2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar nasılsınız ,kimler doğum yaptı fırsat bulup geçmişi okuyamıyorum.ben meleğimle uğraşıyorum tabi bide gelen giden misafirden uyumaya fırsat bulamıyorum günde en fazla 3-4saat uyuyorum.

ayy ne güzel artik bebeisini kök la ya biliyorsun..Cnm sanırım senede pıhtılaşma vardı doğum sonrası iğneye devam ediyomusun.birde bebek doğunca işitme testini ne zaman yapıyorlar hemen mi 1 hafta filan sonra mi

Bu kasılmamı oluyor yani. Aynı şeyler oluyor bende de . Ama tecrübeli bir ablaya sordum dün , yok o bebek artık büyüdü ve bir yerini yaslıyordur dedi
Göbeğin tam ortada toplanıp sertleşmesi kasılma oluyor.. bi tarafta toplanıyorsa bebek hareketi.. bnm de dün çok sık oldu kasılma ama ağrı sızı yok.. doktora sormştm da bazılarında ağrısız olur kasılmaları da sayın dedi:S düzenliyse bunlar da doğum habercisiymiş..

Göbeğin tam ortası olunca kasılma öyle mi ? bak ona dikkat etmedim ama değişik yerlerde oluyor ya , bazen her yerde
bazen solda yumru şeklinde . Doğum habercisi dir inşallah

Göbeğin tam ortası olunca kasılma öyle mi ? bak ona dikkat etmedim ama değişik yerlerde oluyor ya , bazen her yerde
evet doktorm öyle demişti, bnm tam ortada kare şeklinde toplanıyor, semsert oluyor..kişiden kişiye değişiyordur belki??

Canım sen baya bekleyeceksin , benim doktorum max 3 gün dedi , bakalım hayırlısı . Zaten doktorlar adet olduğumuz tarihten itibaren hesaplıyorlar , biz hemen o tarihte hamile kalmıyoruz ki 2 hafta sonra oluyor yumurtlama . Yani 38-42 haftalar arası bence normal süreç,

41i beklemem diyemem. O zaman gelsin duruma göre karar vericem.
Sorun olmadığı taktirde bebeğimi beklemekten yanayım aslında...çok doğru düşünüyorsun. Umarım gerek kalmaz tabii..
Gerçekten gerek kalmaz umarım , benim son haftam dün geceden çok umutluydum ama yine olmadı :)
Artık geceleri uyanıp duruyorum suyum gelmedi diye üzülüyorum uykularım kaçıyor

Bu kasılmamı oluyor yani. Aynı şeyler oluyor bende de . Ama tecrübeli bir ablaya sordum dün , yok o bebek artık büyüdü ve bir yerini yaslıyordur dedi

Ben nst cekildigi sirada bu kasilmayi yasarken ebeye soyledim suan kasiliyor dedim kalkti bakti evet dedi nst de cikti yani benim yasadigim kesin kasinti oluyor

Ben de gobegin tam ortasinda olmuyor karnim dikdortgen seklini aliyor sag ust kose ve sol ust kose ayni anda sisiyor ayrica kalp atisim hizlaniyor beynim ve yuzum zongluyor ates basiyor kasilma oldugu sirada

slmm.by sıralar fazla gıremıorm.fırsat buldukça bakmaya calısıorum
esraserhatı çok merak ettim.ıns ssagsalim doğurmuştur.annem hala benle,bende ona vakıt ayırıp ilgileniyorum.bkrblac gündür mideme kramplar gırıp duruor ama dun sabahtan bu sabaha kadar çok sıddetşı cektım durmak blmedı.oncelerı demir hapı yapıor heralde dedım üç gün ıcmedm ama kesılcegne şiddetlendı.çozemedm bu mıde ağrısını yrn da çatı muayenem var .acılma varmı dıyede bakcak ayy ıns vardırr dua edın bana da

kızlar mıde krampları yasayanlarnz var mı?doktora yrn soylesemmı acaba.bır ton tahlılde yapsın ıstemıorum.uc gundur demırıde kestım napcam blmyrm

Hayırlısı cnm...
Hayırdır sende uyanıksın :)
Ben kabus görüp uyandım yarım saati geçti hala ayaktayım.
Biz de bebek cikolatamizi ve Mevlid hediyeliklerimizi hazirladik, o yüzden ayaktaydim ki artık uyumak da kolay
Değil maalesef
günaydınlar.
elifsen doğum yaptı mı? hadi hayırlısı o zaman.. inşallah güzel haberleri getirir.

kızlar vitaminlere devam ediyor musunuz? ben halen demir,elevit,magnezyum alıyorum.
Doktorum son 10 gün vitamini bırak artık dedi, demiri zaten 2 hafta önce biraktirmisti değerlerim iyi çıkınca

Hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza. Çabuk da olmuş doğumun maşallah

Gerçekten gerek kalmaz umarım , benim son haftam dün geceden çok umutluydum ama yine olmadı :)
Artık geceleri uyanıp duruyorum suyum gelmedi diye üzülüyorum uykularım kaçıyor
Eşimle çıktığımız yürüyüşte 2 çocuk annesi genç bir akrabamla karşılaştım. Doğumla ilgili ayaküstü konuştuk. İkiside normal doğummuş. Hiçbirşey anlamadım acısını dedi. Çok da kısa sürmüş. Hastaneye gittim doğurdum çıktım dedi. Çömel kalk çok işe yarıyor dedi. Bende pilates topuyla yapılan son hafta hareketlerine baktığımda aynen öyleydi çömel kalk şeklinde.Birde ördek yürüyüşünü okumuştum. Akrabamda bir nevi bunları önerdi. 38.haftada doğurmuş bide.. Öyle imrendim ki gözlerim parladı. Açılmayı hızlandırıyor dedi. Küçümsediğim düşünülmesin sakın köyde büyümesine rağmen çok bilinçli hayran kaldım resmen. Umarım bizde böyle sorunsuz Acısız hızlı doğumlar yaşarız :)

Sorma eskisi gibi uyumak pek mümkün değil. Kurutulur beklentiler bitmeyen düşünceler uyutmamaya başladı :)

Ben nst cekildigi sirada bu kasilmayi yasarken ebeye soyledim suan kasiliyor dedim kalkti bakti evet dedi nst de cikti yani benim yasadigim kesin kasinti oluyor
Hımm demekki farklı yerlerde de olabiliyor
Ben de gobegin tam ortasinda olmuyor karnim dikdortgen seklini aliyor sag ust kose ve sol ust kose ayni anda sisiyor ayrica kalp atisim hizlaniyor beynim ve yuzum zongluyor ates basiyor kasilma oldugu sirada
Bende farklı yerlerde tepeler oluyor , sert oluyor . Ama ateş basmıyor

Ne iyi :) ben 39 da bitirdim , evde temizlik te yaptım çömeldim kalktım yerleri sildim olmayınca olmuyor demek ki .
Yarın Zeynep Kamile mi itsem diyorum tam doğum hastanesi olduğundan belki bir tavsiyeleri olur ne bileyim ya...
1cm açılman vardı ne durumda baktırdın mı yine ?

Çatı muanesinde mi bakılıyor açılmaya ? hadi hayırlısı canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…