2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çatı muanesinde mi bakılıyor açılmaya ? hadi hayırlısı canım ya
blmem.bana gecen salı gunumdekı kontrolümde,bu pzrtsı goruselım hem çatı muayensı yapcam hemde açılma var mı dıye bakcm.nstyede baglancaksn dedı.bakalm yrn nolcak ne dıcek

Kisiden kisiye degisiyor demek.
Demek ki :) ben doktoruma okadar ödeme yapıyorum bir kere alttan muane etmedi açılma var mı yok mu diye bakma dı normal mi bu durum ya anlamadım gitti . Beni zorla başka bir devlet hastanesine gönderecek yani. Dün gece kaç defa rahimde sızı oldu neden acaba ?

blmem.bana gecen salı gunumdekı kontrolümde,bu pzrtsı goruselım hem çatı muayensı yapcam hemde açılma var mı dıye bakcm.nstyede baglancaksn dedı.bakalm yrn nolcak ne dıcek
Çok iyi , kafandaki soru işaretleri gider en azından . İyi doktor demek ki , benim ki bakmadı bir türlü

Çok iyi , kafandaki soru işaretleri gider en azından . İyi doktor demek ki , benim ki bakmadı bir türlü
bana 38.haftayı tamamlatrmadan çatı muayensı yapmadı.yrn 38+2olcam.doktorum çok guleryuzlu ve ilgili ama ınsan genede guvenemıor kı.sezeryamcımı normalcımı hala cozemedm.bnm hıc acılmam var gbıde gorunmuor.karnımda düşmedi.ssnkı yıllarca dogurmıckmsm gbı gelıor.inş yrn güzel haberler alırım.senın ınce sızıların var ya sankı bır anda gelecek gbıme geldı.bak dun bır kadınla konustum.ilk bebegını 40hafta geçmiş sunı sancı vermısler.banamısın dememıs ssncıyı bır gram hıssetmedm acılmada olmadı.habıre sancıyı bastılar bn bsey hıssetmedm ve sezeryan oldum gene bir gram cekmedm dedı. 2.yıde sezeryn ypmıs anlamadm gttı.olmaynca olmuor ama enazmdan senın ınce sızıların var ve 42ye kadar vakti var anıden gelebılır

Kızlar ben bebek arabasını hala sevemedim. 38. Hafta doluyor salı günü artık gezip bakma imkânımda yok. Netten baya baktım. Pierre cardin ps405, casual cadillac air var özellikleri istediğim gibi ama marka olarak bilinen bişey değil ya kalitesi nasıldır Die bilemiyorum, Chicco Lite WAY biraz yazlıkmış gibi geliyor kışın olur mu bilmiyorum, kraftın Travel sistemleri 12kg falan çok ağır, iyice kafam karıştı anlayacağınız. Siz neler aldınız önerilerinizi bekliyorum

Günaydın canım , işte benim karnım da sert oluyor diğişik şekiller alıyor hep

Agrin oluyormu canim oyle sertlestiginde ben bazen hareket edemiorum ne durumdayken Gidicez hastaneye anlamadim ya sanci gelioda anlamayan kisiler varya ya öyleyse die dusunmuo degilim :) sen benden 5gun ondesin 10 gun var dio takvim ama bekletcek gibi gelio anlamadim bayrama kadar olsunda istiyorum hakkimizda hayirlisi sirasiyla alalim yavrularimizi kucagimiza...

Kızlar ben iğneyi kullanmadım doktorum önermedi .epidurial sezeryan oldum .işitme testi doğumdan 4 gün sonra yapıldı.canım iyi hatırlıyosun bebeğime kıyafet bile alamamıştım korkudan doğumda bile sürekli ebeye bebeğim sağlıklımı die sormusum fark etmedim 5 keZ sormuştum .allahım hepinize yaşatsın bu kutsal duyguyu.tarifi gercekten yok.

Maşallah canım iyi haberlerle gelmişsin. Arefe günü kavuşma ihtimalin var yani kuzuna:) hayırlısı olsun canım. Buraya fırsatın olursa uzun uzun anlat canım normal doğumu canım. Normal yapan az, bir de fırsat olmuyor her halde bebek olunca buraya yazmaya ama inan bizlere özellikle benim gibi kararsız kalanlara çok yardımcı olursun. Ben bebek 3,5 kiloyu geçerse sezeryan a yönelebilirim bakalım hayırlısı tabi. Normal doğumda çok ısrarcıydım hep ama bu hafta kafam karıştı neden bilmiyorum
Dualarım seninle simlacım, bekliyoruz bebişini:)

Bencede yorgunluktandir ama senin kizin hareketsiz olmasi cok uzdu beni gecenlerde de yine hareketsiz diye yazmistin doktora muhakkak soyle canim
Ya sorma canım benim kız bir garip. Bazı günler çok hareketli bazı günler sessiz. sanki sessiz olduğu günler sırtını dönüyormuş gibi hissettim, hıçkırığı da derinden geliyor o zaman. Bak bugün hareketlendi maşallah gene. Ama doktoruma söyleyeceğim bu durumu perşembe günü, panikliyorum çünkü o günler. Acaba çok şekerli yemiyorum ben ondan mı oluyor genelde tatlı olarak meyve yiyorum sadece.

ben de cok arastirdim bu bebek arabalarini. En son, anneler tarafından en çok tercih edilen baston bebek arabasini travel set olarak aldım. Yeni bir marka olan ve alman muhendisligi ile uretilen Brion Adria Seyahat Sistemini aldım ve bekledigimden çok daha kaliteli ve kullanışlı olduğunu gördüm, katlaninca yer kaplamamasi ve hafif olması bizim ilk tercihimizdi o yüzden çok memnun kaldık.

Bazi doktorlar dogum sirasinda bakiyormus

Canim ya gormemisim ben bu mesajini ama buldum simdi hadi bakalim hayirlisiyla alirsin insallah bebeğini bende persembe gidcem bakalim ne dicek bi an once persembe olsun istiorum. kiloda gitmis azcik bende 3 kilo vermistm doktor odemlerin gitmis ne guzel demisti sende de şişlik olduysa odemlerin gitmistir canim. Ben ayaklarima bakiorm indi cunku acayip hoşuma gidio ammaa guzel ayaklarim varmis diorum :) canim hakkında hayirlisi olsun rabbim hayirli dogum nasip etsin bi avazda kavus melegine...

Canim sekerli yiyince degil kalorisi yuksek yiyecekler yiyince hareket ediyor bebekler

ben chicco lite way aldım yazlık die düşünme o kadar güzel bi kışlık tulumu var ki biraz zor üşür yer de kaplamıyo katlanınca pierre cardinden arkadaşım aldı hiç memnun deil çok sarsıyomuş bebenği bi de çok kullanmadan tekerlek sistemi bozulmuş yan gidiyodu diyo diğerini bilmiyorum

Çok saol canım bende hepimiz için tüm anne adayları için dua ediyorum :)
Normal doğumla ilgili gelen her bildirimin önemini biliyorum eğer doğum yaparsam mutlaka fırsat yaratmaya çalışıcam detayları yazıcam elbette...
Belki benden önce sen doğurursun bu işler hiç belli olmuyor. Arefe günü Dr bakacak da hani suni sancı vermeden doğumu tetikleyecek bir yönten biliyorsa o ayrı da bebeğimin çıkış zamanına daha varsa beklicem inş. Umarım cumaya kalmaz :)
Annem 3750 doğurdu. 3800 falan gayet normal kilolar. Hem ultrason verileri de özellikle son haftalarda çok da sağlıklı sonuçlar vermeyebiliyor. Kendini 3500 e sezeryana şartlama. Kafanı karıştırmasına izin verme kimsenin..En sağlıklısı normal olanı.. Sorunun yoksa aksini düşünme...Hele ben kolayca doğuriyim daha bir cesaretlenirsin belki :))

Canım chicco lite way çok kullanışlı diyolar ama baston tarzı bencede kış için çok uygun değil casual cadillac kullanan gittiğim hastanede çok gördüm ama nasıl bilmiyorum pierre cardini bende beğendim alışveriş yaptığımız bebek mağazasındaki satış danışmanı çok kötü dedi vazgeçtim sonuç olarak eşim çok araştırdı hem hafif olsun hemde yalnız çıktığımda pratik kullanabileceğim bişey olsun istedi ve Graco Evo aldık internette videosu var istersen bi izle tatlım kilosu çok hafif ve tek elle puset takılıyken kapatabiliyosun

bak hiç böyle düşünmemiştim, o yüzden heralde max 10 gün daha süre veriyorlar.. bazı doktorlar hiç süre vermiyormş o ayrı.bakalm bzm prenses ne zmn gelecek..arada bana sıcak basıyor bi grp oluyrm sonra geçiyor.. hadi hayrlısı

Canım çok saol...Mesajını okurken baktım ayaklarıma evet haklısın inmiş.. Ödemlerim gitmiş olsa gerek :)
Perşembeye birşey kalmadı bende cuma gidicem...Ama hep birşey olsa hemen gitsem diye heveslerdeyim herşeyim hazır... :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım hadi bakalım hangimiz doğuracak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…