benim yengem de (kadın doğumcu) anneyle hiç ilgisi yok, her kadının hamileliği kendine özeldir dedi. ama eğer anneye çekerse yandım :/ annem beni 20 saatte doğurmuş ki ben 3.çocuğum.. Anneme çektiysem normal doğuramam.
Olsun sende en kötü 20 saatte doğurursunbenim yengem de (kadın doğumcu) anneyle hiç ilgisi yok, her kadının hamileliği kendine özeldir dedi. ama eğer anneye çekerse yandım :/ annem beni 20 saatte doğurmuş ki ben 3.çocuğum.. Anneme çektiysem normal doğuramam.
Tüp bebeklerde aslında doğum sürecinde normal yoldan oluşan bebeklerle bir farkı yokmuş dün doktorum dedi
Bu arada kızlar enteresan bir şey söyleyim. Bana enteresan geldi en azından. Hani son haftalar çok kilo alınıyor ya normalde. Kızım bir ayda neredeyse bir kilo almasına rağmen ağırlığım 750 gr eksik bile çıktı. Son haftalar ben zayıflıyor muyum ne ya da ödem atıyorum dinlendiğim için anlamadım.
Olsun sende en kötü 20 saatte doğurursun
her doktor farklı bir şey söylüyor ya, tıp bu kadar göreceli bir kavram mı anlamadım gittiİnşallah rahat rahat doğururuz zanım, içini ferah tut. çok fazla düşünmemek gerek aslında. biraz teslimiyetçi olmamızda fayda var.
Sorma canım, bu haftalarda her randevu ayrı bir adrenalin kaynağı:) Şimdiye kadar babaya benzetiyorlardı ama bizde yanaklı olan benim,ikimizinde burnu küttür ama benim burnum daha küçüktür, o yüzden karar veremiyorum ben, belki ikimize de benziyordur:) ne yardan ne serden:)ee kime benzettiniz? :) bir sonraki randevuda her şey belli olacak yani :) ay çok heyecanlı :)
Bende istiyordum taaki güne kadar :) şimdi içimde kalsın bu hamilelik bitmesin istiyorum :)Damla ay cok heyecanlandım .:)allahım sağ salim kucağına al ben valla bir an önce doğsun istiyorum keşke benimde 4 günüm kalsaydı doğsaydı asyam:)
Aman Allah'ım maşallah size :) cok mu cok güzel bir kızın olacak inşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla bende ozledim artık kızımı görmeyi sanırım 12 hafta oldu bayadır görmüyorum yüzünüGünaydın canlar,biz de kontrolden geldik...
34'ten sonra coraspini bıraktığımız için suyuna dikkat edecez demişti ya dün akşam suyu gayet iyi çıktı çok şükür.First'e duyurulur:)Nst'de küçük sancılar vardı ama bebeğin kalp atışları iyi olduğu için beklemeye devam ediyoruz.
Pıhtılı arkadaşlarım, dün bir de iğne saatinde geri sayıma başladık biz. Şimdiye kadar akşam 10'da yapıyordum ya artık iğne saatini her gün 1 saat geri çekerek sabah 7'de sabitleyince artık doğuma hazır olacaksın dedi:)
Bu arada kızımın boynunda bir tur kordon vardı, merak etme sıkıntı olmaz çünkü zaten sezaryan olacaksın dedi ama normal doğumda sıkıntı olabilir,belki bu yüzden de sezaryana dönebilirdi dedi. Bu aralar gidenler kordonların durumunu da sorun olur mu? Bizden haberler böyle, dualarınızı bekliyoruz kızlar..
Kuzular bu haftalarda yüzünü gösterrmediği için biz birini yakalamışken kamuoyuyla paylaşalım,36.haftasında kızımız:)Eki Görüntüle 1233266
Canım bana yapacaklardı çatı muayenesi. Emar sonucumu arıyordum ben bulanmasaydım eski doktorum normal doğuma alacaktı o yüzden çatıya da bakarız demişti. Ama sezeryan olayım kesinleşince çatı muayenesine gerek kalmadı ki ben gerek olsa da baktırmayacaktım o ne iğrenç bir muayendir oyle hiç etik değil bence iki parmakla test edilmek. Baska şeyler üretilmeli bu çatı muayenesi için, ki bence sende yaptırma kesin değil mi zaten sezeryan olacağın ne gerek varki o muayeneye?sağol canım..
hayırlısı olsun canım.. pazartesi hayırlısıyla kucağına alınca iyi ki bugün gelmişsin dersin.. onun o tatlılığını masumluğunu görünce.. bakım ve büyütme işi de bir şekilde oluyor. bebek bizi biz bebeği yöneterek zaman geçiyor..
canım sana birşey soracaktım. sezeryan olsa da alttan muayene yani çatı muayenesi dedikleri muayeneyi niye yapmak istiyorladı. gerek duyuyordu. sezerayn olacak birine alttan muayene niye yapıylır diye bir ara konuşulmuştu. şimdi bana da öyle birşey dedi de daha sonra bakacağınız deyince soramadım.
Ben aslında severim kendisini bi sorunumuz yok. Ama ben hiç bir şeyin abartısını sevmiyorum.Ve insan cidden hamileyken değişik bir psikolojide oluyor. Dün muayeneden sonra sağolsun aradı ama hemen ultrasında yüzünü soruyor. Ya tek derdin bu mu yüzü mü. Bende sinirlendim göstermiyor artık kendini dedim. Yoksa şimdiye kadar tüm fotolarından verdim gösterdim. Sinirlendim yani annem sağlık durumumuzu soruyor, kayınvalidem yüzünü. Birde benim sıkıntım mutfakta aşırı dağınık pis olması işte. Poffff....Hamile olduğumu söylediğimde de bana normal mi yoksa tedavi ile mi oldu diye sormuştu ya oha yani. Tüp bebek olduğunu söylemedim bile. Neden ayıp olduğundan mı? Tüp bebek desem bu seferde sınırı aşıp neden niye diye soracak.
Aman Allah'ım maşallah size :) cok mu cok güzel bir kızın olacak inşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla bende ozledim artık kızımı görmeyi sanırım 12 hafta oldu bayadır görmüyorum yüzünü
evet garip gerçekten. İnşallah canım. Ben hiç düşünmüyorum zaten, hep hayırlısı diye dua ediyorum. nolursa olsun yaşanacak bir süreç var bi şekilde çıkacak bu çocuk :) ben sancılardan falan değil de çıkış anından korkuyorum en çok
Sende eşine değil direk kayınvalidene söyle canım. Kızımın tek annesi var o da benim de şakayla karışık. Ay herkes yerini bilsin ya offff şişirmesinler bizi.söyle canım tabi ki için içini yiyeceğine söyle gitsin.
evet Laurayı kıza göre düşünmüşler ama karyolası sırf beyaz bende mavi detaylarla olur diye ikisi arasında kaldım ilerde daha mı kullanışlı olur diye ama aklım öbüründe sanırım maviliyi alıcam:)C
canım Laura dediği ikincisi kız bebek için değilmi ama ben blue birdy çok beğendim
Ben 32 hafta olmadan öncesinde işe gitmeyi bıraktım. Abimin işyeri olma avantajı varayy canım ya sözlerin ilaç,merhem çok sagol. kimseye anlatamadıklarımı burada size anlatıp rahatlıyorum. evlilik danışmanı gibisiniz:) eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. belki bir dönemden geçiyordur,belki özgür rahat günlerini özlüyordur,belki hem koca hem baba olma sorumluluğu germiştir,belki biraz rahat olmak istiyordur. bilmiyorum. sebep ne olursa olsun beklemekten başka çarem yok zaten. inşallah zamanla eskisi gibi sürer masalımız:) hep dua ediyorum. müminin mümine duası makbuldur. sizin dualarınız sayesinde eşimle akşam barıştık. Rabbim hepimizin yüzünü daim güldürsün, eşlerimiz bizi çok sevsin, çok ilgi göstersin,bebişlerimiz sağ salim gelsin kucağımıza Amin tü tü tü:))) akşama kadar masa başında oturup ayakların aşağıda sarkık kalması fena bir durum. baldırlarım sızlıyor. kasıklarıma ağrı giriyor. Hümacık da işi hiç sevmiyor, iş yerinde çok az hareket ediyor. eve gidip bacaklarımı uzattığım an horon tepmeye başlıyor karnımda karadeniz uşağı:) sabrediyorum 2 haftam kaldı. sen erken çıkmışsın izne sanırım canım.
Günaydın canlar,biz de kontrolden geldik...
34'ten sonra coraspini bıraktığımız için suyuna dikkat edecez demişti ya dün akşam suyu gayet iyi çıktı çok şükür.First'e duyurulur:)Nst'de küçük sancılar vardı ama bebeğin kalp atışları iyi olduğu için beklemeye devam ediyoruz.
Pıhtılı arkadaşlarım, dün bir de iğne saatinde geri sayıma başladık biz. Şimdiye kadar akşam 10'da yapıyordum ya artık iğne saatini her gün 1 saat geri çekerek sabah 7'de sabitleyince artık doğuma hazır olacaksın dedi:)
Bu arada kızımın boynunda bir tur kordon vardı, merak etme sıkıntı olmaz çünkü zaten sezaryan olacaksın dedi ama normal doğumda sıkıntı olabilir,belki bu yüzden de sezaryana dönebilirdi dedi. Bu aralar gidenler kordonların durumunu da sorun olur mu? Bizden haberler böyle, dualarınızı bekliyoruz kızlar..
Kuzular bu haftalarda yüzünü gösterrmediği için biz birini yakalamışken kamuoyuyla paylaşalım,36.haftasında kızımız:)Eki Görüntüle 1233266
Allah Allah rüyaların çıkar mı acaba ki? Yoksa bilinç altında korkularının yansımasını mı gördün ki :) tesekkür ederiz eveet cok az kaldı heyecan dorukta
Ay doktorlar biraz da ticari açıdan bakıyor. İşte bu tüp bebek riske atmayalım özel falan, sezeryanla alalım diyebiliyorlar.Oysa tüm bebekler özel yani.aaa süpermiş. yeni bir şey öğrendim:) benim 3 kuzenimin çocugu da tüp bebekle oldu hep sezeryanla doğdular. onlara bakarak niyeyse aklımda böyle bir düşünce kalmış. sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah. eğer bir sakınca yoksa kesinlikle normal doğum gibisi yok. benim kayınvalidem 5 ay başımın etini yedi sezeryan yap ne o kadar acı çekip bas bas bağıracaksın diye. en son ben ters tepki verince artık sustu sen bilirsin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?