2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Snoww ben de latte ve kahve içiyorum son 4 gündür. Her akşam. Çok canım istiyor. Üstelîk sadece canım istediği için. Artık içmicem ya nerden bulaştım buna. Hiç içmezdim ben.

Çok tatlısın :) benim bi arkadaşım hamileliği boyunca günde 3-4 tane türk kahvesi içti onun kızı bile doğduysa :) ben kendimi çok kasmıyorum ya elbette kola falan hiç içmedim içmem de ama kahvenin çok zararlı olduğunu düşünmüyorum zaten doktorlar günde 2 fincana izin veriyor.

Bu arada ben de sezaryen olursam sancıyı bekliycem inşallah.. Bence mecbur kalmadıkça böylesi daha sağlıklı ama senin özel durumun var doktor ne der bilmiyorum

Günaydınnnnn :)

Kızlar tabi ki herkesin kendi tercihi ama sezaryen olacaksanız genel anestezi olmayın derim. Hem genel anestezide ilaçlar bebeği de etkiliyor hem de ilk doğduğunda ten teması çok çok önemli. Doğum zaten bebek için travma bir de annesine ilk yarı baygın kavuşmasın minnoş yazık..

Günaydın snowcum önerdiğin siteye baktım ve bayıldım. Hatta bazılarını hazır evde oturuyorken ben yapsam mı diye düşünmüyor değilim, Allah razı olsun anlayacağın :)

Ablamın doktoru da en iyisi genel anestezi diğeri belden iğne yapıldığı için tehlikeli benim kızım olsa ben genel yaparım demişti.. Başka bir akrabamızda tam bayılma olmadığında bazı anneler dokunma hissinden dolayı korkuyorlarmış falan dedi çok kararsız kaldım şimdi olurda sezeryan olursam nasıl yapsam daha iyi olur acaba??

maalesef gelmiyor, bildiğim kadarıyla medipolde ki hiçbir doktor mesai dışında doğuma girmiyor, nöbetçi doktorların eline kalıyorsun, şansına kim çıkarsa

evet ya, benimki de öyle dedi. sinir bozucu bir şey. dua ediyorum mesai saatleri içinde gelsin bebişim diye

Günaydın tatlı annişler:) bende haberler iyi:) eşime dün öğlen canım süt mısır çekti dedim. gitmiş pazarda bulmuş almış, akşam iki tane yedim:) oturduk akşam konuştuk. anlattım ne hissettiğimi düşündüğümü. hem de şaşırtıcı ama ağlamadan anlattım:) o da hiç lafımı kesmeden dinledi. bu ara işi sıkıntılıymış,çok yoruluyormuş ki gece yarılarına kadar iş telefonu susmuyor. daha dikkatli olacağım dedi. ama hep benden bekleme. sen istiyorsun ki ben plan program yapayım alıp seni götüreyim. sen yap plan program,şuraya gidelim de gidelim dedi. daha dikkatli olacağım dedi. sonra yan yana sarılıp milli maçı izledik haa bir de Hüma Sultanımızın tekmelerini hissedip kızımızı sevdik:) dualarınız, tesellileriniz,desteğiniz,anlayışınız için sonsuz teşekkürler. inşallah hepimizin yuvası huzurlu, mutlu olur.

Günaydın canım ya bence sancıları çektikten sonra sezeryana girmenin hiç bir mantığı yok. Ben o catıymış şuymuş falan pek inanmıyorum normal doğum istesem de çatı muayenesi yaptırmazdım. Iki parmakla insanlar ne darlığı ölçebilir ki köyde ki kadınlarımıza çatı muayenesi mi yapıyorlar sanki. Valla sancı noktasına gelse sezeryan olmam ben ama korkuyorum iste o noktaya gelmekten bile korkuyorum. Bana da bazen bu plesanta yaşlanması sanki bahane gibi geliyor. Ama korkuyorum iste yine dediğim gibi korkmasam yine normali beklerim

kızlar az önce sağlık ocağından aradılar. kan alacağız bu hafta sabahtan gelebilir misiniz dedi. kansızlığa bakacağız dedi..
ben en son 22sinde baktırmıştım.. yarın mı gitsem haftaya mı gitsem ya da gitsem mi .
off ya zaten 15 li başlayan hafta gidecem hastaneye.. kan vermek de istemiyorum ..

Evet ilk ten ilk temas cok onemli ama dayanabilene. Bilmiyorum ben elimden geldiği kadar panik yapmadan bekleyeceğim ama dayanamazsam da uyuturmuş isteyeceğim cunku kendi mutluluğum kedi hayatım daa once geliyor huzursuz huzursuz kriz geçire geçire bekleyemem ki orda zaten tansiyon düşer 0 lara uyuturlar. Doğum gercekten cok zor işmiş. Benim doktorum da bana alttan uyuşturmayı önerdi ama bakalım snowcum dayanabilecek miyim

günaydinlar arkadaslar, benim size sorum olucakti suan cok tedirgin kaldim..
Cocugunuz biliyorsunuzdur hala suan hastanedeyim Allahima sükürler olsun haftaya carsamba evime gidebilirim Allahin izniyle. Bugün 34 haftanin baslangici olduk nedense dün gece hic uyuyamadim. arada bir kasilmam oluyor kasildikca etlerim aciyor canim cok yaniyor.. Ama sanci gibi degil. Sizdede oluyor mu bu esim bana büyüyordur icinde etin yirtilyorsa dedi ondan acima oluyordur dedi.. Ama hic bir fikrim yok..
Bana bir akil fikir verseniz

canım birkaç gündür bende de oluyor aynısı. özellikle akşamları. bir kaç dk canım çok yanıyor sonra geçiyor. doktoruma sorduğumda önemli bir şey değil dedi.

canım birkaç gündür bende de oluyor aynısı. özellikle akşamları. bir kaç dk canım çok yanıyor sonra geçiyor. doktoruma sorduğumda önemli bir şey değil dedi.
bende bugün sorucam canim dün kontrolum vardi hersey normal bir sorun yok dediler cok sükür ama dün gece ilk defa yatamadim. cok acidi canim bir yandan korktum ama bugün mutlaka sorucam artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…