2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Geçen gün yazdıkların anlam kazandı canım :) gururlu oluşun, egon, ben yapmam o yapsın falan :) boğa olduğunu biliyodum da yükselen de aslan olunca :) double olmuş

ikisi bir arada hiç çekilmez değil mi?:)) eşim gurur budalası diyerek dalga geçiyor benimle:) eşimde de ne gurur ne ego vardır. aksine küssün iki dk sonra git sırnaş hemen gülmeye başlar unutur, bende ise deve dikeni gibi inat var:)) o da başak burcu, mükemmeliyetçi, takıntılı,titiz olması dışında pek öyle gıcık huyları yok:) senin burcun ne canım?

ohh maşallah kuzuya:) idrar tahlili neden istiyor canım?

Yooo ben severim ikisini de zordur ama çok fedakarlık ister Canım zaten o da öyle olsa anlaşamazdınız :)
Ben yengeç burcuyum canım :) eşim koç

Ne güzel anlatmışsın ya,komutanı aramana da bayıldım:) Benim iki tane erkek kardeşim var biri 4 biri 6 yaş küçük benden ama ikisi de hem kardeşim, hem kankam, hem de evladım gibidir, bazen annemden çok arar sorar hayatlrına karışırım, şimdi büyüğü nişanlandı, nişanlandığı kızcağız da onun gibi temiz kalpli güleryüzlü şirin bir kız ya,o kadar seviniyorum ki kardeşimin sevdiği diye bir kardeşçiğim daha oldu gibi hissediyorum, inşallah dediğin gibi daim olur. Allah hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın:)
Diyarbekiri sevmiş olmana çok sevindim, ben ordayken yine gel, bereber de yapalım şu çarşı kahvaltısını, orası han zaten biliyorsun kapalı şark odaları da var, bebişlerimizi yanımıza yatırır rahat rahat yemeğin tadını çıkarız:) Keşke ben de Erzuruma gelebilsem, malum bize uzak ama Karsta çok sevdiğim bir arkadaşım var, inşallah bir gün onun yanına gidince ordan Erzuruma da geçer, orayı da görürüz, memelketimizin her yeri çok güzel:)

Oy maşallah size canım, 2 hafta sonra bi bakacan hoopp 3 kg olmuş, kapıya dayanmış Masalcık:)

arkadaşlar bebek 40 gün evden çıkartılmaz diyorlarya bunun dini bir açıklaması varmı? yoksa batılmı? bu konuda bilgisi olan varmı ?

40 gün konusunun dini yönünü hiç duymadım, biraz arşatırmak lazım hikmetli bir sebebi var mı ama yenidoğanların çamaşırları karanlıkta dışarıya asılmamalı ve odasında Kuran bulundurulmalı diye biliyorum Elifcim.

Oy maşallah size canım, 2 hafta sonra bi bakacan hoopp 3 kg olmuş, kapıya dayanmış Masalcık:)

Çok teşekkür ederiz teyzesi :) ay o kadar büyür mü dersin 2 haftada :) görücez bakalım ama doktorum yanılma patı yüksek dediği için takmıyorum bunları sağlıklı olsun da :)

Çok teşekkür ederiz teyzesi :) ay o kadar büyür mü dersin 2 haftada :) görücez bakalım ama doktorum yanılma patı yüksek dediği için takmıyorum bunları sağlıklı olsun da :)

Ben de kilosuna inanamıyorum ama 3 aşağı 5 yukarı olur canım, sizde büyüdünüz kocaman kız oldunuz artık:)

maşallah canım..
ben de bu hafta değil öbür hafta içi gideceğim. hamilelik serüvenimizin sonlarına geliyoruz. bir nst miz kaldı sonrada hayırlısıyla doğum yapmamızla da bitecek.. yeni başlangıçlar olacak..

kuran bulundurucam inşallah, kıyafetlerde büyük ihtimalle makinede kurutulacak ama ben doğumdan sonra hemen iyileşmeyi ve arkadaşlarıma gitmeyi umuyorum,40 gün daha evde durursam çıldırıcam gibi hissediyorum

Günaydınlar herkese haftasonuna da girdik hadi gözümüzaydın bizim de ilay'ımıza kavuşmamıza son 1 gün kaldı :)

Pazartesi hepimiz için bayram oldu Damla, hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz.:) İnşallah seni de bebişini de görünce havalara uçacaz hep beraber:) Bu arada ne düşünüyorum bu aralar biliyor musun? Foruma ilk katıldığımda 6 haftalıktım ama sen 8 haftalıktın ya senin takvimindeki bebek görüntüsünü ve gelişimini hep heyecanla takip ediyordum, iki hafta sonra bizde böyle olacaz diye:) Sen 12. haftayı doldurduğunda hadi inşallah bizde o riskli dönemi atlatalım diye dua ediyordum. Sonra cinsiyetti, hareketleriydi, göbeğin çıkmasıydı derken, senin iki hafta önde olman hep heyecan veriyordu bana. Şimdi bakıyorum Damla artık doğuma giriyor maşallah diyorum, bu kez heyecan hepsinden daha büyük ve artık hadi inşallah iki hafta sonra sıra bizde diyorum:)
Senin için dua edecem canım, Allah hepimize bu yolculuğu selametle tamamlamayı nasip etsin:)

Allah mesut bahtiyar etsin canım, gelinle de muhabbetiniz daim olsun:) benim kardeşim daha küçük ablası 20 yaşında. azcuk büyüsün bakarım artık gelin adaylarına:) var ya tam kaynana olurum hee:))) evet canım kapalı han, şark köşeleri var. kahvaltı ayrı güzeldi ama işletme sahiplerinin hizmet ve misafirperverliği çok başka güzeldi. oturduk yere bağdaş kurmuş kahvaltı yapıyoruz, bayağı da kalabalığız karşımızda garsonlar acaba hangi tabak bitecek hemen dolduralım diye merakla bakıyorlar:) kavurmalı yumurtası,bal kaymağı hala tadı damağımda:) hatta balından bir kavanoz da almıştım. hana yakın eski tarihi bir cami var orayı ziyaret etmiş namaz kılmıştık hiç unutmuyorum. cahit sıtkı'nın da evine gitmiştik:) inşallah canım kısmet olur gideriz bir gün çok mutlu olurum. ben bekarken çok gezdim, eşimle Anadoluyu gezme fırsatımız olmadı. bebişimiz az ele avuca gelsin onunla da gezmeyi çok istiyorum oraları. ailen merkezde mi oturuyor? Erzurum'a da gidebilirsen git mutlaka. Memleketim diye demiyorum, çok güzeldir. Dediğin gibi yurdumun her yeri ayrı bir cennet, ayrı bir güzellik. Nemrutta gün doğumunu izle, Kapadokya'da gün batımını. Ege'nin denizinde balık ol, Karadenizin dağlarında rüzgar.Adana'da mideni doyur, Mezopotamya da ruhunu.Halfeti'nin tarihine doy,Mardin'in dar,güzel sokaklarında kaybol. Ahhh bu sene tatil yapamadım,ancak gezdiğim yerlerin hayalıyle avunuyorum:))

kuran bulundurucam inşallah, kıyafetlerde büyük ihtimalle makinede kurutulacak ama ben doğumdan sonra hemen iyileşmeyi ve arkadaşlarıma gitmeyi umuyorum,40 gün daha evde durursam çıldırıcam gibi hissediyorum

Bende 40 gün bekleyemem ya, 20 gün yeter bence o da sırf bebiş gözünü açsın, azcık kendine gelsin diye. Yoksa zaten bir hafta sonra kontrole falan götürmeyecek miyiz?:)

Çok teşekkürler canım :) protein, şeker ve enfeksiyon için dedi canım.
tahlil için idrar vermesi de zor oluyor artık, eğilemiyorum,uzanamıyorum. ama kan vermekten yine iyi. çünkü ben her ay kan veriyorum. hem tsh hem enfeksiyon hem kansızlık vs için.. üzülüyor insan ama mecbur veriyoruz. sağlık ocağından da çağırdılar kan verelim diye:)artık bir şekilde atlatayım orayı..

Yooo ben severim ikisini de zordur ama çok fedakarlık ister Canım zaten o da öyle olsa anlaşamazdınız :)
Ben yengeç burcuyum canım :) eşim koç

yengeç burçlarına bayılıyorum:) evcimen,ailesine düşkün,duygusal:) koç da lider burçlardan ama yengeç-koç güzel uyum olmuş:) bakalım terazi burcu çocuklarımız bize nasıl renk katacak?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…