evet canım cok az kaldı çok heyecanlıyım daha da eksiklerim varay hadi bakalım 3 haftan kalmış senin de :)
Merhaba ağustos anneleri,
Ben 2013 ağustos annesiyim. Oğlum doğalı kalbimin kat kat büyüdüğünü hissediyorum, herkese herşeye karşı sevgim daha da büyüdü, iyyce hisli bir kadın oldum. Bana kazandırdığı, yaşattığı bütün duygular için minnettarım miniğime. Siz de bebeğinizle çok huzurlu mutlu günler geçirirsiniz umarım.
Size danışmak için yazıyorum. Herkes bebek hazırlıklarını çoktan tamamlamıştır eminim. Benim oğlumun hala kapı süsü bile yok, o yüzden çok fazla fikrim de yok.
Kuzenim, oğlu Toprak'a aşağıdaki keçe kapı süsünü hazırladı. Daha sonra da arkadaşına hediye olarak deniz temalı kapı süsünü yaptı. Nette şöyle bir bakındım ve keçe süsler konusunda çok sayıda hobici olduğunu görüyorum. Herkes de çok farklı işler çıkarmış, aralarında çok güzel olanlar var. Ancak kuzenimin yaptıklarını çok beğendim ben, bir çoğuna göre çok daha sıcak ve özenli. Bir resim öğretmeninden de böylesi beklenir zaten :)
Kuzenim oğlu Toprak'a uzun tedaviler sonucu kavuştu. Tabi bu sırada manevi olduğu kadar maddi olarak da oldukça yıprandılar. Onu keçe süsler hazırlayıp satması konusunda teşvik etmek istiyorum ancak nette bunu yapan çok sayıda kişiyi görmek cesaretimi kırdı.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hangi platformda tanıtabilirim diye düşünürken kadınlar kulübü aklıma geldi, belki aranızdan yaptırmak isteyenler de çıkacaktır.
Bana aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
sekerserbetbal@gmail.com
Gelebilecek cevaplara göre kuzenimle konuşacağım.
Teşekkürler.
Yani senin de 22 Eylül mü canım? Ayy hadi sana da cok az kalmış maşallah :)valla kızlar inşallah sıkılmam.bir sürü kitap aldım onları okucam artık, inanamıyorum valla 22 ya da 23 gün kaldı.damlacım senin heyecanını düşünemiyorum bile.Allahım sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz.
evet canım cok az kaldı çok heyecanlıyım daha da eksiklerim var
Evet canım sayıyordum ama artık saymıyorum. Sıkıldım cunku o cok stresli bir duruma soktu beni. Sen neden sayıyorsun canım? Valla ben oyle saydım ama benim kız bi hareket ediyor tam ediyor o yüzden tek tek saymıyorum. Vazgeçtim bu isten. Ama son haftalar zaten yeri daraldılar için az oynuyormuş ama ben yine de stresli oluyorum hareketlerini düşündükçe
Bende saymaya kalkarsam çok stres oluyorum o yüzden saymayı bıraktım, bugün 11e kadar hareket etmediğini fark ettim ( işe dalmışım o saate kadar anlamadım maalesef) hemen sırt üstü yattım,biraz konuştum, baktım uyanmıyor göbeğimi biraz salladım :) :) uyandı çok şüükür
Bende arada uyandırıyorum, eşim kızıyor rahat bırak kızı diye.
Ben daha çantamı hazırlamadım ama çamaşır olarak giydiğim yüksek bel hamile külotlarından koyacağım. Eğer sezeryan olursa dikiş yerim acımasın diye. Sütyen olarak ise emzirme sütyeni.kızlar hastane çantasına çamaşır olarak hamile çamaşırı mı yoksa normal çamaşır mı koydunuz? ona göre alıcam da :)
Benim eşimde ay ben nasıl uyuyacağım diyor :) Doğsun görürüm ben onu. Çocukları benden çok seviyor, arası da daha iyi.napalım doktor hareket etmeli diyor :) oyy kuzular bir doğsalarda sevsek,
eşime ben gece nasıl kalkıp bakıcam diyorum, o da ben uyumam sabaha kadar onu seyrederim diyor :)
Maşallah bebeğine. 24 Eylüle kadar 3.500 gr olur sanırım. Hem varsın sezeryan olsunne olacak ki. Önemli olan bebeklerimiz için en iyi olanı. Bende normal doğum istiyorum ama bebeğim için en ufak bir risk varsa asla normal doğum yapmam.Biz geldik kızlar. Plasenta hala aynı yerinde duruyor ama umuttaki dokorum sağolsun beni yine başından attı.. Neymiş idrara sıkışık olmam gerekiyormuş. Sadece aşağıda olduğunu söyledi. Öbür hafta salı günü sıkışık gel iyice bakayım dedî. Çalışamaz raporumu da yazamadılar. Gittim veraya. Doktor beni görür görmez nasılsın dedi. Göbeğim çok kötü dedim kaşınıyor. Losyon yazdı bana. Çalışamaz raporumu da yazdı. Para vermedim 10 gün içinde gittiğim için. Sezeryanda tecrübeniz nedir dedim. Benim için yüzümü yıkamak gibi bir şey dedi. Bundan sonra plesenta çıkar mı yukarı dedim. Çok zor ama 2 hafta daha takip ederiz dedi. 24 eylülde sezeryanla alırız dedi. Bebeğim 2800 kilo ve 49 cm. Böyle kızlar durum bu..
Biz geldik kızlar. Plasenta hala aynı yerinde duruyor ama umuttaki dokorum sağolsun beni yine başından attı.. Neymiş idrara sıkışık olmam gerekiyormuş. Sadece aşağıda olduğunu söyledi. Öbür hafta salı günü sıkışık gel iyice bakayım dedî. Çalışamaz raporumu da yazamadılar. Gittim veraya. Doktor beni görür görmez nasılsın dedi. Göbeğim çok kötü dedim kaşınıyor. Losyon yazdı bana. Çalışamaz raporumu da yazdı. Para vermedim 10 gün içinde gittiğim için. Sezeryanda tecrübeniz nedir dedim. Benim için yüzümü yıkamak gibi bir şey dedi. Bundan sonra plesenta çıkar mı yukarı dedim. Çok zor ama 2 hafta daha takip ederiz dedi. 24 eylülde sezeryanla alırız dedi. Bebeğim 2800 kilo ve 49 cm. Böyle kızlar durum bu..
Ayy gözümüz yollarda kaldı gercekten snowla. Yani 24 Eylül'de doğum var desene :) bosver bence sen yukarı çıksa da artık kendimi sezeryana ayarla. Ve umuttaki doktorunu artık bosver vera cok daha iyi gibi geliyor bana maşallah baya kilosu da olmuş hadi hadi gözünaydın. Ee kayınvaliden ne söyledi?Biz geldik kızlar. Plasenta hala aynı yerinde duruyor ama umuttaki dokorum sağolsun beni yine başından attı.. Neymiş idrara sıkışık olmam gerekiyormuş. Sadece aşağıda olduğunu söyledi. Öbür hafta salı günü sıkışık gel iyice bakayım dedî. Çalışamaz raporumu da yazamadılar. Gittim veraya. Doktor beni görür görmez nasılsın dedi. Göbeğim çok kötü dedim kaşınıyor. Losyon yazdı bana. Çalışamaz raporumu da yazdı. Para vermedim 10 gün içinde gittiğim için. Sezeryanda tecrübeniz nedir dedim. Benim için yüzümü yıkamak gibi bir şey dedi. Bundan sonra plesenta çıkar mı yukarı dedim. Çok zor ama 2 hafta daha takip ederiz dedi. 24 eylülde sezeryanla alırız dedi. Bebeğim 2800 kilo ve 49 cm. Böyle kızlar durum bu..
Canım ben bir tane normal çamaşır koydum bide hamile külodu koydum normal çamaşırı giyebileceğimi sanmıyorum ama sen normal koyabilirsin sanırım ne de olsa normal olacaksınkızlar hastane çantasına çamaşır olarak hamile çamaşırı mı yoksa normal çamaşır mı koydunuz? ona göre alıcam da :)
Yani senin de 22 Eylül mü canım? Ayy hadi sana da cok az kalmış maşallah :)
canım 23 yada 24 eylül dedi haftay carsamba kontrolüm var net bişey söler heralde artık.çok az kaldııı :)))bebek magneti yaptırıcam daha siz yaptırdınızmı??ay bitmiyor bu eksikler canım ya boşver strese sokma kendini halledersin daha 3 haftan var
kızlar hastane çantasına çamaşır olarak hamile çamaşırı mı yoksa normal çamaşır mı koydunuz? ona göre alıcam da :)
canım benimde 23 yada 24 eylül :)) hayırlısı bakalımBiz geldik kızlar. Plasenta hala aynı yerinde duruyor ama umuttaki dokorum sağolsun beni yine başından attı.. Neymiş idrara sıkışık olmam gerekiyormuş. Sadece aşağıda olduğunu söyledi. Öbür hafta salı günü sıkışık gel iyice bakayım dedî. Çalışamaz raporumu da yazamadılar. Gittim veraya. Doktor beni görür görmez nasılsın dedi. Göbeğim çok kötü dedim kaşınıyor. Losyon yazdı bana. Çalışamaz raporumu da yazdı. Para vermedim 10 gün içinde gittiğim için. Sezeryanda tecrübeniz nedir dedim. Benim için yüzümü yıkamak gibi bir şey dedi. Bundan sonra plesenta çıkar mı yukarı dedim. Çok zor ama 2 hafta daha takip ederiz dedi. 24 eylülde sezeryanla alırız dedi. Bebeğim 2800 kilo ve 49 cm. Böyle kızlar durum bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?