2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım günaydın ben netten aldım 40 liraya. Yeni doğan bezi, 2 numara molfix bez, iki adet ıslak mendil, bi paket alt açma bezi bide mesane pedi vardı içinde
Iyiymiş o canım keşke bilseydim ben de alırdım. Sen bana hangi site olduğunu yaz da onu da alırız belki. Nasıl olsa lazım.ama ıslak mendilini bi deneyelim. Bebeklerimize iyi gelirse alırız.

Günaydınlar herkese ohh haftanın son günü de geldi çatti şu bir hafta daha geçse de kızımı alsam kucağıma inşallah
Damlacığım senin sadece 9 günün kaldı inşallah sağ salim alıcaksın kızını kucağına benim daha kaç günüm var baksana yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum sürekli aklımda bebeğim var benim kızımda azcık iri doğucak bende normal istiyorum ki doktorum neden olmasın dedi çatın genişse 4 buçuk kiloda olsa olur dedi olmazsa da sezeryan tabi kızım sağlıklı olsunda ben herşeye katlanırım hiç umrumda değil
Bu arada herkese günaydın

Ay canım benim bebeğin iri olsa ben asla çatım geniş olsa da boyle bir riski göze alamazdım canım yaa kac dikiş atarlar oraya diye korkardım sanırım. Cunku bir tanıdığımda aynı problem olmuş ve 48 dikiş atılmış düşünsene ne korkunç birsey. Evet bizim cok az kaldı cok şükür Rabbim o günlere gelmeyi kızımı kucağıma almayı nasip etsin inşallah aynı sekilde seninde canım bakma zamana zaman çabuk geçiyor da su son günler geçmiyor aslında

Iyiymiş o canım keşke bilseydim ben de alırdım. Sen bana hangi site olduğunu yaz da onu da alırız belki. Nasıl olsa lazım.ama ıslak mendilini bi deneyelim. Bebeklerimize iyi gelirse alırız.
Evet canım bende daha hiç bilmiyırum. Biz normalde 3 paket uni baby yeni doğan bezi aldık ama işte hediye olarak molfixin ıslak bezi de geldi bakalım nasıl birşey bu. Beğenmezsem kullanmam zaten kızıma. Nerden aldığımı unuttum canım bu doğuma hazırlık paketini ama netten baktım şimdi hepsiburadada ve hızlıal da suamda 40 lira bu paket sipariş verebilirsin buralardan lazım olursa. Eger sen alana kadar kampanya biterse de google amcaya molfix doğuma hazırlık paketi yazdın mı akakçe yada cimri de nerde ucuzda sana yol gösteriyor oralardan bulabilirsin

günaydınlar,
sağlıklı mutlu huzurlu günler olsun karnında mucizevi tatlı şeyleri taşıyanlar..pek tabi o mucizevi tatlılar günaydınlar size de..
önceden çok anlamıyorduk ama bu aylarda artık iki kişi olduğumu daha çok hissediyorum. yani oturururken dururken karnımda tepkiler veren hareketler eden kıpırtayan bir tatlı şeyi hissetmek çok güzel. eşim gelince de 3 kişi olduğumuzu hissediyorum. eşime de diyorum sana öyle gelmiyor olabilir ama ben şuan 3 kişi olduğumuzu hissediyorum diyorum.
kızım kıpırdadıkça konuşuyorum onunla..gerçi hareket etmeyince de hareket ettirmek için konuşuyorum:)

cts pazar kına ve düğün var. kv de geliyor memleketten. hafta sonu hızlı mı zor mu geçecek bilmiyorum ama ben sadece bebeğimi düşünmek istiyorum. kına bizim buraya yakın. gider geliriz. ama düğüne gideceğimi sanmıyorum. yok ya gitmem. bu halde saatlerce orada oturmak istemem. eşim tez canlıdır. düğün sahibinden önce gideriz bir de. en az 4 saat bir saat de yol 5 saat. 1 saat de geliş toplam 6 saat. :)))

hehe benim eşimde yastığa başını koyar koymaz uyur. horlamaya başlar. ama bana slow şarkı gibi gelmez. :)

48 mi o zaman düşünmem lazım o zaman kesin sezeryan isterim canım ya ama doktorum çok güven veriyo bu konuda hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi bol bol emziririz

Gule gule kullanin dolap cok guzel tam istedigim gibi ici acaba fiyatini ogrenebilir miyim

Gunaydin herkesin dikisi olacak diye bisey yok ..yengemin sifir dikisi var 3 dogum yapti hepsinde dikis felan olmadi eger dogum sirasinda cok zorlanilirsa kesi atiyolar cnm..hayirli dogumlar inslh hepimize :)

canım sıkma canını her şey olacağına varır. benim doktorum da çalışmıyor 30 ağustosta.. Boşver git kayınvalidenle gerekirse onu sokma odaya ben tek giricem dersin. Doktorun riske atacağını sanmıyorum canım. Hiç korkma daha erken bebişin gelmesi için. Merak etme.. Sancıların olması normal. Kendini strese sokarsan gelir bebeğin asıl.. Kötü kötü şeyler de düşünüp durma lütfen. Sen git doktorunla güzel güzel konuş, tüm korkularını çekincelerini anlat birlikte senin ve Cihangir için en doğru kararı verirsiniz zaten. Bir daha da başka doktora gitme bence

Güzel anneler ve melekleri günaydın:)
Özlüyorum kızlar sizi :) hep aklımdasın ama girmeye fırsatım olmuyor bu hafta.
Herkes iyidir umarım okuyacağım geçmişi hepsini okuyamam ama çok ilerlemiş.
Kızlar dua edin bugün eş durumu tayinleri açıklanıyor evimin 5 dk ötesinde bir okul var onu yazdım gelmez ama umut işte:)
Okulum bana 1,5 saat uzaklıkta bu yüzden çok zor oluyor kızım da olunca zor olucak
Kızlar bu arada herkes alışverişi tamamlamıştır herhalde benim ekimin sonu olduğu için doğum her şeyi toplu olarak 1 günde alıcam eylülün sonunda çok geç kalmış olmam değil mi? Şu an araştırma aşamasındayım listem hazır ama yatak ve ateşölçer konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var özellikle yatak? ben pamuk yatak düşünüyordum ama en iyisi lateks diye araştırdım onun da fiyatları çok yüksektir diye tahmin ediyorum.
Bir sorum daha var benim kız akşam sağ tarafıma bir vurdu resmen çığlık attım hala hafif ağrıyor normal mi sizce???

Günaydınlar herkese ohh haftanın son günü de geldi çatti şu bir hafta daha geçse de kızımı alsam kucağıma inşallah
Canım senin bir hafta mı kaldı doğuma? Sezeryandı galiba. ayyy çok heyecanlandım şimdi ilk bebek geliyor mu maşallah. benim daha 50-60 gün var. Ay sen bize anlat o zaman tecrübelerini, pırpır oldu içim:)

kızlar hepinize günaydın dün kadınlar kulubüne bir türlü giremedim çok şükür cuma gününe geldik,pazartesi,salıda calısıorum sonra tatilllll :))))

Öncelikler herkese günaydin.
Ateş ölçer konusunda yardımcı olayım epey araştırmıştım.Bi defa en doğru ölçümü kulak zarindan yani kulaktan yapan aletler veriyormuş.Alindan vs dokunmadan olcenlerde dışarıdaki oda hava sıcaklığı doğru ölçüme engel olabiliyormus.Ben Braun Thermoscan 5 aldım.Belki sana da fikir olur.

günaydın kızlar herkese iş arkadaşım ben doğum iznine ayrılmadan yıllık izne çıkmıştı, hiç yazamadım sadece akşamları okudum sizleri..kızımın gelmesine 31 gün kaldı ve artık sanki karnıma sığmıyor gibi sağa ya da sola yatarken hiç rahat edemiyorum, özellikle sola yattığımda alt tarafa leğen kemiğimin içine vuruyor galiba çok acıtıyor
sırt üstü yatmak en rahatı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…