2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yok Dr umu seviyorum. Sanki onun sakinliği hamileliğime de yansıyor :)
Erdem hastanesi o açıdan birçok hastaneden daha iyi sadece bu bölümü diyorum başka bölümüne hiç gitmedim. Hiç beklemedim.En fazla 15 dk beklemişimdir belki...
Normalde yeditepeye gidiyordum Oluş Api diye bir Dr vardı hoş bir bayan da saatlerce beklediğimi bilirim. Ne zaman gitsem hep uzun süre bekledim. Her bölümünde hem de...Acıbadem olsun Anadolu sağlık olsun hepsine gittim Erdem gibi bekletmeyene denk gelmedim. Hiç ummazdım bunu :))

erdemde çok skandallar oldu,olmadı dgl,hatta gtcegm son hastene derdım hep kı bu gıdıslede öyle olcak :) ama son zamanlarda hep ıyı durumlar alıorum.orda çalışan bır arkadsmzda çok ovdu,sanrm kendini çok duzeltmıs hastane.sende memnunsun doktorundan,e daha ne olsun

Evet ben de kötü duyumlar aldım. Ablamın doğumuna girmem beni etkiledi Dr a güven duydum. Gidip memnun kalmasam yine bırakırdım. Ama ilgisi bilgisi güler yüzü beni memnun etti. Ondan bu tatilleri gözardı etmeye çalışıyorum bu kez gittiğimde bu durumu konuşucam. Eşime sordum normal doğum ne kadardı diye 600 de ilaçlarla fln 800 e çıkarıyorlar max. 200 tl ekleyebilirler zaten dedi.Ben yine de gidince sorucam canım...

Özel hastane değil mi orası?

çok ıyı ya.burada da aynı.valla çok uygunmuş,ben gecen doktordan nosunu ıstedm vermedı cebını.sonra bır sorun çıktı aradm hastaneyı,bağladılar ama tel çaldı çaldı en son meskule atıldı.bu cebını verdımı sana? Cep vermemelerı çok sınır bozucu.

Hehhe git yabi yaa beni de 10 gun sora cagirdi ama 1 hfta sora gidicem:))
Canim bende aman simdi yikamayayim utulemeyeyim tozlanir bilmemne diye dusune dusune bu zamana kadar bejledim ama cok zor islermis 2-3 gundr surekli ayaklarim sisiyo kaldi ki annem bana mumkun oldugunca hicbisey yaptirmiyo...
Sende yavastan basla biseyler yapmaya bence talim mobilyalar cok kokmuyo farkindaysan cikmistir bile kokusu havalandirinca yavas yavas yerlestirmeye basla artik esinle birlikte tabi:)

Evet oldukça uygun..Bende telefonu var. Aradığımda o an yanıtlayamasa bile mutlaka geri döner saolsun.. Bazen rahatsız etmiyim diye msj yazıyorum oda yanıt yazıyor...Sorun yok o konuda zaten toplasan 3 kere falan iletişime geçmişimdir...

ben de dün akşam üye oldum canım, niye geç olsun:)
Aaa o zaman bende üye olayım
Bende ağrısından çekiniyorum , sezeryanda yine iyi günü biliyorsun :)
Baya yürüyorsun , sürekli takip ediyorum buna rağmen doğum sancın olmuyor . Tam zamanların halbuki
Doktorum normal doğumlar 37 - 38 haftalarda olur dedi , o bakımdan haftaya başlıyorum beklemeye . Ama sende
neden olmadı ya...
İlişkiye girmeye kızımdan çekiniyoruz biz :) Ben ağdadan korkuyorum canım yanar diye . Önümüzdeki hafta sonu giderim . Faceye bekleyin bende geliyoruuummm , hatta bana davet gönderin :)
Canım benim doktorum 42 haftayı hayatta bekletmez .En geç 40 . hafta o zamana kadar geldi geldi , gelmezse Arife günü yani 40. haftada alırım dedi . Faceye üye olmam için davet göndermeniz gerekiyor galiba ben facede biraz acemiyim de ...

Doğrudur canım ama Bülent Bey acele ediyor galiba normal doğumlar 37-38 de olur dedi . 3 Ekim son gün dedi .
İnşallah canım ya Kızım kendiliğinden gelsin o kadar çok istiyorum ki , aslında acıya da dayanıklı değilim dir artık neyime güveniyorsam . Ağdaya haftaya cumartesi gideyim diyorum ben 37 bitiyor . Kontrolün haftaya cumartesi değil mi senin ? Ben randevumu aldım canım , 17 eylül çarşamba ...
Canim neden gec kalmis oluyosun ki gel face teki gruba bekliyoruzz...
İstersen adini ozelden bana yaz istersen kamurana flan yaz arkadasa soleyelim de eklesin
Faceye geliyorum canım sana adımı - sanımı özelden yazayim Tabi kızlar bana davet gönderirler ise gerek kalmaz . Doktora gitmişsin maşallah kızına güzel haberlerle döndün . Nefes egzersizlerini ben bilmiyordum Yeşime yazınca gördüm teşekkürler .

Yürüyüşü yapalım canım , özellikle hamilelikte çok iyi doğumu kolaylaştırıyor . Bu hafta yaptırayım da benim hamileliğimden beri azaldı baya , ama bakayım yinede teşekkürler ...

Yaa,ne güzel bir çekiştirmeyniş o öyle?:) Ben yengeç burcuyum canım, yükselenim de Koç. İkisini de yansıtıyorum bence çünkü bbi yandan yengeç gibi, duygusal, sulugöz ve şefkat yumağı bi yandan da koçlar gibi herkese gölge etme başka ihsan istemem modunda oluyorum. Senin burcun ne?:)

benim en samimi dostumun burcu koç:) ben boğa burcuyum canım yükselenim de aslan. ikisi de dediğim dedik, kararlarından vazgeçmeyen, öncü burçlar:) benimle anlaşmak biraz zor ama anlaşan da bırakmaz yakamı kolay kolay:)) ya ben aslında öyle çok duygusal birisi değildim. tamam vicdanlı birisiyim ama duygusallık hamilelikte had safhaya cıktı:)

slm canlarım ben geldim sizlerin heyecanı başlamıştır artık neler oldu bitti bilmiyorum inş vakitsiz doğumlar olmamıştır biri beni bilgilendirirse sevinirim
Hoş geldin canım nasılsın ? oğluşun nasıl ? Daha kimse doğum yapmadı Damla kısmet olursa pazartesi yapacak
Gerisi gelir artıkın

Canım kapıyı yatağı falan süsleyeceğim balonlarında var ama az süsleme malzemesi almışım sanırım ekstra birşeyler daha almam gerekiyor süslemeyi hastaneye yaptıracaktım ama dediğim gibi kapı süsü de verdikleri için vazgeçtim

Hoş geldin canım nasılsın ? oğluşun nasıl ? Daha kimse doğum yapmadı Damla kısmet olursa pazartesi yapacak
Gerisi gelir artıkın
sağol tatlım iyiyiz oğlumda bende brz ishal kusma fln vardı oğluşta ama geçti çok şükür yetiştim neyse ki size doğumlar olmadan rabbim sağlıkla doğurmak nasip etsin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…