2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim yeğenimden de kalanlar var onlardan da kullanırım.Bana Kadir Has Çocuk Center yakın olduğu için ordan gereken bir şey olursa alırım.Bebek şekerlerine de karar vermiş değilim henüz. Hastane odası da bi süsleyim diyorum bi de gerek yok diyorum. Kararsızım belki hemen çıkacağım. Birde bilmiyorum ben uğraşmayı sevmiyorum böyle şeylerle ne yazık ki. Ama hastanede de bence mutlaka ikramlık en azından bi çikolata falan bulundur. Mutlaka gelen olur.

Sebamed aldım ben üstelik E-Bebek'ten oldukça uygun bir fiyata indirim vardı. Arkadaşlarım sebamed önerdi. Ayrıca yarı fiyatına aldım ama son kullanma tarihi 2017.

Kızlar kızlar lütfen yardım. Benim kızım isimsiz. İki gündür aklımda TANEM ismi var bu seferde. Nasıl sizce?

aman cnm ya oda ıcın sekerler ıcın ne ugrascan.hem masraf hem yorgunluk.valla ben hıc uğraşamam.bır lokum tarzı bırsey bırde kolanya alem gelenlere yeter.bır arkads burda gün mu yapıoruz arkadaslr demistide çok gülmüştüm.ben uğraşamam ama tabı kı sen bılırsın cnm

Ben çok üşengecim ki zaten :) Ama böyle hevesli anneleri görünce de imreniyorum. Güzel bi kapı süsü yaptırayım en azından ama ismi belli değil daha.

Canım bikaç alternatif belirleyip içinden seçebilirsin içinizin ısınması çok önemli.. Tanem çok güzel bir isim bu arada :)
Şuan en çok ısındığım bu isim aslında. Annemlere de Ayça demiştim. Şimdi onların ağızlarında hep Ayça nasıl vs. Biz Ayça'ya alıştık falan.

ARKADAŞLAR ŞAMPUAN KONUSUNA BENDE TAKILDIM KUZENİM KOMİLİ KULLANIYOR. DALİNİN İÇİNDE KATKI MADDESİ VARMIŞ. SİZ NE ÖNERİRSİNİZ?

Kesinlikle yazık bize:) benim ergenliğim bu durumu kabullenmekle geçti diyebilirim:)

Kadir Hası'ı duydum herşey varmış orda, bana yakın da ebebek ve minidamla var, orda bebek şekerleri falan da var, olmadı onu da ordan alırım, hasstane için şık bi çikolata veya lokum güzel olur tabi

[QUOTwy, post: 36769204, member: 382028"]izmirli anneler, hasanelerden fiyat aldınz mı? Çınarlıda doğum ne kdr acaba?[/QUOTE]
[QUOT, post: 36769204, member: 382028"]izmirli anneler, hasanelerden fiyat aldınz mı? Çınarlıda doğum ne kdr acaba?[/QUOTE]

Ben Cinarli
izmirli anneler, hasanelerden fiyat aldınz mı? Çınarlıda doğum ne kdr acaba?
izmirli anneler, hasanelerden fiyat aldınz mı? Çınarlıda doğum ne kdr acaba?
Evet canim ben çınarlıda yapicam doğumumu 1500tl dedi dr.um kontrollerimi de orada yaptiriyorum

heyecanınızı paylaşıyorum,sizinle canım kucağınıza sağlıkla alın miniklerinizi seneye bu zamanlarda bende bi bebişle gelicem inş foruma :)
Âmin canım inşallah. Bak 5n1k'ya da Rabbim ikiz nasip etti. Hayırlısıyla ona da sana da hepimize de yavrularımızı kucağımıza almayı nasip edecek :) dualarımız seninle

Kızlar kızlar lütfen yardım. Benim kızım isimsiz. İki gündür aklımda TANEM ismi var bu seferde. Nasıl sizce?

Tanem veya Ayça güzel isim. canım önemli olan senin içine sinmesi. acele etmene gerek yok diyeceğim ama sanırım süslemeler ve şeker için isim belli olsun istiyorsun.. ancak içine sinmeyen bir ismi de aceleye getirme.tabi sonradan sorun edecek bir yapıya sahipsen.

bir ismi kimisi çok seviyor kimisine itici geliyor.önemli olan senin beğenmen.
içine neden sinmiyor.. yani çocuğunu tam olarak nasıl bir isim koymak istediğinle ilgili. önce bunu belirleyip sonra da sonrada hangisi uygunsa onu seç.

hiç içine sinmiyorsa biraz bekleyebilirsin. bebeğin doğsun birşey olmaz. süslemelere bebeğim dersin. bir tanem dersin(ayy tanem oldu :)) kuzum dersin.. şekeri de sonra yaptırırsın.. yani belki bebeğin doğunca senin içinde uyandırdığı duyguya göre bir anda birşeyleri hissettirir o ismi yakın bulursun..

günaydın kızlar sıpamla uyandık yine 6 da beni uykusuzluga alıştırıyo zannımca

milletimiz o kadar hurafeciki herşeyden kıllanıyorum canım ya
benimki önceki gün aşırı hereketliydi dünde çok uyudu dediğin gibi demekkki . doktor bana da demişti ishalde dogum belirtisi kusmada hemen gel diye . canım seninki sezaryendi demi ilk dogumun mu ? sezaryen diye hatırladım seni

Ben çok üşengecim ki zaten :) Ama böyle hevesli anneleri görünce de imreniyorum. Güzel bi kapı süsü yaptırayım en azından ama ismi belli değil daha.

ben kapı süsü bile yaptırmadım,hiçbirşeyde yapmıcam, görümcemler kurabiye yapmayı düşünüyordu, ne yaparlar bilemiyorum, ben sadece doğumumu yapıp bebişimi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp hastaneden hemen çıkmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…