Hımm demekki farklı yerlerde de olabiliyor
Bende farklı yerlerde tepeler oluyor , sert oluyor . Ama ateş basmıyor
blmem.bana gecen salı gunumdekı kontrolümde,bu pzrtsı goruselım hem çatı muayensı yapcam hemde açılma var mı dıye bakcm.nstyede baglancaksn dedı.bakalm yrn nolcak ne dıcekÇatı muanesinde mi bakılıyor açılmaya ? hadi hayırlısı canım ya
Demek ki :) ben doktoruma okadar ödeme yapıyorum bir kere alttan muane etmedi açılma var mı yok mu diye bakma dı normal mi bu durum ya anlamadım gitti . Beni zorla başka bir devlet hastanesine gönderecek yani. Dün gece kaç defa rahimde sızı oldu neden acaba ?Kisiden kisiye degisiyor demek.
Çok iyi , kafandaki soru işaretleri gider en azından . İyi doktor demek ki , benim ki bakmadı bir türlüblmem.bana gecen salı gunumdekı kontrolümde,bu pzrtsı goruselım hem çatı muayensı yapcam hemde açılma var mı dıye bakcm.nstyede baglancaksn dedı.bakalm yrn nolcak ne dıcek
bana 38.haftayı tamamlatrmadan çatı muayensı yapmadı.yrn 38+2olcam.doktorum çok guleryuzlu ve ilgili ama ınsan genede guvenemıor kı.sezeryamcımı normalcımı hala cozemedm.bnm hıc acılmam var gbıde gorunmuor.karnımda düşmedi.ssnkı yıllarca dogurmıckmsm gbı gelıor.inş yrn güzel haberler alırım.senın ınce sızıların var ya sankı bır anda gelecek gbıme geldı.bak dun bır kadınla konustum.ilk bebegını 40hafta geçmiş sunı sancı vermısler.banamısın dememıs ssncıyı bır gram hıssetmedm acılmada olmadı.habıre sancıyı bastılar bn bsey hıssetmedm ve sezeryan oldum gene bir gram cekmedm dedı. 2.yıde sezeryn ypmıs anlamadm gttı.olmaynca olmuor ama enazmdan senın ınce sızıların var ve 42ye kadar vakti var anıden gelebılırÇok iyi , kafandaki soru işaretleri gider en azından . İyi doktor demek ki , benim ki bakmadı bir türlü
Günaydın canım , işte benim karnım da sert oluyor diğişik şekiller alıyor hep
Maşallah canım iyi haberlerle gelmişsin. Arefe günü kavuşma ihtimalin var yani kuzuna:) hayırlısı olsun canım. Buraya fırsatın olursa uzun uzun anlat canım normal doğumu canım. Normal yapan az, bir de fırsat olmuyor her halde bebek olunca buraya yazmaya ama inan bizlere özellikle benim gibi kararsız kalanlara çok yardımcı olursun. Ben bebek 3,5 kiloyu geçerse sezeryan a yönelebilirim bakalım hayırlısı tabi. Normal doğumda çok ısrarcıydım hep ama bu hafta kafam karıştı neden bilmiyorumŞimdi çıktım dr dan herşey yolunda artık az kilo alıyor bebekler endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Bende 2 kilo zayıflamışım keyfim yerinde arefe günü bu cuma günü çağırdı açıklığı kontrol edecek 3-4 cm açılırsa suni vermeyi planlıyor beni sabırsız gördüğünden sanırım ama onaylamayı düşünmüyorum 3-4 cm açılma varsa zaten bebeğin gelmesi yakındır suniyle kendime işkence çektirmeyi istemiyorum mecbur kalırsam o ayrı tabii...sakin ol sende cnm korkma sezeryan olan arkadaşlarım normal olmasını çok isterdik diyorlar...eğer şartların uygunsa normalden şaşma derim...
Ya sorma canım benim kız bir garip. Bazı günler çok hareketli bazı günler sessiz. sanki sessiz olduğu günler sırtını dönüyormuş gibi hissettim, hıçkırığı da derinden geliyor o zaman. Bak bugün hareketlendi maşallah gene. Ama doktoruma söyleyeceğim bu durumu perşembe günü, panikliyorum çünkü o günler. Acaba çok şekerli yemiyorum ben ondan mı oluyor genelde tatlı olarak meyve yiyorum sadece.Bencede yorgunluktandir ama senin kizin hareketsiz olmasi cok uzdu beni gecenlerde de yine hareketsiz diye yazmistin doktora muhakkak soyle canim
ben de cok arastirdim bu bebek arabalarini. En son, anneler tarafından en çok tercih edilen baston bebek arabasini travel set olarak aldım. Yeni bir marka olan ve alman muhendisligi ile uretilen Brion Adria Seyahat Sistemini aldım ve bekledigimden çok daha kaliteli ve kullanışlı olduğunu gördüm, katlaninca yer kaplamamasi ve hafif olması bizim ilk tercihimizdi o yüzden çok memnun kaldık.Kızlar ben bebek arabasını hala sevemedim. 38. Hafta doluyor salı günü artık gezip bakma imkânımda yok. Netten baya baktım. Pierre cardin ps405, casual cadillac air var özellikleri istediğim gibi ama marka olarak bilinen bişey değil ya kalitesi nasıldır Die bilemiyorum, Chicco Lite WAY biraz yazlıkmış gibi geliyor kışın olur mu bilmiyorum, kraftın Travel sistemleri 12kg falan çok ağır, iyice kafam karıştı anlayacağınız. Siz neler aldınız önerilerinizi bekliyorum
Demek ki :) ben doktoruma okadar ödeme yapıyorum bir kere alttan muane etmedi açılma var mı yok mu diye bakma dı normal mi bu durum ya anlamadım gitti . Beni zorla başka bir devlet hastanesine gönderecek yani. Dün gece kaç defa rahimde sızı oldu neden acaba ?
Şimdi çıktım dr dan herşey yolunda artık az kilo alıyor bebekler endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Bende 2 kilo zayıflamışım keyfim yerinde arefe günü bu cuma günü çağırdı açıklığı kontrol edecek 3-4 cm açılırsa suni vermeyi planlıyor beni sabırsız gördüğünden sanırım ama onaylamayı düşünmüyorum 3-4 cm açılma varsa zaten bebeğin gelmesi yakındır suniyle kendime işkence çektirmeyi istemiyorum mecbur kalırsam o ayrı tabii...sakin ol sende cnm korkma sezeryan olan arkadaşlarım normal olmasını çok isterdik diyorlar...eğer şartların uygunsa normalden şaşma derim...
Ya sorma canım benim kız bir garip. Bazı günler çok hareketli bazı günler sessiz. sanki sessiz olduğu günler sırtını dönüyormuş gibi hissettim, hıçkırığı da derinden geliyor o zaman. Bak bugün hareketlendi maşallah gene. Ama doktoruma söyleyeceğim bu durumu perşembe günü, panikliyorum çünkü o günler. Acaba çok şekerli yemiyorum ben ondan mı oluyor genelde tatlı olarak meyve yiyorum sadece.
Kızlar ben bebek arabasını hala sevemedim. 38. Hafta doluyor salı günü artık gezip bakma imkânımda yok. Netten baya baktım. Pierre cardin ps405, casual cadillac air var özellikleri istediğim gibi ama marka olarak bilinen bişey değil ya kalitesi nasıldır Die bilemiyorum, Chicco Lite WAY biraz yazlıkmış gibi geliyor kışın olur mu bilmiyorum, kraftın Travel sistemleri 12kg falan çok ağır, iyice kafam karıştı anlayacağınız. Siz neler aldınız önerilerinizi bekliyorum
Çok saol canım bende hepimiz için tüm anne adayları için dua ediyorum :)Maşallah canım iyi haberlerle gelmişsin. Arefe günü kavuşma ihtimalin var yani kuzuna:) hayırlısı olsun canım. Buraya fırsatın olursa uzun uzun anlat canım normal doğumu canım. Normal yapan az, bir de fırsat olmuyor her halde bebek olunca buraya yazmaya ama inan bizlere özellikle benim gibi kararsız kalanlara çok yardımcı olursun. Ben bebek 3,5 kiloyu geçerse sezeryan a yönelebilirim bakalım hayırlısı tabi. Normal doğumda çok ısrarcıydım hep ama bu hafta kafam karıştı neden bilmiyorum
Dualarım seninle simlacım, bekliyoruz bebişini:)
Canım chicco lite way çok kullanışlı diyolar ama baston tarzı bencede kış için çok uygun değil casual cadillac kullanan gittiğim hastanede çok gördüm ama nasıl bilmiyorum pierre cardini bende beğendim alışveriş yaptığımız bebek mağazasındaki satış danışmanı çok kötü dedi vazgeçtim sonuç olarak eşim çok araştırdı hem hafif olsun hemde yalnız çıktığımda pratik kullanabileceğim bişey olsun istedi ve Graco Evo aldık internette videosu var istersen bi izle tatlım kilosu çok hafif ve tek elle puset takılıyken kapatabiliyosunKızlar ben bebek arabasını hala sevemedim. 38. Hafta doluyor salı günü artık gezip bakma imkânımda yok. Netten baya baktım. Pierre cardin ps405, casual cadillac air var özellikleri istediğim gibi ama marka olarak bilinen bişey değil ya kalitesi nasıldır Die bilemiyorum, Chicco Lite WAY biraz yazlıkmış gibi geliyor kışın olur mu bilmiyorum, kraftın Travel sistemleri 12kg falan çok ağır, iyice kafam karıştı anlayacağınız. Siz neler aldınız önerilerinizi bekliyorum
bak hiç böyle düşünmemiştim, o yüzden heralde max 10 gün daha süre veriyorlar.. bazı doktorlar hiç süre vermiyormş o ayrı.bakalm bzm prenses ne zmn gelecek..arada bana sıcak basıyor bi grp oluyrm sonra geçiyor.. hadi hayrlısıCanım sen baya bekleyeceksin , benim doktorum max 3 gün dedi , bakalım hayırlısı . Zaten doktorlar adet olduğumuz tarihten itibaren hesaplıyorlar , biz hemen o tarihte hamile kalmıyoruz ki 2 hafta sonra oluyor yumurtlama . Yani 38-42 haftalar arası bence normal süreç,
Canım çok saol...Mesajını okurken baktım ayaklarıma evet haklısın inmiş.. Ödemlerim gitmiş olsa gerek :)Canim ya gormemisim ben bu mesajini ama buldum simdi hadi bakalim hayirlisiyla alirsin insallah bebeğini bende persembe gidcem bakalim ne dicek bi an once persembe olsun istiorum. kiloda gitmis azcik bende 3 kilo vermistm doktor odemlerin gitmis ne guzel demisti sende de şişlik olduysa odemlerin gitmistir canim. Ben ayaklarima bakiorm indi cunku acayip hoşuma gidio ammaa guzel ayaklarim varmis diorum :) canim hakkında hayirlisi olsun rabbim hayirli dogum nasip etsin bi avazda kavus melegine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?