heyecanınızı paylaşıyorum,sizinle canım kucağınıza sağlıkla alın miniklerinizi seneye bu zamanlarda bende bi bebişle gelicem inş foruma :)
Benim yeğenimden de kalanlar var onlardan da kullanırım.Bana Kadir Has Çocuk Center yakın olduğu için ordan gereken bir şey olursa alırım.Bebek şekerlerine de karar vermiş değilim henüz. Hastane odası da bi süsleyim diyorum bi de gerek yok diyorum. Kararsızım belki hemen çıkacağım. Birde bilmiyorum ben uğraşmayı sevmiyorum böyle şeylerle ne yazık ki. Ama hastanede de bence mutlaka ikramlık en azından bi çikolata falan bulundur. Mutlaka gelen olur.Aynı şekilde hazırlanıyoruz Lakitocum:) Ben de ihtiyacı kadar aldım şimdilik, hem çok az giyecekler dedikleri için hemde kıyafet çok gelir dedikleri için aldıklarım elimde patlamasın diyorum ama bi yandan da gözüme yakındaki mağazaları kestriyorum, lazım olursa eşimle çıkıp alırız diye. Bebek şekerlerini de internetten bakıyorum ama doğumdan sonra sipariş veririm onları da, ilk günden toplanmaz herhalde insanlar başımıza
Sebamed aldım ben üstelik E-Bebek'ten oldukça uygun bir fiyata indirim vardı. Arkadaşlarım sebamed önerdi. Ayrıca yarı fiyatına aldım ama son kullanma tarihi 2017.kızlar birşey soracağım.şampuanlara bakıyorum da..
chicco malum bir marka.
onun şampuanını alan yoktu sanırım. baktım fiyatı uygun.ama içinde birşey mi var yoksa.
sebamed mi alsam ne önerirsiniz siz ne aldınız.
Kızlar kızlar lütfen yardım. Benim kızım isimsiz. İki gündür aklımda TANEM ismi var bu seferde. Nasıl sizce?
aman cnm ya oda ıcın sekerler ıcın ne ugrascan.hem masraf hem yorgunluk.valla ben hıc uğraşamam.bır lokum tarzı bırsey bırde kolanya alem gelenlere yeter.bır arkads burda gün mu yapıoruz arkadaslr demistide çok gülmüştüm.ben uğraşamam ama tabı kı sen bılırsın cnmBenim yeğenimden de kalanlar var onlardan da kullanırım.Bana Kadir Has Çocuk Center yakın olduğu için ordan gereken bir şey olursa alırım.Bebek şekerlerine de karar vermiş değilim henüz. Hastane odası da bi süsleyim diyorum bi de gerek yok diyorum. Kararsızım belki hemen çıkacağım. Birde bilmiyorum ben uğraşmayı sevmiyorum böyle şeylerle ne yazık ki. Ama hastanede de bence mutlaka ikramlık en azından bi çikolata falan bulundur. Mutlaka gelen olur.
Ben çok üşengecim ki zaten :) Ama böyle hevesli anneleri görünce de imreniyorum. Güzel bi kapı süsü yaptırayım en azından ama ismi belli değil daha.aman cnm ya oda ıcın sekerler ıcın ne ugrascan.hem masraf hem yorgunluk.valla ben hıc uğraşamam.bır lokum tarzı bırsey bırde kolanya alem gelenlere yeter.bır arkads burda gün mu yapıoruz arkadaslr demistide çok gülmüştüm.ben uğraşamam ama tabı kı sen bılırsın cnm
Şuan en çok ısındığım bu isim aslında. Annemlere de Ayça demiştim. Şimdi onların ağızlarında hep Ayça nasıl vs. Biz Ayça'ya alıştık falan.Canım bikaç alternatif belirleyip içinden seçebilirsin içinizin ısınması çok önemli.. Tanem çok güzel bir isim bu arada :)
Şuan en çok ısındığım bu isim aslında. Annemlere de Ayça demiştim. Şimdi onların ağızlarında hep Ayça nasıl vs. Biz Ayça'ya alıştık falan.
Hahaha çok tatlısın :) bence de benziyoruz aslında oğlak ve koçlar da benzer ikisi de mantıklıdır. Şüpheci hiç değilim, realist de olduğum söylenemez ama analitik düşündüğüm doğrudur
Ay yazık bize nerdeyse zıt burçları yaşıyoruz bi yandan duygusal yengeç bi yandan mantıklı yükselenler
Benim yeğenimden de kalanlar var onlardan da kullanırım.Bana Kadir Has Çocuk Center yakın olduğu için ordan gereken bir şey olursa alırım.Bebek şekerlerine de karar vermiş değilim henüz. Hastane odası da bi süsleyim diyorum bi de gerek yok diyorum. Kararsızım belki hemen çıkacağım. Birde bilmiyorum ben uğraşmayı sevmiyorum böyle şeylerle ne yazık ki. Ama hastanede de bence mutlaka ikramlık en azından bi çikolata falan bulundur. Mutlaka gelen olur.
izmirli anneler, hasanelerden fiyat aldınz mı? Çınarlıda doğum ne kdr acaba?
Evet canim ben çınarlıda yapicam doğumumu 1500tl dedi dr.um kontrollerimi de orada yaptiriyorumizmirli anneler, hasanelerden fiyat aldınz mı? Çınarlıda doğum ne kdr acaba?
Âmin canım inşallah. Bak 5n1k'ya da Rabbim ikiz nasip etti. Hayırlısıyla ona da sana da hepimize de yavrularımızı kucağımıza almayı nasip edecek :) dualarımız seninleheyecanınızı paylaşıyorum,sizinle canım kucağınıza sağlıkla alın miniklerinizi seneye bu zamanlarda bende bi bebişle gelicem inş foruma :)
http://www.dogaldogum.com/yazlar/258-cat-muayenesi-art-m.html
Çayı muayenesi ile ilgili araştırma yaptım da azıcık, okumak isterseniz güzelce açıklamışlar
Kızlar kızlar lütfen yardım. Benim kızım isimsiz. İki gündür aklımda TANEM ismi var bu seferde. Nasıl sizce?
milletimiz o kadar hurafeciki herşeyden kıllanıyorum canım yaBence yok Buda bizim milletimizin hurafelerinden birisidir. Valla benim kızım da bazen cok hareketli bazm de bir okadar hareketsiz ama ben doğum olduğunu sanmıyorum istersen sen yine de doktoruna sor. Benimde var erken doğum meselem hatta 3 gündür belki daha fazladır ishalim netten bakıyorum ishale de doğum habercisi demişler ama inanıyorum artık boyle seylere sende inanma bence neyi düşünürsen onu yasarsın diye düşünüyorum
Ben çok üşengecim ki zaten :) Ama böyle hevesli anneleri görünce de imreniyorum. Güzel bi kapı süsü yaptırayım en azından ama ismi belli değil daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?