2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaşlar:)
Son 8 gün...

Simla aynı durum bende de var. Son zamanlarda bi rahatlık geldi. Evde dinlenmeye bağlıyordum ben. Umarım dediğin gibi fırtına öncesi sessizliktir.

Aynen bende senin gibiyim canim cok istiyoruz diye mi olmuyo acaba. Sancı hic olmadı kasılma bile olmadı bende bi an once kucagima almak istiyorum oglumu ama bayrama kadar gelir inş

Gece kötü kötü kabuslar gördüm sıçrayarak uyanmalarım oldu. Ben sancılarımın artmasını beklerken gece nerdeyse hiç ağrım olmadı. Şuanda da öyle çatı ağrısı fln bile nerdeyse yok dicem. Son ayların en ağrısız zamanını yaşıyorum. Ben doğuriyim diye umudederken bu durum moralimi bozdu... Umarım fırtına öncesi sessizliktir.

Günaydın arkadaşlar:)
Son 8 gün...

Simla aynı durum bende de var. Son zamanlarda bi rahatlık geldi. Evde dinlenmeye bağlıyordum ben. Umarım dediğin gibi fırtına öncesi sessizliktir.
Biranda süreç başlayabilir... Öyle olacak bu gidişle... Sabah gittim 7 tane hurma yedim bende sancım olsun diye :)

Aynen bende senin gibiyim canim cok istiyoruz diye mi olmuyo acaba. Sancı hic olmadı kasılma bile olmadı bende bi an once kucagima almak istiyorum oglumu ama bayrama kadar gelir inş
4 gün benim önümdesin bi de...inş.başlar sürecin... Hamile duası kabul olurmuş istediğin gibi biranda bebeğini kucağına alırsın inş ;)

4 gün benim önümdesin bi de...inş.başlar sürecin... Hamile duası kabul olurmuş istediğin gibi biranda bebeğini kucağına alırsın inş :KK66:
Amin canim ins cok bekletmez annelerini bizim minnaklar. Ben haftaya gelir diye dusunuodum ama boyle giderse bayrami gorucez sanki. Neyse hakkimizda hayirlisi olsun canim keyifleri ne zaman isterse o zaman gelicekler suan bebislerimz rahat anlasilan :)

Amin canim ins cok bekletmez annelerini bizim minnaklar. Ben haftaya gelir diye dusunuodum ama boyle giderse bayrami gorucez sanki. Neyse hakkimizda hayirlisi olsun canim keyifleri ne zaman isterse o zaman gelicekler suan bebislerimz rahat anlasilan :)
Ben rahatını bozucam onun Fazla beklemesin annesini... Hayırlısı neyse o olsun tabii..

Gece kötü kötü kabuslar gördüm sıçrayarak uyanmalarım oldu. Ben sancılarımın artmasını beklerken gece nerdeyse hiç ağrım olmadı. Şuanda da öyle çatı ağrısı fln bile nerdeyse yok dicem. Son ayların en ağrısız zamanını yaşıyorum. Ben doğuriyim diye umudederken bu durum moralimi bozdu... Umarım fırtına öncesi sessizliktir.
Günaydın canım hayra yor gördüğün rüyaları karışık ruh hali içindeyiz ondandır :KK53: Benim için daha erken mi bilmiyorum ama gece uyandığımda hissettiğim tek şey sırt ağrısı ben uyanmazsam bebeğim hiç uyandırmıyo zaten normal olsun istiyorum ama hiç sancım yok benimde alt komşum 40 haftalıktı kızı gelsin diye merdivenleri inip çıktı sonuç 41 e girdi ve bebek alındı yeni nesil bebekler dışarı çıkmak pek istemiyor sanırım :KK43: Napalım hayırlı vakitte sağlıkla kucağımıza alalımda sabredicez artık:KK51:

Günaydın herkese
Artık dayanamıyorum ve günler geçmiyo sanki dün gece hiç uyuyamadım belim çok kötüydü temizlik yapmıştım gündüz mahvetti beni başkası olsa benim yaptığımı yapsa valla cart diye doğurur bende ise tık yok ne sancı ne nişan ne de bAşka bişey
Bu arada snow izne ayrıldı hiç girmiyo umarım iyidir damlada unuttu buraları sanki

bnde smdı doktorun kapısında beklıorum.bnden önce 4kişi var.bakalm çatı muayenesi yapaxakmı.nst ıster aman smdı kım 20dk ona gırcek.inş hersey yolundadt dua edın bana da

bnde geceleri kabuslar goruorum hemde oyle boyle dgl.aglamalarm ayrı,korkmalarm ayrı.Allahım gerceklernı yasatmasın

bnm de belim kalçam agrıor .ayaga kalkınca öyle bır ıkı Sn kalıorum yerımde.hanı bacaklarn uyusurda açılmasını beklersın ya,bnde belımın kalçamın acılmasnı beklıorum hareket edeblmek ıcın.valla yalancı sancılar basladysa çok sevncem.sancıya sevınıorum ya :)

Aynen ben de yuruyemiyorum daha 1 cm acilma ama sanki dersin ki bebegin kafasi iyice asagida ve ben bacaklarimi ayirarak yurumek zorunda kaliyorum ozellikle sabah uyandigim sirada bayagi agriyor bacaklarim kalcam ve onum

Biranda süreç başlayabilir... Öyle olacak bu gidişle... Sabah gittim 7 tane hurma yedim bende sancım olsun diye :)
İnşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz. Ben 3 tane yiyorum daha artırıyım miktarı.

Günaydın herkese
Artık dayanamıyorum ve günler geçmiyo sanki dün gece hiç uyuyamadım belim çok kötüydü temizlik yapmıştım gündüz mahvetti beni başkası olsa benim yaptığımı yapsa valla cart diye doğurur bende ise tık yok ne sancı ne nişan ne de bAşka bişey
Bu arada snow izne ayrıldı hiç girmiyo umarım iyidir damlada unuttu buraları sanki
Temizlik ağrıtmıştır belimi cnm. Kendini fazla yorma. Bel ağrısı çok kötü oluyor. Ben 40. haftaya gireceğim daha bekliyorum sancım olsa diye. 37 den sonra heran olabilir diye bekliyordum ama korkarım 40 ı dolduracak. Bayramdan önce doğsa da kucaklasak....

Back
X