kasıklarda falan hssedriz ozamanTecrübem yok ama adet sancısı gibi daha şiddetli diyorlar.
Bazıları o sancıları hiç yaşamıyor canım. Ama yaşadığında göreceksin, çok zor, nefes kesici. Bi anda öyle kalıyorsun, nefes dahi alamıyorsun. Ve bi anda geçiyor. O zaman kendine geliyorsun. Belki sen sadece doğum anında yaşarsın bu sancıyı.Çok yıkama dedi , dikkat ediyorum çok sıcak olunca kaşınıyor . Havalandırma olunca kaşınma olmuyor
Kavuşmaya az kaldı galiba , sancılarım olmuyor . Neden olmuyor ki , normal doğuramıyacak mıyım ben yaaa
Iyi geceler arkadaşlar. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebisleri kucagimiza.son kontrolumde doktorum bebekte gelisim geriligi var dedi.32 haftalik hamileyim bebis 1560 gr.son üç haftada 300 gram almis sadece.bilgisi olan varmi.yarin dopler yaptiracam bebegi besleyen damarlarda sıkıntı varmi diye.konuyla ilgili bilgisi olan varmı
Bende bilmiyorum ama sürekli değişiyor yazık ya pişik olmasın popişleri:)maşallah ne yiyorki bunlar günde 6-7 bez kirletiyor :)
yeni doğanla birlikte birtanede 3-6 kg aldım ilk haftaları bir atlatsam sonra bir düzen kurarız inşallah
İttirmeleri de hareket annesi merak etme.. İyidir bence telaf etme cumartesi de g,dersiniz inşallah ve iyi haberlerle gelirsiniz.benı 30 +3den sonra ıkı haftada bır cagrdı.19unda gel demstı ama buz hala gdemedk.bugun gene nıyetlendk gene gdemedk.tekte göndermez esım.etrafmdada gdeblcegm kımse yok.cmrtsı annem gelcek olmazsa onla gtcem.hareketlerı çok ıyı ama bugun pek hareketlı dgl.az hareket edıor.gerınıp mınık dokunuşlar yapıor.uyuyrmu acaba.sert tekmelerıne alışınca evham yaptm bugun
Kızlar Mustela'nın ürünlerinin erken ergenliğe neden olduğu yazıyordu bir blogta. Burts Bees dudak balmını kullanıyorum ben. Aslında içerik tarayan bir sayfa var, oradan ürünlerin içeriğinin tehlike derecesine baksak iyi olacak.
Ben çatlak kremi için buradan araştırma yapıp, sadece yağ kullanmaya karar vermiştim.
http://www.aysenuryazici.com/index/p=251/c=260/Nasil_Kozmetik_Secmeliyim_
Göz gezdirdim, Mustelanın bebek şampuanında toksik maddeler var. Ama Sebamed şampuan içeriği hakkında fikrim yok. Sebamed'in bebe yağı idi sanırım onda da petrol ürünü vardı yanılmıyorsam, etiketine bakmıştım ve şok olmuştum.
Burts Bees'in bir şampuanına baktım, daha masum çıktı. Kokusuz olanı bu. Kokulu olan toksik görünüyor.
http://www.ewg.org/skindeep/product/473688/Burt's_Bees_Baby_Bee_Shampoo_&_Wash,_Fragrance_Free/
Hahaaa çok güldüm çok alemsin :)
Benimde ilgi alanımda bu anket nedense erkeklerin önde olmasını istiyorum. Acaba opğlum olacak diye mi onlar kazansın gibi bir durum oldu
Aha da kendimi gördüm:) otursam kalkamıyorum, yatsam oturamıyorum, kızımla sığamaz olduk hiçbir yere artık...
kalinkammm aynı dolabı almışız, biz beyaz kulp taktırdık ama:) sancaktepedeki mağazadan mı aldınız sizde? bu arada herkes çok beğendi bu dolabı, benim de içime sindi. güle güle kullanırız inşallah:)
Kamurancım korkma, hiçbiri tam olarak plasenta previa dememiş çok şükür, öyle olsa bile sezaryan olursun, bu konularda tıbbın imkanlarından faydalanmak da bi şans. benim 6 arkadaşımdan sadece biri normal yapabişdi ve herbiri farklı sebepten. Sizin için de herşey iyi olacak merak etme canım.
Hoşgeldin, nasıl gidiyor hamilelik, minnak nasıl?:)
Cok guzelmis canım ve kullanisli gibi duruyor gule gule kullanin
hepımız aynı şeyleri yasıoruz cnm.hamılelegın zaten 2.evresı bıraz keyıflı.9aydan 3ayı çıkar.gerısı zorluk.bazılarına o üç ay bole zor.mısafır valla göze alem napım esım ıcın değer,zaten bu sıralar ısten çok yoğun,stresli ve uzuntulu.ne ye uUldgnude anlatmıor.bılıorum ben bu halımle uzulmeyeym dıye anlatmııor.moralı yerıne gelsin mutlu olsun istiyorum.bu şartı inş ıyı gelcek onaBirtek hamileliği sevmeyen ben mıyım diyordum ki başkaları da varmış :) Bende çok sıkıldım.Kendimi hamilelikten bu yana hasta gibi hissediyorum.Ayrıca hiç de öyle özel hissetmedim kendimi hamileyim diye.Hayırlısıyla doğum yapmak Bebegimi kucağıma almak,zayıflamak zayıflamak ve kendime yeni kıyafetler almak istiyorum :) Bu arada ben senin yerine olsam eve o kadar misafiri göze alamazdim.
Sağol canım ya moral oldu bana. İnternette okuduğum şeyler kafamı karıştırdı. Şeker rahatsızlığı olan annelerin bebekleri iri oluyormuş. Benim şeker yükleme sonucuma doktor sıkıntı yok demişti. 130larda çıkmıştı şeker. Acaba sonradan yükseldi mi diye düşündüm. İnsan telaşlanıyor ister istemez. Ben de 4050 gram doğmuşum. Annem normal doğum yapmış. Bebeğim sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil.senin dönemlerinde benim de bebeğim aynı kilolardaydı. doktorum kimisi 4 kiloyu kolay doğurur kimisi 2 kiloyu zor doğurur çatı genişliğin önemli dedi. bir de kızlar annelerine çekermiş annene sor bakalım kolay mı doğurmuş zor mu?
Canım doktorum çok iyi. Başından beri ona gidiyorum. Hep normal diyor. Sezeryan lafı hiç geçmedi. Zaten normal doğum yanlısı bir doktormuş. Yani bana sezeryan derse çok güvenebileceğim bir doktor. Ben bebeğimin sağlığıyla ilgili sıkıntı olmasından korkuyorum. Annelik böyle bir şey demek ki. Zayıf olsa sıkıntı, kilolu olsa sıkıntı...Bazı cihazlarda büyük bazılarında küçük çıkıyor ama sırf kilosundan dolayı sezeryan derlerse bence devlete de görün(özele gidiyorsan tabii).benim ablama bebek iri iri deyip sezeryan yaptılar sonuç 47 cm 3200 bebek gayet normal hatta biraz ufak.. O yüzden hemen sezeryanı düşünme bence..
Taş baskı veya organik zeytinyağı sabunu olabilir. Bebe yağı asla sürmem zaten, zeytinyağı sadece.Ay o zaman ne alacağız biz bebelere!!!
o zaman hiç korkma canım bazen duruşlarından kaynaklı da yanlış hesaplama çıkabilir.Ayrıca öyle çok sıkıntı yapacak kadarda büyük değil eskiden kadınlar 5 kilo doğuruyormuş..Senin bebeğinde kilolu olursa sezeryan olursun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.dediğin gibi annelik eşittir delilik:)Sağol canım ya moral oldu bana. İnternette okuduğum şeyler kafamı karıştırdı. Şeker rahatsızlığı olan annelerin bebekleri iri oluyormuş. Benim şeker yükleme sonucuma doktor sıkıntı yok demişti. 130larda çıkmıştı şeker. Acaba sonradan yükseldi mi diye düşündüm. İnsan telaşlanıyor ister istemez. Ben de 4050 gram doğmuşum. Annem normal doğum yapmış. Bebeğim sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil.
Canım doktorum çok iyi. Başından beri ona gidiyorum. Hep normal diyor. Sezeryan lafı hiç geçmedi. Zaten normal doğum yanlısı bir doktormuş. Yani bana sezeryan derse çok güvenebileceğim bir doktor. Ben bebeğimin sağlığıyla ilgili sıkıntı olmasından korkuyorum. Annelik böyle bir şey demek ki. Zayıf olsa sıkıntı, kilolu olsa sıkıntı...
Iyi geceler arkadaşlar. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebisleri kucagimiza.son kontrolumde doktorum bebekte gelisim geriligi var dedi.32 haftalik hamileyim bebis 1560 gr.son üç haftada 300 gram almis sadece.bilgisi olan varmi.yarin dopler yaptiracam bebegi besleyen damarlarda sıkıntı varmi diye.konuyla ilgili bilgisi olan varmı
kızlar,
ne yorganı aldınız? yünden hafif bir yorgan yaptırsam mı? yoksa elyaf pamuk yorganlar mı onlardan mı alsam..
bir de park yatak için nevresim takımları yok herhalde.. kaç ölçülerinde nevresim takımı aldınız
Canım günaydın ben netten aldım 40 liraya. Yeni doğan bezi, 2 numara molfix bez, iki adet ıslak mendil, bi paket alt açma bezi bide mesane pedi vardı içindeBen eşimle hergün yürüyorum hem de uzun yürüyüşler yapıyoruz ama oluyor işte canım ikinci defadır geceleri uyandırıyor beni. Şimdiye kadar gündüz hiç olmadı öylesine şiddetli. Ama zor gerçekten, Allahım yardım etsin.. Molfixin doğum hazırlık paketini Carrefour'da görmedim. Nerede var? Ben zaten 44lü paket aldım. Hastaneden çıkana kadar ancak yeter belki de:) daha çok alıcaz.
Canım vera saki doktorun sezeryan dediyse olmadı oma gidersin snde bukadar takma kafaya. Oda cok iyi demiştin çünkü.Canım ya ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Açıkçası durum buyken umuttaki doktorumun normal doğum kararı vermesine çok şaşıracak gibiyim. Bakalım ne diyecek. 30 Ağustos'ta çalışmıyor hanımefendi, 1 Eylül'e randevu almıştım. Onda da kocamın işleri çok yoğun, gelemeyecek benimle. Tek gidecektim, kayınvalidemi taktı peşime. Gıcık oldum. Bir şey de diyemiyorum. Ne gerek var tek giderdim ya. Of!
Ben doktora dicem ya sezeryan günü ver dicem. Ben korkuyorum ya bir şey olursa bebeğime ne yaparım ben dayanamaz benim yüreğim buna. Allahım sen kaldıramayacağımız yük yükleme bize. Amin. Çok karışığım canım yasancılarım da geliyor, korkuyorum bebeğim gelmeye kalkar diye. Bi de bu plesenta bazen rahime yapışık oluyormuş, normal doğumda çekilince rahim alınmasına kadar gidiyormuş Allah korusun. Korkuyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?