2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım geçende yazmıştın kızımın adı belli değil diye okurken zihnimde Helin ismi belirdi nedense...Kızım olsaydı Nisa koymayı düşünüyordum hiç aklımda olan bir isim değil bir hikmeti mi var acaba yazıyım dedim şimdi yine bulamadığınızı öğrenince :)

Bilmiyorum ben gitmedim netten sipariş verdim zor geldi bana Eminönü'ne gitmek. Cok sıcak ve cpk kalabalık orası. Evet pazartesiden itibaren kızımın tekmelerini cok cok özleyeceğim düşünüyorum

Bence de cok da mühim değil gibi geliyor bana normal doğum için. Zaten herseyi sen yapıyorsun ama işte doğuma kadar olan nokta onemli. Sen bilirsin canım evet doktor değiştirmekte cok sıkıntı. Benim değiştirdiğim son doktorum da ben 30. Haftamdayken tatile çıkmıştı ve daha gecen hafta geldi düşün aradan gecen 4 hafta. Ve ben bu 4 haftada neler yasadım. Doktorlar cok sorumsuzca davranıyor sonucta sana hayatlarını bağlayan hastaların sat ben cok sinir oluyorum bu duruma. Tamm gitsin yapsın tatilini ama haber versin bilgi versin.

Canım sanırım haftaya başka bir doktora giderim, 3 hafta çok uzun,sonraki hafta da kendi doktoruma,Nst'ye bağlayacakmış.Bakalım nasıl birşey :)

Benim ufak tefek şeylerin dışında alınacak birşeyim kalmadı canım.Ama hepsi çok dağınık şekilde torbalar içerisinde duruyor.İzne ayrılınca toparlarım artık diyorum.Daha hiçbir hazırlık yapmadım, çok da gözümde büyüyor...Bi de hep erkenmiş gibi geliyor,sanki şimdi yıkayıp kaldırsam,tozlanır gibi geliyor hep.Bu gidişle yetiştiremeyeceğim galiba :)

Süpersin valla, herşeyi halletmişsin,bekledin bekledin ve bir anda atak yaptın :)

bende
Bilmiyorum ben gitmedim netten sipariş verdim zor geldi bana Eminönü'ne gitmek. Cok sıcak ve cpk kalabalık orası. Evet pazartesiden itibaren kızımın tekmelerini cok cok özleyeceğim düşünüyorum
cnm bnde çok fena ishal olmusum.2dır kendi mi wcye atıorum.galıba kansZlık ılacları yapıor

Nasıl bir tatilmiş öyle...
Canım çok doğru dedin Drlara hayatlarını bağlayan insanlar var..
Biz bebek için eksilerini artılarını düşünüp bunu göze alıp karar veriyoruz..
Dr olmayı seçiyorsan bunun zorluklarını da düşünerek karar vermek zorundalar öyle 9-18 çalışabileceğin bir meslek istiyorsan bol tatilli Dr olmayı düşünmemeliler bence...Çünkü bunun acil durumu var...

bnce normalde olsa doktor çok onemlu.cunku normalyanlısı doktor bulmak çok zor.hep seZeryana yonlendrme var.bak ben dun hastanede çalışan esımın yegenıne dun sonuçlarını gösterdım.tamam dedı bır ayda 156dan 117ye ınmıs demırın ama zaten normal değer 150olmalı.senun aman aman bır kanszlgn yok ılaclarla yukseltılır, ustelık bu normal dogumada engel dglkı dedı,sonra burdaha ımceledi ve hanı pıhtılaşma nerde yazıor nerden çıkardı bunu dedı.sezeryene ıtmeye calısıor bnce dedı.o öyle deyınce ben ıyıce karıstım

ben ayın 16sında esımle doktora gtcez kontrole.o gün sezeryan derse dırek erdeme gecıcez.36haftalık olcak belkı geç ama napalm.ya buz guvenebılcegmz bır doktor bulamıcakmıyız kardeşim ya

Yazdıkların bana da aynısını düşündürmüştü biliyorsun...Şimdi tastiklendi..Bu ne büyük saçmalık kişinin tercihine saygı yok resmen para için adam kesiyorlar...
Öyle gıcığım ki bu duruma belki de bu yüzden sezeryanı hiç istemiyorum..Risk var sezeryan falan ağzı yaparlarsa bu son günlerde bana da 10 tane Dr a görünür öyle karar veririm. Etrafım hastane dolu zaten çok da zor olmaz...Hiç kafan karışmasın imkanın varsa başka Dr a görün derim..Bu ciddi bir mesele sonuçta..

aynen öyle cnm.bıktım resmen doktor aramaktan.dun konustm esımle.oda 16sında gıdelım bır de ben bır bakayım dıor neyıne bakcaksa onuda anlamadm.sonra senın doktoruma gıdelım Ayşe fundaydı sanırım.cok ovmustın ama anlattıklarından sonra habersz tatıle çıkması falan oda bana guvenszlk verdı.netıcede hıc engel yokken nıye bze sezeryan cektırcek.tmm sorun çıkar amenna sezaruan olursun.bırde ablama sordum çatı muayenesı doğum anında oluormus 37. 38de ysplması sacmsyms çünkü tam bellı olmaz ve erken doğum kanama baslatablrmıs.ablam doğum yaptığı gün olmuş ve ona rağmen kanama başlamış.bana doğum anına kadar yapttma dedı,ıkı doktora gttım ıkısıde bna doguma kadar ypmadı dedı.ebe arkadsmızds aynı bunu demıstı

bayılıyorum senin olaylara farklı perspektiflerden bakmana:))) kesinlikle haklısın, şimdi yoldalar asker kardeşim de geliyor:)

Bu dayılar da bi ilginç:) benimkide kız istiyordu:) demek ki dayıların isteklerinin tersi oluyor. O nasıl olsa arada izne gelecek. O zamana da yeğeni toparlanmış olur tam sevilmelik zamanı olur:)
evet canım, fotograflarını filan yollarım:) diyeyimde bir dahaki sefer kız istesin erkek olsun:))

2014 eylül ekim aneleri yaz face e çıkar canım

Aynen öyle bu ilk değil öncekilerde haber verdiğide oldu vermediği de çok oralı olmadım. 1-2 gün oluyordu. Bugün aradım Perşembe gününe ancak randevu aldım ya doğum yapsam..Neyseki normal doğum dedim de içim rahat değil yine de...Dediğin gibi elbette normal doğumda da Dr önemli...
Çatı muayenesi ile ilgili izlenimlerim haklı çıktı. Okuyorum çünkü genelde ardından bir sorun çıkıyor. Dr um zaten adını anmadı henüz bu gidişimde der mi diye düşünüyordum da bi gidebilsem :)

bayılıyorum senin olaylara farklı perspektiflerden bakmana:))) kesinlikle haklısın, şimdi yoldalar asker kardeşim de geliyor:)
Canım gözün aydın, asker kardeşinin gelişini bekliyor muydu süpriz mi oldu sana ?

neysekı gelmıs olck persmbeye.sen randuvu alıp beklemıosındur,bnm gttgm yer randuvuyla calısmıor.salı 2,5saat bekledım ben 15kısı vardı önümde,10.30ordaydl eve 3ten sonra donebıldık düşün yanı.ama anladgm kadarıyla bıraz sorumsuzda olsa doktorunu sevıorsun.gttgnde doğum ucretlerını sormayı unutma cnm.Allah korusun erken dogumuda aklına getrme kı beyın sınyal yollamasın.38den sonra gelsınler pasa pasa.bnde çatı muayenesı yaptrmıcsm

amin canım inşallah:) mimoza ile face de konuşuyorduk şimdi. seni çekiştirdik azcuk:) ruh eşim gibi azure yazdıklarını kendime çok yakın hissediyorum, kelimeleri çok yakın geliyor bana diyordum ki şimdi mesajını gördüm:)) burcun ne senin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…