2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhabalar, biz geldik doktordan . Her şey güzel çok şükür , suyu iyi , Nst iyi çıktı 1 adet sancı var sadece
Doktorum şu anda normal gözüküyor ama son anda 5 cm açıklık olur sadece buda yetmezse bebek için sıkıntı olur ve sezeryan olur dedi . Hazırlıklı olmalıyım yani her şeye , nasıl doğum düşünüyorsun dedi normal dedim inşallah dedi
En geç arife günü dedi, kızım beni umarım üzmez 38 - 39 da kendiliğinden gelir umarım . Hee bu arada toplam 11 kilo aldım

Teşekkürler canım , bende öyle düşündüm çok yayın olmaya başladı bu isim

Teşekkürler canım , değiştirmeyelim o zaman

Eki Görüntüle 1231956

Gülcüm bak böyle sermiş arkadaş, senin sorunu doğru analdıysam bu işe yarayabilir. Bizim yatakta böyle çünkü, ilk aylar ben de böyle kullanırım inşalalh:)
Canım teşekkür ederim , doğru anladın da bizim karyolanın ön kısmı böyle aşağı inmiyor ki . Asansör yani yatağı kaldırım alta ki tabakayı alta indiriyorsun öyle oluyor

Allah işinizi rast getirsin canm inşallah her şey yolunda gider, kolayca doğurursunuz Allahın izniyle.

Bence lale ile glprenses de eylül annesi olacak:) ekimim başı çünkü:)) sen de saatini al hayırlısıyla. Önümüzdeki hafta bu saatlerde annesiinnnnnn:)))) snowa yazdım faceden:)
Ayy öylemi diyorsun doktorda en son Arife günü dedi , kızım geldi geldi gelmedi hadi bakalım 3 ekim sezeryana

Kızlar şu burçlara inanmıyorum ama yorumlarınızı yaparken burada akrep burçlarının da olduğunu aklınıza getirerek yazsanız.. Mesela ben gibi...

Kızlar bebek arabası alan ya da araştıran var mı? Ben travel sistem istediğim için birkaç model arasında kaldım.. kraft twist rlx- Kraft lilly ve casual cadillac.. ne zormuş bu puset secimi. Fiyatlar da cok makul olmayınca iyi bir secim yaomak gerekir diye düşünüyorum :/

Ayy öylemi diyorsun doktorda en son Arife günü dedi , kızım geldi geldi gelmedi hadi bakalım 3 ekim sezeryana
Canım yüksek ihtimalle sen ve lale eylülde doğum yaparsınız. Ekime kalmaz bu iş:) bebişlerinizin gelişimi de gayet iyi. Bi de kızlar erken gelir derler hazırlıklı ol sen annesi:))

Canım yüksek ihtimalle sen ve lale eylülde doğum yaparsınız. Ekime kalmaz bu iş:) bebişlerinizin gelişimi de gayet iyi. Bi de kızlar erken gelir derler hazırlıklı ol sen annesi:))
Kafası çıkışa girmemiş miniğimin , 2 hafta sonra tekrar gel dedi inşallah kendiliğinden doğururum Amin

Çok güldüm ya , gerçekten eylül anneleri topiği olacak burası galiba

Vera damı karar verdin canım hadi hayırlısı bakalım . Umutu ben hiç istemedim , etkilememek için söylememiştim
Son bir defa daha devlet hastanesine gidip istedikleri gibi alttan muayene olucam. Annem kızdırdı beni, kendini kestirme diyor. Keyfiyetten olmadığını göstericem ona.

Hadi bakalım annen hızlandırdı seni , çoğunu hallettin iyi günlerde kullanın hepsini

O zaman gelecek haftayı bir kat daha heyecanla bekliyoruz :)

Dur ben de doktorumdan teyit isteyeyim madem öyle :) içim rahatlasın. Ben de mavi, yeşil, turuncu, sarı alıyorum durmadan. Pembeye alerjim var sanki :)
tmç cnm ben bır ara sana özelden atarm face adımı eklesırız
Tamam beklemedeyim:)
Casual cadillac için Eminönü'nde 670 dediler havuzlu handa, haberin olsun. Biz ebebekten nuna peps aldık. Casualla aynıydı nerdeyse, elimde iade vardı 120 liralık onu kullanınca aralarındaki fiyat farkı da kapanmış oldu. Bu ara kampanyada nuna, 800 liraya tüm set olarak veriyorlar

Son bir defa daha devlet hastanesine gidip istedikleri gibi alttan muayene olucam. Annem kızdırdı beni, kendini kestirme diyor. Keyfiyetten olmadığını göstericem ona.
Git bence de bırakma peşini , annen sezeryan ol diyordu neden fikir değiştirdi ? Benim annemde kızıyor hep yürü , normal yap doğumu diyor . Ama doktorum 5 cm açıklığı bile kabul etmiyor . Kamuran birde benim doktora git , muane ücreti vereceksin ama doktorum çok tecrübeli sana söyler doğru olanı

Amin. Son hafta bile girebiliyor kanala meraklanma canım. Doktor beni her hafta çağırıyor artık. Her hafta da nst..
Her hafta neden çağırıyor ki , bende 2 hafta sonra gideceğim kısmetse belki ondan sonra biter ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…