2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bnde tam smdı bunu sormaya gelmıstım buraya.mesaneme bıcak saplanır gbı oluor ara ara ve alttan iğne batması gbı oluor.hele o mesaneye yapılan saplantı çok canyakıcı ama bnde bılemıorum acaba kızımmı yapıor yoksa yalanco sancımı

Sanci canim bunlar ben 2 haftadir yasiyorum bu durumu bazen kalcama belime vuruyor

Çok sagol canım.en çok beni üzen yarın küçük oğlum neyapıcak ben onu görmeden yapamam bakalım nasıl olcak :KK43:
Ona inş.çok güzel bir hediye getireceksin :) 1 günden birşey olmaz onu görmeyeceksin ama yeni bebeğini göreceksin nasıl bir mutluluk olduğunu bizden daha iyi biliyorsun :)kardeşi de sevecektir sevinecektir :)

:KK54:

İnşallah canım ama baya bi kasılmalar bitmedi bebek şekerlerimizi teslim almaya gidip,şubeye çalışamaz raporumu verip dönene kadar ciddi rahatsızlık verdi karnımdaki sertleşmeler eve gelip uyudum biraz geçti şükür, doğumu çabuklaştırmak istediğini okudum senin geçmişten baya yürüyebildiğin kadar yürü, yorulunca bebekler rahatsız oluyo olabilirler, yoksa evde yatıp uzandıkça ohh onlarda içerde rahat rahat takılıyorlar. :KK3:
Aynen dediğin gibi akşam uzun bir yürüyüş yaptım. Arkadaşımda doğum yaptı iyice heveslendim. Anlattıklarına bakılırsa senin bebek de fazla beklemez gelecek gibi duruyor :) hayırlısı inş.

Sanci canim bunlar ben 2 haftadir yasiyorum bu durumu bazen kalcama belime vuruyor
bnm de belim kalçam agrıor .ayaga kalkınca öyle bır ıkı Sn kalıorum yerımde.hanı bacaklarn uyusurda açılmasını beklersın ya,bnde belımın kalçamın acılmasnı beklıorum hareket edeblmek ıcın.valla yalancı sancılar basladysa çok sevncem.sancıya sevınıorum ya :)

halla hallaa bnde bebek mesaneme ellerıye kafasıyla vuruor kı bırden acıor sanıordum ıkı gündür.hareket ederken de oluor çok,ondanda öyle dusunmustum
bn de aynısını düşünüyordum denizyıldızı, sanki alttan elini çıkaracak gibi ince bir sızı anlık olarak hissediyordum. sancı old. bilmek heyecan yaptırdı bak şimdi:KK17:

mrb kızlar!
son iki aydır hiç yazamadım babam bir ay yoğun bakımdaydı sonra çıkardık çok şükür hep onunla ilgilendim dualarla geçti günlerim çok şükür babam yaşıyor , bebeğime de onca stres arasında bir şey olmadı Allahtan sadece bir kere acillik oldum.
bu zmn zarfında hamilelik süreciniz umarım güzel geçmiştir. sanırım bir kaç kişi doğumda yapmış . Allahım analı babalı büyütsün hayırlı olsun .
kısmetse bnm 3 haftam kaldı sezaryana. artık haftada bir kontrole gitmeye başlıorum. bebek biraz iriymiş o yüzden doktorum decaviti bırakmamı söyledi. nst de ikidir problemsiz gitti. bebeğim kanala inmiş o yüzden evde otur yat iş yapma dedi. ama nerde.. hem 16 aylık kızımla ilgilenmek zorundayım hemde artık son haftalar hep doğum için ev temizlikleriyle uğraşıorum. bide alışverişler için mecbur dışarı çıkıorum zaten evde oturamam ben:) pek doktoru bu konuda dinlemiorum ama bişey olmaz herhalde.. ama bel ağrılarım çok yoğunlaştı. bide geceleri uyuyamıorum. o kadar uykum gelio bayılacak gibi oluorum yatağa yatıorum yüreğimde bir heyecan uyuyamıorum. sabah ezanından sonra bayılıorum. sizde de var mı uyku problemi?

Cok gecmis olsun, babana allah acil sifalar versin. Uyku problemine gelince ben de uyuyamiyorum yorulsamda uyuyamiyorum ancak senin gibi bir dure sonra bayiliyorum galiba ben de 35+5 deyim ve bel agrilarim fitigimda oldugu icin baya siddetli

bn de aynısını düşünüyordum denizyıldızı, sanki alttan elini çıkaracak gibi ince bir sızı anlık olarak hissediyordum. sancı old. bilmek heyecan yaptırdı bak şimdi:KK17:
valla cnm ben sevındım.sonunda bnmde sancılarım başladı demektir bu.e tabı normal dusundugım ıcın sevndm.korkma elbet karsılacagmz bır durumdu bu.ama belkıde dedıgın gbı bebek ypıordur blmyrmkı

Kızlar size bişey danışcam şimdi doktorum bana dediki 9 ekimde sezeryanini yapalım iki gece hastanede kal eğer 19 ekim olursa cumaya geldiği için cumartesi taburcu olursun dedi benimde aklımı kurcalayan şu persembe olursa evdeki cocuklarimdan iki gece ayri kalıcam ama cumartesi olursa sanki çocuklarım bana güç kuvvet vercekmis gibi geliyor evde onlarla daha rahat edicem gibi hissediyorum acaba doktorum la konuşup 10 ekim cumaya mi aldirsam siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız

Canım çok geçmiş olsun. Bence anestezi uzmanından şikayetçi olmalısınız. İşini düzgün yapsaymış. Sana böyle bir travma yaşatmaya ne hakkı var?
Kendine dikkat et. Yakışıklını bizim için minnak ayaklarından öp. Maşallah ona. :nazar: Sağlıkla, huzurla büyütün inşallah.

Geçmiş olsun canım. Maşallah fıstığa. :nazar: İnşallah bir an önce sağlıkla çıkar küvözden. Sağlıkla kucağına al, güle güle büyüt annesi.

Dandik ultrasonuyla bakıp, senin canını sıkmış, olan bu. Takılma canım. Kadın doğumcu mu bu ölçümü yapan? Boş yere stres yapıp, üzme bebeğini annesi. Ama sonrasında da ağzının payını ver, başkalarını da üzmesin.

Canım gözünüz aydın. Merak etmiştik seni. Hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla büyütün yavrunuzu. :nazar: Tebrik ediyorum. Dualarında bizleri de unutmadığın için teşekkürler. Allah kabul eder inşallah.

İnşallah canım kontrol günümü Çarşambaya aldım hayırlı haberlerle gelirim umarım..

valla cnm ben sevındım.sonunda bnmde sancılarım başladı demektir bu.e tabı normal dusundugım ıcın sevndm.korkma elbet karsılacagmz bır durumdu bu.ama belkıde dedıgın gbı bebek ypıordur blmyrmkı

Ben isteğe bağlı sezeryan olacağım inş. Eşim de şaşırıyor ciddi bir ameliyatı olmayi nasıl istiyorsun diyor, normal doğumun ne zmn olacagindaki belirsizlik ve neler yaşanacağını bilmemek beni daha fazla geriyor oysa.
Perşembe günü dr.kontrolune gidince bu iğne batmalarini bizzat sormak için sabirsizlaniorum.

Kızlar size bişey danışcam şimdi doktorum bana dediki 9 ekimde sezeryanini yapalım iki gece hastanede kal eğer 19 ekim olursa cumaya geldiği için cumartesi taburcu olursun dedi benimde aklımı kurcalayan şu persembe olursa evdeki cocuklarimdan iki gece ayri kalıcam ama cumartesi olursa sanki çocuklarım bana güç kuvvet vercekmis gibi geliyor evde onlarla daha rahat edicem gibi hissediyorum acaba doktorum la konuşup 10 ekim cumaya mi aldirsam siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Sezeryan dogumda 2 gece kaliniyor diye biliyorum, hem anne hem bebek sağlığı kontrolü açısından, zaten sadece 1 günlük fark var, gün içinde evdeki çocukların hastaneye ziyarete gelebilir yine destek olabilirler diye düşünüyorum. Bu benim fikrim bence dr un 9 ekim önerisi daha sağlıklı gibi geldi.

kızlar doğum yapanlar olmuş. cevap yazamıyorum. kusura bakmayın. çok yorgun hissediyorum kendimi. sancılarda ara ara geliyor.
herkese sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..geçmiş olsun..

canım bence ne olursa olsun sezaryan sonuçta bir ameliyat. kontrol altında olman lazım. özellikle acil birşey olursa gidip gelme riskine girmezdim ben. ameliyatlıyken çocuklar sana zaten yaklaşamacaklar veya yaklaşmak isteyecekler ama yaklaşamayacaklar.. dolayısıyla bir gün iyileşme farklılık gösterir. biraz daha iyi bir şekilde yanlarına gitmek bence en doğrusu.. çocuklara bakacak olanlar bir gün daha bakabilir..
ama yok gözüm arkada olur. bakanlar da var en azından evimde oluyum yan odasında olsunlar diye endişen varsa veya bu endişeneden kurtulamıyorsan sen bilirsin. çünkü endişe ve gerilim sana iyi gelmez..

ancak canım içini rahat tut..

Herkese günaydiiin benim oglusum sagolsun bu gun de beni uyutmadi, kaburgalarimi ittirip duruyor, benim canim baya aciyor merak ettigim onun minivik ayaklari acimiyor mu bir de aniden olan batmalar da cabasi su son haftalar bir gecse kucagimiza alsak bebislerimizi :)

Gece kötü kötü kabuslar gördüm sıçrayarak uyanmalarım oldu. Ben sancılarımın artmasını beklerken gece nerdeyse hiç ağrım olmadı. Şuanda da öyle çatı ağrısı fln bile nerdeyse yok dicem. Son ayların en ağrısız zamanını yaşıyorum. Ben doğuriyim diye umudederken bu durum moralimi bozdu... Umarım fırtına öncesi sessizliktir.

Gece kötü kötü kabuslar gördüm sıçrayarak uyanmalarım oldu. Ben sancılarımın artmasını beklerken gece nerdeyse hiç ağrım olmadı. Şuanda da öyle çatı ağrısı fln bile nerdeyse yok dicem. Son ayların en ağrısız zamanını yaşıyorum. Ben doğuriyim diye umudederken bu durum moralimi bozdu... Umarım fırtına öncesi sessizliktir.

Insallah canim bir an once saglicakla dogum yaparsin :)

Back
X