Ben bu çakma sancılar iyi diye biliyorum.Yani vücut kendini normal doğuma hazirloyormus.Bemde tam tersi ben yaşamıyorum hiç diye kafaya takmaya basladim.Bu hafta ben de doktora gideyim diyorum hem canım yanıyor hem de bacaklarıma fln da sıçradı.
Bu sancılar bizi doguma fln mı alıştırıyor acaba
Burdayım ben burda :) günaydın canımcımGünaydın herkese,
Damla ve First nerelerdesiniz siz bakalım?:)
Zor bir geceden sonra nihayet uykumuzu alarak uyandık biz de
Dün 3-4 kez kasılma oldu bende, arada yalancı sancı da oluyor ama sizinki gibi şiddetli değil, belimde yakıcı bir ağrı peyda oluyor, biraz sağa biraz sola yatınca bi süre sonra geçiyor. Bu kasılmalar ne kadar olunca doktora gitmek gerekiyor, tecrübeli anneler, ne dersiniz?
Bu arada bugün eşim evi boyayacak çok şükür, tavan duvar olmadığı için gözümde büyütmemeye çalışıyorum ama bitince inanılmaz hafifleyecem.
Hiç duymamıştım bunu teşekkür ederim canımBana arkadaşlar göğüs uçlarına e vitamini kapsülü var ya ondan surmemi önerdi.Göğüs ucunu güçlendiriyormis.Bende alıp doğuma kadar sürmeyi düşünüyorum.
Takma kafana bir haftaya kadar senin de başlayabilir zaten hiç hoş bisi degilBen bu çakma sancılar iyi diye biliyorum.Yani vücut kendini normal doğuma hazirloyormus.Bemde tam tersi ben yaşamıyorum hiç diye kafaya takmaya basladim.
evet öyle..İşte bende normal doğurmak istiyorum ama eger hiç sancim yoksa günü gelmesine rağmen demek ki ben normal dogurmamaliyim olsaydı sancim gelirdi gibi düşünüyorum sanki.Birde suni sancinin sancısı cok kötü oluyormuş ya korkutuyor beni.Bende halen hiç yalanci en ufak sancı kasılma da yok
Günaydınlaaar : )
Beni dün gece ilk defa çakma sancı yokladı, doğuruyorum sandımEşim de yazık uykusundan uyandı kendini ebe sandı, az kalsın doğurtacaktı beni "ayaklarını dik, nefes aaal ver nefes aal ver" fln diye ahahhahaha neyse ki gecti sonra.
Şu sıralar en büyük sorunum kaşıntı. O kadar pahalı kreme, yağlara rağmen karnım catladı. Çatlakları bir kenara koyuyorum öyle kaşınıyor öyle kaşınıyor ki sokak ortası fln demeden acıp kaşıyasım sonra da acıdan ağlayasım geliyor.
Günaydın herkese,
Damla ve First nerelerdesiniz siz bakalım?:)
Zor bir geceden sonra nihayet uykumuzu alarak uyandık biz de
Dün 3-4 kez kasılma oldu bende, arada yalancı sancı da oluyor ama sizinki gibi şiddetli değil, belimde yakıcı bir ağrı peyda oluyor, biraz sağa biraz sola yatınca bi süre sonra geçiyor. Bu kasılmalar ne kadar olunca doktora gitmek gerekiyor, tecrübeli anneler, ne dersiniz?
Bu arada bugün eşim evi boyayacak çok şükür, tavan duvar olmadığı için gözümde büyütmemeye çalışıyorum ama bitince inanılmaz hafifleyecem.
Annişler eşimin gözlerinde ki ışığa dayanamayıp kızımızın ismini değiştirmeye karar verdik. Ne var bu isim de anlamasam da eşim inanılmaz istiyormuş meğersem bu ismi. Kızımın yeni ismi ilay nasıl sizce? Benim pek içime sinmedi ama bilemedim
Inanmıyorum vermedin mi? İşte idolüm anne modeli :) bende vermeyi düşünmüyorum sadew kundaktayken sakinleşmesi için elleriyle oynayamayacağı için vereceğim oda fazla sürmeyecek sakinleşince alcam emziği. Bende aldım. Ama kundaktan eller çıkınca emzik olayımız bitecek inşallah. Ee sen neden vermek istiyorsun peki şimdi?
Canım kızda iki isim cok zor oluyor ya düşünsene evlendiğinde babasının soyismim de almak istediğinde hena ilay Ülker can atıyorum oldu sana 4 isim :) evet benim içime sinmesi de onemli ama ben daha farklı isim istiyorum sanırım ama olmak işte. Mesela karya yada linda gibi ama bizim babamız ilay diyince bile cok farklı boyuta giriyor diyor istersen yine baska bir isim olsun hena kalsın diyor ama sev diyorum karnımı ilay diye kocacığın bir sevişi var ilay diye karnımı farklı bir boyuta geçiyor :)Buralardayim cnm cok halim yok sicaklar fena bayiltti beni bide bebisin odasi boyaniyo ufak tefek alisverisler flan kaldi onlarla ugrasiyorum oyle cok vakit bulamiyorum girmek icin burayaama buralardayim ve yazilanlari okuyorum cnm merak etme:)
Canim ben daha once solediinde de begenmistim bu ismi ama tabi senin de icine sinmesi cok onemli ikinisim kullanmayi dusunmezmisiniz?
Ay inşallah benim kızımda hiç bir zaman istemez emzik hep atar oyle olursa bende hiç uğraşmam ki keyfi bilir :)Damlacığım öyle de bazı bebeklerde emzik almıyor. yeğenim resmen beni yalancı emzikle kandıramamazsınızız meme istiyorum der gibi emziği atıp meme verene kadar ağlıyordu.. hiç emzik almadı. ama bazılarına bakıyorum 2 yaşına kadar emziği bırakmıyorlar.
Bence İlay ismi, Hena'dan daha güzel.Annişler eşimin gözlerinde ki ışığa dayanamayıp kızımızın ismini değiştirmeye karar verdik. Ne var bu isim de anlamasam da eşim inanılmaz istiyormuş meğersem bu ismi. Kızımın yeni ismi ilay nasıl sizce? Benim pek içime sinmedi ama bilemedim
Hayırlı olsun canım yeni ismi. Biz de takım olayında ters düsmüstük. Ben fenerbahceliyim esim besiktaslı. İleride kendisi secsin demistik. Ama gecen gün yavru kartal diye bebek kıyafetleri görmüs esim. Bana anlatıyordu. Anlatırken resmen gözlerinin ici gülüyordu. Bukadar önemsedigini farketmemistim. Çok mutlu olacağı belliydi tamam beşiktaşlı olsun dedim. Nasıl sevindi canım ya. Senin de biraz alısman gerek bence. Yeni oldugu icin garip gelmiştir.Annişler eşimin gözlerinde ki ışığa dayanamayıp kızımızın ismini değiştirmeye karar verdik. Ne var bu isim de anlamasam da eşim inanılmaz istiyormuş meğersem bu ismi. Kızımın yeni ismi ilay nasıl sizce? Benim pek içime sinmedi ama bilemedim
Valla Emzik çok mübarek bi alet :) Ben doğumda yanıma götüreceğim.Yeğenim kardeşimi resmen Emzik gibi kullanıyordu.Bu arada e vitamini kullan bencede. Göğüs ucu güçlensin.Ben bugün alacağım.Ay inşallah benim kızımda hiç bir zaman istemez emzik hep atar oyle olursa bende hiç uğraşmam ki keyfi bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?