2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
teyzecikler iyi akşamlar.... bizim 37. haftamız yarın bitiyor.bugün haftalık rutin kontrolumüz vardı.nst de sancı çıkmadı. sonra kontrol için dr teyzemizin yanına girdik veeeee çatı muayenesi yapacağını söyledi. bu arada bi ayrıntı söyleyeyim ben vajinismusla uğraştım 4,5 yıl.tedavi oldum kızım ilk denemelerde oldu cok şükür:) yani anlayacağınız çatı muayenesi benim kabusum olmaya aday muayeneydi:) ve olamadım çünkü hazır diildim. pazartesi tekrar yapacak. iki parmakla yapıcam dedi.olanlar moral verebilir mi çok acıyor mu? bir de hurmayı sormak istiyorum . günde kaç tane yemek lazım ben şimdiye kadar yemedim.

iyiakşamlar teyzoşlariş :KK19: alperen dogdu biz bugün geldik evimize:KK45:carsamba doktora gittik sezeryan saatini öğrenmeye nst de sancım çıktı 1 cm de açılma yalnız bende tık agrı yok :KK43: doktor yatışını yaptır dedi :KK57: eve geldik eşyaları aldık gittik 1 gece yattık serumla yalnız doktor gece olursa açılma 6-7 cm normal yaptırırım dedi yine sancı ve açılma olmadı sabaha aldılar sezeryana çok korktum giderken anesteziciyide daha önceki ameliyatta geç uyandım diye uyarmıştım öyle bi norkoz vermişki son dikişleri yaparlarken uyandım bagırıyorum sandım yüzüm kapalı sesimi duyan yok dikiyolar sonra bi bagırdım anestezici yüzümü açtı ben kusmaya başladım hemen kafami yana attı adam doktorda tam çıkıyomuş tekrar çagırdılar aspiratörü getirin ciğerlerini temizleyelim dedi neyseki yana kustu dediler gerek kalmadı o sırada beni apar topar postaladılar ameliyattan odama çıktım korkudan kaskatıyım agrım aşırı kötü gözüm bulanık görüyo kocama anneme ha bire saydırıyorum anlıcanız çok manyak ayıldım :KK53: neyse o gün agrı kesici etkisiyle atlatıldı 2. gün yine agrım oldu bi nebze azaldı ilk güne göre .bugün üçüncü günümüz öglen baya agladım evim 3. kat merdivenli ve ben mecburen çıktım dikişler çok sancıdı :KK51: her neyse kızlar gelelim bebişe çokkkkkkkkkkk tatlı yakuşuklu bi oğlum var fotosunu eklicem bekleyenlere nasip olsun inşallah :KK50:

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah bağışlasın yakışıklıyı ;) ama ben neden apar topar sezayen oldun ve neden genel oldun anlamadım o_O

teyzecikler iyi akşamlar.... bizim 37. haftamız yarın bitiyor.bugün haftalık rutin kontrolumüz vardı.nst de sancı çıkmadı. sonra kontrol için dr teyzemizin yanına girdik veeeee çatı muayenesi yapacağını söyledi. bu arada bi ayrıntı söyleyeyim ben vajinismusla uğraştım 4,5 yıl.tedavi oldum kızım ilk denemelerde oldu cok şükür:) yani anlayacağınız çatı muayenesi benim kabusum olmaya aday muayeneydi:) ve olamadım çünkü hazır diildim. pazartesi tekrar yapacak. iki parmakla yapıcam dedi.olanlar moral verebilir mi çok acıyor mu? bir de hurmayı sormak istiyorum . günde kaç tane yemek lazım ben şimdiye kadar yemedim.
cnm hurma yıyeblrsin yemedık dıye geç kalmadn.ac karna gdo suz,hormonsuz sabah aç karna üç,4tane ye.haftan dolunca ornegın 38tamamlanınca günde 7tane sabah aç aksam aç karna ye.en az 7 medıne hurması.senın 37 yenı bıtmıs fazla abanma 3 en idealı.catı muayenesı bazıları acıdı bazıları acımadı dıor bnde daha olmadm.sanrm doktorun nazıklıgı ve bunyeyle alakalı bır durum

bu arada hurmayı normal doğum isteyenler yıyor eğer sezeryanda şart dgl yersen de faydalarndan yararlanrsın

bu konuda sana katıldgmı bılıyosun. Dar derse sadece ınsanın keyfı kacıor.dedıgın gbı ne darlar doguruor.ya benm bır tandgm var köy kızı,yanı köyden tekırdaga gelın geldı.kız evlendı hemen hamıle kaldı oğlu oldu.emzırrken hamıle kaldı blmeden ılac ıctı düşük yaptı.hemen gene kaldı kızı oldu.emzırırken gene kaldı oğlu oldu.gene kaldı oğlu olcaktı üç ayıkken kalbı durdu kürtaj oldu.bugun ogremdm gene hamıle oğlu olcakmıs nerdeyse dpgurcakms.anam dıorum bu kadın hıc mı skntı çekmez bulanmaz.annem sormuş :KK57:annesıne yok demıs kızım hıc bulanmıor hıc bır skntı cekmıor patır patırda normal dogruor.yok buz köyde yetısmelıymısız ben hamıle kalmaya calısıodum kadın bnden önce gene kalma hemde bebeklerı bır ıkı ayıkken hamıle kalıor.ben bır tanesını zor :KK53:getırıorum
Biliyorum canım. Anlattığın hikayenin benzerleri çok defa şahit oldum.
Annem annemin 9 kardeşi annem bir çok akrabam :) ne doğuruyorlar ama biz karadenizliyiz orada takır takır doğuruyorlar. Aklım almıyor ne zor hamilelik habire hamile olduğumu düşünemiyorum :) umarım herşey yolunda gider..

Bu arada doğum medipol bağcılarda gerçeklesti.sezeryan oldum spin istemedim.ilk gün zor gecsede 2.gün daha iyiydim.hastane güzel temiz çalışanlar titiz güleryüzlü.ameliyathanede çok güzel yaklasim destek. Korkuyordum sayelerinde rahattım. Sonda takildi anesteziden önce yaptılar hiç acımadı.çıkartirkende öyle acımadı.lavman yapıldı büyük tuvalete çıkmamı sağladı.sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cvb veririm.hepimize kolay hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.anne olmak muhteşem hir duygu inş.sutum de gelir oğlumu bir an önce eve getirebilirim.lütfen dualarınizi edirmeyin
geçmiş olsun canım ayrıca gözün aydın gücünü kaybetme, oğluşunda en kısa zamanda hastaneden çıkar evinize getirirsin inşallah, sütün gelir dert etme zaten zayıf bebekler daha çabuk toparlanıp tombiş tombiş oluyorlar :)

• su ana kadar bır kez yesıl erık ve tursu asermıstım aylar önce ama bu 9.aya gırdık grelı felaket cnm tursu ıstıor.hatta ne duysam cnm istıor ya.kanalturkte neşeli günler var ayyy bır tursu cektıkı cnm .evdede yenı bıttı bu aşerme nasl bseymiş

ben de seninle aynı durumdayım ne yemek tatlı meyve ... görsem bir lokma yemek istiyorum, eşim gülüyor bu güne kadar pek bir şey canın çekmedi son haftalarda coştun diyor :)

evet cnm kısmet olursa bnde normal ıstyrm ama herkes sen normal yapamazsın deyıp sezeryanı bana sevımlı göstermeye calısıor.oysa ben bır buçuk hafta şiddetli doğum sancıısı 24saat çektim zaten.ne ve nasl oldgnu blıorum ve buna rağmen genede normal ıstıorum.sezeryandan bnde korkuom Rabbım mecbur brakmasn.hurmaya gelince sancı yapması ıyı oluor.oksitorin varmış ıcınde tabı yanlış yazmadysam ısmını aklmda tutamıorum :) sancı yapması rahmi hazrlıor.ben bır kaç saat önce yedım ve birden sızı seklınde sancı başladı.ben aç karna sabah üç tane yıyorum bazende sabah aksam üçer tane yıyorum.cnm benm haftam dolmadgı ıcın fazla abanmıorum.bıde bebısım bır hafta gerıde.38 ve 39dolsun hurmayı enaz 7ye cıkarcam.bebegm bır hafta gerıye dusmeseydı 38bıtımnde hurmayı cogaltcaktım
Anladim canim hakkimizda hayırlısı olsun ben azcik arttirayim o zaman benimki ilerden gidio kilosu biraz fazla dedi doktorunuz bakalım kilodan dolayi sezeryana donmeyiz inş.

Bseylül, nerelerdesin canım?

İnşallah herşey yolundadır, güzel haberlerini bekliyoruz canım

İyigeceler anneler.dün gece aniden boğazımda kulağımda aşırı ağrı başladı sabahı zor ettim. Sabah acile gittik hemen doktor sinüzit olmuşsun dedi ama ilaç veremedi.2 tane serum taktılar bitene kadar bekledik ilk başta iyi gelmişti ama sanırım etkisi geçti artık nefes alamıyorum uyuyamıyorum başım çok ağrıyor.ne yapsam geçer ne yiyim ne içiyim rahatlamak için fikri olan var mı

İyigeceler anneler.dün gece aniden boğazımda kulağımda aşırı ağrı başladı sabahı zor ettim. Sabah acile gittik hemen doktor sinüzit olmuşsun dedi ama ilaç veremedi.2 tane serum taktılar bitene kadar bekledik ilk başta iyi gelmişti ama sanırım etkisi geçti artık nefes alamıyorum uyuyamıyorum başım çok ağrıyor.ne yapsam geçer ne yiyim ne içiyim rahatlamak için fikri olan var mı
başını Bi yazmayla bağla cnm sıcak dursun kulakların falan brzda nane,limon iç boğazın için inş iyi gelir Allah şifa. Versin

Merhaba kızlar bi kapı süsü beğendim ve sipariş verdim Allahın yarattığı bi hayvan olan baykuş var üzerinde neymiş iyi değilmiş bende normal bi kuş gözüyle bakın ozaman dedim insanın bütün hevesini kursağında bırakıyolar sizce nasıl o_O
Hiç kimseyi takma, ben de bunun aynısını beğendim ve aldım. Iyi değilmiş falan insanların hurafesi, kuş Allah'ın yarattığı bir mahluk, O hiçbir hayvanı kötülük getirsin diye yaratmamıştır. Üstelik bence de baykuş en sevimli kuşlardan biri bu tarz motiflerde:)
iyiakşamlar teyzoşlariş :KK19: alperen dogdu biz bugün geldik evimize:KK45:carsamba doktora gittik sezeryan saatini öğrenmeye nst de sancım çıktı 1 cm de açılma yalnız bende tık agrı yok :KK43: doktor yatışını yaptır dedi :KK57: eve geldik eşyaları aldık gittik 1 gece yattık serumla yalnız doktor gece olursa açılma 6-7 cm normal yaptırırım dedi yine sancı ve açılma olmadı sabaha aldılar sezeryana çok korktum giderken anesteziciyide daha önceki ameliyatta geç uyandım diye uyarmıştım öyle bi norkoz vermişki son dikişleri yaparlarken uyandım bagırıyorum sandım yüzüm kapalı sesimi duyan yok dikiyolar sonra bi bagırdım anestezici yüzümü açtı ben kusmaya başladım hemen kafami yana attı adam doktorda tam çıkıyomuş tekrar çagırdılar aspiratörü getirin ciğerlerini temizleyelim dedi neyseki yana kustu dediler gerek kalmadı o sırada beni apar topar postaladılar ameliyattan odama çıktım korkudan kaskatıyım agrım aşırı kötü gözüm bulanık görüyo kocama anneme ha bire saydırıyorum anlıcanız çok manyak ayıldım :KK53: neyse o gün agrı kesici etkisiyle atlatıldı 2. gün yine agrım oldu bi nebze azaldı ilk güne göre .bugün üçüncü günümüz öglen baya agladım evim 3. kat merdivenli ve ben mecburen çıktım dikişler çok sancıdı :KK51: her neyse kızlar gelelim bebişe çokkkkkkkkkkk tatlı yakuşuklu bi oğlum var fotosunu eklicem bekleyenlere nasip olsun inşallah :KK50:

Hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun canım. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin. Tez zamanda geçer inşallah ağrıların da rahat bir nefes alırsın

Günaydın kızlar
Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun. Darısı biz bekleyenlere inşallah. Kolay ve acısız doğumlarımız olur inşallah.
Kızlarımın odası hazır, ufak tefek eksikler dışında. Ütüler bitse, doğum çantamı da hazırlasam tam olacak :)

Eklentiler

• IMG_20140920_145850.webp
    IMG_20140920_145850.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_20140920_145822.webp
    IMG_20140920_145822.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 132
Canim birde ne dicem sezeryan günü direk nereye gidicen doktorun yaninami yoksa başka birilerimi yönlendiriyor

3. katta hasta kabul mü öyle bir yer var,mali muhasebenin orda , sabah oraya geçip yatışımızı yapıcaz, sonra bizi odamıza götürecekler,daha sonrada hazırlanıp ameliyata inşallah, benim sabah 7 de hastanede olmam gerekiyor, o saatte zaten doktor olmaz 8:30 dan sonra geliyor doktorum

günaydınlar..
yorgun hissediyorum kendimi.

geçmiş olsun.. neden genel anestezi yaptılar neden öyle dikişler atıldı bilmiyorum. bazılarına yapıştırma usulü gibi birşey yapılıyormuş.

oğlumuz iyi sen de daha iyisin inşallah.
allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.

Bu arada doğum medipol bağcılarda gerçeklesti.sezeryan oldum spin istemedim.ilk gün zor gecsede 2.gün daha iyiydim.hastane güzel temiz çalışanlar titiz güleryüzlü.ameliyathanede çok güzel yaklasim destek. Korkuyordum sayelerinde rahattım. Sonda takildi anesteziden önce yaptılar hiç acımadı.çıkartirkende öyle acımadı.lavman yapıldı büyük tuvalete çıkmamı sağladı.sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cvb veririm.hepimize kolay hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.anne olmak muhteşem hir duygu inş.sutum de gelir oğlumu bir an önce eve getirebilirim.lütfen dualarınizi edirmeyin

gözün aydın..inşallah bir an önce oğluna kavuşursun..

allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..

Günaydın kızlar
Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun. Darısı biz bekleyenlere inşallah. Kolay ve acısız doğumlarımız olur inşallah.
Kızlarımın odası hazır, ufak tefek eksikler dışında. Ütüler bitse, doğum çantamı da hazırlasam tam olacak :)
Dolabınızı nerden aldın çok beğendim... Fiyatı ne kadar? Ben yarın sabah sezeryanla gircem daha beşik falan yok...

günaydın canım, neler çekmişsin :( :( çok şükür sorun olmadan atlatabilmişsin, çok tatlı ve yakuşuklu oğluna sağlıklı uzun bir ömür dilerim,hayırlı bir evlat olur inşallah

Back
X