2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba ağustos anneleri,

Ben 2013 ağustos annesiyim. Oğlum doğalı kalbimin kat kat büyüdüğünü hissediyorum, herkese herşeye karşı sevgim daha da büyüdü, iyyce hisli bir kadın oldum. Bana kazandırdığı, yaşattığı bütün duygular için minnettarım miniğime. Siz de bebeğinizle çok huzurlu mutlu günler geçirirsiniz umarım.

Size danışmak için yazıyorum. Herkes bebek hazırlıklarını çoktan tamamlamıştır eminim. Benim oğlumun hala kapı süsü bile yok, o yüzden çok fazla fikrim de yok.

Kuzenim, oğlu Toprak'a aşağıdaki keçe kapı süsünü hazırladı. Daha sonra da arkadaşına hediye olarak deniz temalı kapı süsünü yaptı. Nette şöyle bir bakındım ve keçe süsler konusunda çok sayıda hobici olduğunu görüyorum. Herkes de çok farklı işler çıkarmış, aralarında çok güzel olanlar var. Ancak kuzenimin yaptıklarını çok beğendim ben, bir çoğuna göre çok daha sıcak ve özenli. Bir resim öğretmeninden de böylesi beklenir zaten :)

Kuzenim oğlu Toprak'a uzun tedaviler sonucu kavuştu. Tabi bu sırada manevi olduğu kadar maddi olarak da oldukça yıprandılar. Onu keçe süsler hazırlayıp satması konusunda teşvik etmek istiyorum ancak nette bunu yapan çok sayıda kişiyi görmek cesaretimi kırdı.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hangi platformda tanıtabilirim diye düşünürken kadınlar kulübü aklıma geldi, belki aranızdan yaptırmak isteyenler de çıkacaktır.

Bana aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
sekerserbetbal@gmail.com

Gelebilecek cevaplara göre kuzenimle konuşacağım.

Teşekkürler.

Aynı iletiyi Ağustos ve Eylül annelerine de gönderdiğim için hitabım yanlış olmuş,
Merhaba ekim anneleri :)

Yani senin de 22 Eylül mü canım? Ayy hadi sana da cok az kalmış maşallah :)

Bende saymaya kalkarsam çok stres oluyorum o yüzden saymayı bıraktım, bugün 11e kadar hareket etmediğini fark ettim ( işe dalmışım o saate kadar anlamadım maalesef ) hemen sırt üstü yattım,biraz konuştum, baktım uyanmıyor göbeğimi biraz salladım :) :) uyandı çok şüükür

Kızlar Chezmam'dan emzirme sütyeni almıştım süngerli iki tane.Az önce geldi. Ben beğendim, emzirme sütyeni araştıran arkadaşlara tavsiye edebilirim. Göğsü tamamen açıkta bırakıyor. Tabi öyle balenli, destekli sütyenler gibi durmasa da penye emzirme sütyenlerine göre gayet iyi. Yarın da mothercare'den ev içinde kullanmak için sütyen alacağım.

Bende arada uyandırıyorum, eşim kızıyor rahat bırak kızı diye.

kızlar hastane çantasına çamaşır olarak hamile çamaşırı mı yoksa normal çamaşır mı koydunuz? ona göre alıcam da :)

kızlar hastane çantasına çamaşır olarak hamile çamaşırı mı yoksa normal çamaşır mı koydunuz? ona göre alıcam da :)
Ben daha çantamı hazırlamadım ama çamaşır olarak giydiğim yüksek bel hamile külotlarından koyacağım. Eğer sezeryan olursa dikiş yerim acımasın diye. Sütyen olarak ise emzirme sütyeni.

napalım doktor hareket etmeli diyor :) oyy kuzular bir doğsalarda sevsek,
eşime ben gece nasıl kalkıp bakıcam diyorum, o da ben uyumam sabaha kadar onu seyrederim diyor :)
Benim eşimde ay ben nasıl uyuyacağım diyor :) Doğsun görürüm ben onu. Çocukları benden çok seviyor, arası da daha iyi.

Biz geldik kızlar. Plasenta hala aynı yerinde duruyor ama umuttaki dokorum sağolsun beni yine başından attı.. Neymiş idrara sıkışık olmam gerekiyormuş. Sadece aşağıda olduğunu söyledi. Öbür hafta salı günü sıkışık gel iyice bakayım dedî. Çalışamaz raporumu da yazamadılar. Gittim veraya. Doktor beni görür görmez nasılsın dedi. Göbeğim çok kötü dedim kaşınıyor. Losyon yazdı bana. Çalışamaz raporumu da yazdı. Para vermedim 10 gün içinde gittiğim için. Sezeryanda tecrübeniz nedir dedim. Benim için yüzümü yıkamak gibi bir şey dedi. Bundan sonra plesenta çıkar mı yukarı dedim. Çok zor ama 2 hafta daha takip ederiz dedi. 24 eylülde sezeryanla alırız dedi. Bebeğim 2800 kilo ve 49 cm. Böyle kızlar durum bu..

Maşallah bebeğine. 24 Eylüle kadar 3.500 gr olur sanırım. Hem varsın sezeryan olsunne olacak ki. Önemli olan bebeklerimiz için en iyi olanı. Bende normal doğum istiyorum ama bebeğim için en ufak bir risk varsa asla normal doğum yapmam.

Canim hoşgeldin biraz buruk bi msj gibi geldi bana ana artik umuttaki doktoru aklından sil ve veradaki doktoruna karar ver bak neguzel anlatmış sana bebeginude hiç riske atma kendini 24 eylülke hazırla ve geri sayima başla iki hafta daha kontrole git bence artik doktir seciminide dusunme hakkinda hayırlısı olsun.bebegine odaklan.bak neguzel bebeginde gayet saglikli.

Ayy gözümüz yollarda kaldı gercekten snowla. Yani 24 Eylül'de doğum var desene :) bosver bence sen yukarı çıksa da artık kendimi sezeryana ayarla. Ve umuttaki doktorunu artık bosver vera cok daha iyi gibi geliyor bana maşallah baya kilosu da olmuş hadi hadi gözünaydın. Ee kayınvaliden ne söyledi?

Canım ben bir tane normal çamaşır koydum bide hamile külodu koydum normal çamaşırı giyebileceğimi sanmıyorum ama sen normal koyabilirsin sanırım ne de olsa normal olacaksın

canım benimde 23 yada 24 eylül :)) hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…