Herkese merhaba,
Kızçeler biz bugün çok hikmetli bir kontrol geçirdik, hala şükrediyorum. Şöyle ki haftaiçi yanlarım ağırdığı için bugün muayeneye girmeden idrar tahlili verecektik zaten, labaratuara girmeden bir de kan tahlili versek mi dedim eşime, en son bir ay önce kan bakılmıştı ve doktorum doğuma yakın bir daha bakıcaz demişti, ama ben bu haftada artık ne olur olmaz elimizde bi kan tahlili de olsun dedim ve labaratuardaki görevliye hemogram ve trombosit(pıhtılaşma değeri) de bakılacak dedim:) sonra nstye girdik, nst çok iyi çıktı ama muayeneye girip de doktor pıhtılaşma değerimi görünce değerleein çok düşmüş sana iğne yapmamız lazım dedi. Bugün ve yarın ikişer iğne yapıp haftaya Salı bu değerleri tekrar kontrol edip cuma ctesi de alıyoruz artık bebeği dedi, yani 19veya 20!:) Bu iğneler hem benim değerlerim,hem bebeğin ciğer gelişimi için iyiymş.
Doktoruma çok güveniyorum aslında ama yine de bizi asıl Allahın koruduğunu bir kez daha görmüş oldum bugün, demek ki içimizden gelen sesi de gözardı etmememiz gerekiyor.
Dünya tatlısı hamiş yoldaşlarım o minik mucizelerinizle dualarınıza çok ihtiyacım var.
Pıhtılaşması olan arkadaşlarım özellikle dikkat edin olur mu?