Aynen eşimi ikna etmem lazım bu konuda bebekken olsun sünnetini sonra eğlence yapılır 5-6 yaşına gelinceBana kalsa ilk hafta hemen yapılsın istiyorum. Hemşire bir arkadaşımın önerisi de bu yönce kendi oğlunu da hemen sünnet ettirdi. Babası sünnet düğünü hayalleri yaşıyor :))
Kardeşim 4-5 yaşlarında sünnet oldu çok acısı aağrısı oldu içim gitti resmen kimsenin öyle bir acı yaşamasını istemem. Hem bebekken yaralar daha hızlı iyileşiyormuş..Bebek ne olduğunu bile anlamıyormuş kımıldamadığından çabucacık iyileşiyormuş. Eşimi ikna etmeyi istiyorum :)
sunı sancının acısı yapay oldgndan ötürü mu çok yüksek acaba.Allah yardmcmz olsun
Şimdiye kadar bu konuda birşey dememeleri tuhaf bana kaçıncı haftadan beri doktorum şu pozisyonda bu pozisyonda diye tarif ediyor.Çatı dar olayınıda pek anlamıyorum. En ufak şeyde sezeryan bana biraz maddi gerekçe gibi geliyor bunlar...ben hıc blmyrm bnmkı dondumu donmedımı.ıns donmustır.hıc bsey hıssetmıorum.ben bırde catın dar dderse dıe korkyorum
Biz şimdiden korumacı davranıyoruz. Canı ne kadar az yanarsa o kadar iyi..Baba olsun daha iyi anlayacaklar diye düşünüyorum. Şimdi sünnet düğünü gibi şeyleri düşünüyorlar :)Her şey zamanında doğsun bebeğim ondan sonra konuşucamAynen eşimi ikna etmem lazım bu konuda bebekken olsun sünnetini sonra eğlence yapılır 5-6 yaşına gelince
Yani şimdi normal doğum yapalım diye de suni sancı almayalım demi? Cidden kafam karıştı.Diyelim bebek normal doğuma uygun günü de geldi ama sancı yok.Suni sancı alır misiniz yoksa sezaryen mi dersiniz?
40. haftadayım bebek hala gelmedi. Herhangi bir sorun da yok. 42 haftaya kadar normal 41. haftaya kadar beklerim ben..Yani şimdi normal doğum yapalım diye de suni sancı almayalım demi? Cidden kafam karıştı.Diyelim bebek normal doğuma uygun günü de geldi ama sancı yok.Suni sancı alır misiniz yoksa sezaryen mi dersiniz?
biz 7 gün içinde yaprırmayı düşünüyoruzSelam kızlar aklıma takılan bir konu var bebişiniz doğunca sünnet ettirecek misiniz yoksa eski usul çocuk büyüyünce mi olacak
2-3 aylıkken yaptırıcaz biz.Selam kızlar aklıma takılan bir konu var bebişiniz doğunca sünnet ettirecek misiniz yoksa eski usul çocuk büyüyünce mi olacak
canım erkek olsaydı ben de hemen yaptıracaktım. başlarda yapılmasının avantajları çokmuş..Selam kızlar aklıma takılan bir konu var bebişiniz doğunca sünnet ettirecek misiniz yoksa eski usul çocuk büyüyünce mi olacak
Bende yaptırmak istiyorumbiz 7 gün içinde yaprırmayı düşünüyoruz
Bende hastaneden çıkmadan 2. gün yaptirayim diye düşünüyorum o zaman ne olur bilmem2-3 aylıkken yaptırıcaz biz.
Yaptırmak en mantıklısı anlaşılancanım erkek olsaydı ben de hemen yaptıracaktım. başlarda yapılmasının avantajları çokmuş..
benim yeğenim eşimin yiğeni çevremdeki erkek bebeklerin sağlıklarını çok etkiliyorlar. idrar,böbrek rahatsızlıklarından dolayı erken yapılması gerekiyor. eşimin yeğenininki hatırlayamadım onun da bir nedenden dolayı erken yaptırmış. benim yeğenim kaç tane iğne yedi. çünkü o bölge iltihaplanma yapıyor..
ayrıca erken olması daha iyi oluyor. yeğenim 1 yaşındaydı çok acı çekmedi ama oraya yatırmak vs çok zordu.. ve daha çabuk atlatıyorlar.
40 günlük olmadan yapılıyor mu? Sormak lazım.Bende hastaneden çıkmadan 2. gün yaptirayim diye düşünüyorum o zaman ne olur bilmem
Meral gözün Aydın sen de izne çıkmışsın:) artık evde dinlenmemiz lazım:) benim bebeğim de Çarşamba günü 2700dü. Maşallah bebeğinin kilosu çok çok güzel:) sen normal doğum yapacaksın belli ki. Hayırlısı olsun canım :)kızlar merhaba bugun yoğunluktan dolayı yazamadım umarım hepiniz iyisinizdir bende izne çıktım harika hıssediyorum kendimi :) bugun doktor kontrolumuz vardı bebişim çok hareketlıydı ama nazlı kuşum göstermedi yüzünü bize elini koymuştu yüzüne. normal doğum gibi duruyo dedi ve her hafta çağırıcam dedi doktor. 2700 gr olmuş eymenim ama diğer ultrasonlar gibi hiçbirşeyi belli olmuodu
cnm zaten bebısler son haftalarda ellerını hep yüzüne koyarmış gostermezmıs,normal yanı.belkı artı hıc goremezsın doguma kadarkızlar merhaba bugun yoğunluktan dolayı yazamadım umarım hepiniz iyisinizdir bende izne çıktım harika hıssediyorum kendimi :) bugun doktor kontrolumuz vardı bebişim çok hareketlıydı ama nazlı kuşum göstermedi yüzünü bize elini koymuştu yüzüne. normal doğum gibi duruyo dedi ve her hafta çağırıcam dedi doktor. 2700 gr olmuş eymenim ama diğer ultrasonlar gibi hiçbirşeyi belli olmuodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?