Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inş. :)Insallah canim bir an once saglicakla dogum yaparsin :)
Gece kötü kötü kabuslar gördüm sıçrayarak uyanmalarım oldu. Ben sancılarımın artmasını beklerken gece nerdeyse hiç ağrım olmadı. Şuanda da öyle çatı ağrısı fln bile nerdeyse yok dicem. Son ayların en ağrısız zamanını yaşıyorum. Ben doğuriyim diye umudederken bu durum moralimi bozdu... Umarım fırtına öncesi sessizliktir.
Biranda süreç başlayabilir... Öyle olacak bu gidişle... Sabah gittim 7 tane hurma yedim bende sancım olsun diye :)Günaydın arkadaşlar:)
Son 8 gün...
Simla aynı durum bende de var. Son zamanlarda bi rahatlık geldi. Evde dinlenmeye bağlıyordum ben. Umarım dediğin gibi fırtına öncesi sessizliktir.
4 gün benim önümdesin bi de...inş.başlar sürecin... Hamile duası kabul olurmuş istediğin gibi biranda bebeğini kucağına alırsın inşAynen bende senin gibiyim canim cok istiyoruz diye mi olmuyo acaba. Sancı hic olmadı kasılma bile olmadı bende bi an once kucagima almak istiyorum oglumu ama bayrama kadar gelir inş
Amin canim ins cok bekletmez annelerini bizim minnaklar. Ben haftaya gelir diye dusunuodum ama boyle giderse bayrami gorucez sanki. Neyse hakkimizda hayirlisi olsun canim keyifleri ne zaman isterse o zaman gelicekler suan bebislerimz rahat anlasilan :)4 gün benim önümdesin bi de...inş.başlar sürecin... Hamile duası kabul olurmuş istediğin gibi biranda bebeğini kucağına alırsın inş![]()
Ben rahatını bozucam onun Fazla beklemesin annesini... Hayırlısı neyse o olsun tabii..Amin canim ins cok bekletmez annelerini bizim minnaklar. Ben haftaya gelir diye dusunuodum ama boyle giderse bayrami gorucez sanki. Neyse hakkimizda hayirlisi olsun canim keyifleri ne zaman isterse o zaman gelicekler suan bebislerimz rahat anlasilan :)
Günaydın canım hayra yor gördüğün rüyaları karışık ruh hali içindeyiz ondandırGece kötü kötü kabuslar gördüm sıçrayarak uyanmalarım oldu. Ben sancılarımın artmasını beklerken gece nerdeyse hiç ağrım olmadı. Şuanda da öyle çatı ağrısı fln bile nerdeyse yok dicem. Son ayların en ağrısız zamanını yaşıyorum. Ben doğuriyim diye umudederken bu durum moralimi bozdu... Umarım fırtına öncesi sessizliktir.
halla hallaa bnde bebek mesaneme ellerıye kafasıyla vuruor kı bırden acıor sanıordum ıkı gündür.hareket ederken de oluor çok,ondanda öyle dusunmustum
Yalancı sancıdır o zmn, iğne batması hissinin sancı olduğunu dr mu soyledi kumsal?
Axnen bnd dr beklyorum nstye grdgmde dr doguma gtmş.bugun ilk dfa çatı muayenesi ve nstye grdm korktgum kdr yokmuşbnde smdı doktorun kapısında beklıorum.bnden önce 4kişi var.bakalm çatı muayenesi yapaxakmı.nst ıster aman smdı kım 20dk ona gırcek.inş hersey yolundadt dua edın bana da
bnm de belim kalçam agrıor .ayaga kalkınca öyle bır ıkı Sn kalıorum yerımde.hanı bacaklarn uyusurda açılmasını beklersın ya,bnde belımın kalçamın acılmasnı beklıorum hareket edeblmek ıcın.valla yalancı sancılar basladysa çok sevncem.sancıya sevınıorum ya :)
Nar yemeni de tavsiye ederim baya sanci yapiyor.Biranda süreç başlayabilir... Öyle olacak bu gidişle... Sabah gittim 7 tane hurma yedim bende sancım olsun diye :)
İnşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz. Ben 3 tane yiyorum daha artırıyım miktarı.Biranda süreç başlayabilir... Öyle olacak bu gidişle... Sabah gittim 7 tane hurma yedim bende sancım olsun diye :)
Temizlik ağrıtmıştır belimi cnm. Kendini fazla yorma. Bel ağrısı çok kötü oluyor. Ben 40. haftaya gireceğim daha bekliyorum sancım olsa diye. 37 den sonra heran olabilir diye bekliyordum ama korkarım 40 ı dolduracak. Bayramdan önce doğsa da kucaklasak....Günaydın herkese
Artık dayanamıyorum ve günler geçmiyo sanki dün gece hiç uyuyamadım belim çok kötüydü temizlik yapmıştım gündüz mahvetti beni başkası olsa benim yaptığımı yapsa valla cart diye doğurur bende ise tık yok ne sancı ne nişan ne de bAşka bişey
Bu arada snow izne ayrıldı hiç girmiyo umarım iyidir damlada unuttu buraları sanki