alana kadar kampanya biterse de google amcaya molfix doğuma hazırlık paketi yazdın mı akakçe yada cimri de nerde ucuzda sana yol gösteriyor oralardan bulabilirsinIyiymiş o canım keşke bilseydim ben de alırdım. Sen bana hangi site olduğunu yaz da onu da alırız belki. Nasıl olsa lazım.ama ıslak mendilini bi deneyelim. Bebeklerimize iyi gelirse alırız.
hehe benim eşimde yastığa başını koyar koymaz uyur. horlamaya başlar. ama bana slow şarkı gibi gelmez. :)esim uyuyor ben gene cin gbı ayakta.gece hayatı yasııorum evımde :) uyumk ıstıom bende.ne olack bu gece utkuszlgu.barı bebıs dogana kadar rahat yatablseydık sonra zaten uyuyamıcaz.esımın horlaması bna slow parça gbı gelıor şuanda,çok keyflı.bedenmn uyumaya nıyetı yok gene
48 mi o zaman düşünmem lazım o zaman kesin sezeryan isterim canım ya ama doktorum çok güven veriyo bu konuda hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi bol bol emziririzAy canım benim bebeğin iri olsa ben asla çatım geniş olsa da boyle bir riski göze alamazdım canım yaa kac dikiş atarlar oraya diye korkardım sanırım. Cunku bir tanıdığımda aynı problem olmuş ve 48 dikiş atılmış düşünsene ne korkunç birsey. Evet bizim cok az kaldı cok şükür Rabbim o günlere gelmeyi kızımı kucağıma almayı nasip etsin inşallah aynı sekilde seninde canım bakma zamana zaman çabuk geçiyor da su son günler geçmiyor aslında
Aaa gercekten mi evet canim sancaktepenin cikisindaki ozkarademirler mi ne adi ordan aldik kulplarini aslinda bende begnmemistim degistiririm diyodum ama eve gelil kurulunca guzel oldu biz bideolcusunu genislettik normalde 80di biz 93cm yaptirdik araya tam olsun diye bende cok begendim gercekten kullanisli hayirli ugurlu olsun ikimizede gule gule kullanalim insallah canim benim
Gunaydin herkesin dikisi olacak diye bisey yok ..yengemin sifir dikisi var 3 dogum yapti hepsinde dikis felan olmadi eger dogum sirasinda cok zorlanilirsa kesi atiyolar cnm..hayirli dogumlar inslh hepimize :)48 mi o zaman düşünmem lazım o zaman kesin sezeryan isterim canım ya ama doktorum çok güven veriyo bu konuda hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi bol bol emziririz
Canım ya ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Açıkçası durum buyken umuttaki doktorumun normal doğum kararı vermesine çok şaşıracak gibiyim. Bakalım ne diyecek. 30 Ağustos'ta çalışmıyor hanımefendi, 1 Eylül'e randevu almıştım. Onda da kocamın işleri çok yoğun, gelemeyecek benimle. Tek gidecektim, kayınvalidemi taktı peşime. Gıcık oldum. Bir şey de diyemiyorum. Ne gerek var tek giderdim ya. Of!
Ben doktora dicem ya sezeryan günü ver dicem. Ben korkuyorum ya bir şey olursa bebeğime ne yaparım ben dayanamaz benim yüreğim buna. Allahım sen kaldıramayacağımız yük yükleme bize. Amin. Çok karışığım canım yasancılarım da geliyor, korkuyorum bebeğim gelmeye kalkar diye. Bi de bu plesenta bazen rahime yapışık oluyormuş, normal doğumda çekilince rahim alınmasına kadar gidiyormuş Allah korusun. Korkuyorum ben...
Aminnn
Çok doğru canım , moral bozacak bir şey Rabbim in izniyle Çok şükür
35.haftama gıricem ılk bebegım inş :)Hoşgeldin aramıza peki kaç haftaliksin ve kaçıncı bebegin
Canım senin bir hafta mı kaldı doğuma? Sezeryandı galiba. ayyy çok heyecanlandım şimdi ilk bebek geliyor mu maşallah. benim daha 50-60 gün var. Ay sen bize anlat o zaman tecrübelerini, pırpır oldu içim:)Günaydınlar herkese ohh haftanın son günü de geldi çatti şu bir hafta daha geçse de kızımı alsam kucağıma inşallah
Öncelikler herkese günaydin.Güzel anneler ve melekleri günaydın:)
Özlüyorum kızlar sizi :) hep aklımdasın ama girmeye fırsatım olmuyor bu hafta.
Herkes iyidir umarım okuyacağım geçmişi hepsini okuyamam ama çok ilerlemiş.
Kızlar dua edin bugün eş durumu tayinleri açıklanıyor evimin 5 dk ötesinde bir okul var onu yazdım gelmez ama umut işte:)
Okulum bana 1,5 saat uzaklıkta bu yüzden çok zor oluyor kızım da olunca zor olucak
Kızlar bu arada herkes alışverişi tamamlamıştır herhalde benim ekimin sonu olduğu için doğum her şeyi toplu olarak 1 günde alıcam eylülün sonunda çok geç kalmış olmam değil mi? Şu an araştırma aşamasındayım listem hazır ama yatak ve ateşölçer konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var özellikle yatak? ben pamuk yatak düşünüyordum ama en iyisi lateks diye araştırdım onun da fiyatları çok yüksektir diye tahmin ediyorum.
Bir sorum daha var benim kız akşam sağ tarafıma bir vurdu resmen çığlık attım hala hafif ağrıyor normal mi sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?