2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

her doktor farklı bir şey söylüyor ya, tıp bu kadar göreceli bir kavram mı anlamadım gitti İnşallah rahat rahat doğururuz zanım, içini ferah tut. çok fazla düşünmemek gerek aslında. biraz teslimiyetçi olmamızda fayda var.

Bu arada kızlar enteresan bir şey söyleyim. Bana enteresan geldi en azından. Hani son haftalar çok kilo alınıyor ya normalde. Kızım bir ayda neredeyse bir kilo almasına rağmen ağırlığım 750 gr eksik bile çıktı. Son haftalar ben zayıflıyor muyum ne ya da ödem atıyorum dinlendiğim için anlamadım.

Olsun sende en kötü 20 saatte doğurursun

Tüp bebeklerde aslında doğum sürecinde normal yoldan oluşan bebeklerle bir farkı yokmuş dün doktorum dedi

aaa süpermiş. yeni bir şey öğrendim:) benim 3 kuzenimin çocugu da tüp bebekle oldu hep sezeryanla doğdular. onlara bakarak niyeyse aklımda böyle bir düşünce kalmış. sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah. eğer bir sakınca yoksa kesinlikle normal doğum gibisi yok. benim kayınvalidem 5 ay başımın etini yedi sezeryan yap ne o kadar acı çekip bas bas bağıracaksın diye. en son ben ters tepki verince artık sustu sen bilirsin diyor.

son haftalarda kilo kaybı olabileceğini duymuştum ne güzel işte :)

evet garip gerçekten. İnşallah canım. Ben hiç düşünmüyorum zaten, hep hayırlısı diye dua ediyorum. nolursa olsun yaşanacak bir süreç var bi şekilde çıkacak bu çocuk :) ben sancılardan falan değil de çıkış anından korkuyorum en çok

ee kime benzettiniz? :) bir sonraki randevuda her şey belli olacak yani :) ay çok heyecanlı :)
Sorma canım, bu haftalarda her randevu ayrı bir adrenalin kaynağı:) Şimdiye kadar babaya benzetiyorlardı ama bizde yanaklı olan benim,ikimizinde burnu küttür ama benim burnum daha küçüktür, o yüzden karar veremiyorum ben, belki ikimize de benziyordur:) ne yardan ne serden:)

Damla ay cok heyecanlandım .:)allahım sağ salim kucağına al ben valla bir an önce doğsun istiyorum keşke benimde 4 günüm kalsaydı doğsaydı asyam:)
Bende istiyordum taaki güne kadar :) şimdi içimde kalsın bu hamilelik bitmesin istiyorum :)

Aman Allah'ım maşallah size :) cok mu cok güzel bir kızın olacak inşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla bende ozledim artık kızımı görmeyi sanırım 12 hafta oldu bayadır görmüyorum yüzünü

Canım bana yapacaklardı çatı muayenesi. Emar sonucumu arıyordum ben bulanmasaydım eski doktorum normal doğuma alacaktı o yüzden çatıya da bakarız demişti. Ama sezeryan olayım kesinleşince çatı muayenesine gerek kalmadı ki ben gerek olsa da baktırmayacaktım o ne iğrenç bir muayendir oyle hiç etik değil bence iki parmakla test edilmek. Baska şeyler üretilmeli bu çatı muayenesi için, ki bence sende yaptırma kesin değil mi zaten sezeryan olacağın ne gerek varki o muayeneye?

ben kv yi annem gibi görmek istedim. yani sonuçta eşimin annesi. benim annem de hep kv den hep iyiliğinizi ister vs der..
ama hamilelik döneminde özellikle 12 haftalıkken maalesef soğudum. en son işte yeğenin düğüüne geldi. benim zor hamilelik geçirdiğim halde.erkek tarafı olduğu halde kız çıkarma olayına gitmek için çırpındı. sonra yakına baş sağlığı dilemek için gitti. neymiş onlara yardım etmiş çok memnun olmuşlar.. ee benim de yardıma ihtiyacım var..

annem geldiğinde tüm işi yapar. hiçbir iş bana bırakmaz. bununla da kalmaz suyumu yemeğimi hazırlar, kaldırır....ayağına uzanamazsın diye ayak tırnaklarımı kesti,törpüledi.. banyoda liftledi. kv dem durdu evi süpürdü sağolsun yinede ama yemekti mutfağı toplamaktı çamaşırdı bana kaldı.. yaptığı zamanda yarım yamalak yapıyordu. mesela ocağı ben mutlaka silerim .kirli ocak olunca tabakları makineye koymuşsun yeterli olmuyor. ya da masayı toplarsın.eşyaları yerleştirirsin.. normalde böylemi sanmam.kendi odasını düzlemekten bir hal oluyor..
doğumda gelemem vs dedi. lazımsa annen olmazsa geliyim dedi. biliyor annemin olacağını. tamam yine sağolsun bir ihtimal olarak düşünmesi önemli. ama yeğenin düğüne gelip ölüm kalım meselesine böyle düşünmesi tuhaf değil mi. imkanını yoksa mesafe uzaksa senin içine önemli olan yeğeninin düğünü mü bir tane gelininin doğumu yapması mı..
ben de iş için değil de merak etmiyor musunuz dedim. etmez miyiz dedi. biliyorum elbette ediyorlar.. etmezler mi ama işte şartları neye göre kime göre zorluyorsun. ama şu var bu durumda gelmese de olur. en azından orada birşeyler yapar.boşuna yol masrafı olmaz.

benim annemde yeğeninin hediğine gitmedi.. 2 saatlik bir mesafeye bir gün için koştura koşutra temizlik yapıyımm yemek yapıyım hazır birşeyler olsun diye gelip gidiyor.. sonuçta tek ben yemiyorum. burayı tek ben kullanmıyorum.

Son düzenleme:

Sizin de hasret bitiyor inşallah annesi, hem de ne bitmek:) Bence İlay da çok şirin bir kız olacak, daha ilk aylarından belliydi, Şeker kız Candymiz o bizim:)

ayy çıkış anını düşünmek çoook değişik, yazdığını okuyunca bile kalbim hızlı atmaya başladı:) inşallah sezeryanla olmaz bayılmam da görürüm bebişin ilk anını. çok merak ediyorum sarışın mı olacak esmer mi diye:) eşim sarı ben esmerim:) hatta eşimi tembihledim, sezeryan olursam uyanır uyanmaz ten rengini söyle diye:) ya ben doğuracam ilk ben görmeliyim

C

canım Laura dediği ikincisi kız bebek için değilmi ama ben blue birdy çok beğendim
evet Laurayı kıza göre düşünmüşler ama karyolası sırf beyaz bende mavi detaylarla olur diye ikisi arasında kaldım ilerde daha mı kullanışlı olur diye ama aklım öbüründe sanırım maviliyi alıcam:)

Ben 32 hafta olmadan öncesinde işe gitmeyi bıraktım. Abimin işyeri olma avantajı var Geçen hafta sonuna kadar da aktif şekilde evden çalıştım. İşler yoğun hala da çalışmam gerekirdi yok dedim bacaklarımı uzatıcam ağrım var dedim.
Canım anlattıklarından eşinin seni sevdiğini bende hissediyorum. Dün öyle üzülmüştüm ki eşime bile anlattım. Böyle mükemmel aşklar bak ne hale gelebiliyor diye canım o da ayrı ilgilendi beni böyle üzgün endişelenmiş görünce...
Bizler de ayrı duygusalız eşin seni seviyor ne olursa olsun bunu kendine tekrar et bu bence seni daha anlayışlı yapacaktır. Sen böyle olunca eşinde daha iyi olacaktır eminim :)
Biran önce evde oturmaya başlarsın inş. Çalışan arkadaşlarım için çok üzülüyorum gerçekten çok zor bu günler..Allah yardımcınız olsun...Günler hemencik geçsin tatil olun hemen inş...
Ben de karadenizliyim bebeklerin genlerinde var heralde :) Benim ki de şükür fena hareketli horon tepiyorlar :)

oyyy bu kuzu çooook tatlı Maşallah, kocaman olmuş:) boyu kilosu ne kadar olmuş canım? sezeryan tarihin belli mi? bebiş kime benziyor? ayy sorgu meleği gibi sorguya tuttum ben de seni:)

Ay doktorlar biraz da ticari açıdan bakıyor. İşte bu tüp bebek riske atmayalım özel falan, sezeryanla alalım diyebiliyorlar.Oysa tüm bebekler özel yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…