Maşallah minnağınaKontrolden geldik simdi hersey yolunda Allaha sukur 2.520 kg olmus minnak 48 cm yaklasik...aspirini biraktik:) gunde 10 dk nefes egzersizi yap dedi dogumu kolaylastirmasi icin ve tabi yuruyuslere ve yuzmeye devam... Bu ay yine rekor kirip 3 kg almisim ama doktorum super bi adam anormal bi kg alisin yok huzursuz olma sadece dogumun kolay olmasi icin bu ay biraz dha dikkat et dedi:) nst de bizim kiz uyuyodu onyuzden meyvesuyu ve cikolata yedirdiler bana hareketlenmeye basladi...sonuc olarak teyzeleri 10 gun sora bida kontrole gidiyorum ve artik hep nst ye giricekmisim...bizden haberler boylee simdilik:)
kızlar günaydın bende sabah nst ye girdim normal çıktı haftaya cuma tekrar gidicem hem nst hem muayne olucaz dun ağrılarım vardı geçti çok şükür bugün daha iyiyiz :) nerdeyse her gece doğum yaptığımı görüorum hatta akşam kendime bi geldim ıkınıorum ben uykuda doğurmazsam iyi :) buarada hayırlı cumalar diliyorum hepinize dualarımız kabul olur inşallah...
Daha hiç hazırlık yapmadın mı? Bende doğum çantamı falan hazırlamadım daha.Evi temizledim salon kaldı. Birde herşeyi kendim yapıyorum. Annem gelince de bi el atar son dk artık. Ama ben mümkün olduğunca evi kirletmemeye de özen gösteriyorum şimdilik. Bebek şekeri vs onları da ayarlamadım ben. Gerçi abartı hiçbir şey de yapmıyorum. Olduğu kadar. Kıyafet olayını da sadece ihtiyacı kadar aldım şimdilik.evet canım sonuçta son ay. ama işte öyle bir geldigi için eşime sabah kalkınca dedim ki hazırlıkları yapayım bari.
aslında bu sancılar hazırlıklara başlamadınız mı başlayım tarzında bir sancı gibi
Cok tesekkür ederim canım dualarınızı eksik etmeyin üzerimden panik yapmadan acısız sızısız alıyım kızımı kucağıma inşallah
Şimdilik neyse ama 36. haftadan sonra her hafta muayeneye gitmek gerekiyor. Ve NTS'ye bağlıyorlar 36.dan sonra her hafta. Bu durumda doktorunun hep yerinde olması lazım. Son hafta kontrolleri çok önemli.Hastaneyi randevu için şimdi aradım 11 eylüle kadar izinliymiş..Bir Dr bu kadar fazla izinli olur mu bu durumla o kadar çok karşılaştım ki başka Dr a hiç görünmedim görünmek de istemiyorum. Pazartesiyi iple çekiyordum tam 3 hafta oluyordu..
3 hafta sonra gel diyor da nereye gel hep böyle oluyor Dr ziyaretlerimin arası uzuyor..Şimdi nerdeyse 1 hafta sonra gidicem. Allahtan bir sorunum yok...Bebeğimi özledim merak ediyorum gerçekten herşey yolunda mı?
günaydın bayanlar. içim buruk aslında bu sabah biraz. tek erkek kardeşimin Ankara da yemin töreni var. tüm aile orda eşim de gitti tek ben kaldım3g ile bağlantı kurun izleyecem dedim o saate müdürler toplantı koydu off (
Olur hiç yürümemekten iyidir..Yürüyüş yürüyüştür açık hava olsa daha tatlı olur imkanlar işte :)Ben dün yürüyüş yapmak için dışarı çıktım ama hava çok nemli basık çok yapamadım. Sonra eve geldim evde yürüyüş yaptım. Olur demi ya? :)
Evet heran herşey olabilir.Zaten 36. haftamda gitmiş olucam ondan sonra da her hafta giderim artık...Yerinde olsun artık yeterince tatil yaptı :)Şimdilik neyse ama 36. haftadan sonra her hafta muayeneye gitmek gerekiyor. Ve NTS'ye bağlıyorlar 36.dan sonra her hafta. Bu durumda doktorunun hep yerinde olması lazım. Son hafta kontrolleri çok önemli.
Ne güzel haberler ohh sorun yok maşallah size süpersiniz
Pazartesi için randevu alıcam birazdan sanırım beni de artık nst ye sokarlar merak ediyorum :) Ben çikolata falan yiyip gidiyim. Evde dur durak bilmiyor bebeğim Dr u görünce sakinliyor:)
kızlar günaydın bende sabah nst ye girdim normal çıktı haftaya cuma tekrar gidicem hem nst hem muayne olucaz dun ağrılarım vardı geçti çok şükür bugün daha iyiyiz :) nerdeyse her gece doğum yaptığımı görüorum hatta akşam kendime bi geldim ıkınıorum ben uykuda doğurmazsam iyi :) buarada hayırlı cumalar diliyorum hepinize dualarımız kabul olur inşallah...
Tsk ederizz canim :) amin canim insallah hepimiz saglikli sihhatli aliiz bebisleri kucagimiza:)Maşallah minnağınainşallah hepimiz böyle iyi haberlerle geliriz.Kilo son ayda fazla alınmıyormuş öyle diyorlar hatta bazıları veriyormuş o yüzden hiç kafana takma.. Nefes egzersizlerini nasıl yapacakmışsın bize de anlatırsan bizde başlayalım:)
tatlım öyle dedin de benim ev hastane arası 2 saat her hafta nasıl giderim ben de.. gerçi dr birşey demedi.. bakalım ilk nstye ki ona da 15 li başlayan haftada gidecem inşallah. ondan sonra duruma göre bakarız. belki hastanede kalırım o zaman ya da annemlerde mi kalsam.Şimdilik neyse ama 36. haftadan sonra her hafta muayeneye gitmek gerekiyor. Ve NTS'ye bağlıyorlar 36.dan sonra her hafta. Bu durumda doktorunun hep yerinde olması lazım. Son hafta kontrolleri çok önemli.
Önümüzdeki hafta Perşembeye kadar doğurmazsam nst ye girmeden yerim :)Saol canimcim evet hersey yolunda allaha sukur:) nst ye girmeden kesinlikle meyve suyu ic ve cikolata ye benim ki bildigin uyuyodu yani sifir hareket:) cikolatadan sonra costu:)
Ayy cok guldum uykuda ikinmalarina :) masallah cnm hem sana hem bebise:)
Tsk ederizz canim :) amin canim insallah hepimiz saglikli sihhatli aliiz bebisleri kucagimiza:)
Nefes egzersizi icin sakin biyere gec gozlerini kapa burnundan cok yavas nefes alip ondan cok daha yavas bi sekilde agzindan nefes ver dedi...hergun 10 dk yapicakmisiz cnm
Daha hiç hazırlık yapmadın mı? Bende doğum çantamı falan hazırlamadım daha.Evi temizledim salon kaldı. Birde herşeyi kendim yapıyorum. Annem gelince de bi el atar son dk artık. Ama ben mümkün olduğunca evi kirletmemeye de özen gösteriyorum şimdilik. Bebek şekeri vs onları da ayarlamadım ben. Gerçi abartı hiçbir şey de yapmıyorum. Olduğu kadar. Kıyafet olayını da sadece ihtiyacı kadar aldım şimdilik.
Günaydınlar
Çalışan annelere kolaylıklar dilerim , evde olanlara da kendim dahil kıymetini bilelim diyorum
Bizim bugün 36 haftamız bitiyor şükürler olsun 37 e giriyoruz hayırlısıyla . Doktorum normal doğumun 37 ve 38 de
olması lazım dedi. Ama bende hala hiç bir belirti yokablam hep yürümen lazım kendini yorman lazım dedi
ancak akşamları yürüyüş yapabiliyorum yarım saat 45 dk . Face deki guruptan bahsediyorsunuz sürekli ben üye olsam geç kaldım sanırım . Ağdaya ne zamabn itmeliyim acaba , bu haftayı da atlatıp haftaya gitmek daha mantıklı geldi bana
ama aniden yakalanmak ta istemem
Bem dün gittim ağdaya canım ameliyata girmeden 3 gün once ama sadece bacaklarımı aldırmama rağmen öldüm acıdan. Neden bilmiyorum cok hassaslaşmışım. Yok ya yürüyüşle falan olcak iş değil o ben her gece 2-2.30 saat yürüyorum da noluyor ne gelen var ne giden :) amaaan gelmesin zaten 2 gün daha dayansın. Ama merak ettim senden neden 37-38. Haftada doğum bekliyorlar bm orayı kaçırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?