2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Inşallah canımm spora alışık bir bünyem var hemen kalkarım Heralde bu halimle bile hala yürüyorum saatlerce. Dün dayanamadım yine yürüdüm :) yok ben evde oturamıykrum illa sabah yada aksam yürüyüş yapacağım

bende o saatlerde 9-10 gibi doktorda olucam sana bol bol dua ederim canım eminim ki diğer arkadaşlarımızda öyle yapacak
Cok tesekkür ederim canım dualarınızı eksik etmeyin üzerimden panik yapmadan acısız sızısız alıyım kızımı kucağıma inşallah

Of bende çıkış anından korkuyorum. Yani hiç can acısı değil de içim bi tuhaf oluyor birde bebeğimi düşündüğüm için zorlanmadan çıksın istiyorum.

üff bizimki de kendini gösterse de biz de kime benzediğini görsek
Allah gönlüne göre versin canım, sağlıklı olsunlar da.. Bir de eşime ya da bana benzesin başkasına benzemesini istemiyorum

ben sezaryen de olsa epidural istiyorum görmek için. Genel anesteziden korkuyorum zaten. Bence erkekler anlamaz ilk çıktığında sarı mı esmer mi :) tüylü buruşuk bişey oluyorlar :)

Sende eşine değil direk kayınvalidene söyle canım. Kızımın tek annesi var o da benim de şakayla karışık. Ay herkes yerini bilsin ya offff şişirmesinler bizi.

bundan sonra söylerse direk kendisine söyliycem zaten canım. gerçekten sinir oluyorum kendilerini üst anne gibi görüyorlar sanırım biz alt anne taşeron :))

Lakitocum Allah kolaylık versin Kv nin esprilerini hiç sevmedim. Annem babanem rahatsız diye Rizden gelemiyor. Kv dem de Didimde kızı rahatsız engelli torununa baktığı için bu durumda gelemiyor.
Annemin 4. kvmin 5. torunu yani onları yeterince heyecanlandırmıyor. Bu durum beni biraz buruyordu bu yalnızlığım ama sizlerin yazdıklarını okudukça ohh en iyisi başım rahat diyorum
Eşim doğum izni+yıllık izin alacak doğumum için birlikte halledicez inş.herşeyi...
Kendi işimi kendim yapmayı seviyorum zaten... Hele işime burnunu sokunca biri hiç hoşlanmıyorum. Kv dem de çok bilmiştir. Bebekleri ısıra ısıra sever diye anlattı eşim aklım çıkıyor düşündükçe...Aman gelmemesi yerinde olmuş. Her şerde hayır vardır boşuna demiyorlar :)

kesin kalkarsın canım hele spor yapanlar, hareketli olanlar daha çabuk toparlıyor kaslar düzgün olduğundan ben de sürekli oturamam evde inşallah o gücümüz kuvvetimiz olur da hemen çıkabiliriz gezmelere :)

Of bende çıkış anından korkuyorum. Yani hiç can acısı değil de içim bi tuhaf oluyor birde bebeğimi düşündüğüm için zorlanmadan çıksın istiyorum.

ben can acısını düşünüyorum desem herkes o anda bağırıyor çünkü. Neyse düşünmeyelim, kimler doğuruyor biz de doğururuz inşallah

Günaydın herkese
Kızlar ben dün nst ye girdim ilk kez doktoruma da gösterdim ama bir açıklama yapmadı. Tamam güzel dedi. bir sorun olsa söylerdi değil mi? Çalışamaz raporumu da aldım. Zaten tatildeydim hiç başlamadım okula ama bir garibim.
Kızlar bu arada ben daha hazırlıkları bitirmedim benim doğum bir aksilik olmazsa inş 15 ekimden sonra gözüküyor. Ben de eylülün 20 sinden sonra eksikleri bir günde alıp, ekimin başında da ev temizliği, düzenlemeler falan yapıcam çok mu geç kalmış olurum sizce? çok vakit alıyor mu? Annem ve kayınvalidemde yanımda olacak o zaman yalnız olmayacağım yani.

Sizin de hasret bitiyor inşallah annesi, hem de ne bitmek:) Bence İlay da çok şirin bir kız olacak, daha ilk aylarından belliydi, Şeker kız Candymiz o bizim:)
Ayy cok tesekkür ederiz canımm ama seninkinin yanaklarına ve o minik burnuna bayıldım maşallah maşallah nazarlardan korusun Rabbim onu

Canım alıntı yaparken kısalttım biraz o yüzden. Sende tam tersi durum. Sen anladığım kadarıyla kayınvalideni anne gibi görmek istiyorsun ama karşılığını göremiyorsun. Ama benimde tam tersi. Kayınvalidem onu annem gibi görmemi istiyor. Tamam seviyorum, iyidir gerçekten, iyi niyetlidir. Ama bende annem gibi koymak istemiyorum. Annem gibi göremem, konuşamam onunla. Farklı yani herkesin yeri. Ama tabi ki beni düşünsün isterim. Seninki de biraz ilgisizmiş. Ama fazla ilgi alaka da kötü cidden.

ayy canım ya üzülme burada okuduklarına, bebişin etkilenmesin ben burada okuduklarıma üzülüp eşime anlattığımda yasaklayacam sana orayı diyordu artık anlatmıyorum:) senin durumun cidden büyük şans canım. 3 çocuk yap diyor devlet ama doğum öncesi sonrası toplam 4 ay izin veriyor. doğum sonrasına izni bırakmak için mecbur son güne kadar çalışmaya çalışıyorum insan sadece seviyor diye düşünerek teselli bulamıyor ne yazık ki canım. istiyor ki görsün o sevginin tomurcuklarını. duysun sevgi sözcüklerini, kalbine dokunsun, sevgisiyle sarıp sarmalasın. bir de bilmesem nasıl büyük bir ilgiyle sevebildiğini, yok adamın kapasitesi diyecem. ama öyle de değil ki. zaman her şeyin ilacı, düzelir inşallah zamanla. ya ben böyle değildim aslında. 1-2 ay öncesine kadar bu kadar düşkün değildim, şimdi yan odada olsa özlüyorum adamı. şımarmasın diye fazla üstüne düşüyor gibi görünmek de istemiyorum:))) ben böyle tutkuyla bağlandıkça adam daha bi soğuk oldu:) inşallah doğumdan sonra eskisi gibi olurum, sıkıldım bu duygusal sulu göz Aslı dan:)) benim eşim Trabzonlu ben Erzurumluyum. Bebişim ultrasonlarda da babasına daha çok benziyor:) ona benzemesine bayılıyor eşim de:) benzesin ona, daha çok hoşuma gider sevdiğimin yansımasını doğurmak:) evde oturmama 2 hafta kaldı. Allahtan evde pek bir iş yapmıyorum, annem üst katımda oturuyor. yemeklerde hep onlardayız, evimi de ya eşim ya kız kardeşim temizliyor.ütümü filan da yapıyorlar. bebişimin tüm hazırlığını da neredeyse kardeşim ve eşim yaptı. bebişime de annem bakacak. çok şanslıyım bu yönde:)

Maşallah canım ne kadar güzel haberler getirdin.. Bebeğinde çok belirgin görünüyor çok güzel maşallah canım

4 gün sonra bol bol bakarsın prensesimizin yüzüne:) ayy bizi de heyecan bastı. doğduğu gün yapabilirsen fotoğrafını koy, bizi haberdar et:) o bizim ilk bebişimiz, ilk göz ağrımız:)

Canım ben bilmiyırum ama hiç bir zaman kayınvalide anne yerini tutmaz. Benim annem öğlen benimle oluyor akşam eşim gelince yürüyüş yapıp kendi evlen geçiyor. Bütün gün tepsime kadar önüme getiriyor götürüyor herseyimi yapıyor hemde hiç gocunmadan ama kayınvalidem olsa bu kadarını yapar mı bilmiyorum ama kayınvalidem olsa bende boyle yan gelip yatamam sanırım ne olursa olsun rahat edemem yani.

4 gün sonra bol bol bakarsın prensesimizin yüzüne:) ayy bizi de heyecan bastı. doğduğu gün yapabilirsen fotoğrafını koy, bizi haberdar et:) o bizim ilk bebişimiz, ilk göz ağrımız:)
Koycam koycam merak etmeyin kendime geliyim emzireyim hemen fotoğraf koycam buraya ama inşallah nazar falan değmez neyse inanmak istemiyorum nazara sizler benim yol arkadasımsınız görün yiğeninizi :) bende emin ol buraya fotoğrafı koyarken cok heyecan yapcam ayy cok heyecanlıyım

önceki gidişlerimde normal doğuma seni sokamam bir çok nedenden dolayı demişti.. şimdi alttan muayene deyince şaşırdım. ya da benim durumumu tam hatırlamadı. çünkü birçok şeyi ben söyleyince hatırladı.
daha önce düşük yaptığım için korkuyorum,endişeliyim.. sonuna kadar beklemek isterim ama kaybetmeyi hiç istemem. bu yüzden sezeryan bana şart.. yani bu konuları tekrar konuşuyum. sağlık durumumu tekrar konuşuyum. onlara rağmen yani sezaryan şartken çatı muayenesi niye gerekli mi bir soruyum.

bundan sonra söylerse direk kendisine söyliycem zaten canım. gerçekten sinir oluyorum kendilerini üst anne gibi görüyorlar sanırım biz alt anne taşeron :))
Cidden ama erkek annelerinde öyle bir psikoloji oluyormuş. İşte sanki oğullarının çocuklarının kendi çocuğu gibi görüyorlarmış falan. Ne kadar hastalıklı bir düşünce şekli. Hatta iş yerinde oğlu olan arkadaşlarıma sordum ki hepsi avukat nihayetinde. Evet doğru olabilir dediler ya. Erkek annesi olmak farklı bir durummuş vs. Bence resmen saçma ötesi saçma.Ben kıskanıyorum işte kızımı var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…