2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar ya kafami simdide agdaya taktim.bazi forumlarda dogumu tetikler felan demisler. 23 unde kontrolum var.yuksek ihtimal cati muayenesi yapilcak.gidip agdacida aldirsam mi yoksa jiletle mi alsam bilemedm.dogumu tetiklemesinden korkuyorum acikcasi.offf bi de agdaciya gitmek istemiyorm. Eve gelen biri olsa ne guzel olur.ama bulamam heralde oyle bi agdaci.

Canim ben daha cuma gunu doktordaydim ve agdayi bende sordum erken dogumu tetikler mi acaba korkuusyla...hic sorun olmaz yaptirabilirsin ne zaman istersen dedi... Sadece burda bazi arkadaslarimizin agdadan sora kabarmalar olmustu yanlis hatirlamiyosam artik iice hassaslastik ona dikkat edersek sorun olacagini sanmam

Kizlar sanki yavasdan suyum mu geliyo anlamadim idrar gibi degilde hafif islaklik hissediyorm sanki biraz kacirirmis hissi gibi.ama wc. İhtiyaci duymuyorm bi an bakiyorm sanki kacirmisim gibi iskillenmeye basladim olur mu acaba diye korkuyorum valla

kollarimi aldirmistim bundan bi ay once.kolum kizardi sir agdadan.dr a gittm yanmis dedi.o yuzden korkuyom sir agdadan.ama jilet de temiz olmuyor.hamileligin basindan beri maalesef hep jiletle aldm genitali.ama 2 gune hemen cikiyor ne anladm ben bundan?

Kizlar ya kafami simdide agdaya taktim.bazi forumlarda dogumu tetikler felan demisler. 23 unde kontrolum var.yuksek ihtimal cati muayenesi yapilcak.gidip agdacida aldirsam mi yoksa jiletle mi alsam bilemedm.dogumu tetiklemesinden korkuyorum acikcasi.offf bi de agdaciya gitmek istemiyorm. Eve gelen biri olsa ne guzel olur.ama bulamam heralde oyle bi agdaci.
Canım ben de normal de ağdayla aldırıyordum. Aynı endişe nedeniyle üstleri epilasyon aletiyle altlarıda dr eldiveniyle aldım. Jilet kullanma taraftarı değilim..
O tetikleme durumu da aslında herkese olmuyor nadir bir durum. Bir arkadaş dr una sormuş sakıncası yok demiş dr da...ben doğuma kadar çıkarsa ağdaya gitmeyi düşünüyorum..

Allah yardimcin olsun canım ama niye 40 gün kalıyor cok degilmi kendi annen kalmicakmi galiba kv.sana uzakta onun icinmi okadar kalcak. Ben kv.le ayni sokaktayim dört ev var aramızda cagirmazsan gelmez habersizde öyle canı sikildiginda gelir bazen gündüz cocuklari ben alıp kv.gideriz kp.parka goturur doğumundada öğlen gelir akşam üstü gider yemegede kalmaz ancak ben ısrar edince aslinda bana faydalari bile oluyor bazen cocuklari birakiyorum esimle dışarı kaciyoruz yaklasik 20 gündür yoklar memlekete gittiler her aradigimda nezaman gelceksiniz diye soruyorum çok sukurki hafta içi gelceklermis
ya bnm kayınv çok ıyı eyvallah ona lafım yok ama karışma huylarına katlananıorum.ornegın sana örnek vereyim ben onlar gelcek dıe adettır her Türk kadını evı temiz olsada gene temızler bnde temızldm .nese geldı kv kple.ertesı gün gırdıler banyoya bır gün önce tertemz ettgm banyomu yıkamışlar ama ne yıkama heryer ıslak sırılsıplam.bnde kursa gtcektm kuranaçi.saatlerdr bekle bekle yok çıkmıorlar.sonra bana gelıp laf soluolrlar yok soyle yap böyle yap ,işte bilmemek ayıp dgl öğrenmemek ayıp.bunlar gttı bn banyoya bır baktık aman Allahıkim.tekrar girip banyoyu yıkadm.ama nıye ole yaptıklarnı tahmn edıorum.görümcemler evıme çok karısordu.ben yatağa dustum doktorlar dedıkı ılk bebegmdı,kaybetmemek ıcın sadece wcye kalkabılrsın.1ay yattım.halıyle tekıl hıc ıs ypamadm,parkem tozlandı.sonra hasteneye yattım kürtaj oldum.eve geldim yok bu toz ne,evıbır daha böyle gormeyeyım.dolapları hep ındırdışer aşağı.herseyı yıktılar yedıler ıctıler gttıler.evsahıbı gecms olsuna çıktı o bole şaştı kaldı.onlar gttı evı temızledm bıde yenı kürtaj dan çıkmışım.agır dolapları halıyı kaldır vs.kanamam ve ağrılarım başlamadı mı. Bırde aksam gorumceme gtcez herkes orda toplanmış.yolda gderken ağlama krızıne grdım.ama ben yokken esım hepsıne haddını bıldırmıs.gorumcemde herksn ıcınde abı çok pıs demıs ben ve evım ıcın.esım gene cvbını vermiş.cok bozulmuş.o günden berı karsmıolardı ama gene başladı bır tanesı ufaktan.yok gelıp evımı duzenlıcekmıs.sanane evımın duzenınden dimi.tahmın edıom sonra bn ıcın anne babasına pıs gelın dıe konustularsa kaynana ve kp gelıp öyle yaptı.gorumcem hala geldgnde makınadan yebı çıkan tabaklarımı peçeteyle silip alıor.benı begenemedıler .Masallah kendileri coook temiz.kaynanm smdı memlekette.ama 25ınde gelıorlar.kafam bole ne rahattı.burda yakın evlerı. Gorumcemlermın evlerıde bırkac dklık mesafede.ama tek oğlu ya esım burds kalır 40gun.kızları öyle dıor zaten doğum ıcın gelıor

kollarimi aldirmistim bundan bi ay once.kolum kizardi sir agdadan.dr a gittm yanmis dedi.o yuzden korkuyom sir agdadan.ama jilet de temiz olmuyor.hamileligin basindan beri maalesef hep jiletle aldm genitali.ama 2 gune hemen cikiyor ne anladm ben bundan?
herkesın vuxut yapısı farklı.bn jıletle alıom 2hafta ckmıor temız gezıorum

Selam Kızlar ben bebek odamızın tüm mobilyalarını ikea dan aldım fakat icine nasıl yatak almalıyım kararsız kaldım.. Bugün ebebek magazasına gidip visco yataklara baktım 60x120 fakat cok cok ince geldi o yataklar bana ve hepsi park yataklar icindi.
ikeadan beşik alanlar neler yaptınız nasıl çozdünüz bu durumu??

Bende yatağını dolabını şifonyerini ikeadan aldım. Ama senin gibi henüz içine yatak almadım. Araştıramadım da.. doktor doğuma kadar yatacaksın dedi.. gidip kendim bakamayacağım. Artık eşim 60*120 nerde yatak bulursa onu alacak artıko_O keşke daha erken bitirseydim işlerimi.. şimdi kendim ilgilenemiyorum..

Kızlar İşbir'in güzel yatakları var. Netten inceleyebilirsiniz.

Günaydınlar herkese. Güzel bir pazar gününde biz ilk kahvaltımızı dışarda yaptık :) siz neler yapıyorsunuz keyifler nasıl? Bebişler nasıllar? En yakın kimin doğumu var?

Canım hayırlı olsun ilk beraber kahvaltınız :) Facebooktan takip ediyorum zaten gezmelerinizi, maşallah size. :nazar::nazar::nazar: Bizler iyiyiz, zaman azaldıkça bende bir yusuflama olmuyor desem yalan olur. Tırsıyorum sanırım. En çok da hastane ortamından tedirgin oluyorum. Hastane çıkışı çocuğu arabaya nasıl bindireceğimizi bile düşündükçe stres oluyorum. Hastanenin önünde yoğun trafik oluyor. Çok şükür atlattın sen. Bizim tecrübeli annemizsin artık :) Öpüyorum İlay'ı ayacıklarından.

Kızlar bebişlerin biberon ve emziklerini kullanmadan steril etmek gerek ya siz nasıl yaptınız

Önce çeşme suyunda kaynattım, berbat oldu kireçli kireçli gibi. Sonra tekrardan şişe suyunda kaynattım 10 dakika kadar. Emziklerin içine su kaçtı, hiç hoşlanmadım bu durumdan. Salladım aktı çoğu ama tamamen kurumadı.

Hiiiiiç o kadar acı çekip, bebeğime de stres yaptıramam. Ayrıca enfeksiyon riski de var dışarıda sir yaptırmanın. Yabancılar ağda yapmıyor hatta doktorların çoğu da karşı. Ben de makineyle, eldivenle halledeceğim. Oluversin o kadarcık kıl, cillop gibi olması şart değil ya :)

Saol canım ya bende genel anestezi ile kürtaj olmuştum hiç ama hiç bişey hissetmedim nese Çarşamba kontrolüm var son kez konuşayım doktorla benim aklıma yattı valla genel ne yalan söliyim

Benim bebegimin dogacagi Muhtemel tarih 16 Ekim , bir Turlu hamilelik takvimini profilime ekleyemedim.
Bebegim Karnimda cok hickiriyor acaba neden olabilir bilginiz varmi kizlar???

Benim bebegimin dogacagi Muhtemel tarih 16 Ekim , bir Turlu hamilelik takvimini profilime ekleyemedim.
Bebegim Karnimda cok hickiriyor acaba neden olabilir bilginiz varmi kizlar???
o hıçkırıklar cıger gelısimi ıcın çok iyi.dogduktssn sonra kı hayatı ıcın alıstrma yapıolar smdıden.nefes alıp vermek ıcın.korkma hepımıze oluor ve olması ıyı

Saol canım ya bende genel anestezi ile kürtaj olmuştum hiç ama hiç bişey hissetmedim nese Çarşamba kontrolüm var son kez konuşayım doktorla benim aklıma yattı valla genel ne yalan söliyim
Allah kolayını versın cnm.ıns hepımız kolay dogumlar gecırırz.

Canım sancıların nasıl sancılar? Benim karnım sertleşiyor ve iki taraftan şişiyor böyle tuhaf bi hal alıyor karnım..
aynen bende de öyle oluyor.Karnım sertleşip duruyor sanki patlıyacak gibi saçma yerleri şişiyor yamuluyor falan ben gerçek sancıların belden vurduğunu biliyordum ama bugün doktor bunlar doğum sancıları dedi hatta karnıma dokundu sert dedi..
hemen doğmaz ama dedi son ayda oluyormuş bu..

aynen bende de öyle oluyor.Karnım sertleşip duruyor sanki patlıyacak gibi saçma yerleri şişiyor yamuluyor falan ben gerçek sancıların belden vurduğunu biliyordum ama bugün doktor bunlar doğum sancıları dedi hatta karnıma dokundu sert dedi..
o bndede oluor cnm.e yanı bu ekımı goremıcez demekmı oluor .Allah bılır tabı.bde bnm kasığım doldu bebek aşağı ındı galıba.arkadslr zaman yaklastkca doğumdan korkanlarnz varmı.ben tırsıorum felaket

Bende dedim doğum sancıları bu mu dedim evet dedi.. nst de şiddeti de çok çıkıyor benim, doktor ilk kağıdı gördüğünde gözleri kocaman olmuştu:KK57:Başkası olsa kıvranarak gelirdi sen anlamışsın bile sancılarını dedi.. ben gerçekten bebeğim gerdiriyor karnımı zannediyordumo_O bebeğin döndü mü? Benimki dönmedi hala.. dönseydi bu sancılara erken doğum yapabilirdin dedi.. benim bel ağrım çok fazla, eşime masaj yaptırıyorum akşamları:KK14:

Günaydınlar herkese. Güzel bir pazar gününde biz ilk kahvaltımızı dışarda yaptık :) siz neler yapıyorsunuz keyifler nasıl? Bebişler nasıllar? En yakın kimin doğumu var?

Damlacığım bundan haberin var mı? http://www.swimava.com.tr/
Arkadaşım kullanıyor bebeğinde, videoya çekmiş. Bayıldım, daha 1 aylıkken denizde bebiş. Uykudan önce çok faydalı oluyormuş, yorulup rahat uyuyorlarmış. Biz alacağız. Gazına da faydalı olur.

Kızlar İşbir'in güzel yatakları var. Netten inceleyebilirsiniz.

Canım hayırlı olsun ilk beraber kahvaltınız :) Facebooktan takip ediyorum zaten gezmelerinizi, maşallah size. :nazar::nazar::nazar: Bizler iyiyiz, zaman azaldıkça bende bir yusuflama olmuyor desem yalan olur. Tırsıyorum sanırım. En çok da hastane ortamından tedirgin oluyorum. Hastane çıkışı çocuğu arabaya nasıl bindireceğimizi bile düşündükçe stres oluyorum. Hastanenin önünde yoğun trafik oluyor. Çok şükür atlattın sen. Bizim tecrübeli annemizsin artık :) Öpüyorum İlay'ı ayacıklarından.

Önce çeşme suyunda kaynattım, berbat oldu kireçli kireçli gibi. Sonra tekrardan şişe suyunda kaynattım 10 dakika kadar. Emziklerin içine su kaçtı, hiç hoşlanmadım bu durumdan. Salladım aktı çoğu ama tamamen kurumadı.

Hiiiiiç o kadar acı çekip, bebeğime de stres yaptıramam. Ayrıca enfeksiyon riski de var dışarıda sir yaptırmanın. Yabancılar ağda yapmıyor hatta doktorların çoğu da karşı. Ben de makineyle, eldivenle halledeceğim. Oluversin o kadarcık kıl, cillop gibi olması şart değil ya :)
O zaman şişe suyuyla kaynatayim söylediğin iyi oldu canım sagol

Bende dedim doğum sancıları bu mu dedim evet dedi.. nst de şiddeti de çok çıkıyor benim, doktor ilk kağıdı gördüğünde gözleri kocaman olmuştu:KK57:Başkası olsa kıvranarak gelirdi sen anlamışsın bile sancılarını dedi.. ben gerçekten bebeğim gerdiriyor karnımı zannediyordumo_O bebeğin döndü mü? Benimki dönmedi hala.. dönseydi bu sancılara erken doğum yapabilirdin dedi.. benim bel ağrım çok fazla, eşime masaj yaptırıyorum akşamları:KK14:

Ben nst kağıdımdan hiçbir şey anlamıyorum. Hatta bu hafta alt kısımda en tepeye fırlamıştı çan eğrisi gibi. Hemşireye sordum sancı mı bu diye, cuk dedi bana. Oldukça açıklayıcıydı. Doktorum da nstmi görünce, "nst aktif, oldukça güzel" dedi. Onu da anlamadım.

herkese öncelikle günaydın kızlar canım ya. Ilk pıhtılı doğumu sen yapıcaksın demekki cok a kaldı valla iyice bi heyecan yaptım benim doktorum ne kan ne trombosite hiç bakmadı maşallah bende söliyim iyi oldu sölediğin canım ya çok Saol .doğumu konuştunuzmu aZure genelmi spinalmi olucak??
Evet canım inşallah, bdtye göre de en önde ben sonra sen vardın zaten bizim aramızda, inşallah güzelce atlatıp sırayı kızlara verecez. Valla canım trombosit düşüklüğü, takviye iğne derken aklımdan çıktı anestezi. Salı günü gidecem, inşallah bu kez sorarım.
Bende yatağını dolabını şifonyerini ikeadan aldım. Ama senin gibi henüz içine yatak almadım. Araştıramadım da.. doktor doğuma kadar yatacaksın dedi.. gidip kendim bakamayacağım. Artık eşim 60*120 nerde yatak bulursa onu alacak artıko_O keşke daha erken bitirseydim işlerimi.. şimdi kendim ilgilenemiyorum..
Geçmiş olsun canım, neden yatak istirahatlisin, ciddi birşey yoktur inşallah?
Herkese hayırlı sabahlar:)

Son 17 :))))

Maşallah Damlacım, çok güzel moral oluyorsun bize valla, Allah daim etsin. Bu arada randevulu olarak sırada ben varım, bu Cuma veya Ctesi günümüz ama değerlerim biraz düştüğü için ruhen kasıldım biraz, duaya ihtiyacım var..

gnydn cnm bebısı dışarı çıkarmaya basladın mı?cnm sana kan takıldımı sezeryenden önce? Burda tahmınımce doğumlar yaklastkca herkes strese bindı.bnmde yrn doktor randuvum var.yrn sezerysn yada normal olup olmıcagı netlescek kafamda.senın ağrıların gectımı tamamen ıyımısın?
Bende bir ben böyle kasıldım sanıyordum Deniz, Allah hepimizi sağlıkla keyifle tamamına erdirsin inşallah..
Hayırlı pazarlar annecikler:)
Damla maşallah doğurup toparladın bile. Darısı bize inşallah:KK66: dışarda kahvaltıya kızını da mı götürdün yoksa:KK66:

Sen ve Kamuranın neredeyse berşeyiniz aynı geldi gidiyor şimdiye kadar, doğumlarınız e zaman ve nasıl olacak çok merak ediyorum, hatta sanki beraber doğuracakmışsınız gibi geliyor bana artık..

Ben nst kağıdımdan hiçbir şey anlamıyorum. Hatta bu hafta alt kısımda en tepeye fırlamıştı çan eğrisi gibi. Hemşireye sordum sancı mı bu diye, cuk dedi bana. Oldukça açıklayıcıydı. Doktorum da nstmi görünce, "nst aktif, oldukça güzel" dedi. Onu da anlamadım.
Niye açıklamıyor ki doktoruno_OBenim kağıtta kocaman dalga oluyor sancı çıktığında .. nst aktif ne demek acaba:KK64:Sor bence açık açık..

Back
X