Ben daha çantamı hazırlamadım ama çamaşır olarak giydiğim yüksek bel hamile külotlarından koyacağım. Eğer sezeryan olursa dikiş yerim acımasın diye. Sütyen olarak ise emzirme sütyeni.
Canım ben bir tane normal çamaşır koydum bide hamile külodu koydum normal çamaşırı giyebileceğimi sanmıyorum ama sen normal koyabilirsin sanırım ne de olsa normal olacaksın
ben lohusa kilotu almayı düşünüyorum
Ben normal çamaşır koydum yeni aldım 6 tane bimden aldım çantaya koydum öyle rahat ki :) Bir arkadaşım tavsiye etmişti. Beyaz slip large beden aldım. Normal kullanım için de aldım denedim cidden şuan bile çok rahat kullanıyorumYüksek bel olanı da alıp denedim tavsiye etmem...
Snow nerde?
Kamurannnn hayırlı olsun canım, gün almışsınız. İnşallah ikiniz için de en iyisi buddur. Umuttaki doktoruna gıcık oldum, tok esnaf resmenNst de çekildim ama doktora göstermeyi unuttum. Maille sorucam şimdi..
Evet haftaya bugun anneyim inşallah :) azurede Eylül'de doğum yapacak. Aslında baya var Eylül annesi prenseste Eylül'de yapacak :)
cnm ben bugun bebegın eşyalarıyla ugrasıom.ondsn bır kacgundır çok yoğunum.annemle kardsmle evı duzenluoz falan pek bakmaya fırsatm olmuor.tmm yazarım sağlık olsun ıns ıhtyacı olana verırler.Canım bugun ataşehir Belediye'sini aradım sen yazana kadar cok gecti zaman. Yarın gelip alacaklar ama aklımda bulunsun birdahakine sana getireceğim. Sen bana özelden face ismini yada numaranı yazarmısın birdahakine sana getireyim
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim :) inşallah istediğim gibi 38-39 da gelir benim minik kızım kendiliğinden
Ayrıca facedeki arkadaş izin verirse görmek isterim . Demek ki olağan bir durum bu . Asansörü aşağı indirince nasıl alıp bırakacağım daha şimdiden eğilemiyorum uzak geliyorama denemek lazım yinede
Tesekkur ederim canimAsıl size maşallah öyle böyle kavuşmanıza sadece 1 hafta kaldı
Ben de önce birkenstock mu alsam dedim, sonra pufidik birşey mi alsam acaba dedim. Çok kararsız kaldım. Evet teyzesi Ella bizim de çok hoşumuza gitti ama herkes bu ne biçim isim, Türkçe isimlere kıran mı girdi deyip sinirlendiriyor
Canım ben doktora biraz adet sancısı benzeri kasılmalarım olduğunu söyledim o da nstye yönlendirdi. Sancı çıkmadı çok şükür. Gerçi doktorum da dedi "muhtemelen doğuma hazırlık kasılmalarıdır ama yüne de kontrol edelim" diye
İlaç bilmiyorum ama eşimin diyetisyenine sormuştum benim de yanmalarım artınca. Leblebi yememi tavsiye etti. Sen de dene istersen
Ben modoko 5. Caddede elize perdeye siparis verdimpenceren büyük müydü? parası iyiymiş:)
Son olarak ben de kızımızın ismini söyleyeyim. Ilk ismi ailede çok tartışmalara neden oldu ama kimseyi dinlemedik dinlemiyoruz da çok beğendik anlamını da tınısını da Ella Defne koyacağız. Ella sonsuzluk demekmiş
daha önce düşük yapmamdan ve eş önde olmasına bağlamıştı.Bu kahverengi akıntıları doktora sordun mu?
Merhaba, ben internette baya araştırdım bu doğum pozisyonu olayını. Bazı önerilen hareketler var, incele istersen.Günaydın herkese bakıyorum yavaş yavaş herkes doğum iznine ayrılıyor bende tam tersine bugün işe başladım bende haftaya artık giysileri yavaş yavaş yıkamaya başlayayım diyorumda size bir sorum olacak bu pelüş battaniyeleri makinada yıkadınızmı nasıl olacak özelliği falan bozuluyormu birde benim kızım ters duruyor benim gibi olupta sonra dönen oldumu oldutsa kaçıncı hafta döndü nezamana kadar dönnesi gerekiyor çok korkuyorum böyle ters kalırda sezeryan olmak zoru da kalırım diye
Sağol canım, ben de hastane için sordum zaten :) madame coco demiş kızlar önceki sayfalarda baktım beğendim, galiba gidip ondan alacağımBen direk hastane için düşündüm terliği:) Dışarı için birkenstocklar iyi bende ondan aldım rahat ilk bir hafta biraz acıtıyor ama sonra alışıyor ayağın.Sen herkesi boşver gönlünden ne geçiyorsa onu koy kızına:)
Ohh ohhh maşallah paşaya, kocaman olmuş. Artık zamanı yaklaşmış onun annesi :) bence artık Umut'a hiç bel bağlama. Bak vera nasıl ilgili, hiç tereddüt etme, umuttaki Dr büyük ihtimalle doğumda da aynı tavırda olacak, o yüzden hiç düşünme bileBiz geldik kızlar. Plasenta hala aynı yerinde duruyor ama umuttaki dokorum sağolsun beni yine başından attı.. Neymiş idrara sıkışık olmam gerekiyormuş. Sadece aşağıda olduğunu söyledi. Öbür hafta salı günü sıkışık gel iyice bakayım dedî. Çalışamaz raporumu da yazamadılar. Gittim veraya. Doktor beni görür görmez nasılsın dedi. Göbeğim çok kötü dedim kaşınıyor. Losyon yazdı bana. Çalışamaz raporumu da yazdı. Para vermedim 10 gün içinde gittiğim için. Sezeryanda tecrübeniz nedir dedim. Benim için yüzümü yıkamak gibi bir şey dedi. Bundan sonra plesenta çıkar mı yukarı dedim. Çok zor ama 2 hafta daha takip ederiz dedi. 24 eylülde sezeryanla alırız dedi. Bebeğim 2800 kilo ve 49 cm. Böyle kızlar durum bu..
Ne kadar iyiymiş bak ben de çoğu kez verecek yer bulamıyorum. Seninle irtibat halinde olalım o zamanadreslerını bende blmyrm versemde hangı bırını vereyım.o kadar çok varkı akrabam hepsını tanıor ve haber verıor.genelde evıne cagrıor ıhtıycı olanları.onlar toplanıor.genc kızlar olsun,kadınlar olsun.hepsı toplanıp beklıolarmıs.akraba ablamda posetlerı sacıormud halıya.hepsı ıhtıycnı alıp dua ede ede gıyıyormus.ama bunlar gerçekten ayagnda elbisesi olmayan çok muhtaç garıbanlar.istersen her ıstedgnde bana getır ben ulastırırm.annem her geldıkce ben yolluorum onla.oda ulastırıor.kullanışçayan tabak canaklar aklına ne gelırse ihtıyacı olanlara ulastırıorlar.cunku ben umranıyden kalkıota karsıya gdemem.ben topluom hep.etraftands bana çok getırıorlar.odada bırıkıor annem,halam hep geldıkce gonderıorım saolsunlar dagıtıorlar
Tam olarak vardığım söylenemez. Yarın doktor saati söyleyecek ve ben buna hazır değilim henüz yükselene göre ayar yapamadım. Ama sanırım yükseleni terazi olsun istiyorum ne biliyim akrep burçları cok ateşli oluyor :) kızım biraz daha uysal olsun güzel olsun bakımlı olsun istiyorum kesinlikle cok etkili yükselen burçlar kişiliğin oluşumunda hatta ayın durumu bile cok etkili mesela ilay dolunayda doğuyor napcaz bilmiyorum mesela benim yükselenim balık bu yüzden bazen cok kırılgan bir ruh haline bürünebiliyorum duygusallığım da çabası Kamuran doğru söylüyor simla kesinlikle saatini de belirlemelisinCanım hayırlı olsun. Sonunda net bir karara bağlanması iyi oldu. Bu durumda riske atmaman sezeryan olman daha mantıklıydı. Vera bana da daha sıcak geliyordu. 24 eylül Terazi olacak madem sezeryan yükselen burcunu tercih etme olanağın var. Bugün Damla'nın bebeğinin yükselen burcu hakkında fikir verdik sanırım bir karara da vardı. Sen de biraz araştır istersen. Ben etkilerine inanıyorum...Nst sonucunu da bekliyorum canım
Sağol azurecim. Siz de olmasanız insan nasıl geçirirdi bunca ayı. Isim konusunda bu kadar olumlu konuşan çok az insan var etrafımdaBence anlamı güzel olduktan sonra hangi dilde olduğu çok öenmli değil, bulunduğu toplumda yabancı hissettirmemesi bir kriter olabilir belki o kadar. Ella kulağa hoş geliyor, analamı da güzelmiş. Hem iki ismi var zaten ki başta Defneden vazgeçtiniz sanıp üzülmüştüm, iki isim koymaya karar verseydik bende Elif Defne düşünüyordum çünkü, çok tatlı bi isim, Adıyla gelsin, büyüsün, serpilsin inşallah:)
Aynen oyle :) resmen göbek adı olarak kaldı :) ee tarih konusunda ne konuştu doktor canım 15 is diye hatırlıyorum sanki benKamurannnn hayırlı olsun canım, gün almışsınız. İnşallah ikiniz için de en iyisi buddur. Umuttaki doktoruna gıcık oldum, tok esnaf resmenVera Prensesle bizim komşu hastanemiz biliyorsun, doktorun da çok ilgiliymiş, geçen isimlerimizi asmış odasına demiştin ya benim gönlümü kazanmıştı zaten:) Hem gerçekten sezaryan daha kolay doktorlar için endişe etme canım.Cihangir paşamıza da maşallah hasretle bekliyoruz Elifimin yol arkadaşını
Evet Eylülde önce sen sonra biz patır patır sıyrılırız inşallah.Senden sonra ben olacakmışım gibime geliyor ama bakalım bize hangi günü verecek doktor amcamız, ya da Elif hanım ne zaman beraat edecek:)
Bu arada haftasonu okudum ama yazamadım, yeni adınız da hayırlı olsun, bu yıl bi öğretmne arkadşım 40 yaşında mahkeme kararıyla adını değiştirdi, İlay en azından kendi adıyla gelecek dünyaya, hiiiççç sorun değil:) Hena da göbek adı olacak artık, anne göbeğindeki adı yani, tam konsepte uygun:)
Canım burçlardan hiç anlamam. Yükselen alçalandan ziyade mümkünse öğleden önce sezeryan olsun istiyorum ki bi an önce bitsin:/ korkum var:/Canım hayırlı olsun. Sonunda net bir karara bağlanması iyi oldu. Bu durumda riske atmaman sezeryan olman daha mantıklıydı. Vera bana da daha sıcak geliyordu. 24 eylül Terazi olacak madem sezeryan yükselen burcunu tercih etme olanağın var. Bugün Damla'nın bebeğinin yükselen burcu hakkında fikir verdik sanırım bir karara da vardı. Sen de biraz araştır istersen. Ben etkilerine inanıyorum...Nst sonucunu da bekliyorum canım
Ben çıkmadan önce de yoğunlaşmıştı. Bilerek mi yapıyorlar nedir:) az daha sabret canım 19unda çıkacaktın değil mi? Sen çıktıktan 5 gün sonra kavuşuyorum oğluma. Çok şaşkınım ya:))İşte geldim burdayım :) canım kocaman olmuş cihangir maşallahhadi hayırlısıyla gelsin inşallah :)
Son günlerim iş yerinde ama şansıma işler o kadar yoğun kibakamadım o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?