Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Benım tam o zamanlarda ilk koyu kırmızı ardından koyu kahve lekelenmem oldu yerleşme zamanı bu gibi durumlar oluyor dedi bende hemen acile gitmiştim fitil başlamıstım tek o gece ve sabahu oldu daha sonrasında devamı gelmedi ama koyu renk çamur gibi
Şuan benimkide kotu çamur gibi dun acık pembeydi ama baya korktum bebekde yerınde duruyor ama bakalım ilk hamileliğimde de bu şekilde olmustu ardından kalbi durdu çok endişeliyim

Kızlar dün akşam kanamam oldu pembe bir kanama hemen doktora gittik kesede bebekde yerınde ilaç vs verdı bugun biraz daha azaldı kanama 5+6 dedi doktor kalp atışını duymadık aranızda kanama vs yasıyan oldumu bu süreçte
Canım gecen cumartesi benim de oldu hemen Dr a gittik kese de bebek de yerinde çok ufak bir kanama alanı gördü o zaman 5+5dim ultrqsona göre kalp atışını duyarmiyim diye sorduğumda da erken dedi. Kanama alanını alttan da bakabiliriz isterse dedi bennizin verdim ve kalp atışını o zaman gördüm ve derinden geliyordu. Vajinal baksaydi görürdü belki de seninde kalp atisini

Şuan benimkide kotu çamur gibi dun acık pembeydi ama baya korktum bebekde yerınde duruyor ama bakalım ilk hamileliğimde de bu şekilde olmustu ardından kalbi durdu çok endişeliyim
Seni rahatlatmak için yazıyorum çamur gibi akı.tiyi Dr vajinal muayene sırasında da gazlı bez ole benden temizledi gösterdi hatta bu devamın da akıp seni strese sokacakti dedi. Evet koyu kahve çamur gibi birseydi zaten o gün oldu kanamam

Kızlar kese 16mm olmuş geçen hafta 7ydi ama bebeği göremedik😔
Doktor ne dedi ? Zaten 20 mm den sonra bebek kalp atışı bekleniyor. ilk gebeligimde tam 6. haftamda benim de 17 mm falandı. Bebek gorunmemisti. haftaya net görürsün Allah ın izniyle 😊 canını sıkma.

Doktor ne dedi ? Zaten 20 mm den sonra bebek kalp atışı bekleniyor. ilk gebeligimde tam 6. haftamda benim de 17 mm falandı. Bebek gorunmemisti. haftaya net görürsün Allah ın izniyle 😊 canını sıkma.
Bu arada ikiz olma olasılığını düşünüyorsun ya. Aklıma gelmişken söyleyim. Ben ikizlerimi 10. Haftamda daha kontrol günüme varken erkenden gittiğim doktorda öğrendim. Ondan önce 6. Haftamda başka doktor tek kese gördü. 7+4 te özeldeki doktor tek kalp atışı aldı. 11 12 gibi gelirsin demişti. 10. Haftamda gittiğimizde öğrendik ikiz olduğunu 😅

Kızlar kese 16mm olmuş geçen hafta 7ydi ama bebeği göremedik😔
Canım endişelenme o karnında gezdirdikleri cihazın konumu bile görünmesini etkiliyor. Örnek vereyim ben 5. hafta gittim sadece kese göründü, dün 6+3te tekrar gittim yine sadece kese göründü ve ben de öyle olunca ama geçen hafta da sadece kese göründü bebek görünmedi deyince dur dedi bastırıp cihazı aşağı kaydırdı ve hem bebeği hem de kalp atışını gördük. Düşün yani aynı anda gelişen olay

Kızlar dün akşam kanamam oldu pembe bir kanama hemen doktora gittik kesede bebekde yerınde ilaç vs verdı bugun biraz daha azaldı kanama 5+6 dedi doktor kalp atışını duymadık aranızda kanama vs yasıyan oldumu bu süreçte
Kızımda dediğin gibi ilk kanamam pembe ve 3 gün sürdü ve bitti derken devamında da kahverengi kanamalarım oldu. Kese çevresinde keseden büyük kanama alanı varmış sonrasında ilerleyen haftalarda kanama alanı 2 ye çıktı ve doktor neyseki kanama alanı bebeğin üstünde değil üstünde olsa aşağı iterek bebeği düşürür demişti. Sağında ve altında kanama alanı vardı ve sonraki hafta ne oldu dersin bebeğin kesesinin üstünde yeni kanama alanı oluştu. Ama doktorun çizdiği kötü senaryo gerçekleşmedi. Ben 4 ay kanama ile uğraştım, 16 hafta yattım, devamlı lavaboda kan geliyordu ve ben o bebeği doğurdum 16 aylık oldu bile ve Allah'a çok şükür hiçbir sağlık sorunu yok maşallah 🙏🏻

Kızımda dediğin gibi ilk kanamam pembe ve 3 gün sürdü ve bitti derken devamında da kahverengi kanamalarım oldu. Kese çevresinde keseden büyük kanama alanı varmış sonrasında ilerleyen haftalarda kanama alanı 2 ye çıktı ve doktor neyseki kanama alanı bebeğin üstünde değil üstünde olsa aşağı iterek bebeği düşürür demişti. Sağında ve altında kanama alanı vardı ve sonraki hafta ne oldu dersin bebeğin kesesinin üstünde yeni kanama alanı oluştu. Ama doktorun çizdiği kötü senaryo gerçekleşmedi. Ben 4 ay kanama ile uğraştım, 16 hafta yattım, devamlı lavaboda kan geliyordu ve ben o bebeği doğurdum 16 aylık oldu bile ve Allah'a çok şükür hiçbir sağlık sorunu yok maşallah 🙏🏻
Çook sevindim inşallah bizim gibi olanlarda bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar ben miniğimi Allaha emanet ediyorum inşallah iyi olacak

Kızlar 5+6 yim hesaplamalarima göre sat 14 haziran geçen hafta 7mmdi bu hafta 16mm çıktı doktor hiçbir şey demedi küçük daha dedi işte memlekette doktora giderim dedim gidebilirsin ama 10 gün bekle dedi olumeuz konuşmadı benim modum düştü
Karından baktılar

Kızlar 5+6 yim hesaplamalarima göre sat 14 haziran geçen hafta 7mmdi bu hafta 16mm çıktı doktor hiçbir şey demedi küçük daha dedi işte memlekette doktora giderim dedim gidebilirsin ama 10 gün bekle dedi olumeuz konuşmadı benim modum düştü
Karından baktılar
ben de o günlerde gittiğimde karından gözükmedi buna mesanenin dolu ya da boş olması, karın bölgesinin vs yağlı olup olmadığı etkili. alttan bakıldı öyle gördük.

Back
X