2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydın bende sabah nst ye girdim normal çıktı haftaya cuma tekrar gidicem hem nst hem muayne olucaz dun ağrılarım vardı geçti çok şükür bugün daha iyiyiz :) nerdeyse her gece doğum yaptığımı görüorum hatta akşam kendime bi geldim ıkınıorum ben uykuda doğurmazsam iyi :) buarada hayırlı cumalar diliyorum hepinize dualarımız kabul olur inşallah...

Maşallah minnağına inşallah hepimiz böyle iyi haberlerle geliriz.Kilo son ayda fazla alınmıyormuş öyle diyorlar hatta bazıları veriyormuş o yüzden hiç kafana takma.. Nefes egzersizlerini nasıl yapacakmışsın bize de anlatırsan bizde başlayalım:)

Hastaneyi randevu için şimdi aradım 11 eylüle kadar izinliymiş..Bir Dr bu kadar fazla izinli olur mu bu durumla o kadar çok karşılaştım ki başka Dr a hiç görünmedim görünmek de istemiyorum. Pazartesiyi iple çekiyordum tam 3 hafta oluyordu..
3 hafta sonra gel diyor da nereye gel hep böyle oluyor Dr ziyaretlerimin arası uzuyor..Şimdi nerdeyse 1 hafta sonra gidicem. Allahtan bir sorunum yok...Bebeğimi özledim merak ediyorum gerçekten herşey yolunda mı?

Ayy çok güldüm canım ya demek ıkınıyordunKontrolünde iyi geçmiş maşallah diyelim:)

Daha hiç hazırlık yapmadın mı? Bende doğum çantamı falan hazırlamadım daha.Evi temizledim salon kaldı. Birde herşeyi kendim yapıyorum. Annem gelince de bi el atar son dk artık. Ama ben mümkün olduğunca evi kirletmemeye de özen gösteriyorum şimdilik. Bebek şekeri vs onları da ayarlamadım ben. Gerçi abartı hiçbir şey de yapmıyorum. Olduğu kadar. Kıyafet olayını da sadece ihtiyacı kadar aldım şimdilik.

Ben dün yürüyüş yapmak için dışarı çıktım ama hava çok nemli basık çok yapamadım. Sonra eve geldim evde yürüyüş yaptım. Olur demi ya? :)

Şimdilik neyse ama 36. haftadan sonra her hafta muayeneye gitmek gerekiyor. Ve NTS'ye bağlıyorlar 36.dan sonra her hafta. Bu durumda doktorunun hep yerinde olması lazım. Son hafta kontrolleri çok önemli.

hayırlı teskereler canım. belki videoya çekerler..
Etimesgut mu mamak tarafında mı kardeşin askerlik yapıyor.

Ben dün yürüyüş yapmak için dışarı çıktım ama hava çok nemli basık çok yapamadım. Sonra eve geldim evde yürüyüş yaptım. Olur demi ya? :)
Olur hiç yürümemekten iyidir..Yürüyüş yürüyüştür açık hava olsa daha tatlı olur imkanlar işte :)

Şimdilik neyse ama 36. haftadan sonra her hafta muayeneye gitmek gerekiyor. Ve NTS'ye bağlıyorlar 36.dan sonra her hafta. Bu durumda doktorunun hep yerinde olması lazım. Son hafta kontrolleri çok önemli.
Evet heran herşey olabilir.Zaten 36. haftamda gitmiş olucam ondan sonra da her hafta giderim artık...Yerinde olsun artık yeterince tatil yaptı :)

Saol canimcim evet hersey yolunda allaha sukur:) nst ye girmeden kesinlikle meyve suyu ic ve cikolata ye benim ki bildigin uyuyodu yani sifir hareket:) cikolatadan sonra costu:)

Ayy cok guldum uykuda ikinmalarina :) masallah cnm hem sana hem bebise:)

Tsk ederizz canim :) amin canim insallah hepimiz saglikli sihhatli aliiz bebisleri kucagimiza:)
Nefes egzersizi icin sakin biyere gec gozlerini kapa burnundan cok yavas nefes alip ondan cok daha yavas bi sekilde agzindan nefes ver dedi...hergun 10 dk yapicakmisiz cnm

tatlım öyle dedin de benim ev hastane arası 2 saat her hafta nasıl giderim ben de.. gerçi dr birşey demedi.. bakalım ilk nstye ki ona da 15 li başlayan haftada gidecem inşallah. ondan sonra duruma göre bakarız. belki hastanede kalırım o zaman ya da annemlerde mi kalsam.

abimler annemin evinde kalıyorlar. annem toruna bakıyor. aslında gelin bırakmak istemiyor. annem torununa herşeye rağmen gece gündüz baktı ayrı evdeyken gitti de baktı. kıymet bilmiyordu ama ne zaman benim ihtiyacım oldu o zaman sorun etmeye başladı. ailem ailem der onlara bakıtmıyor. çocukla ilgilenmek gerekir bir de erkek çocuksa onlar umursamıyor.yani sabah çocuğu kreşe bırakacaklar akşam 6 da kreşten alacaklar.kalabalık bir aile ama sorun ediyorlar. gelinde onlar için ölür.. evi orasıdır..maaşı onlarındır.... kardeşlerinin önceliği çocuklarından önce gelir..

smilaa nın ablası gibidir bizim gelinde.. bir gerginlik bir asabiyet azarlama tersleme bir çok bilmişlik sinirlerim bozuluyor geriliyorum ben.. o yüzden kalmak da istemem ama durum böyle olunca acaba diyorum annem buraya gelse işleri yapsak. hazırlasak sonra onlarda mı kalsam. en azından annemle giderim hastaneye.çocukta kreşte oluyor zaten.

Önümüzdeki hafta Perşembeye kadar doğurmazsam nst ye girmeden yerim :)

hiçbirşey yapmadım desem..
yani annemi bekliyorum. yeğenim kreşe gidince gelecek. hem temizlik yakın olsun istedim. onun dışında da yeğenimin küçüklüklerinden getirdik.. alacağımız şeyler var ama hani onlar da maddiyata bakıyor. hal olur.. yeter ki erken gelmesin.. gerçi gelince de iyi kötü bir şekilde alınır ama içine sininilir mi o ayrı..

sonuçta doğunca açıkta kalmaz bir şekilde giycek kıyafetlerini hazırlarım.gerisini de doğsun hayırlısıyla ihtiyacına göre de alınır..hani alıp da koymak gibi bir lüksümüz yok bizim.. başka ihtiyacçlarını alırız.. bir de mağazalara baktığında insan kendini kaptrııyor şunu alıyım şundan da alıyım vs diye..

Yuruyusun dogumu etkiledigini bilmiyordum, bende hergun yuruyeyim ozaman senin gibi 37.ye girdim:) dun agda yaptirdim. bence bu hafta yaptir kendi temizligin icin onemli . eger gerekirse 39.40.haftalarda tekrar yaptirirsin normal dogum dusunuyorsan, ama sezeryansa tarih bellidir ona gore yaptirirsin canim.

Damlacigim senin dogumun bugun pzt degilmiydi? crs mi oldu ? bide 2-2:30saat nasil yuruyorsun super valla :) ben zorlansam 1 saat ancak . Bende bacaklarimi aldirdim, ama bu sefer bayan, agda yapmadan once bebek pudrasi surdu bacaklarima sonra agda yapti, daha sonrasinda bebek yagi surdu, islak havluylada temizledi. full bikini yaptirmadim, onun icin ayri para istedi.

buarada int okudum hamilelik doneminde agda normal zamana gore daha aci veriyormus bazi ciltlere, senin cildin hassas olabilir gebelikte , ondan acimistir, ama bebebk pudrasi dene hic aci vermiyor.

Kızlar ağda yaptırmakta ne var ki ben tüm vücut yaptırıyorum 3 haftada bir. Keşke herşey bu kadar kolay olsa.

burada saat cok erken ,malum yurtdisi .. sabah 6. ben yatiyorum, midem rahatsizlandi bende bir bardak sut iceyim diye kalkmistim.

kizlar size birsey sorayim, karniniz asagidami yukaridami :) yani benim karnim buyudugunden beri gogsum altinda bosluk var yukarida olmadi hic. doguma yaklasirken asagi iner diye okudum ama zaten benim gogsumle karnim arasinda bosluk var acaba nekadar daha inecek :))

bugun 5 saate yakin sehir disi yolculugu yapicaz, 2 gun kalip geri donecegiz, 2hafta oncede yapmistim, cok sukur ayak sisliginden baska bir rahatsizlik olmadi. ins bugunde saglikli bir sekilde gidip gelirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…