• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Oradakiler birbirleriyle haşır neşir olmuşlar artık muhattab olmuyorlar yeni kişilerle:) Ben de bu yüzden oraya adım adıp geri çıktım:)
Eylülde doğum yapsam da burada olucam:))

Ben de hiç su içmezdim. Ya bu nette çok şey yazıyor. Doktorlar bile değişik değişik şeyler yazmışlar. Kimisi sarı renkse normal değil yazmış. Kimisi sarı kokusuzsa normal yazmış. Bence bizimki normal. Ben burada kızların yorumlarına baktım, hepsinde de sarı akıntı var:)

Burası güzel evet yeni yeni arkadaslarım oldu hepsiyle de ortak sorunlarımız var bebişlerimiz :)) inşallah bizde onlar gibi oluruz. Birbirimize destek vermek bence cok güzel.

Evet oda işin kötü tarafı. Her yerden bir ses çıkıyor. Biz eşimle hamile kalabildiğimiz zamanlarda çalışmalarımızda yani buralarda cok takılıyordum. Eşim artık delirmişti stres yapıyorum fazlaca diye. Sonuc olarak yasaklanmıştı kk eşim tarafından bana. Her kafadan farklı ses çıkıyor.

Bence de tatlım kesin bizimkisi normal normal olsun yaa nolurr :)

Oradakiler birbirleriyle haşır neşir olmuşlar artık muhattab olmuyorlar yeni kişilerle:) Ben de bu yüzden oraya adım adıp geri çıktım:)
Eylülde doğum yapsam da burada olucam:))

Ben de hiç su içmezdim. Ya bu nette çok şey yazıyor. Doktorlar bile değişik değişik şeyler yazmışlar. Kimisi sarı renkse normal değil yazmış. Kimisi sarı kokusuzsa normal yazmış. Bence bizimki normal. Ben burada kızların yorumlarına baktım, hepsinde de sarı akıntı var:)

Ki ben kısmet ederse Rabbim Eylül başında muhtemelen alacağım kucagıma. Sezeryan düşünüyorum çünkü ben. Onda 2 hafta once alıyorlar sanırım bebişi. Hep konuşalım olurmu birbirimize destek olalım. Rahatladım kiii:21:

Ben hiç su içermiyorum kızlar 1 litreyi zor bitiriyorum

Burası güzel evet yeni yeni arkadaslarım oldu hepsiyle de ortak sorunlarımız var bebişlerimiz :)) inşallah bizde onlar gibi oluruz. Birbirimize destek vermek bence cok güzel.

Evet oda işin kötü tarafı. Her yerden bir ses çıkıyor. Biz eşimle hamile kalabildiğimiz zamanlarda çalışmalarımızda yani buralarda cok takılıyordum. Eşim artık delirmişti stres yapıyorum fazlaca diye. Sonuc olarak yasaklanmıştı kk eşim tarafından bana. Her kafadan farklı ses çıkıyor.

Bence de tatlım kesin bizimkisi normal normal olsun yaa nolurr :)
Ben de aynen senin gibi strese girip gebelik bölümünden uzaklaşmıştım bu ay. Aradan iki hafta anca geçmiştir, hamile olduğumu öğrendim:)

Ki ben kısmet ederse Rabbim Eylül başında muhtemelen alacağım kucagıma. Sezeryan düşünüyorum çünkü ben. Onda 2 hafta once alıyorlar sanırım bebişi. Hep konuşalım olurmu birbirimize destek olalım. Rahatladım kiii:21:
Ben şimdilik normal düşünüyorum. Bakayım zaman yaklaştıkça korkar mıyım ne olur bilmem:) Hayırlısı olsun canım:)
Tabiki sonuna kadar her şeyimizi paylaşalım. Doktorlarımızdan aldığımız bilgileri birbirimize aktaralım.
Sen ne güzel keseyi de görmüşsün. Rahimdeymiş Allaha şükür. Ben daha rahime yerleştiğini bile bilmiyorum..
Tam olarak hangi gün gidiyorsun doktora? :)

Ben hiç su içermiyorum kızlar 1 litreyi zor bitiriyorum
Zorla da olsa içmelisin. Ben de hiç su içmezdim.ü
Şimdi pet şişe var yanımda hep içiyorum:)

Kızlar sabaha karşı bulanrılarınız oluyormu ben sabahları 6 da uyanıyorum bu yüzden bide gaz sancıları oluyor sizde de varmı

Şimdi gittim su aldım yanıma Zorlayacağım kendimi su önemli siz kaç litre içiyorsunuz

Ben şimdilik iki litre içebisem iyi keseyi kaçıncı haftada görcez acaba sonra bide kalp atışları derken heyecan hiç bitmeyecek

Kızlar liste yapıp bilgilerimizi paylaşalımmı birbirimizi daha iyi takip ederiz

Kızlar sabaha karşı bulanrılarınız oluyormu ben sabahları 6 da uyanıyorum bu yüzden bide gaz sancıları oluyor sizde de varmı

Bulantı değil ama miğdem kazınıyor resmen açlıkla uyanıyorum. Canım bol bol su içermeye çalış. Şuanda bebişinin sağlıklı olabilmesi için buna cok ihtiyacı var. Doktorda oyle söylemişti bol bol su iç demişti. Ben kocama bardağım var boşaldıkça dolduruyorum :) eşime de işe gitmeden sürahiyi doldurtuyorum, ağır kaldıramak adına :) akşam gelene kadar bir bakıyor bitmiş :) onun dışında 1 litrede cam şişe var onunda yarısı bazen hepsi bitiyor hersey bebeğimiz için. Ama benim kötü bir alışkanlığım var ki oda sigara. Nasil bırakcam ben bu zıkkımı :(

Ben şimdilik iki litre içebisem iyi keseyi kaçıncı haftada görcez acaba sonra bide kalp atışları derken heyecan hiç bitmeyecek

Canım benim son adet tarihim 20 siydi. Yani suanda 5. Haftanın içerisindeyim. Ama doktor vajinadan bakınca henüz 4 haftalık dedi. Senin doktor randevun ne zamandı?

Üff evet :(( bu 9 ay aslında hemen geçse keske. Kalp atışlarından sonra da cinsiyet sonra testler falan derken aslında sürekli bir merak içerisinde kalacağız. Ama cok güzel duygular ki bunlar :) ben 2 litreden fazla su tüketiyoum. Ama iki litre ideal bence sıkma canını ama iki litreden az içme olurmu

Canım benim son adet tarihim 20 siydi. Yani suanda 5. Haftanın içerisindeyim. Ama doktor vajinadan bakınca henüz 4 haftalık dedi. Senin doktor randevun ne zamandı?

Benim Pazartesi adet günüm testi tekrarlayın Dr mu arayacağım bana randevu verecek Dr umun haberi yok daha

Ben de aynen senin gibi strese girip gebelik bölümünden uzaklaşmıştım bu ay. Aradan iki hafta anca geçmiştir, hamile olduğumu öğrendim:)

Ben şimdilik normal düşünüyorum. Bakayım zaman yaklaştıkça korkar mıyım ne olur bilmem:) Hayırlısı olsun canım:)
Tabiki sonuna kadar her şeyimizi paylaşalım. Doktorlarımızdan aldığımız bilgileri birbirimize aktaralım.
Sen ne güzel keseyi de görmüşsün. Rahimdeymiş Allaha şükür. Ben daha rahime yerleştiğini bile bilmiyorum..
Tam olarak hangi gün gidiyorsun doktora? :)

Zorla da olsa içmelisin. Ben de hiç su içmezdim.ü
Şimdi pet şişe var yanımda hep içiyorum:)

Senin bebeişinde bence artık yerleşmiştir. Benim 4. Haftanın baslarında sağ kasıklarımda batma oluyordu. Sonra doktoru aradım sordum kasıklarımda batma oluyordu ama bugun fazla yok artık kasıklarının ortasında ağrı oluyor hafif hafif dedim. Doktorda tamm ozaman artık yerleşmiş Rahmi'ne dedi. Sonra karından baktı göremeyince korktum vajinadan bakınca gördü. Daha cok kücük olduğu için karından da gözükmemiş. Bence oldu eğer sol kasığında batma olmuyorsa artık bebeğin sana tutundu :))

Sezeryan düşünüyorum. Aslında korktuğum için değil. Normal doğumda cocuk oradan çıktığı için ister istemez büyüme oluyormuş ve cinsel hayatın eskisi gibi gitmiyormuş :17: bu sebepten sezeryan düşündüm ki :9:

Bence 4 haftalık gözükmesi geç yumurtlamış olabilirsin

Sezer'in çok zor ama bence normal doğum en iyisi ama bende korkuyorum işte hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsak başka birşey istemiyorum

Ee kuzum peki sen nasıl anladın bu kadar erken hamile olduğunu :) oww cok kıskandım suanda bende isterdim senin gibi erkenden öğrenmek :)

Ben tedavi gördüm o yüzden sabırsızlıktan erken test yaptım çift çizgiyi görüncede kanda baktırdım işte 82 çıktı 8 yıldır istiyorduk

Sezer'in çok zor ama bence normal doğum en iyisi ama bende korkuyorum işte hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsak başka birşey istemiyorum

Evet en önemlisi bence o. Sağsalim kucağımıza alabilmek. Sezeryan yada normal doğum hepsi hikaye.

Ben tedavi gördüm o yüzden sabırsızlıktan erken test yaptım çift çizgiyi görüncede kanda baktırdım işte 82 çıktı 8 yıldır istiyorduk

Ayy canım. Cok sevindim ozaman. 8 yıl ya dile kolay neler cekmişsindir kim bilir kıyamam ben sana. Ben 4 ay zor baş ettim her ay gebelik belirtilerini görmekten.

Back
X