Bir sorun olsa kesinlikle söylerdi canım. Hiç bi doktor bebeğin annenin sağlığını riske atar mı? Yok bir şey rahat ol.Günaydın herkese
Kızlar ben dün nst ye girdim ilk kez doktoruma da gösterdim ama bir açıklama yapmadı. Tamam güzel dedi. bir sorun olsa söylerdi değil mi? Çalışamaz raporumu da aldım. Zaten tatildeydim hiç başlamadım okula ama bir garibim.
Kızlar bu arada ben daha hazırlıkları bitirmedim benim doğum bir aksilik olmazsa inş 15 ekimden sonra gözüküyor. Ben de eylülün 20 sinden sonra eksikleri bir günde alıp, ekimin başında da ev temizliği, düzenlemeler falan yapıcam çok mu geç kalmış olurum sizce? çok vakit alıyor mu? Annem ve kayınvalidemde yanımda olacak o zaman yalnız olmayacağım yani.
Canım sen cok haklısın zaten hamilelikte biz biz olmuyoruz ki mutlaka değişiyoruz ama birtek biz değil erkekler de değişiyor en basta korkuyorlar diye düşünüyorum. Bizde hamileliğin basında yasadık boyle bir problem hatta boşanmayı düşünüyordum düşün babası aldır demişti bana sonra ne kadar pişman olduğunu anlattı anlattı durdu ama benim aklımdan gittimi gitmedi işte ama sonra düşündüm ki erkekler boyle birseyle karşılaşınca ilk kabullenemiyorlar. Bide senin de benim gibi evleneli az olmuş. Ee yeni bir evliliğin sorumluluğu arkasından yeni bir bebeğin sorumluluğu falan derken bocalıyorlar ama sonra hersey cok güzel oluyor. Bizim ilk ve en büyük kavgamız oydu evlendiğimizden beri 9 Eylül'de 1. Senemiz olacak ve cok şükür cok mutlu ve huzurluyuz. Bence eşinde artık kendisine gelir anlar hatalarınısana da günaydın Damlacım. ayy canım çok sağol. geldi özür diledi. konuştuk biraz. bana sen annesin ne olursa olsun takmayıp bebeğini düşünmen gerekiyor dedi. ben de hamileyim söylediğin gibi mantıklı olamıyorsun hamileyken sen de babasın ona göre davran dedim. bakalım barıştık, şimdilik iyi gidiyor İnşallah eskisi gibi olur her şey. insanın yuvasının huzursuz olması çok zormuş
Canım alıntı yaparken kısalttım biraz o yüzden. Sende tam tersi durum. Sen anladığım kadarıyla kayınvalideni anne gibi görmek istiyorsun ama karşılığını göremiyorsun. Ama benimde tam tersi. Kayınvalidem onu annem gibi görmemi istiyor. Tamam seviyorum, iyidir gerçekten, iyi niyetlidir. Ama bende annem gibi koymak istemiyorum. Annem gibi göremem, konuşamam onunla. Farklı yani herkesin yeri. Ama tabi ki beni düşünsün isterim. Seninki de biraz ilgisizmiş. Ama fazla ilgi alaka da kötü cidden.
Cidden ama erkek annelerinde öyle bir psikoloji oluyormuş. İşte sanki oğullarının çocuklarının kendi çocuğu gibi görüyorlarmış falan. Ne kadar hastalıklı bir düşünce şekli. Hatta iş yerinde oğlu olan arkadaşlarıma sordum ki hepsi avukat nihayetinde. Evet doğru olabilir dediler ya. Erkek annesi olmak farklı bir durummuş vs. Bence resmen saçma ötesi saçma.Ben kıskanıyorum işte kızımı var mı :)
Kesinlikle sana katılıyorum. Bende annemin yerine kimseyi kıyamam olmaz yani benimde kayınvalidem annemin yerine gecmek istiyor. Annemle konuştuklarında kızıma iyi bak diyor bazen bir gün cok kotu bozdum yani dedim annem o benim tabiki iyi bakacak kimse annem gibi bakamaz bana dedim birdaha da diyemedi. Tamm eşimin annesi saygım sonsuz cokta severim ama annem gibi olmaz yerine kıyamam hiç bir zaman anne demem herzaman bahar anne derim mesela sen demem siz derim 4 senedir tanımama rağmen.Canım alıntı yaparken kısalttım biraz o yüzden. Sende tam tersi durum. Sen anladığım kadarıyla kayınvalideni anne gibi görmek istiyorsun ama karşılığını göremiyorsun. Ama benimde tam tersi. Kayınvalidem onu annem gibi görmemi istiyor. Tamam seviyorum, iyidir gerçekten, iyi niyetlidir. Ama bende annem gibi koymak istemiyorum. Annem gibi göremem, konuşamam onunla. Farklı yani herkesin yeri. Ama tabi ki beni düşünsün isterim. Seninki de biraz ilgisizmiş. Ama fazla ilgi alaka da kötü cidden.
Bencede kafan rahat ohhh mis bence :) Herşey dozunda güzel ama o dozu nedense ayarlayamıyorlar. Birde bebekler bırak ısırılmak öpülmez bile. Ben dedim yine söyleyeceğim. Doğum günü kimseye haber vermeyin. Hastanede kalabalık istemiyorum. Bebek elden ele alınmasın, emzirirken yanımda durmayın vs. Tabi bunları talimat veriri gibi söylemiyorum. Hani genel olarak fikirlerimi söyler gibi söylüyorum.Birde lohusalık psikolojisi diye bir şey varmış ya hassas oluruz zaten.Lakitocum Allah kolaylık versin Kv nin esprilerini hiç sevmedim. Annem babanem rahatsız diye Rizden gelemiyor. Kv dem de Didimde kızı rahatsız engelli torununa baktığı için bu durumda gelemiyor.
Annemin 4. kvmin 5. torunu yani onları yeterince heyecanlandırmıyor. Bu durum beni biraz buruyordu bu yalnızlığım ama sizlerin yazdıklarını okudukça ohh en iyisi başım rahat diyorum
Eşim doğum izni+yıllık izin alacak doğumum için birlikte halledicez inş.herşeyi...
Kendi işimi kendim yapmayı seviyorum zaten... Hele işime burnunu sokunca biri hiç hoşlanmıyorum. Kv dem de çok bilmiştir. Bebekleri ısıra ısıra sever diye anlattı eşim aklım çıkıyor düşündükçe...Aman gelmemesi yerinde olmuş. Her şerde hayır vardır boşuna demiyorlar :)
Bir sorun olsa kesinlikle söylerdi canım. Hiç bi doktor bebeğin annenin sağlığını riske atar mı? Yok bir şey rahat ol.
Yaptırma ya ne gerek var de istemiyorum de bu senin en doğal hakkın. Sezeryan olacaksın zatenönceki gidişlerimde normal doğuma seni sokamam bir çok nedenden dolayı demişti.. şimdi alttan muayene deyince şaşırdım. ya da benim durumumu tam hatırlamadı. çünkü birçok şeyi ben söyleyince hatırladı.
daha önce düşük yaptığım için korkuyorum,endişeliyim.. sonuna kadar beklemek isterim ama kaybetmeyi hiç istemem. bu yüzden sezeryan bana şart.. yani bu konuları tekrar konuşuyum. sağlık durumumu tekrar konuşuyum. onlara rağmen yani sezaryan şartken çatı muayenesi niye gerekli mi bir soruyum.
Çok teşekkür ederiz teyzesi, valla kime benzediği muamma:)daha çok baba diyorlar ama bu yanaklarda benim imzam var sanki:) boy-kilo ölçümlerine çok itimat edemiyorum ben, sonuçta bir mm kaydırınca daha az veya daha çok olabiliyor ama gelişimi ilerde hala, doğunca bakacaz artık doğru mu diye. Sezaryan tarihi 13 eylüldeki randevuda belli olacak inşallah:)oyyy bu kuzu çooook tatlı Maşallah, kocaman olmuş:) boyu kilosu ne kadar olmuş canım? sezeryan tarihin belli mi? bebiş kime benziyor? ayy sorgu meleği gibi sorguya tuttum ben de seni:)
Seninki de tam nazlı çıktı ama Snow ya, en çok o gizledi gibi kendini:) Çok güzel olacak ama inşallah annesi:)üff bizimki de kendini gösterse de biz de kime benzediğini görsek
Allah gönlüne göre versin canım, sağlıklı olsunlar da.. Bir de eşime ya da bana benzesin başkasına benzemesini istemiyorum
Ayy cok tesekkür ederiz canımm ama seninkinin yanaklarına ve o minik burnuna bayıldım maşallah maşallah nazarlardan korusun Rabbim onu
Maşallah canım ne kadar güzel haberler getirdin.. Bebeğinde çok belirgin görünüyor çok güzel maşallah canım
Kesinlikle sana katılıyorum. Bende annemin yerine kimseyi kıyamam olmaz yani benimde kayınvalidem annemin yerine gecmek istiyor. Annemle konuştuklarında kızıma iyi bak diyor bazen bir gün cok kotu bozdum yani dedim annem o benim tabiki iyi bakacak kimse annem gibi bakamaz bana dedim birdaha da diyemedi. Tamm eşimin annesi saygım sonsuz cokta severim ama annem gibi olmaz yerine kıyamam hiç bir zaman anne demem herzaman bahar anne derim mesela sen demem siz derim 4 senedir tanımama rağmen.
ben sezaryen de olsa epidural istiyorum görmek için. Genel anesteziden korkuyorum zaten. Bence erkekler anlamaz ilk çıktığında sarı mı esmer mi :) tüylü buruşuk bişey oluyorlar :)
Seninki de tam nazlı çıktı ama Snow ya, en çok o gizledi gibi kendini:) Çok güzel olacak ama inşallah annesi:)
Koycam koycam merak etmeyin kendime geliyim emzireyim hemen fotoğraf koycam buraya ama inşallah nazar falan değmez neyse inanmak istemiyorum nazara sizler benim yol arkadasımsınız görün yiğeninizi :) bende emin ol buraya fotoğrafı koyarken cok heyecan yapcam ayy cok heyecanlıyım
Canım sen cok haklısın zaten hamilelikte biz biz olmuyoruz ki mutlaka değişiyoruz ama birtek biz değil erkekler de değişiyor en basta korkuyorlar diye düşünüyorum. Bizde hamileliğin basında yasadık boyle bir problem hatta boşanmayı düşünüyordum düşün babası aldır demişti bana sonra ne kadar pişman olduğunu anlattı anlattı durdu ama benim aklımdan gittimi gitmedi işte ama sonra düşündüm ki erkekler boyle birseyle karşılaşınca ilk kabullenemiyorlar. Bide senin de benim gibi evleneli az olmuş. Ee yeni bir evliliğin sorumluluğu arkasından yeni bir bebeğin sorumluluğu falan derken bocalıyorlar ama sonra hersey cok güzel oluyor. Bizim ilk ve en büyük kavgamız oydu evlendiğimizden beri 9 Eylül'de 1. Senemiz olacak ve cok şükür cok mutlu ve huzurluyuz. Bence eşinde artık kendisine gelir anlar hatalarını
Canım alıntı yaparken kısalttım biraz o yüzden. Sende tam tersi durum. Sen anladığım kadarıyla kayınvalideni anne gibi görmek istiyorsun ama karşılığını göremiyorsun. Ama benimde tam tersi. Kayınvalidem onu annem gibi görmemi istiyor. Tamam seviyorum, iyidir gerçekten, iyi niyetlidir. Ama bende annem gibi koymak istemiyorum. Annem gibi göremem, konuşamam onunla. Farklı yani herkesin yeri. Ama tabi ki beni düşünsün isterim. Seninki de biraz ilgisizmiş. Ama fazla ilgi alaka da kötü cidden.
Ne yalan diyim ben eşimin kenesiyim hep öyleydim. Şımaracak diye korkmadım hiç...Mesela biyere kalkıyor hani öpücüğüm diyorum :) onu da kendime benzettim :)Oda alıştı uzak otursam o geliyor yanıma...ayy canım ya üzülme burada okuduklarına, bebişin etkilenmesinben burada okuduklarıma üzülüp eşime anlattığımda yasaklayacam sana orayı diyordu artık anlatmıyorum:) senin durumun cidden büyük şans canım. 3 çocuk yap diyor devlet ama doğum öncesi sonrası toplam 4 ay izin veriyor. doğum sonrasına izni bırakmak için mecbur son güne kadar çalışmaya çalışıyorum insan sadece seviyor diye düşünerek teselli bulamıyor ne yazık ki canım. istiyor ki görsün o sevginin tomurcuklarını. duysun sevgi sözcüklerini, kalbine dokunsun, sevgisiyle sarıp sarmalasın. bir de bilmesem nasıl büyük bir ilgiyle sevebildiğini, yok adamın kapasitesi diyecem. ama öyle de değil ki. zaman her şeyin ilacı, düzelir inşallah zamanla. ya ben böyle değildim aslında. 1-2 ay öncesine kadar bu kadar düşkün değildim, şimdi yan odada olsa özlüyorum adamı. şımarmasın diye fazla üstüne düşüyor gibi görünmek de istemiyorum:))) ben böyle tutkuyla bağlandıkça adam daha bi soğuk oldu:) inşallah doğumdan sonra eskisi gibi olurum, sıkıldım bu duygusal sulu göz Aslı dan:)) benim eşim Trabzonlu ben Erzurumluyum. Bebişim ultrasonlarda da babasına daha çok benziyor:) ona benzemesine bayılıyor eşim de:) benzesin ona, daha çok hoşuma gider sevdiğimin yansımasını doğurmak:) evde oturmama 2 hafta kaldı. Allahtan evde pek bir iş yapmıyorum, annem üst katımda oturuyor. yemeklerde hep onlardayız, evimi de ya eşim ya kız kardeşim temizliyor.ütümü filan da yapıyorlar. bebişimin tüm hazırlığını da neredeyse kardeşim ve eşim yaptı. bebişime de annem bakacak. çok şanslıyım bu yönde:)
Çok teşekkür ederiz teyzesi, valla kime benzediği muamma:)daha çok baba diyorlar ama bu yanaklarda benim imzam var sanki:) boy-kilo ölçümlerine çok itimat edemiyorum ben, sonuçta bir mm kaydırınca daha az veya daha çok olabiliyor ama gelişimi ilerde hala, doğunca bakacaz artık doğru mu diye. Sezaryan tarihi 13 eylüldeki randevuda belli olacak inşallah:)
Seninki de tam nazlı çıktı ama Snow ya, en çok o gizledi gibi kendini:) Çok güzel olacak ama inşallah annesi:)
Çok sağolun kızlar, ellerinizden ama önce yanaklarınızdan öper:)
En güzeli arada bir sınır olması zaten. Yoksa gercekten isler rayından çıkıyor. Ben eşime de etme dedim annem benim annem senin annen senin annen dedi evet severim saygı duyarım anne demen dedim oda saygı duydu annene eşimde anne demez ayla anne der. Yok bakamaz canım kimsenin annesi annemiz gibi olmaz. Bazıları var kayınvalidelerini annelerinden cok sever benim kuzenim mesela hayret ediyorum benmne saçmaymış annene kızıma iyi bak demesi... iyi demişsin sen de anne gibi bakabilir mi hiç başkası? Ben de 4 yıldır evliyiz siz derim, sen demem, diyemem. Anne diyorum ama o da eşim mutlu olsun diye..
Bende kıl oldum. Kayınvaliden hangi mantıkla öz annene kızıma iyi bak diyor ki! Sende iyi demişsin canım. Bana da geçen annen çok etkilenirse, sen sancı çekerken yazık ağlarsa falan gelmesin hemen , nasıl olsa ben varım dedi. Bende olur mu öyle şey annem olmadan doğurmam asla dedim. Ben kayınvalidemin yanında asla ve asla göğsümü açıp emzirmeyeceğim bile. Yani kimsenin yanında emzirmem öyle açık açık.Kesinlikle sana katılıyorum. Bende annemin yerine kimseyi kıyamam olmaz yani benimde kayınvalidem annemin yerine gecmek istiyor. Annemle konuştuklarında kızıma iyi bak diyor bazen bir gün cok kotu bozdum yani dedim annem o benim tabiki iyi bakacak kimse annem gibi bakamaz bana dedim birdaha da diyemedi. Tamm eşimin annesi saygım sonsuz cokta severim ama annem gibi olmaz yerine kıyamam hiç bir zaman anne demem herzaman bahar anne derim mesela sen demem siz derim 4 senedir tanımama rağmen.
Pazartesi saat 9-10 arası :s tesekkür ederim canımm okuyun üfleyin banamerak etme tatlım biz okur üfleriz prensesimizi nazar filan değmez İnşallah:) hangi gün saat kaçta doğacak? dua edelim sana o saatte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?