- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
Artik uzaninca zor kalkiyorum ...oturunca bile canim aciyorbenim karnımda bir süredir sertleşiyor, uzanıp nefes egzersizleri felan yapıyorum bir süre sonra rahatlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artik uzaninca zor kalkiyorum ...oturunca bile canim aciyorbenim karnımda bir süredir sertleşiyor, uzanıp nefes egzersizleri felan yapıyorum bir süre sonra rahatlıyor
Ben 38 +3 haftalik oldum..bebek dun aksamdan beri cok fazla hareketli degil yeri
mi daraldi sertlesiyor habire bir kenarda duruyor
son günler sonra inşallah bebişle birlikte bizde yeniden doğucaz,Artik uzaninca zor kalkiyorum ...oturunca bile canim aciyor
Slm kizlar ben 11 gun once 37 haftalik suyumun erken gelmesiyle dogum yaptim kizim ve ben evdeyiz hersey iyi cok sukur..sizlerde Allah kolaylik versin.epiduralsiz istedim ama son anda sancilara dahanamayip igne oldum.onuda bosa oldum hemen geldi kuzucum.
Slm kizlar dun geceden beri karnim tas gibi oluyor..kasilip kasilip duruyorama cok fazla arada adet olacakmisim gibi geliyor ama bisey yok....aranizda benim gibi olan varmi
gözün aydın, ne güzel prensesine kavuşmuşsun, sağlıkla büyüsün inşallah
Slm kizlar ben 11 gun once 37 haftalik suyumun erken gelmesiyle dogum yaptim kizim ve ben evdeyiz hersey iyi cok sukur..sizlerde Allah kolaylik versin.epiduralsiz istedim ama son anda sancilara dahanamayip igne oldum.onuda bosa oldum hemen geldi kuzucum.
Evet dogumu bekliyorum...haklisin cnm..Rabbim saglikla kucagina almayi.nasip etsin...simdiden tebrik ederim... :)sen de sona yaklaşmışsın canım.. kasılmaların sıklığını ve süresini takip et.. 10 dk 20 dk da bir oluyorsa ve şiddeti artıyorsa dr una söyle bence canım.. benim kasılmalarım düzenli değildi pek.. zaten bugünü atlatırsam yarın sabah doğuma gidiyorum :)
Sagolasin amin. Sende kavusursun hersey yolundaysa bol bol yuru.dr um oyle demisti. :) bebegim 36.haftada anca basasagi donunde yuruku kanala yerlessin dedi yarim saat felan(gunde) ben ev isi yaptim o gece sancisiz suyum gelmistiHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel sen de kavuştun kuzucuğuna, darısı başımıza:)
Acikcasi hastaneye 5 dk bir sancim gelnce gitmek istiyorum...sali gunude kontrolum var..haklisin takip edeyim cnmCanim bende de oluyor saatte 4 ten fazla olursa hastaneye git benimki 6 defa oldu gitmedim acilmam da var sancilarim da var siddetlenince gidicem senin haftan geldigi icin doguma alirlar beni almiyorlar o yuzden gitmedim ben cocugun hareketlerine dikkat et bak suan benimko sana yazana kadar ard arda 3 tane oldu .
Amin cnminslh....:)son günler sonra inşallah bebişle birlikte bizde yeniden doğucaz,
Acikcasi hastaneye 5 dk bir sancim gelnce gitmek istiyorum...sali gunude kontrolum var..haklisin takip edeyim cnm
Allah anali babali buyutsun cnm saglikla buyut :)Slm kizlar ben 11 gun once 37 haftalik suyumun erken gelmesiyle dogum yaptim kizim ve ben evdeyiz hersey iyi cok sukur..sizlerde Allah kolaylik versin.epiduralsiz istedim ama son anda sancilara dahanamayip igne oldum.onuda bosa oldum hemen geldi kuzucum.
Allah allah acilma kc cm di.. dogru evetSen bilirsin canim ama benim 5 dakikada 1 olmadi duzensiz oldu ona ragmen acilmam oldu pazartesi acilmam yoktu persembe gittim acilmam vardi boyle de olabiliyor haberin olsun
Allah allah acilma kc cm di.. dogru evet
Himm bende kasilmayi ve haarekleri takip edeyim cnmkumsalkumsal .!.:1 cm idi ama suan kac bilmiyorum
Saol canım :) hastanede pazar günü Randevusuz çalışılıyormuş. Dr nöbetçiyim gel dedi. Hastanedeyim bekliyorum dr um sezeryandaymış :) çıkınca yazarım son durumu :)Simla canım kaçta randevun bugün gidiyordun değil mi doktora? hadi güzel haberlerle gel inşallah:)
Saol canım :) hastanede pazar günü Randevusuz çalışılıyormuş. Dr nöbetçiyim gel dedi. Hastanedeyim bekliyorum dr um sezeryandaymış :) çıkınca yazarım son durumu :)
Allaha Şükür sezeryandaki ben değilim :) bekleyen hastalar var sanırım biraz fazla beklicem.. Çatı muayenesi yapıcaz dedi ultrasonlada bakar mı acaba...gene mi sezeryan.sabahtan berı sndn haber beklıroum cnm tadı jayrlsı inş çok bekletmez