Günaydın canım ya bence sancıları çektikten sonra sezeryana girmenin hiç bir mantığı yok. Ben o catıymış şuymuş falan pek inanmıyorum normal doğum istesem de çatı muayenesi yaptırmazdım. Iki parmakla insanlar ne darlığı ölçebilir ki köyde ki kadınlarımıza çatı muayenesi mi yapıyorlar sanki. Valla sancı noktasına gelse sezeryan olmam ben ama korkuyorum iste o noktaya gelmekten bile korkuyorum. Bana da bazen bu plesanta yaşlanması sanki bahane gibi geliyor. Ama korkuyorum iste yine dediğim gibi korkmasam yine normali beklerim
Evet ilk ten ilk temas cok onemli ama dayanabilene. Bilmiyorum ben elimden geldiği kadar panik yapmadan bekleyeceğim ama dayanamazsam da uyuturmuş isteyeceğim cunku kendi mutluluğum kedi hayatım daa once geliyor huzursuz huzursuz kriz geçire geçire bekleyemem ki orda zaten tansiyon düşer 0 lara uyuturlar. Doğum gercekten cok zor işmiş. Benim doktorum da bana alttan uyuşturmayı önerdi ama bakalım snowcum dayanabilecek miyim
Günaydın arkadaşlar, haftasonuna yaklaşıyoruz :)
Herkeslere günaydın mutlu huzurlu güzel bir gün bizimle olsun inşallah
bende bugün sorucam canim dün kontrolum vardi hersey normal bir sorun yok dediler cok sükür ama dün gece ilk defa yatamadim. cok acidi canim bir yandan korktum ama bugün mutlaka sorucam artik..
ohh maşallah herşey yoluna giriyor daha da iyi olacak inşallah hiç merak etme:)Günaydın tatlı annişler:) bende haberler iyi:) eşime dün öğlen canım süt mısır çekti dedim. gitmiş pazarda bulmuş almış, akşam iki tane yedim:) oturduk akşam konuştuk. anlattım ne hissettiğimi düşündüğümü. hem de şaşırtıcı ama ağlamadan anlattım:) o da hiç lafımı kesmeden dinledi. bu ara işi sıkıntılıymış,çok yoruluyormuş ki gece yarılarına kadar iş telefonu susmuyor. daha dikkatli olacağım dedi. ama hep benden bekleme. sen istiyorsun ki ben plan program yapayım alıp seni götüreyim. sen yap plan program,şuraya gidelim de gidelim dedi. daha dikkatli olacağım dedi. sonra yan yana sarılıp milli maçı izledik haa bir de Hüma Sultanımızın tekmelerini hissedip kızımızı sevdik:) dualarınız, tesellileriniz,desteğiniz,anlayışınız için sonsuz teşekkürler. inşallah hepimizin yuvası huzurlu, mutlu olur.
ohh maşallah herşey yoluna giriyor daha da iyi olacak inşallah hiç merak etme:)
Günaydın tatlı annişler:) bende haberler iyi:) eşime dün öğlen canım süt mısır çekti dedim. gitmiş pazarda bulmuş almış, akşam iki tane yedim:) oturduk akşam konuştuk. anlattım ne hissettiğimi düşündüğümü. hem de şaşırtıcı ama ağlamadan anlattım:) o da hiç lafımı kesmeden dinledi. bu ara işi sıkıntılıymış,çok yoruluyormuş ki gece yarılarına kadar iş telefonu susmuyor. daha dikkatli olacağım dedi. ama hep benden bekleme. sen istiyorsun ki ben plan program yapayım alıp seni götüreyim. sen yap plan program,şuraya gidelim de gidelim dedi. daha dikkatli olacağım dedi. sonra yan yana sarılıp milli maçı izledik haa bir de Hüma Sultanımızın tekmelerini hissedip kızımızı sevdik:) dualarınız, tesellileriniz,desteğiniz,anlayışınız için sonsuz teşekkürler. inşallah hepimizin yuvası huzurlu, mutlu olur.
günaydın canım, yaklaşsın valla. gün sayıyorum. artık çalışmak çekilmez bir hal aldı
günaydın coolcuğum sabahları bi selam atıp gidiyorsun :) first de hiç girmez oldu. Özletmeyin kendinizi
Tatlım benim sabah işe erken geliyorum, geçmişi okuyup,birkaç cevap yazıyım derken başlıyor telefonum çalmaya, mailler birikmeyeBir de yakında izn ayrılacağım için yanımda çalışan kişiye sürekli işleri devrediyorum yada birşeyler anlatıyorum...
First desen buldu annesini,işlerini bitirmeye çalışıyor heralde :))
canım gerçekten panik yapma içinden dua et o an ne dua edersen kabul olurmus ama panik yapma bende bı panık atak hastası olarak söylüyorum bunları sanaEvet ilk ten ilk temas cok onemli ama dayanabilene. Bilmiyorum ben elimden geldiği kadar panik yapmadan bekleyeceğim ama dayanamazsam da uyuturmuş isteyeceğim cunku kendi mutluluğum kedi hayatım daa once geliyor huzursuz huzursuz kriz geçire geçire bekleyemem ki orda zaten tansiyon düşer 0 lara uyuturlar. Doğum gercekten cok zor işmiş. Benim doktorum da bana alttan uyuşturmayı önerdi ama bakalım snowcum dayanabilecek miyim
Canım çok sevindim,Allah mutluluğunuzu daim etsin.Bu haftasonuna güzel bir plan yap sen de, çıkıp kafanızı dağıtın..Mutlaka eşlerde de hatalar var ama bu aralar bizler de çok normal değiliz,kabul edelim :) Bebişleri kucağımıza alınca inşallah herşey daha güzel olacak canım :)
Ben de aynı durumdayımUykusuzluk,ağrılar,sıcak,iş yoğunluğu, pofff
Tatlım benim sabah işe erken geliyorum, geçmişi okuyup,birkaç cevap yazıyım derken başlıyor telefonum çalmaya, mailler birikmeyeBir de yakında izn ayrılacağım için yanımda çalışan kişiye sürekli işleri devrediyorum yada birşeyler anlatıyorum...
First desen buldu annesini,işlerini bitirmeye çalışıyor heralde :))
19 eylül sanırım çıkış tarihlerimiz:)ay sorma aynı şeyleri ben de yaşıyorum :S bugün toplantı yapacağız işlerimi devredeceğim. Çok sıkıntı. Sen de mi benimle aynı gün çıkıyordun canım? Ben 19 eylülde çıkıcam.
First unuttu bizi ya
cumartesi günü bir arkadaşın nikanı var, oradan çıkınca karşıya geçeriz diye düşündüm:) waffle yemeye, güzel bir yer buldum:) https://tr.foursquare.com/v/kemal-usta-waffles/4c8c05078018a1cdb0d5e8d2 bir köşeye çekilmek yerine aşkımızı taze tutacak planlar yapacağım:)
ay sorma aynı şeyleri ben de yaşıyorum :S bugün toplantı yapacağız işlerimi devredeceğim. Çok sıkıntı. Sen de mi benimle aynı gün çıkıyordun canım? Ben 19 eylülde çıkıcam.
First unuttu bizi ya
canım hangi kemal usta bu? eğer modadaki ise tavsiye ederim gecenin 3ünde bile gittiğimi bilirim :) başka şubesi ise eminim güzeldir ama modadaki gibi olamaz
cumartesi günü bir arkadaşın nikanı var, oradan çıkınca karşıya geçeriz diye düşündüm:) waffle yemeye, güzel bir yer buldum:) https://tr.foursquare.com/v/kemal-usta-waffles/4c8c05078018a1cdb0d5e8d2 bir köşeye çekilmek yerine aşkımızı taze tutacak planlar yapacağım:)
Canım aslında yasal olarak benim 25 eylülde çıkmam gerekiyor ama ben büyük ihtimalle 19 eylülde çıkacağım,kalan bir haftayı da yıllık iznimden kullanacağım.Tamamen dayanabilme gücüme bağlı yani..Bir de yapılacak birsürü iş var canım evde ve bana yardım edebilecek eşimden başka kimse yok,o nedenle belki daha da erken ayrılırım.Henüz karar veremedim yani canım.
Olsun unutsun bizi canım, ne şanslı ki annesi var, şimdi herşeyini çekip çevirir,toparlar...Annesi hayatta olanlar çok şanslısınız, değerini bilin.Hiçbir kayınvalide anne gibi olmuyor.Benimkinin de hep dilinde ama icraatta birşey yok.Hep düşünemedim, bilemedim diyor.Ama eminim ki kendi kızı olsa düşünür ve bilir...Neyse...Allah bana sağlık,kuvvet versin, herşeyi eksiksiz hallederim inşallah...
moda'daki canım. ben hiç gitmemiştim. daha doğrusu bir gün gittik ama öncesinde yemek dondurma filan yemiştim yiyecek halim yoktu. ama bu cumartesi günü mutlaka Allah'ın izniyle gitmeye çalışacağız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?