Teşekkürler canım , bende öyle düşündüm çok yayın olmaya başladı bu isimBence beren daha güzel canım. Benim annemin adı Asya, herkes asiye diyor. Oysa asiyenin anlamı kötü. Insanlar böyle isimleri değiştiriyor ya gıcık oluyorum. Annem de gıcık oluyor ama millet alışmış çeviremiyorsun.. Benim çevremde iki tane Asya var. Bence bu isim çok kullanılıyor, tercih etme.. Tabi sen ve eşinin kararı önemli:)
Teşekkürler canım benim ,Bence beren ya da asya arasında karar verebilirsiniz canım ama dürüstçe fikrini söyle dersen asya derim daha kız kız geliyor asya daha cilveli canlanıyor gözümde :)
Teşekkürler canım , değiştirmeyelim o zamanCanim aen niye hala posette tutuyosun bebisinnkiyafetlerini odanin kokusu cikmadi mi?
Oyumu Beren den yana kullaniyorum:)
Canim niye bu kadar stres yaptin ki yaninda birinin bulunmasi cok iyi olur bence ...ve belki kayinvaliden de herne kadar ultrasondan bisey anlamayacak olsada heveslenmis ve gormek istemistir torununu.alttan muayene ederse zaten iceri almazlar merak etme dogum sekli konusuna gelince oncelikle doktorunun ne onerdigi ve sonrasinda senin ne istedigin onemli baskasinin degil
Yaninda mutlaka atistirmalik biseyler bulundur artik tatlimm memlekette deli cokk:)
Canım teşekkür ederim , doğru anladın da bizim karyolanın ön kısmı böyle aşağı inmiyor ki . Asansör yani yatağı kaldırım alta ki tabakayı alta indiriyorsun öyle oluyorEki Görüntüle 1231956
Gülcüm bak böyle sermiş arkadaş, senin sorunu doğru analdıysam bu işe yarayabilir. Bizim yatakta böyle çünkü, ilk aylar ben de böyle kullanırım inşalalh:)
Allah işinizi rast getirsin canm inşallah her şey yolunda gider, kolayca doğurursunuz Allahın izniyle.:) Hepimizde benzer korkular var. Tarih yaklaştıkça korkuyorum yalan yokSenin günün belli daha rahat ol.. Düşünsene normal olduğunu ne zaman nasıl geleceği belli değil...Eşim yanımda olacak mı kendi Dr um orda olacak mı? Herşey öyle muammma ki...Ben macerayı severim. Sanırım güzel bir hikaye bizi bekliyor Umarım herşey yolunda gider canım ...
Ayy öylemi diyorsun doktorda en son Arife günü dedi , kızım geldi geldi gelmedi hadi bakalım 3 ekim sezeryanaBence lale ile glprenses de eylül annesi olacak:) ekimim başı çünkü:)) sen de saatini al hayırlısıyla. Önümüzdeki hafta bu saatlerde annesiinnnnnn:)))) snowa yazdım faceden:)
Kızlar şu burçlara inanmıyorum ama yorumlarınızı yaparken burada akrep burçlarının da olduğunu aklınıza getirerek yazsanız.. Mesela ben gibi...Canım sonuçta benim fikrim tamamen etrafımdaki tanıdığım insanlarla orantılı oluyor. En yakın arkadaşlarımdan biri kız akrep.. Akreptense teraziyi kat kat tercih edebilirim ama bu benim kendi düşüncem yorumum.
Akrep bayanları genelde tehlikeli olabiliyor. Hataya meyilli ve yaptıkları hatalar içinde "evet hata biliyorum ama ben buyum" diyebiliyorlar. Dürüstlük ok de ben pek hoşlanmıyorum bu burçtan. Severim arkadaşlarımı da bazen cidden tahammul edemiyorum :)İyice oku bence cidden etkili bir durum:)
Ayy içinize eylül mü doğuyor kızlar hadi inşallah ,Evet haftaya bugun anneyim inşallah :) azurede Eylül'de doğum yapacak. Aslında baya var Eylül annesi prenseste Eylül'de yapacak :)
Canım yüksek ihtimalle sen ve lale eylülde doğum yaparsınız. Ekime kalmaz bu iş:) bebişlerinizin gelişimi de gayet iyi. Bi de kızlar erken gelir derler hazırlıklı ol sen annesi:))Ayy öylemi diyorsun doktorda en son Arife günü dedi , kızım geldi geldi gelmedi hadi bakalım 3 ekim sezeryana
Vera damı karar verdin canım hadi hayırlısı bakalım . Umutu ben hiç istemedim , etkilememek için söylememiştimNst de çekildim ama doktora göstermeyi unuttum. Maille sorucam şimdi..
Kafası çıkışa girmemiş miniğimin , 2 hafta sonra tekrar gel dedi inşallah kendiliğinden doğururum AminCanım yüksek ihtimalle sen ve lale eylülde doğum yaparsınız. Ekime kalmaz bu iş:) bebişlerinizin gelişimi de gayet iyi. Bi de kızlar erken gelir derler hazırlıklı ol sen annesi:))
Çok güldüm ya , gerçekten eylül anneleri topiği olacak burası galibaSözde Ekim anneleriydik :) eylülde patır patır dökülmeye başladık. Bakalım benim de yarın randevum var doktorum saat kaça verecek ameliyat saatini? Snow demin seni sordu face de sonra kayboldu sanırım eve geciyordur görünce yazar sana hemen
Son bir defa daha devlet hastanesine gidip istedikleri gibi alttan muayene olucam. Annem kızdırdı beni, kendini kestirme diyor. Keyfiyetten olmadığını göstericem ona.Vera damı karar verdin canım hadi hayırlısı bakalım . Umutu ben hiç istemedim , etkilememek için söylememiştim
Amin. Son hafta bile girebiliyor kanala meraklanma canım. Doktor beni her hafta çağırıyor artık. Her hafta da nst..Kafası çıkışa girmemiş miniğimin , 2 hafta sonra tekrar gel dedi inşallah kendiliğinden doğururum Amin
Hadi bakalım annen hızlandırdı seni , çoğunu hallettin iyi günlerde kullanın hepsiniBoyamiz bittii :) bekledigimden biraz koyu oldu grinin rengi hatta maviye caliyo gbi ama abartiyosun diyolar bana neyse o da nazarligi olsun:)
Bebisin beyazlari yikandi utulemeden kaldirdim cunku dolap gelmedi gelince hemen silip utuleyip yerlestiricem:) renklilerini de bu aksam yikarim birazdan kendi lohisa takimlarimi yikicam sora annemle madame coco dan terligi almaya gidicez ben gttigimde kalmamisti ama gelicek demisti heralde gelmistir bide lohusa taci bulamadim koca marmariste:) ona da bakicaz birazz daha bulamazsam netten alirim artik:) mobilyalar ya 4 unde ya 5 inde bizde insallah :) perdeler istanbuldan kargoyla gelecek eee haliyi biraz ertteleme karari aldim biliyosun once perde gelsin ona gore bakicam...eee baska da bisey yokk hazirliklar tam gaz devam annem varken agirdan almak mumkun diil kadin pire gibi 1 saniye oturmuyo:)
O zaman gelecek haftayı bir kat daha heyecanla bekliyoruz :)Ayy aynen aynen bana da oyle söylüyorlar eşimde sürekli panik halinde ya değişirse modunda Allah'tan yeni doktoe değiştirdikte ondan da tehit aldık kesin kız diyor herkes düşünsene doğduğunda erkek olduğunu nasıl bir facia olur :) benim karnımda sivri ve hep tatlı aşerdim
Dur ben de doktorumdan teyit isteyeyim madem öyle :) içim rahatlasın. Ben de mavi, yeşil, turuncu, sarı alıyorum durmadan. Pembeye alerjim var sanki :)Burda aynı süreçlerden geçmek bize müthiş bi empati imkanı veriyor galiba:) şu insanların herşeye müdahale etme özelliği hepimizin derdi galiba, hayır fikir vermek tamam da, koca insanlarız bizim yerimize karar vermeye çalışmaları anlaşılmaz.
Doktorum artık herşeye hazırlıklı olmalıyız dedi bana, her kontrol bir heyecan bizim için artık:)
Naboocum bana da karnıma bakıp erkek bu,değil mi diyorlar ama ben asıl Kuranda "Anne karnındaki bebeğin durumunu ancak Allah bilir" ayetinden işkillenip ya bi sürpriz olmasın sonra, dedim. Geçen kontrolde doktora da sordum ya biz bebişe hep kızımız diyoruz ama bi sürpriz olmaz dimi artık dedim, o da ultrason lobunu cinsiyetine dayayıp bak kahve çekirdeği dedi, istediğin kadar pembeler alabilirsin dedi:) Ama ben yine de mavileri turkuazları da seviyorum, tek renk olacak değil ya pamuk kızlarımız.Bi dahaki kontrolde bak bakalım sen de görebilecek misin o kahve çekirdeğini?:)
Tamam beklemedeyim:)tmç cnm ben bır ara sana özelden atarm face adımı eklesırız
Casual cadillac için Eminönü'nde 670 dediler havuzlu handa, haberin olsun. Biz ebebekten nuna peps aldık. Casualla aynıydı nerdeyse, elimde iade vardı 120 liralık onu kullanınca aralarındaki fiyat farkı da kapanmış oldu. Bu ara kampanyada nuna, 800 liraya tüm set olarak veriyorlarKızlar bebek arabası alan ya da araştıran var mı? Ben travel sistem istediğim için birkaç model arasında kaldım.. kraft twist rlx- Kraft lilly ve casual cadillac.. ne zormuş bu puset secimi. Fiyatlar da cok makul olmayınca iyi bir secim yaomak gerekir diye düşünüyorum :/
Git bence de bırakma peşini , annen sezeryan ol diyordu neden fikir değiştirdi ? Benim annemde kızıyor hep yürü , normal yap doğumu diyor . Ama doktorum 5 cm açıklığı bile kabul etmiyor . Kamuran birde benim doktora git , muane ücreti vereceksin ama doktorum çok tecrübeli sana söyler doğru olanıSon bir defa daha devlet hastanesine gidip istedikleri gibi alttan muayene olucam. Annem kızdırdı beni, kendini kestirme diyor. Keyfiyetten olmadığını göstericem ona.
Her hafta neden çağırıyor ki , bende 2 hafta sonra gideceğim kısmetse belki ondan sonra biter ...Amin. Son hafta bile girebiliyor kanala meraklanma canım. Doktor beni her hafta çağırıyor artık. Her hafta da nst..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?