2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim bebişte hala dönmedi oturuyor maşallah hiç dönmeye niyeti yok ama hayırlısı diyorum bende..Seninki hangi pozisyonda benimki makat gelişli duruyor.

Günaydın,neden hemen çalışmaya başlayacaksın belki yazmışsındır ama ben kaçırdım..Bu arada geçmiş olsun ama bebeğinin kilosu iyi en azından çok şükür yaşamsal risk yok doğana kadarda eminim daha kilo alır almasa da benimde yiğenim 2050 gr doğdu ama maşallah çabuk toparlıyorlar hiç dert etme..Bol bol kırmızı et yemeni tavsiye ederim..
Herkese günaydın,bugün öğleden sonra kontrolümüz var bakalım nasılmış oğlum çok özledim:)

Aynen canım makat geliş duruyor ve halen dönmediğini hissediyorum ayaklar kasıklarımda :(

Herkese merhaba,
Kızçeler biz bugün çok hikmetli bir kontrol geçirdik, hala şükrediyorum. Şöyle ki haftaiçi yanlarım ağırdığı için bugün muayeneye girmeden idrar tahlili verecektik zaten, labaratuara girmeden bir de kan tahlili versek mi dedim eşime, en son bir ay önce kan bakılmıştı ve doktorum doğuma yakın bir daha bakıcaz demişti, ama ben bu haftada artık ne olur olmaz elimizde bi kan tahlili de olsun dedim ve labaratuardaki görevliye hemogram ve trombosit(pıhtılaşma değeri) de bakılacak dedim:) sonra nstye girdik, nst çok iyi çıktı ama muayeneye girip de doktor pıhtılaşma değerimi görünce değerleein çok düşmüş sana iğne yapmamız lazım dedi. Bugün ve yarın ikişer iğne yapıp haftaya Salı bu değerleri tekrar kontrol edip cuma ctesi de alıyoruz artık bebeği dedi, yani 19veya 20!:) Bu iğneler hem benim değerlerim,hem bebeğin ciğer gelişimi için iyiymş.
Doktoruma çok güveniyorum aslında ama yine de bizi asıl Allahın koruduğunu bir kez daha görmüş oldum bugün, demek ki içimizden gelen sesi de gözardı etmememiz gerekiyor.
Dünya tatlısı hamiş yoldaşlarım o minik mucizelerinizle dualarınıza çok ihtiyacım var.
Pıhtılaşması olan arkadaşlarım özellikle dikkat edin olur mu?

canım senin dr tahlilleri istemiyor mu.. önce sen mi tahlilleri veryorsun.
iyi ki yaptırmışsın tahlilleri..
canım hayırlısı olsun..
kuzenim de iğne vurulmuştu ciğer geliştirsin diye.. maşallah şimdi çok tatlı kızı var.
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın..

Kızlar fotograflara baktım simdi. Sofrayı bayagı süsledik. Çok güzel görünüyor. Ama çok çeşit yiyecek var. Canınız çekmesin diye paylaşmayım dedim. Ufak tefek süslerimi paylaşayım sadece. Herkese rozet yaptık. Doruk'un annesi , Doruk'un yengesi, Doruk'un teyzesi, Doruk'un halası gibi. Pelur kağıtlardan da herkese taç yaptım. Herkes taçları ve rozetleri taktı. Çok hoş bir görüntüydü. Bir de power pointte aşağıdaki yazıları hazırladım. Doruk bebek geliyor gibi onları da kürdana yapıştırıp ikramlara taktık. Her yere balonlar, pelurdan ponponlar yaptık. Ama bebek partimiz Türk işi olduğu için halay çektik ( ben oynayamadım) Ankara'nın bağlarından girip hayatı tesbih yapıp çıktık. Çok eğlenceliydi. Çok güzel moral oldu. Eki Görüntüle 1242697 Eki Görüntüle 1242698 Eki Görüntüle 1242700 Eki Görüntüle 1242701 Eki Görüntüle 1242702
herseyi cok guzel hazirlamisiniz masallah, evet aslinda su son zamalarda eglenmek moral oluyor, bugun bi arkadasimin dugunu vardi gidemedim esim calisti bende tek basima oglumun arkasindan kosamazdim :) bu arada sende cok tatlisin masallah

canım bende hissediyorum ama hep aşağıda ve benim bebeğim ters yani bence seninki normal doğum pozisyonunda..Popo kısmından hissediyorum ben hep..
Yeşim benim plesenta aşağıdayken eşime benim ayaklarımdan tut da baş aşağı et, plesenta yukarı çıkar belki demiştik gülmüştük halimize:)) şimdi sen geldin aklıma, baş aşağı yapılsan bebeğin dönermi acaba:)))) tabi bu işin şakası:) doktor randevun ne zaman? Merak ediyorum bebeğinin dönüp dönmeyeceğini:)

Selam Kızlar ben bebek odamızın tüm mobilyalarını ikea dan aldım fakat icine nasıl yatak almalıyım kararsız kaldım.. Bugün ebebek magazasına gidip visco yataklara baktım 60x120 fakat cok cok ince geldi o yataklar bana ve hepsi park yataklar icindi.
ikeadan beşik alanlar neler yaptınız nasıl çozdünüz bu durumu??

Selam Kızlar ben bebek odamızın tüm mobilyalarını ikea dan aldım fakat icine nasıl yatak almalıyım kararsız kaldım.. Bugün ebebek magazasına gidip visco yataklara baktım 60x120 fakat cok cok ince geldi o yataklar bana ve hepsi park yataklar icindi.
ikeadan beşik alanlar neler yaptınız nasıl çozdünüz bu durumu??

Ikeanin kendi yataklari var onlara bakabilirsin hemde besiginin ölçülerine göre tam olur ama kalitesi hakkinda bilgim yok canım

Ikeanin kendi yataklari var onlara bakabilirsin hemde besiginin ölçülerine göre tam olur ama kalitesi hakkinda bilgim yok canım

İkea'nın yatakları pek hoşuma gitmedi :( Tek eksiğimiz o kaldı,bu hafta sıkı bir araştırma yapıp hazırlamak lazım. Bu ara çok kasılmam var sanki korkuyorum hazırlıksız yakalıcam diye:KK20:

Herkese merhaba,
Kızçeler biz bugün çok hikmetli bir kontrol geçirdik, hala şükrediyorum. Şöyle ki haftaiçi yanlarım ağırdığı için bugün muayeneye girmeden idrar tahlili verecektik zaten, labaratuara girmeden bir de kan tahlili versek mi dedim eşime, en son bir ay önce kan bakılmıştı ve doktorum doğuma yakın bir daha bakıcaz demişti, ama ben bu haftada artık ne olur olmaz elimizde bi kan tahlili de olsun dedim ve labaratuardaki görevliye hemogram ve trombosit(pıhtılaşma değeri) de bakılacak dedim:) sonra nstye girdik, nst çok iyi çıktı ama muayeneye girip de doktor pıhtılaşma değerimi görünce değerleein çok düşmüş sana iğne yapmamız lazım dedi. Bugün ve yarın ikişer iğne yapıp haftaya Salı bu değerleri tekrar kontrol edip cuma ctesi de alıyoruz artık bebeği dedi, yani 19veya 20!:) Bu iğneler hem benim değerlerim,hem bebeğin ciğer gelişimi için iyiymş.
Doktoruma çok güveniyorum aslında ama yine de bizi asıl Allahın koruduğunu bir kez daha görmüş oldum bugün, demek ki içimizden gelen sesi de gözardı etmememiz gerekiyor.
Dünya tatlısı hamiş yoldaşlarım o minik mucizelerinizle dualarınıza çok ihtiyacım var.
Pıhtılaşması olan arkadaşlarım özellikle dikkat edin olur mu?
herkese öncelikle günaydın kızlar canım ya. Ilk pıhtılı doğumu sen yapıcaksın demekki cok a kaldı valla iyice bi heyecan yaptım benim doktorum ne kan ne trombosite hiç bakmadı maşallah bende söliyim iyi oldu sölediğin canım ya çok Saol .doğumu konuştunuzmu aZure genelmi spinalmi olucak??

İkea'nın yatakları pek hoşuma gitmedi :KK43: Tek eksiğimiz o kaldı,bu hafta sıkı bir araştırma yapıp hazırlamak lazım. Bu ara çok kasılmam var sanki korkuyorum hazırlıksız yakalıcam diye:KK20:
Bende yatağını dolabını şifonyerini ikeadan aldım. Ama senin gibi henüz içine yatak almadım. Araştıramadım da.. doktor doğuma kadar yatacaksın dedi.. gidip kendim bakamayacağım. Artık eşim 60*120 nerde yatak bulursa onu alacak artıko_O keşke daha erken bitirseydim işlerimi.. şimdi kendim ilgilenemiyorum..

herkese öncelikle günaydın kızlar canım ya. Ilk pıhtılı doğumu sen yapıcaksın demekki cok a kaldı valla iyice bi heyecan yaptım benim doktorum ne kan ne trombosite hiç bakmadı maşallah bende söliyim iyi oldu sölediğin canım ya çok Saol .doğumu konuştunuzmu aZure genelmi spinalmi olucak??
gnydn herkese.ben sezaryen olursam genel olurum.kaldıramaz pıskolojm dıerlerını

Günaydınlar herkese. Güzel bir pazar gününde biz ilk kahvaltımızı dışarda yaptık :) siz neler yapıyorsunuz keyifler nasıl? Bebişler nasıllar? En yakın kimin doğumu var?
gnydn cnm bebısı dışarı çıkarmaya basladın mı?cnm sana kan takıldımı sezeryenden önce? Burda tahmınımce doğumlar yaklastkca herkes strese bindı.bnmde yrn doktor randuvum var.yrn sezerysn yada normal olup olmıcagı netlescek kafamda.senın ağrıların gectımı tamamen ıyımısın?

Hayırlı pazarlar annecikler:)
Damla maşallah doğurup toparladın bile. Darısı bize inşallah;) dışarda kahvaltıya kızını da mı götürdün yoksa;)

gnydn cnm bebısı dışarı çıkarmaya basladın mı?cnm sana kan takıldımı sezeryenden önce? Burda tahmınımce doğumlar yaklastkca herkes strese bindı.bnmde yrn doktor randuvum var.yrn sezerysn yada normal olup olmıcagı netlescek kafamda.senın ağrıların gectımı tamamen ıyımısın?
Takılmadı ama cok kan kaybettim değerim yeniden 8e düştü kan ilaçlarıyla götürmeye çalışıyorum ama sanırım hiç birise yaramıyor suratım kireçlenme gibi oldu cunku evet başladık maşallah kızımı örtüp çıkıyoruz dışarı

Hayırlı pazarlar annecikler:)
Damla maşallah doğurup toparladın bile. Darısı bize inşallah:KK66: dışarda kahvaltıya kızını da mı götürdün yoksa:KK66:
Maşallah toparladım ya 3. Gün dışarı cıktık eşimle köpekleri dolaştıemaya :) tek problemimim oturup kalkarken dikişlerin ağrıyor bide göğüslerimî sağmazsam cok ağrıyor evet kızımı da götürdük teyzesi şimdide e bebeğe gidiyoruz bikaç parça kıyafetalcaz :)

Back
X