- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
İşte oda kişiden kişiye değişiyormuş. Benim annem ikinci gün evde misafir ağırlamış sezeryanlı sezeryanlı. Bilmiyırum bana cok zor geliyor normal doğum ve sizler için gercekten cok cok dua ediyorum Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah. Evet baska da duymadım zaten 48 dikiş. Boyle birsey mümkün mü diye soruyorum hala kendi kendime. Neden 48 dikiş atma gereğinde bulunmuşlar yani onu da anlamış değilim. Evet normal doğumun o özelliği cok güzel resmen format atıyorsun ama sezeryanda bana gore candır yani. Sanırım sezeryan falan olmasa ben doğum yapmazdım hiç bir zaman.Damlacığım Allah asıl sezeryan olanlara yardım etsinn. normal doğumda 48 dikiş çok çok zor bi ihtimal ALLAH yardımcısı olsun o arkadasında insanın başına herşey geliyor iste. neyse normal doğum yapan kişi doğumun ardından hemen sağlığına kavuşuyor bebeğe kolay odaklanıyor, sütü rahat geliyor ve resmen vücuduna format atılıyor bir çok hastalık tan korunmuş oluyor vs... sezeryan doğum anı kolay ya sonrası? kardeşimin esi 4 ay önce sezeryan doğum yaptı içim acıdı kıza resmen yazık omuzu bile ağrırmı insanın sezeryanda ya ... ALLAH hepimize en hayırlı doğum şeklini nasip etsin..
Yalnız değilsiniz kızar,hamileliği ben de hiç sevmedimAllah'ın izniyle,sağlıkla bir an önce bitsin istiyorum.Normal yaşantımı çok özledim. Mağazaların önünden geçerken içim gidiyor,artık normal kıyafetler giymek istiyorum.Herkes anı olsun resim çektir diyor, ben anı olarak bile istemiyorum bu süreci :) Bebeğin hareketlerine de alışamadım.Hareket edince sağlıklı diye seviniyorum,çok şükrediyorum ama o hissi sevmedim,kendimi Alien gibi hissediyorum,içimde birşey oynuyor :)
Her şey olacağına varır canım, don't worry be happy!:)
Birşey çıkmamasına çok sevindim canım, sancılar belki oluyordur da sen hissetmiyorsundur canım, bazen farketmeden birkaç cm açılma bile oluyor. Beklemeye devam:)
Evet özkarademirden aldık, internette model bakarken buldum ben o mağazayı. biz oda yapmadığımız için bizim dolabın yanına tam sığdı 80 cm. Yatağını da aynı şekilde beyaz aldık, odayı ve örtülerini pembe yaparak, yeni oda arakadaşımıza jest yapacaz inşallah:)
Gece girseymişim keşke,selamlaşırdık:) sabah namazında eşim de bi yatağında dur artık dedi bana, arada bi kalkıp, ihtiyaç molasıyla başlayıp yemek molası arkasından açılmayan bacakları açma yürüyüşleri yapıp öyle uyuyorum artık, aralıksız birkaç saat uyuyunca karın kaslarım çok ağrıyor ama napiim..
Bende ciccim aldım valla gayet hoş duruyor 11 li sey bizimkisikızlar,
ilkebebenin sitesined ciccim diye hastane çıkışları var.. fiyatı uygun alsam mı sizce iyi midir?
CNm sana ne diyecekler hastaneye ve doktora ayrı ne kadar ödeyeceksin öğrenince haber ver banada... Bizde bir kere daha pazarlık yapmayı deneyelim... 4750 zamanında doğum yapan biri için fazla elbet... Ama el mecbur...Benim bildiğim biz doktora değil hastaneye ödeme yapacağız , ünlü olduğu için bu fiyatlar mı alınıyor . İyi bir doktor olsun ünsüz olsunfiyatı merak ediyorum bende . Kayıbın içinde başın sağ olsun canım , bunun ömrü olsun Amin
Çok fazla evet ama bende korktum bakalım bize ne fiyat verecek , pazarlık yapsan da ne kadar inecek kiCNm sana ne diyecekler hastaneye ve doktora ayrı ne kadar ödeyeceksin öğrenince haber ver banada... Bizde bir kere daha pazarlık yapmayı deneyelim... 4750 zamanında doğum yapan biri için fazla elbet... Ama el mecbur...
Hayırlısıyla bir doğum yapsaydık,bende artık yürürken bile zorlanıyorum evde iş yapamıyorum eğilemiyorum halsizlikte oluyorYalnız değilsiniz kızar,hamileliği ben de hiç sevmedimAllah'ın izniyle,sağlıkla bir an önce bitsin istiyorum.Normal yaşantımı çok özledim. Mağazaların önünden geçerken içim gidiyor,artık normal kıyafetler giymek istiyorum.Herkes anı olsun resim çektir diyor, ben anı olarak bile istemiyorum bu süreci :) Bebeğin hareketlerine de alışamadım.Hareket edince sağlıklı diye seviniyorum,çok şükrediyorum ama o hissi sevmedim,kendimi Alien gibi hissediyorum,içimde birşey oynuyor :)
Haftaya pazartesi doğum mu var ? oyyy azaldı iyice hadi hayırlısı .Yok :) ben zamanı birazcık kısa görmeye calısıyorum :) suan tam tamına 9 gün var:) ama neyse ki artık haftaya Pazartesi diyebiliyorum daha kısa oldu artık zaman bizim için :)
Teşekkürler canım , haftaya randevum var çok sabırsızlıkla bekliyorum kan değerleri çok şükür ki normal .canım tahlil sonucunda bişey çıkmamış şükür. Demek ki hamilelik kaşıntısı seninki. ayaklarını tuzlu suya koy canım, çok iyi geliyormuş
Ben eşimle hergün yürüyorum hem de uzun yürüyüşler yapıyoruz ama oluyor işte canım ikinci defadır geceleri uyandırıyor beni. Şimdiye kadar gündüz hiç olmadı öylesine şiddetli. Ama zor gerçekten, Allahım yardım etsin.. Molfixin doğum hazırlık paketini Carrefour'da görmedim. Nerede var? Ben zaten 44lü paket aldım. Hastaneden çıkana kadar ancak yeter belki de:) daha çok alıcaz.
Teşekkürler canım , açılma ultrasonda görünür mü acaba ? Bülent Bey e haftaya olan randevumda çok sorum var elimden hemen kurtulamayacakHer şey olacağına varır canım, don't worry be happy!:)
Birşey çıkmamasına çok sevindim canım, sancılar belki oluyordur da sen hissetmiyorsundur canım, bazen farketmeden birkaç cm açılma bile oluyor. Beklemeye devam:)
Evet özkarademirden aldık, internette model bakarken buldum ben o mağazayı. biz oda yapmadığımız için bizim dolabın yanına tam sığdı 80 cm. Yatağını da aynı şekilde beyaz aldık, odayı ve örtülerini pembe yaparak, yeni oda arakadaşımıza jest yapacaz inşallah:)
Gece girseymişim keşke,selamlaşırdık:) sabah namazında eşim de bi yatağında dur artık dedi bana, arada bi kalkıp, ihtiyaç molasıyla başlayıp yemek molası arkasından açılmayan bacakları açma yürüyüşleri yapıp öyle uyuyorum artık, aralıksız birkaç saat uyuyunca karın kaslarım çok ağrıyor ama napiim..
Artık kararımı vericem ben canım. 1 eylülde doktoruma söylicem. Eğer zorunlu sezeryan derseniz sizde yapıcam doğumu yoksa başka hastanede yapıcam dicem. Beni devlette çok incelediler çünkü. Net konuşamadılar. Risk almıcam.canım sıkma canını her şey olacağına varır. benim doktorum da çalışmıyor 30 ağustosta.. Boşver git kayınvalidenle gerekirse onu sokma odaya ben tek giricem dersin. Doktorun riske atacağını sanmıyorum canım. Hiç korkma daha erken bebişin gelmesi için. Merak etme.. Sancıların olması normal. Kendini strese sokarsan gelir bebeğin asıl.. Kötü kötü şeyler de düşünüp durma lütfen. Sen git doktorunla güzel güzel konuş, tüm korkularını çekincelerini anlat birlikte senin ve Cihangir için en doğru kararı verirsiniz zaten. Bir daha da başka doktora gitme bence
Teşekkürler canım , haftaya randevum var çok sabırsızlıkla bekliyorum kan değerleri çok şükür ki normal .
20 tane falan herhalde.maşallah eşine yaa ben yalvarıyorum benimki yürüyüşe götürmüyor beni bırak ben yürüyim yalnız diyorum ona da izin yok hastane çantasına kaçtane bebek bezi koymak lazım ben kararsız kaldım akşam çantayı hazırlayacaktım düşün düşün aklıma gelmedi sonra bıraktım öyle
Hoş buldum ,Iyı gıdıyor p.tesi kontrol var bakalım :) benımkı baya hareketli yatarken zorluyor cok sagdan soldan bol bol tepki atıyor :)
canım ben de önce öyle hissediyordum. hatta elimi koyuyorum. böyle birden bir dışarı doğru yani elime doğru bir geliyor çekiyor elimin altında kıpır kıpır hissedince korkup bir de çığlık atıp çekiyordum. eşimde kızından mı korkuyorsun diye dalga geçiyordu..aslına bakarsan halen öyleyim:) ama sürekli konuşunca kızım canım vs derken sanki yeni doğmuş bir bebek gibi gözümde canlanıyor öyle hissediyorum..
Artık kararımı vericem ben canım. 1 eylülde doktoruma söylicem. Eğer zorunlu sezeryan derseniz sizde yapıcam doğumu yoksa başka hastanede yapıcam dicem. Beni devlette çok incelediler çünkü. Net konuşamadılar. Risk almıcam.
Ben hiç konuşamıyorum, herkes konuşmalısın vs. diyor ama bana anlamsız geliyor. Bir iki kere denedim kendimi deli gibi hissettim.Ama sanırım benimki garip.Herkes konuşuyor çünkü.Eşime diyorum bari sen konuş, bebek doğunca birimizi tanısın, o da konuşmuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?