iyim gulum be adetimin tarihi gecsin daha iyi olcam,evet iki gundur yoktun bende bugun doktor falan yoruldum cokcanım nasılsın ? adetle beraber bir süre dikkatim dağıldı seni soramadım![]()
Sen nasilsin keyfin nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyim gulum be adetimin tarihi gecsin daha iyi olcam,evet iki gundur yoktun bende bugun doktor falan yoruldum cokcanım nasılsın ? adetle beraber bir süre dikkatim dağıldı seni soramadım![]()
Evet haklisin canim eylul olabilir doktor bugun bana 2 ekimyada 5 ekim dedi tabi bebisede bagli
Ben de esimde sezeyan dusunuyoruz bakalim hayirlisi
kızlar ilk adete kaç gün kala öğrendiniz gebe olduğunuzu ilk kan değeri kaç çıktı
Kızlar aranızda kasıklarında ara sıra batmalar yaşayan varmı? Ve acık sarı akıntısı olan?![]()
Bende var sol kasığıma sancı giriyor akıntıda var normalmi acaba
Bende batma olmuyor, arada bir ağrı oluyor.Kızlar aranızda kasıklarında ara sıra batmalar yaşayan varmı? Ve acık sarı akıntısı olan?![]()
kızlar ilk adete kaç gün kala öğrendiniz gebe olduğunuzu ilk kan değeri kaç çıktı
Benim adet gününde 265 çıktı..
Aslında herkes yazsa da kıyaslama yapsak diyorum ben..
Bende batma olmuyor, arada bir ağrı oluyor.
Ve açık sarı akıntım da oluyor..
Bende adetime bir gün kala öğrendim. Adet günü kan testi yaptırdım. 520 cıktı.
Cevabın rahatlattı beni :) tek yaşayan ben değilim demek ki. Gerçi dün doktora sorduğumda oda normal olduğunu söylemişti. Cok stres yaptım cok. Kaybetmek istemiyorum ben bu ufaklığı![]()
Canım senin ikiz gebelik falan olabilir mi?
O sarı akıntıyı araştırdım ben biraz.
Gebelikte oluyormuş ama bu akıntı kahverengi kokulu falan olursa doktora gidip idrar tahlili yaptırmak gerekirmiş.
Kaşıntı ya da idrar yaparken ağrı olmadığı sürece problem olmadığı yazıyor..
Ben de iki hafta sonra doktora gidicem. O zamana kadar inşallah bi problemim olmazsa o gün soracağım.. Ama senin doktorun normal demiş, ben de rahatladım:)
Ahh ahh nerede o günler :) ama değil canım benim dün karnımdan göremedi bile doktor vajinal ultrason yaptı. Onda da tek kese cıktı. Vajinal ultrasonla tehlikeli durumlarda mı bakılıyor. Bu kk okadar yorum okuyorum ki neye inanacagımı şaşırdım artık![]()
AA benim de iki hafta sonra randevum. Ama geçmiyor zaman :) normal normal dedi. Orada bebek var ve bünyen buna alışmaya çalışıyor karın ağrıların batmaların hersey olabilir. Ama şuanda gebeliğinin sağlıklı olup olmadığını bilemeyiz. Ultrason güzel gözüküyor ama 2 hafta boyunca gerekli olmadıkça sen yinede ayağa kalkma dedi. 2 hafta sonra hersey netlik kazanacak dedi.
Senin doğum tarihin benden erken görünüyor zaten:) O yüzden hcg sende yüksek olmalı:)
Vajinal ultrasonla ya da karından hiç baktırmadım daha canım. O yüzden bilemiyorum. Ben ilk defa iki hafta sonra baktırıcam işte kısmetse..
Aman çok düşünmemek lazım aslında çok kafamıza takıyoruz.
Bol bol su içelim biz:)
Evet aslında Eylül annesi olacağım kısmetse ama onlarda hep 8-9 haftalıklar cok ilerdeler bana gore :) oyuzden buradayım. Çok su içiyorum zaten deli gibi her gün neredeyse 3 litre. Hamilelikten once böyle değildim ki ben![]()