gözün aydın, maşallah yavruna,
artık her hafta gitmek gerekmiyormu? neden 2 hafta sonra?
Maşallah Masal'a.inşallah hep böyle devam eder doğuma kadar.
Geçen gün yazdıkların anlam kazandı canım :) gururlu oluşun, egon, ben yapmam o yapsın falan :) boğa olduğunu biliyodum da yükselen de aslan olunca :) double olmuş
ohh maşallah kuzuya:) idrar tahlili neden istiyor canım?Herkese merhaba, biz geldik doktordan :) her şey yolunda çok şükür. Kızımız 2462 gr olmuş, 47 cm. Suyum çok iyiymiş. İdrar tahlili verdik. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Nst'ye girmedik. Bizden haberler böyleee :)
ikisi bir arada hiç çekilmez değil mi?:)) eşim gurur budalası diyerek dalga geçiyor benimle:) eşimde de ne gurur ne ego vardır. aksine küssün iki dk sonra git sırnaş hemen gülmeye başlar unutur, bende ise deve dikeni gibi inat var:)) o da başak burcu, mükemmeliyetçi, takıntılı,titiz olması dışında pek öyle gıcık huyları yok:) senin burcun ne canım?
ohh maşallah kuzuya:) idrar tahlili neden istiyor canım?
Ne güzel anlatmışsın ya,komutanı aramana da bayıldım:) Benim iki tane erkek kardeşim var biri 4 biri 6 yaş küçük benden ama ikisi de hem kardeşim, hem kankam, hem de evladım gibidir, bazen annemden çok arar sorar hayatlrına karışırım, şimdi büyüğü nişanlandı, nişanlandığı kızcağız da onun gibi temiz kalpli güleryüzlü şirin bir kız ya,o kadar seviniyorum ki kardeşimin sevdiği diye bir kardeşçiğim daha oldu gibi hissediyorum, inşallah dediğin gibi daim olur. Allah hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın:)inşallah kızçemle iyi anlaşırız, benden çok babasıyla anlaşırsa çatlarım kıskançlıktan:)) Diyarbekir'i gezdim. çok güzel bir memleket. özellikle çarşısında yaptığım kahvaltıyı hiç unutamıyorum, sırf kahvaltısı için yine gidebilirim:) ben Erzurumluyum. Dadaşım yani:) öğretmenlik çok ulvi bir o kadar da zor bir meslek. yapamam dediğim mesleklerden, Allah kolaylık versin:) ama tatilleri ve çalışma saatleri açısından da imreniyorum açıkcası:)) gurbetlik zor canım, 20 gündür kardeşim uzaktaydı bizden günde 5 defa askeriyeyi arıyordum,kesin çağırsınlar diye de komutanlarını arıyordum:)) komutanları bıktı benden:) akşam geldi kara kuzum, abla komutanı arayıp yakınını isteten tek kişiydin, annem sanıyorlardı seni diyor:)) anne yarısıyım elbet, 10 yaş küçük benden, emzirme dışında her şeyine baktım:)) el kızı gelipte uzaklaştırmaz inşallah seni bizden diye dalga gaçiyorum:)) kardeş çok başka. bir tane de kız kardeşim var. bır buçuk yaş küçük benden. diğer yarım derler ya işte öyle. kalbimin aynası o. her şeyime koşan, kirpiğimin ucundan üzüntümü sevincimi anlayan,küs duramadığım tek insan:) anlıyorum o yüzden seni. ama gönüller bir olsun, yan yana olup birbirinden uzak kaçmaya çalışan o kadar akraba var ki. siz sevin birbirinizi, bağlarınız hiç kopmasın varsın mesafeler acıtsın biraz canınızı. onun da kolayı var, 1 uçak otobüs bileti hoooop birbirinizin yanındasınız:) Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bizi hiç.
Herkese merhaba, biz geldik doktordan :) her şey yolunda çok şükür. Kızımız 2462 gr olmuş, 47 cm. Suyum çok iyiymiş. İdrar tahlili verdik. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Nst'ye girmedik. Bizden haberler böyleee :)
arkadaşlar bebek 40 gün evden çıkartılmaz diyorlarya bunun dini bir açıklaması varmı? yoksa batılmı? bu konuda bilgisi olan varmı ?
Oy maşallah size canım, 2 hafta sonra bi bakacan hoopp 3 kg olmuş, kapıya dayanmış Masalcık:)
Çok teşekkür ederiz teyzesi :) ay o kadar büyür mü dersin 2 haftada :) görücez bakalım ama doktorum yanılma patı yüksek dediği için takmıyorum bunları sağlıklı olsun da :)
maşallah canım..Herkese merhaba, biz geldik doktordan :) her şey yolunda çok şükür. Kızımız 2462 gr olmuş, 47 cm. Suyum çok iyiymiş. İdrar tahlili verdik. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Nst'ye girmedik. Bizden haberler böyleee :)
40 gün konusunun dini yönünü hiç duymadım, biraz arşatırmak lazım hikmetli bir sebebi var mı ama yenidoğanların çamaşırları karanlıkta dışarıya asılmamalı ve odasında Kuran bulundurulmalı diye biliyorum Elifcim.
Bende rüyamda Maya gördüm.Ama köpeklere de bu ismin verildiğini görünce acaip soğudum.ismini dogduktan sonra verecegim galiba yüzüne bakıp.
Günaydınlar herkese haftasonuna da girdik hadi gözümüzaydın bizim de ilay'ımıza kavuşmamıza son 1 gün kaldı :)
Ne güzel anlatmışsın ya,komutanı aramana da bayıldım:) Benim iki tane erkek kardeşim var biri 4 biri 6 yaş küçük benden ama ikisi de hem kardeşim, hem kankam, hem de evladım gibidir, bazen annemden çok arar sorar hayatlrına karışırım, şimdi büyüğü nişanlandı, nişanlandığı kızcağız da onun gibi temiz kalpli güleryüzlü şirin bir kız ya,o kadar seviniyorum ki kardeşimin sevdiği diye bir kardeşçiğim daha oldu gibi hissediyorum, inşallah dediğin gibi daim olur. Allah hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın:)
Diyarbekiri sevmiş olmana çok sevindim, ben ordayken yine gel, bereber de yapalım şu çarşı kahvaltısını, orası han zaten biliyorsun kapalı şark odaları da var, bebişlerimizi yanımıza yatırır rahat rahat yemeğin tadını çıkarız:) Keşke ben de Erzuruma gelebilsem, malum bize uzak ama Karsta çok sevdiğim bir arkadaşım var, inşallah bir gün onun yanına gidince ordan Erzuruma da geçer, orayı da görürüz, memelketimizin her yeri çok güzel:)
kuran bulundurucam inşallah, kıyafetlerde büyük ihtimalle makinede kurutulacak ama ben doğumdan sonra hemen iyileşmeyi ve arkadaşlarıma gitmeyi umuyorum,40 gün daha evde durursam çıldırıcam gibi hissediyorum
Çok teşekkürler canım :) protein, şeker ve enfeksiyon için dedi canım.
tahlil için idrar vermesi de zor oluyor artık, eğilemiyorum,uzanamıyorum. ama kan vermekten yine iyi. çünkü ben her ay kan veriyorum. hem tsh hem enfeksiyon hem kansızlık vs için.. üzülüyor insan ama mecbur veriyoruz. sağlık ocağından da çağırdılar kan verelim diye:)artık bir şekilde atlatayım orayı..Çok teşekkürler canım :) protein, şeker ve enfeksiyon için dedi canım.
Yooo ben severim ikisini de zordur ama çok fedakarlık isterCanım zaten o da öyle olsa anlaşamazdınız :)
Ben yengeç burcuyum canım :) eşim koç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?