2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım bazen normal diye başlayan doğumlar sezaryen ile sonuçlanabiliyor. burda önemli olan bebeğin gelmek istediği zaman. Senin durumun çok farklı, ben bunu senin gibi panik atak hastası olmayan insanlar için yazdım. Bir tercih yapmam istense genel anestezi ancak mecbur kaldığımda yaptıracağım şey olurdu. Mesela kimisinde epidural tutmuyor, kimisi panik oluyor falan o zaman genel anestezi yaptırırsın ama sırf kendin için genel olmak bana bencillik gibi geliyor. Bebeğin ilk anlarında en çok anneye ihtiyacı var ve bu ihtiyacı elinden almayı istemem. Ayrıca o anı yaşamak çok güzel olmaz mı? Hem senin hem bebeğin için.. Zaten her yerde artık yazıyor, eminim okumuşsundur eğer anneyle ilk temas gerçekleşmiyorsa mutlaka babayla yaşatın diye.
Mesela ben de sezaryenden deli gibi korkuyorum. Ama mecbur kalırsam ne diyebilirim. Seninki de öyle. Belki normal yapabilsen çat diye doğuracaktın, bilemezsin.

Günaydın bu arada canım :) senin psikolojin çok farklı hayatım. Sen kendini asla kasma.. Bence oluruna bırakmalısın. Sezaryeni beklemek de kolay değil o da ayrı bir heyecan neticede. İnşallah en güzelini yaşarsın dualarım seninle tatlım. Ama ben inanıyorum sen İlay'ın yüzünü hayal ederken bebeğini göğsüne koyacaklar

ohh maşallah herşey yoluna giriyor daha da iyi olacak inşallah hiç merak etme:)

Canım çok sevindim,Allah mutluluğunuzu daim etsin.Bu haftasonuna güzel bir plan yap sen de, çıkıp kafanızı dağıtın..Mutlaka eşlerde de hatalar var ama bu aralar bizler de çok normal değiliz,kabul edelim :) Bebişleri kucağımıza alınca inşallah herşey daha güzel olacak canım :)

günaydın canım, yaklaşsın valla. gün sayıyorum. artık çalışmak çekilmez bir hal aldı

Ben de aynı durumdayım Uykusuzluk,ağrılar,sıcak,iş yoğunluğu, pofff

günaydın coolcuğum sabahları bi selam atıp gidiyorsun :) first de hiç girmez oldu. Özletmeyin kendinizi

Tatlım benim sabah işe erken geliyorum, geçmişi okuyup,birkaç cevap yazıyım derken başlıyor telefonum çalmaya, mailler birikmeye Bir de yakında izn ayrılacağım için yanımda çalışan kişiye sürekli işleri devrediyorum yada birşeyler anlatıyorum...

First desen buldu annesini,işlerini bitirmeye çalışıyor heralde :))

ay sorma aynı şeyleri ben de yaşıyorum :S bugün toplantı yapacağız işlerimi devredeceğim. Çok sıkıntı. Sen de mi benimle aynı gün çıkıyordun canım? Ben 19 eylülde çıkıcam.

First unuttu bizi ya

canım gerçekten panik yapma içinden dua et o an ne dua edersen kabul olurmus ama panik yapma bende bı panık atak hastası olarak söylüyorum bunları sana

cumartesi günü bir arkadaşın nikanı var, oradan çıkınca karşıya geçeriz diye düşündüm:) waffle yemeye, güzel bir yer buldum:) https://tr.foursquare.com/v/kemal-usta-waffles/4c8c05078018a1cdb0d5e8d2 bir köşeye çekilmek yerine aşkımızı taze tutacak planlar yapacağım:)

canım hangi kemal usta bu? eğer modadaki ise tavsiye ederim gecenin 3ünde bile gittiğimi bilirim :) başka şubesi ise eminim güzeldir ama modadaki gibi olamaz

Canım aslında yasal olarak benim 25 eylülde çıkmam gerekiyor ama ben büyük ihtimalle 19 eylülde çıkacağım,kalan bir haftayı da yıllık iznimden kullanacağım.Tamamen dayanabilme gücüme bağlı yani..Bir de yapılacak birsürü iş var canım evde ve bana yardım edebilecek eşimden başka kimse yok,o nedenle belki daha da erken ayrılırım.Henüz karar veremedim yani canım.

Olsun unutsun bizi canım, ne şanslı ki annesi var, şimdi herşeyini çekip çevirir,toparlar...Annesi hayatta olanlar çok şanslısınız, değerini bilin.Hiçbir kayınvalide anne gibi olmuyor.Benimkinin de hep dilinde ama icraatta birşey yok.Hep düşünemedim, bilemedim diyor.Ama eminim ki kendi kızı olsa düşünür ve bilir...Neyse...Allah bana sağlık,kuvvet versin, herşeyi eksiksiz hallederim inşallah...

canım hangi kemal usta bu? eğer modadaki ise tavsiye ederim gecenin 3ünde bile gittiğimi bilirim :) başka şubesi ise eminim güzeldir ama modadaki gibi olamaz

moda'daki canım. ben hiç gitmemiştim. daha doğrusu bir gün gittik ama öncesinde yemek dondurma filan yemiştim yiyecek halim yoktu. ama bu cumartesi günü mutlaka Allah'ın izniyle gitmeye çalışacağız:)

desene aynı gün ayrılıyoruz :) kaldı iki hafta

canım olsun insanın kendi işini kendi yapması da güzel karışan eden yok, her şeyi kendi isteklerine göre yaparsın. Ben kara kara düşünüyorum şimdi mesela doğumdan sonra napıcam diye. Amin tabi ki Allah sana kuvvet versin ama sen zaten güçlü bir kadınsın her şeyin üstesinden gelirsin evelAllah

kızlar günaydın benim gibi olan varmı hemen doktoru aramakta istemedim. sabah kalktığımda bişiim yoktu ama bulş. makinasını boşaltcaktm ama karnımın sağ altına agrı girdi ve ayakta kaldığım zamanlar ağrı devam edio oturunca yada yatınca tam geçmio sadece hafiflio bu normal bişiymidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…