2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu hafta ben de doktora gideyim diyorum hem canım yanıyor hem de bacaklarıma fln da sıçradı.
Bu sancılar bizi doguma fln mı alıştırıyor acaba
Ben bu çakma sancılar iyi diye biliyorum.Yani vücut kendini normal doğuma hazirloyormus.Bemde tam tersi ben yaşamıyorum hiç diye kafaya takmaya basladim.

günaydınlar kızlar,
iyi hafta sonları.
dün dedim ya markete gittim diye.. gelirken de epey zorlandım. neyse şu an o kadar halsizim ki.. daha yeni uyandım. yani kahvaltıyı daha yeni yapıyorum. oysa ki dün öğlen uyumuştum. akşamda 12 gibi de yattım. yorgunluk halsizlik var. bebeğimi düşünmesem kalkıp birşeyler de yemeyeceğim o denli..

bir de sancı geldi gitti.

Bana arkadaşlar göğüs uçlarına e vitamini kapsülü var ya ondan surmemi önerdi.Göğüs ucunu güçlendiriyormis.Bende alıp doğuma kadar sürmeyi düşünüyorum.

Günaydın herkese,
Damla ve First nerelerdesiniz siz bakalım?:)
Zor bir geceden sonra nihayet uykumuzu alarak uyandık biz de
Dün 3-4 kez kasılma oldu bende, arada yalancı sancı da oluyor ama sizinki gibi şiddetli değil, belimde yakıcı bir ağrı peyda oluyor, biraz sağa biraz sola yatınca bi süre sonra geçiyor. Bu kasılmalar ne kadar olunca doktora gitmek gerekiyor, tecrübeli anneler, ne dersiniz?
Bu arada bugün eşim evi boyayacak çok şükür, tavan duvar olmadığı için gözümde büyütmemeye çalışıyorum ama bitince inanılmaz hafifleyecem.

Kızlar hepinize günaydın evde olmak koltuğa yayılmak ne güzelmiş )iyice ağırlaştım heralde hiç yerimden kalkmak istemiyorum.herkes iyidir umarım

Annişler eşimin gözlerinde ki ışığa dayanamayıp kızımızın ismini değiştirmeye karar verdik. Ne var bu isim de anlamasam da eşim inanılmaz istiyormuş meğersem bu ismi. Kızımın yeni ismi ilay nasıl sizce? Benim pek içime sinmedi ama bilemedim

Burdayım ben burda :) günaydın canımcım

Bana arkadaşlar göğüs uçlarına e vitamini kapsülü var ya ondan surmemi önerdi.Göğüs ucunu güçlendiriyormis.Bende alıp doğuma kadar sürmeyi düşünüyorum.
Hiç duymamıştım bunu teşekkür ederim canım

Ben bu çakma sancılar iyi diye biliyorum.Yani vücut kendini normal doğuma hazirloyormus.Bemde tam tersi ben yaşamıyorum hiç diye kafaya takmaya basladim.
Takma kafana bir haftaya kadar senin de başlayabilir zaten hiç hoş bisi degil

evet öyle..
bir de şu var. suni sancı veriliyor ya. onu bayağı çekiyorsun.. sonra bebek yine gelmiyor (veya gelmeyebilir deyim) diyorlar ki sezeryana hoppaa.. yani önce suni sancıyi çekiyorsun sonra sezeryanın etkilerini..

o yüzden benim sezeryanlık durumum olmasaydı şöyle yapardım. tabi normal doğum istiyorsam ve drum öneriyorsa, zamanını beklerdim, gelmezse sezeryanı düşünürdüm.
yoksa normal doğum yapıp çok rahattı diyenler zaten bebek geliyor o anlık zorluyor seni ama sonra geliyor.
sezeryanda o an hiçbirşey hissetmiyorsun ama sonra etkileri oluyor tabi..

elmayRacım kusura bakma..bir an eşinin hali gözümde canlandı da güldüm.
benim eşimde az önce aradı dedim ara ara sancı yokluyor. diyor geliyim hastaneye gidelim. yok giliyor gidiyor diyorum yok bir gelir gitmezse diyor.. öyle şiddetli değil dedim de zor ikna ettim.

demek ki olacak çatlama yine oluyor. ben zeytinyağ kullanıyorum. bir ara benim de bayağı gerildi kaşındı günde iki sefere çıkardım. sonra tekrar teke düşürdüm. hatta iki gündürde sürmüyorum. iyi geliyor bana.. rahatlatıyor.. aşağıda çatlak var ama ne yapıyım artık..

Buralardayim cnm cok halim yok sicaklar fena bayiltti beni bide bebisin odasi boyaniyo ufak tefek alisverisler flan kaldi onlarla ugrasiyorum oyle cok vakit bulamiyorum girmek icin buraya ama buralardayim ve yazilanlari okuyorum cnm merak etme:)

Canim ben daha once solediinde de begenmistim bu ismi ama tabi senin de icine sinmesi cok onemli ikinisim kullanmayi dusunmezmisiniz?

Damlacığım öyle de bazı bebeklerde emzik almıyor. yeğenim resmen beni yalancı emzikle kandıramamazsınızız meme istiyorum der gibi emziği atıp meme verene kadar ağlıyordu.. hiç emzik almadı. ama bazılarına bakıyorum 2 yaşına kadar emziği bırakmıyorlar.
anneler rahat mı rahat:) bebeklerde sakin:)

bakacağız artık duruma göre.. ben de çok vermeyi düşünmüyorum hatta numune olsun diye alacağım. ama ben emziriyorum doyuruyorum bir şekilde ama hale huzursuzsa emzikle sakinleşiyorsa da vererim artık.. bakalım nasıl bir bebek bekliyor bizi:)

Son düzenleme:
Canım kızda iki isim cok zor oluyor ya düşünsene evlendiğinde babasının soyismim de almak istediğinde hena ilay Ülker can atıyorum oldu sana 4 isim :) evet benim içime sinmesi de onemli ama ben daha farklı isim istiyorum sanırım ama olmak işte. Mesela karya yada linda gibi ama bizim babamız ilay diyince bile cok farklı boyuta giriyor diyor istersen yine baska bir isim olsun hena kalsın diyor ama sev diyorum karnımı ilay diye kocacığın bir sevişi var ilay diye karnımı farklı bir boyuta geçiyor :)

Ay inşallah benim kızımda hiç bir zaman istemez emzik hep atar oyle olursa bende hiç uğraşmam ki keyfi bilir :)

Bence İlay ismi, Hena'dan daha güzel.

Hayırlı olsun canım yeni ismi. Biz de takım olayında ters düsmüstük. Ben fenerbahceliyim esim besiktaslı. İleride kendisi secsin demistik. Ama gecen gün yavru kartal diye bebek kıyafetleri görmüs esim. Bana anlatıyordu. Anlatırken resmen gözlerinin ici gülüyordu. Bukadar önemsedigini farketmemistim. Çok mutlu olacağı belliydi tamam beşiktaşlı olsun dedim. Nasıl sevindi canım ya. Senin de biraz alısman gerek bence. Yeni oldugu icin garip gelmiştir.

Ay inşallah benim kızımda hiç bir zaman istemez emzik hep atar oyle olursa bende hiç uğraşmam ki keyfi bilir :)
Valla Emzik çok mübarek bi alet :) Ben doğumda yanıma götüreceğim.Yeğenim kardeşimi resmen Emzik gibi kullanıyordu.Bu arada e vitamini kullan bencede. Göğüs ucu güçlensin.Ben bugün alacağım.

Ben daha isim bile bulamadım.Herkes soruyor.Bulamadım kararsızım deyince de herkes bi karışm durumuna giriyor ki sinir oluyorum.Eşimde Ayça olsun diyor.Nasıl ki sizce bu isim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…