2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Casual 670 tl iyimiş gercekten ama ben İzmir'de yasıyorum.. Nuna yı e bebekte inceleyeyim. Simdilik kraft rlx de karar kıldım gibi :)

[QUOTE="Merhaba canım. Evet Pazartesi doğumum var inşallah hayırlısıyla kucagımıza alcaz kızımızı. Toplamda 14 kilo aldım. Kalçamda cok hafif çatlak oluştu okadar Allah'tan ilerlemedi. Ee sen kac kilo aldın?[/QUOTE]

Ayy cok sevindimm ya demek pzt gunu minigimiz geliyor, kucuk hena miz:))

bende toplam 12- 13 kilo aldim, normal dogum olacagi icin bakalim benimki ne zaman gelicek. ama eylul 26 dedi doktor, once yada sonra olabilir, daha cati muayenesi olmadim.

kizimizin adini , pelin ikinci ismi de su karar verdik gibi:) pelin su yani. nasil ismi ?

günaydınlar,
yine sabahın 5 i yine ben ayaktayım. bu sefer 3 den belli gidip geliyor. sol tarafımda.. ağrı mı sancı mı kasılma mı bilmiyorum. bildiğim tek şey çok fena birşey.
var mı böyle olanlar mı..
neyse ki yarın 15,30 da kontrol var.

Kizlar bu konuda bi fikir veren olmadi... ablamin iki kucuk melegi var ve ikisine farkli cesit arabalar aldi ilki cikko nun baston modellerinden ikincisi de benim almayi dusundugumden beni bu konuda uyardi bastonlar bu modellere gore cook daha kullanisli rahat oluomus arkadaslarindanda boyle alip sonra gidip baston alanlar cok olmus bu arabalar ozellikli kaldirim inip cikarken cok zorlyomus beni uyardi bende sizleri bilgilendirmek ististdim...

canım benim bildiğim şu.. dr lar hatta dr deyim erkek deyip de kız bebek doğma durumları oluyor. ama kız deyip de erkek doğma durumları olmamış daha.. çünkü cinsiyeti malum pipiden belirliyiiorlar. tabi bir de boy kilo kemik gibi destekliyici özelliklerden.destekli özelliklerden tek başına tahmin edilmiyor. adı üstünde destekleyici.

ya ben yine uzattım.

yani kordon olur ya da başka birşey pipi sanabiliyorlar. cihazlar daha gelişmiş zaten. daha net görülüyorlar. dr lar emin olmadan da söylemiyorlar söyleseler de sanıyorum tahminen diye belirtiyorlar.

ayrıca senin bir dr söylememiş. 3 ünün yanılma ihtimali de yok denecek kadar azdır. belki de yoktur..

canım ilacını troit ilacıyla birlikte almıyorsun değil mi mümkün mertebe çok uzun aralıklı olsun.

demek bebeğimizin kanına da bakılıyor troit var mı diye.. duymamıştım.
ne zamn bakıyorar. doğduklarında topuktan aldıkları kanlamı ..yoksa daha sonr a kolundan kan mı alıyorlar.

. troit ilacmı da aldım bugün erken aldım. biraz birşyeler yeyip uyuyuym. yarım saatin geçmesini bekliyorum.tabi arada sancı yokluyor. yok bu sanırım bağırsakların yan etkileri..

troid ilacımı sabah uyanır uyanmaz içiyorum yaklaşık 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. diğer ilaçlara da kahvaltıdan en az 1 saat sonra başlıyorum. valla nasıl baktıklarını bilmiyorum, bakacağız bebeğe de dedi o kadar.

Anam evde durdukça o komşuları bir şeyler söylüyor. Kafasını karıştırıyorlar. Bana diyordu ki eğer kolay olmayacaksa o sancıyı çekme. Sonunda sezeryana alacaklarsa sancı çekme diyordu. Şimdi de normal olsun diyor. Tamam zaten bence de normal olsun ama bebeğimin yolunu kapatacaksa bu plesenta, bebeğim içerde havale geçirince bunun sorumlusu bile bile ben olmayacak mıyım??

Herkese hayırlı sabahlar. Şafak 22-Edirne

Sağol canım içim rahatladı, yani normalde ne kadar bilinçli olursan ol hamilelikte duyduğun herşeyden etkilenebiliyırmuşsun bunu anladım

günaydın,
canım sen kimin ne dediğini boşver, ben haftalardır sezeryan olacağımı biliyorum ama annemede k.v deyede söylemedim, 36. haftada belli olacak diyorum, sonuçta vücut senin en doğru kararı verecek olan sensin

Canım bana da aynısı oluyor işte. Bizim eşler aşağıda ya ondan mı oluyor nedir çok fena bir şey ya. Doktoruna sorar mısın eşlerle alakası olabilir mi??

Günaydın herkeslere
Damla dün senin gördüğün o kötü rüyayı bende gördüm. Ömrü uzadı oğluşumun. Yarın doktora gidiyoruz yine. Artık haftada bir çağırıyor doktor. Her seferinde nst ye girecekmişim. En son 2490 gr dı oğluşum bakalım bu hafta ne kadar oldu
Damla ilk sen bebeğini kucağına alacaksın ne güzel.... benimki tam bir muamma. Ne zaman olacak Allah bilir. İnşallah bayrama kalmaz kamuran beni eylül annesi ilan etti bakalım hayırlısı; 25 eylülde 9 ay tam doluyor o zaman olur belki, bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun hepimiz için...

Hamilelik takviminde bir testten bahsediyor kızlar hiç duydunuz mu böyle bir test??? Önemli birşey olsa doktor söylerdi sanırım....

gastroloji uzmanına görüneyim bi hiç aklıma bu gelmemişti. endokrinoloji doktorum guatr b12 ni düşürüyor demişti. kan alınmasını geçtim inşallah troid sorunu çıkmaz yavrularımızın. bizde troid rahatsızlığı ırsi. 3 halamda da var. ben de 13 yıldır çekiyorum. bir ömür boyu ilaça bağlı yaşamak zor. Buna da şükür Allah dermansız dert vermesin.

günaydın kızlar. bugün karnım bayağı bir aşağı inmiş uyandım. kasıklarım ağrıyor, sağ bacağım zonkluyor sık sık idrara da gidiyorum. erken gelmez kuzum İnşallah korkmaya başladım. gece de oynayıp durdu uyutmadı beni ama şuanda hiç hareket etmiyor.

Ben modoko 5. Caddede elize perdeye siparis verdim
%100 black out isik almasin bebek erken uyanmasin diye, 150 cm
Tul olarak da keten gorunumlu beyaz tul sectim fon yaptirmadim 290 TL
Fonlarin metresi de 50 TL idi

modoko karşıda bize uzak, işten ayrıldığım hafta bakarım artık ben de yavaş yavaş şu ara hiç halim yok

Kamurancım öncelikle günaydın. Bak dün annemle konuşuyorduk neden hem ablamda hem de bende sezaryene girmek zorunda kaldığını anlatıyordu ayrıca kendisi de ebe hemşiredir. Ablamda sendeki gibi eş aşağıdaymış, bu yüzden de doğumu kanamayla başlamış. Ben de sordum yine de normal olamaz mı bugünkü teknolojiyi düşünsek diye sordum. Kanamayı durduramama riski oluyormuş bu da riske atabileceğin birşey değil dedi. O yüzden annene de anlat, seni strese sokmasın normal deyip de.

Herkese günaydın...

Kamurancım bu dönemde maalesefki yaşlısı,genci, 3 çocuklusu, tek çocuklusu herkes ama herkes her konuda birşeyler söylüyorlar. O nedenle kendi fikrinin dışındakilere kulak asma canım, yoksa hepimiz delirebiliriz.Tamam tecrübesiziz ama sonuçta araştırıyoruz ve bizim de kendi doğrularımız var.Bence sezeryan kararı çok doğru bir karar senin için, Allah korusun %000,1 bile risk varsa, o riski almaya değer mi? Keşke istediğin gibi normal doğum olsaydı ama bu son günlere geldiğimiz günlerde,Allah'a çok şükür ki bebeklerimiz sağlıklı,buna canını sıkmaya değmez canım...

kızlar hepinize günaydın,bugun son iş günüm ve ben hem mutlu hemde hafif buruğum,İş arkadaslarımıda seviyorum onlardan ayrılmakta zor gelicek galiba..ama doğuma kadar dinlenmek bana iyi gelicek.gece karnım cok gerildi ve acıdı yanlış yatıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…