2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar...Bende anne oldum dün 10 gün vardı oğlumun gelmesine cuma günü gece 12 de suyum geldi evde ve dün öğlen 2 de oğlum doğdu. Benim ki biraz zor geçdi ama yanınızda mutlaka tecrübeli biri olsun benim ablam vardı ebeden cok o yardım etti ben eşimi istememistim ztn de dayanamazdi gelseydi o arada bir gelip gitti kapıda bekledi dogana kdr..nefes takdigini güzel uygulayin derim..ama çok güzel bir duygu inş en kisa zamanda tatmayan arkadaslarda Tadar. .

Günaydın kızlar...Bende anne oldum dün 10 gün vardı oğlumun gelmesine cuma günü gece 12 de suyum geldi evde ve dün öğlen 2 de oğlum doğdu. Benim ki biraz zor geçdi ama yanınızda mutlaka tecrübeli biri olsun benim ablam vardı ebeden cok o yardım etti ben eşimi istememistim ztn de dayanamazdi gelseydi o arada bir gelip gitti kapıda bekledi dogana kdr..nefes takdigini güzel uygulayin derim..ama çok güzel bir duygu inş en kisa zamanda tatmayan arkadaslarda Tadar. .
Tebrik ederim canım. Misss kokuluna doya doya sarıl;) maşallah oğluşuna. Bizimki daha duruyor son 3 günümüz kaldı.... darısı bize inşallah. Doğumda yaşadıklarını fırsat bulursan yaz meraklıyız bu konuda:)

Arkadaşlar sancı bekleyen arkadaşlara hurmanın yani sıra çörek otunu tavsiye ederim ben de yeni öğrendim deniycem rahim kaslarının kasılmadını sağlıyormus en azından arastırırsınız belki :)
Saol canım araştırır denerim :)

Gözünaydın canım :) çok sevindim.
Artık normal doğumlar da sırasıyla gelmeye başladı. Heyecanım hergün katlanıyor.
En kısa sürede detayları yazmanı bekliyoruz. Allahım hepimize nasip etsin :)

Günaydın kızlar,
Heyecanınıza okuyarak ortak oluyordum. Sancı nasıl bir şey derken ilk kez bu gece garip bir durum yaşadım. Kızım arada tekmeliyordu ama bu gece karnım öyle sertleşti ki, ağrı ile beraber çok gerildi, herhalde kızım karnımı yırtıp çıkacak diye korktum. Sizce bu ne olabilir?

Kasilmadir diye dusunuyorum

Kızlar benimd çok az kaldı çok heycn ve korkum var özellikle dogum knusunda sizler nasl rahatlatyorsunuz kendnizi :KK43:
benim 1 haftam kaldı =) stres olmuomuşum gibi geliyor ama herşeye sarıyorum.. bu sabah dışarda kahvaltı mı yapsak dedim kocama onun da canı istemedi kalabalık oluyor öyle yerler diye..şimdi sinirimden iştahım kesildi fln =)) sanrm ben de stres oluyorum :/ ama sonuçta büyük bir olay bu bizim için, korkmamız normal.. belki sonunda yaşayacağımız mutluluğu düşünüp unutabiliriz bu korkuyu..

günaydınlar.
elifsen doğum yaptı mı? hadi hayırlısı o zaman.. inşallah güzel haberleri getirir.

kızlar vitaminlere devam ediyor musunuz? ben halen demir,elevit,magnezyum alıyorum.
Bana doktor 37. Haftada magnezyumu birak kasilmalari ve sancilari onluyo dedi sana bisey demedi mi doktor

Gözün aydın canım . Rabbim bağışlasın Amin , müsait olduğunda tecrrübelerini aktarmanı bekleriz :)

hayırlı olsun gözün aydin canim ya su nrfes tekniklerini bi anlatsan deneyimli biri olarak o kadar okuyorum aklimda bisey kalmiyo

Tebrik ederim canım. Misss kokuluna doya doya sarıl:KK66: maşallah oğluşuna. Bizimki daha duruyor son 3 günümüz kaldı.... darısı bize inşallah. Doğumda yaşadıklarını fırsat bulursan yaz meraklıyız bu konuda:)
Lale nasılsın canım , doğum sancıların oluyor mu haftamız geldi ama bende hiç bir şey yok . Doktorumdan bayram sonrası için izin istedim 41 . haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum . Umarım gerek kalmaz .

Günaydın kızlar,
Heyecanınıza okuyarak ortak oluyordum. Sancı nasıl bir şey derken ilk kez bu gece garip bir durum yaşadım. Kızım arada tekmeliyordu ama bu gece karnım öyle sertleşti ki, ağrı ile beraber çok gerildi, herhalde kızım karnımı yırtıp çıkacak diye korktum. Sizce bu ne olabilir?
Bu gece benim karnım kas katı oldu . Kasılma mı nedir , içerideki hareketler mi bilemedim ama artık acıyor .
Rahim içine de sızlamalar oldu , doğururum belki dedim ama gine yok

"eminecebrail, post: 37106888, member: 617995"]Günaydın kızlar...Bende anne oldum dün 10 gün vardı oğlumun gelmesine cuma günü gece 12 de suyum geldi evde ve dün öğlen 2 de oğlum doğdu. Benim ki biraz zor geçdi ama yanınızda mutlaka tecrübeli biri olsun benim ablam vardı ebeden cok o yardım etti ben eşimi istememistim ztn de dayanamazdi gelseydi o arada bir gelip gitti kapıda bekledi dogana kdr..nefes takdigini güzel uygulayin derim..ama çok güzel bir duygu inş en kisa zamanda tatmayan arkadaslarda Tadar. .[/QUOTE]
Gozunuz aydin canim ne guzel kurtulmussun doğum olayindan deneyimli bi anne olarak su nefes tekniklerini bi anlatir misin o kadar okuyorum aklimda bisey kalmiyo

Günaydın kızLar herkes iyidir umarım bizde iyi sayılırız iyice aşağı indi ama sancı yok
Tuhaf hisler hissediyorum bazen ben annemi olucam inanamıyorum çok az kaldı çoğu kez olumlu düşünsemde bazen kötü şeylerde düşünüyorum eli ayağı düzgün olucak mı bi sorun olucak mı bebeğimde düşünmeden edemiyorum ama bu korkuları bütün anne adayları yaşıyomuş bide benim 2li testim biraz sorunlu çıkmıştı bu nedenle profa gitmiştik bi sorun yok demişti sonrasında da ne 3 lü nede 4 lüyü yaptırdım keşke 2liyide yaptırmasaydın dedim çünkü ne olursa olsun ben bebeğimi dünyaya getireceğim diye düşündüm hep sonuçta herşey Allahın takdiri
Sabah sabah biraz karamsarmıyım ne hava yağmurlu ondan belki neyse pozitif ol ünzile pozitif ol ünzile
Bu arada doğum yapanlardan hiç haber yok elifsen naptı acaba
benim de öyle cnm üzülme..birçok kişi de endişeler yaşıyordur eminim.. nası yapcaz nolcak, her şey yolunda gidecek mi fln fln..Allah yardmcmz olsun!!

Özel hastane evet ama çalışma zamanı dışında nöbetçi dr alıyor. Çoğu hastanede böyle zaten.. dr suni derse kabul etmeyeceğim için prob.yok. Onlar için sadece iş acıyı çeken biziz. Keyfi olarak daha bebeğim çıkmak istemezken daha zamanı da varken suni sancıyı kabul etmek saçmalık bence...40.haftada olurum üzerinden gün de geçer mesela kamuran ın durum..inş.çarşambaya kalmaz onun bebeği..gelmezse suni sancıyı işte bende o zaman ancak kabul ederim...inş.hiçbirimiz için gerek kalmaz...
41 beklemem diyorsun yani , ben bu hafta gelmezse ki inşAllah gelir , 41 beklemeyi düşünüyorum bakalım

Kızlar nasılsınız ,kimler doğum yaptı fırsat bulup geçmişi okuyamıyorum.ben meleğimle uğraşıyorum tabi bide gelen giden misafirden uyumaya fırsat bulamıyorum günde en fazla 3-4saat uyuyorum.
Maşallah sana , meleğin nasıl o kadar mutlu oluyorum ki senin bu yazılarını okuyunca . Çok şükür
Kıyafet bile alamazdın :) Rabbim bağışlasın Amin

Kızlar benimd çok az kaldı çok heycn ve korkum var özellikle dogum knusunda sizler nasl rahatlatyorsunuz kendnizi :KK43:
Ben de haftaya spinal sezeryan olacağım, şuan tek düşündüğüm artık bebegime kavusacagim. Etrafimdakiler "Allah Kurtarsin" dedikçe ben;" Allah Kavustursun"diyorum, hayatimizda yepyeni bir başlangıcı simgeliyor ve bunu düşündükçe mutlu olup rahatliyorum cnm. Doğum surecine degil doğum sonrası bebegimle yasayacagimiz güzel anilari hayal etmeni öneririm, ben de işe yariyor:)
Sevgiler. . .

Ozellikle bebek kafasini itince mesanede sanci oluyor kasilma dedigimiz sey de karninin iyice yukariya dogru sismesi sanki bebek sirtini veya poposunu yaslamis gibi sisiyor ya o iste elini koyunca sanki armut seklinde top varmis gibi eline gelir .
Bu kasılmamı oluyor yani. Aynı şeyler oluyor bende de . Ama tecrübeli bir ablaya sordum dün , yok o bebek artık büyüdü ve bir yerini yaslıyordur dedi

41 beklemem diyorsun yani , ben bu hafta gelmezse ki inşAllah gelir , 41 beklemeyi düşünüyorum bakalım
41i beklemem diyemem. O zaman gelsin duruma göre karar vericem.
Sorun olmadığı taktirde bebeğimi beklemekten yanayım aslında...çok doğru düşünüyorsun. Umarım gerek kalmaz tabii..

ben de 41i beklicem gelmezse bebiş.. 41+3e kdr beklerim bi 1o gün dedi doktorum, tabii bu sırada hergün ya da 2 güne 1 nst ye girecekmşz, bebeğin durumuna bağlı olarak beklicez..doktorum da suni sancıdan yana dğil niyeyse..yanlş anlamadysam gecikirse direkt sezeryana gircez.. hayrlısı bakalmm

Back
X