2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Suyunu fazlalastirmak icin neyi onerdi bende 27 ekim gunu sezeryan olacagim
Insallah dogumun icin en hayirlisi ne ise o olsun

sordum bende ne yapmak suyumu çoğaltır diye hiç bir sey çoğaltmaz dedi plasenta ile ilgili bir şey sanırım gelen kan akışı yetersiz olunca bebeğin idrar birikimi az oluyormuş yani çok anlamıyorum ama sanırım öyle demek istedi artık doğum da yaklaştığı için bu haftalarda normal dedi doktor ama böyle giderse doğuma alacağım seni dedi...amin canım hepimiz için hayırlısı olsun...

Banada sadece su ic dedi ama su icmekle olacak is degil bu dedigin gibi artik sona yaklasiyoruz bunlar bence normal demek ki bana kan akimin guzel dedi pazartesi ve cumartesi kontrolum var benimde

kızlar normalde bnm esım çok ıyıdır benı hep el üstünde tutardı ama o gun nıye öyle yaptı anlamadm.herkesın ıcınde benı azarladın rencıde ettin dedı ama bn herkesin ıcınde öyle bseyde yapmadm.aksam konsutuk güzelce anlattım ,oncesındede bır görümcem var o kızmış abısıne.lohusa kadın bu sen naptgnı sanıosun,kız haklı grup gdılırmı demiş vs.neyse konstuk en sonbdedım kı gıt yanı dedım.gıt sen bu durumda bile böyle bna kin tutuorsan ben senı ıstemem kapı orda git dedım.sustu.annenede surat asmadm yemıb ederm bn annenı çok sevıorum hatta kardesıme çok kızdım grip gelmısler dıe ama napım gelmıslerdı dedı.gelmıslerse baba olup gobderceksın dedım.bayagı konuştuk sonra eskı halıne dondu.melek oldu.oo bir ilgi bır ilgı. Ben dedım kardeşin yüzünden aramız acılıor yeter artık gelmesın etmesın bayramda seyranda ancak dedım.bakalm artık inş hersey yoluna grer.elifsen senın durumun sahada kötüymüş ne demek oflayo puflayp mama hazrlamak.karısı orda acı çekerken.sankı tek sen çıkardın o bebgı.ablam erkegın ıyısı yoktur demıstı.gercekten haklıyms.en ıı dedıgın bile ıı dgldr demıstıde smdı ne demek ıstedgnı anlıylrum

aranızı düzeltmenize çok sevindim, inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur,
benim eşiminde maalesef sağı solu hiç belli olmuyor, bir bakıyorsun oğlu için herşeyi zevkle yapıyor aslında onun kızdığı mam hazırlamak değil, annemleri istemiyor tepkisini bu şekilde gösteriyor :( ben hamileliğimde söyledim ona , hamileliğimde yaptıklarından sonra lohusayken annene güvenmem benim annem gelip bana bakacak ya da ben gidip annemde kalıcam diye, gerçekten erkeğin iyisi yok, + ve - lerine bakarsan eşim içinde iyi denebilir, yani çok şükür içki, kumar gibi alışkanlıkları yok, çok şükür Allahıma asla başka bir kadına bakmaz, arkadaş ortamlarında gezmez , ama maalesef cins huylarıda var ve bazen kötü huyları tüm artılarını silebiliyor, özelliklede anneme ve kardeşime olan tavrı, çok şükür ben ezebilecekleri bir tip değilim yoksa eşimde aileside canımı çıkartırlardı , geçen gece dayanamadım ve Allah kardeşlerine senin gibi eş versin inşallah ve beni anla diye içimden dua ettim, inşallah senin annende kardeşinin evinde diken üstünde otursun dedim,

Banada sadece su ic dedi ama su icmekle olacak is degil bu dedigin gibi artik sona yaklasiyoruz bunlar bence normal demek ki bana kan akimin guzel dedi pazartesi ve cumartesi kontrolum var benimde

bende su içmekle bir ilgisi olup olmadığını sordum yok dedi evet sona yaklaştığımız için bunlar normal ama böyle giderse gelmesini beklemeden alınması daha iyi sanırım bakalım yaşayıp göreceğiz neler olacağını benimde salı gününden sonra belli olacak kısmetse

bende su içmekle bir ilgisi olup olmadığını sordum yok dedi evet sona yaklaştığımız için bunlar normal ama böyle giderse gelmesini beklemeden alınması daha iyi sanırım bakalım yaşayıp göreceğiz neler olacağını benimde salı gününden sonra belli olacak kısmetse
Ben dunden beri mal gibiyim sanki icimden cikacagi icin uzuluyorum garip duygular icerisindeyim :-)

Ben dunden beri mal gibiyim sanki icimden cikacagi icin uzuluyorum garip duygular icerisindeyim :-)

hahahahaha kıyamam bende artık çıksın da yüzünü göreyim kokusunu içime çekeyim istiyorum :) birde ağırlaştık artık rahat hareket edemiyorum ama garip tabii çıktından sonra karnımda olmasını özleyebilirim bende belki :) ama belki :)

hahaha kıyamam bende artık çıksın da yüzünü göreyim kokusunu içime çekeyim istiyorum :) birde ağırlaştık artık rahat hareket edemiyorum ama garip tabii çıktından sonra karnımda olmasını özleyebilirim bende belki :) ama belki :)
Geceleri bende uyumakta zorluk cekiyorum gobegimden dolayi donemiyorum rahatca aslinda bende merak etmiyor degilim yuzunu ne bileyim belkide sorumluluk artacak yetebilecek miyim korkusu var

Selam kızlar kac gündür doğum hikayemi yazıcam ama fırsat bulamadım lafı uzatmadan hemen başlıyorum
9 ekimde uykusuz geçen gecenin sabahinda nihayet saat 6 oldu ve ben hazırlanmak için kalktım ogece kvdede yapmıştık ilk önce ben ustumu giydim abdestimi aldım sonra eşime kahvaltı hazırladım o kahvaltısıi yaparken ben insirah ve meryem süresini okudum sonra eşim sabah namazını kıldı ve iki çocuğumu ağlayarak öptüm ilk defa benden ayrı kalacaklardı gozyaslarimi tutamadim ağlayarak evden ciktik ve sadece eşimle gittim hemen yatisim yapıldı Odamıza çıktık ardından damaryolu açıldı nst ye bağlandim ve saat 9 u 20 gece beni ameliyathane ye götürdüler içerde hersey okadar hızlıydiki hemendoktorum geldi beni ameliyat nmasasına aldılar spinal için ignemi vurdular hemen uyustum ve birkaç dakika sonra canım oglusumun ağlamasıni duydum ve hemen yan tarafa alıp temizledikten sonra yanagima kondurdular Allahım okadar farklı ki sımsıcak ti sonra beni birkaç dakika uyuttular gözümü açtığımda dinlenme odasindaydim odama çıktım ve hemen bebegimi getirdiler Rabbime şükürler olsunki hersey yolunda gitti Allah evlat sevgisini herkese yaşatsin.
Şimdi ise evde üç çocukla zorda olsa alisiyoruz herkese hayirli dogumlar olsun
Maşallah canım hızlı sorunsuz bir doğum yaşamışsın. Gözün aydın.
Seni cidden takdir ediyorum. Bir çoğumuz ilk kez doğum yapacaktık bunun heyecanını yaşıyorduk senin üçüncü bebeğin olmasına rağmen ilkmiş gibi bizimle aynı heyecanı yaşadın. Gerçekten örnek bir anne olduğunu düşünüyorum.
Deneyimlerini bizimle paylaşın hep yardımcı oldun. Herşey için teşekkür ederim :) asıl şimdi annelik başlıyor deneyim sahiplerinin tecrübelerine ihtiyacımız olacak biyere kaybolma sakın. Gerçi ben bir tane ile hiçbir şeye yetişemiyorum sen üç tane ile nasıl yetişeceksin :) tatlı zorluklar bunlar tabii. Allah kolaylık versin :)

Sagol cevap verdigin icin

Ben clexena kullandigim icin zaten mecburen sezeryan olacagim dun suyumun azaldigini soyledi , yalniz plesanta yaslanmasi oldugu zaman hemen aliyorlar diye biliyorum bebeginizi basi cok asagidaysa belki suni sanciyla dogumu baslatabilirler eger cok normal dogum istiyorsan

merhaba bende iğne kullanıyorum 22. haftadayım..
normal dogum önerilmiyor diye biliyorum
senin doktorunda aynı şekilde iğneden dolayımı sezeryan önerdi?

merhaba bende iğne kullanıyorum 22. haftadayım..
normal dogum önerilmiyor diye biliyorum
senin doktorunda aynı şekilde iğneden dolayımı sezeryan önerdi?

Merhaba canim
Benim dr um istersen normal dogum yapabilirsin dedi gunluk nst ye gelmen lazim ayrica igneyi birakip hareketlerini kontrol etmemiz gerekiyor deyince ve bende normal dogumdan korktugum icin sezeryan olmaya karar verdim arkadasim yani istersek normal dogum yapabiliyoruz

Perita

Canim ben de pazartesi sezeryan im olcak.ve geceleri düşünmekten uyuyamiyom. Düşün düşün kafayı yedim.gece 4 te balkona çıkıyorum uykusuz günler daha şimdiden stres stres.ama öleceğim i hiç düşünmedim sen de düşünme bunlar aslında çok güzel zamanlar geri gelmeyecek özel günler. Yaşlı teyze ler hep allah kurtarsın diyor görünce ama hep İmrenerek o günlerini ozleyerek bakıyorlar bana.guzel şeyler dusun:)

doğru söylüyorsun Cnm. ama hakikaten hamilelik insanin duygularını çok degistriyormus.normalde çok pozitifimdir ama öyle saçma bi korku var içimde nedense atamiyorm.pazartesi bende doğum yapcam inş.hayırlısı ile bebislerimize kavusabilseydik.bu zorlu hamilelik maceramizinda sonuna gelmiş olurduk.bebislerle yeni bir başlangıç..ayyy hemen p.tesi olsa keşke...

Maşallah canım hızlı sorunsuz bir doğum yaşamışsın. Gözün aydın.
Seni cidden takdir ediyorum. Bir çoğumuz ilk kez doğum yapacaktık bunun heyecanını yaşıyorduk senin üçüncü bebeğin olmasına rağmen ilkmiş gibi bizimle aynı heyecanı yaşadın. Gerçekten örnek bir anne olduğunu düşünüyorum.
Deneyimlerini bizimle paylaşın hep yardımcı oldun. Herşey için teşekkür ederim :) asıl şimdi annelik başlıyor deneyim sahiplerinin tecrübelerine ihtiyacımız olacak biyere kaybolma sakın. Gerçi ben bir tane ile hiçbir şeye yetişemiyorum sen üç tane ile nasıl yetişeceksin :) tatlı zorluklar bunlar tabii. Allah kolaylık versin :)

Çok sağol canım inanki hiç yatamadim buyugun okulu kucugun istekleri bebeğin bakımı derken zor geçiyor anneminde yanımda olmaması beni çok üzdü çok sukurki pazar geliyor ve rahat nefes alcam biraz.hala dikislerimde ağrım var ama normal çünkü eski sezeryanimla aynı yer kesildi hepimizin bi sıkıntısı oluyor işte

Çok sağol canım inanki hiç yatamadim buyugun okulu kucugun istekleri bebeğin bakımı derken zor geçiyor anneminde yanımda olmaması beni çok üzdü çok sukurki pazar geliyor ve rahat nefes alcam biraz.hala dikislerimde ağrım var ama normal çünkü eski sezeryanimla aynı yer kesildi hepimizin bi sıkıntısı oluyor işte
Sende benim gibi yalnız mı kaldın tamam deneyimlisinde bu ameliyatlı lohusa halinde 3 çocukla ne zor olmuştur. Ben de çok zorluk çektim bi eşim vardı. Moralim de bozuldu hep ağlayıp durdum eşime de üzüldüm ikimizde ne yapacağımızı bilmeden çabaladık. Durumumuz acıklı geldi. Duyan zaten acıyor daha bi bozuluyorum :( neyse atlattım zoru. Ablam bende kal diye çok ısrar etti bu pazartesi onun yanına gidicem. Ne varsa yakınında var.

Geceleri bende uyumakta zorluk cekiyorum gobegimden dolayi donemiyorum rahatca aslinda bende merak etmiyor degilim yuzunu ne bileyim belkide sorumluluk artacak yetebilecek miyim korkusu var

Aynen bende uyurken yururken otururken kalkerken artik cok zorlaniyorum :) bazen bana da korku gelmiyor değil senin dediğin gibi sorumluluk artacak :)

Merhaba canim
Benim dr um istersen normal dogum yapabilirsin dedi gunluk nst ye gelmen lazim ayrica igneyi birakip hareketlerini kontrol etmemiz gerekiyor deyince ve bende normal dogumdan korktugum icin sezeryan olmaya karar verdim arkadasim yani istersek normal dogum yapabiliyoruz
tesekkür ederim sağlıkla kucagına al inşallah
bende normalden korkuyorum açıkcası
bakalım zaman ne gösterecek

Sende benim gibi yalnız mı kaldın tamam deneyimlisinde bu ameliyatlı lohusa halinde 3 çocukla ne zor olmuştur. Ben de çok zorluk çektim bi eşim vardı. Moralim de bozuldu hep ağlayıp durdum eşime de üzüldüm ikimizde ne yapacağımızı bilmeden çabaladık. Durumumuz acıklı geldi. Duyan zaten acıyor daha bi bozuluyorum :KK43: neyse atlattım zoru. Ablam bende kal diye çok ısrar etti bu pazartesi onun yanına gidicem. Ne varsa yakınında var.

Annemle yakın oturuyoruz ama memlekette olmasi lazımdı. Kvdeyle aynı sokaktayiz iki gece hastanedeyken çocuklara baktı Allah razi olsun ama evde bana bi yardımı olmadı sadece birkaç defa çamaşır katlayip astı yemegimi bile kendim yaptım taburcu olduğum gün akşam sadece çorba içtim kv eve gitti halbuki benim sağlıklı beslenmem lazım sordu yemeğini yapım diye bende ben yaparım dedim yani sorması na gerek yok oğlunun evi gir mutfaga yap neyseki Allah tan hemen ayaklandimda cocuklarima bakabildinmi simdi annecigimi sabirsizlikla bekliyorum

Annemle yakın oturuyoruz ama memlekette olmasi lazımdı. Kvdeyle aynı sokaktayiz iki gece hastanedeyken çocuklara baktı Allah razi olsun ama evde bana bi yardımı olmadı sadece birkaç defa çamaşır katlayip astı yemegimi bile kendim yaptım taburcu olduğum gün akşam sadece çorba içtim kv eve gitti halbuki benim sağlıklı beslenmem lazım sordu yemeğini yapım diye bende ben yaparım dedim yani sorması na gerek yok oğlunun evi gir mutfaga yap neyseki Allah tan hemen ayaklandimda cocuklarima bakabildinmi simdi annecigimi sabirsizlikla bekliyorum
Bana da kv dem yemek yapiyim mi diye sordu. Töbe töbe bu sorulacak soru mu :) bi komposto yap bi çorba yap eşim yaptı Allah razı olsun. İyiki elinden iş geliyor :) misafir gibi bebek sevdi gitti yakın oturuyoruz bu kadarını beklemiyordum. Eşime üzüldüm çünkü annesinin bu tavrı onu daha çok üzdü:)
Senin de kv yakınmış en başta günah yaptıkları. Kötü olan babanın bile annem lohusayken gül gibi bakmış. Annen gelince rahatlarsın inş.

Bana da kv dem yemek yapiyim mi diye sordu. Töbe töbe bu sorulacak soru mu :) bi komposto yap bi çorba yap eşim yaptı Allah razı olsun. İyiki elinden iş geliyor :) misafir gibi bebek sevdi gitti yakın oturuyoruz bu kadarını beklemiyordum. Eşime üzüldüm çünkü annesinin bu tavrı onu daha çok üzdü:)
Senin de kv yakınmış en başta günah yaptıkları. Kötü olan babanın bile annem lohusayken gül gibi bakmış. Annen gelince rahatlarsın inş.

Aynı şeyleri yaşamisiz Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ama sunuda soylimde sonra günah olmasın Allahtan dedesi kızıma okula götürüp getirdi yoksa ben neyapardim yinede Allah razi olsun demekki kvdede baktı ben ayakta geziyorum belki ondan yapmamış tir yoksa benim Buzamana kadar hiç sikintim olmadı hep iyi gecinmisimdir

Aynı şeyleri yaşamisiz Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ama sunuda soylimde sonra günah olmasın Allahtan dedesi kızıma okula götürüp getirdi yoksa ben neyapardim yinede Allah razi olsun demekki kvdede baktı ben ayakta geziyorum belki ondan yapmamış tir yoksa benim Buzamana kadar hiç sikintim olmadı hep iyi gecinmisimdir
Yok neler duyuyorum benim de bir sıkıntım olmadı çok şükür. Ben çok saygılı ve seviyeli davranıyorum biraz da benim sabrımdan tavrımdan kaynaklı. Çünkü kv dem prenses gibidir dünyanın etrafında dönmesini ister. Kızlarıyız kız kardeşleriyle geçinemez eşiyle de hep atışır. Ondan benden kaynaklı diyorum.

Back
X