2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İ
Evet canim ilk Hamileligim, hem be cicisler aldim kuzima, dogdugu ani bi gorsem yavrumun, Ohh dogdugu ani bi yasasam, 1 gun kaldi, dogumdan korkmuyorum, Sadece suninin suresi uzamasi Canimi sikar , umarim birkac saat icerisnde acilmam olur suni etkisyle ve dogururum:-)
İnş inş.. Sen hep gusel dusun gusel olsun.. Sakın cocuk gelsın dıye ıkınma .. :)
Bn öle yapmştım da alakası yokmus bide xıcugun bası şişermiş Allh korusun..
Zaten dogumgeldiginde sende bı ıkınma olayı olcak.. Ama sen ıkınman gelmeden ıkınma cocuk cıksıb dıye...aklıma geldi söylim dedım

Doğum yapanlara yapacaklara herkese rabbim hayırlısını nasip etsin noemal doğum yapanlara çok özeniyorum keşke benimde mümkün olsaydı ama tospik kızım buna müsaade etmiyor. Ameliyat olmaktan çokta korkuyorum. Allah Yardımcımız olsun.

İ

İnş inş.. Sen hep gusel dusun gusel olsun.. Sakın cocuk gelsın dıye ıkınma .. :)
Bn öle yapmştım da alakası yokmus bide xıcugun bası şişermiş Allh korusun..
Zaten dogumgeldiginde sende bı ıkınma olayı olcak.. Ama sen ıkınman gelmeden ıkınma cocuk cıksıb dıye...aklıma geldi söylim dedım
Tamm canim dikkte alicam bu siyledigini, altran muayene etti acilma gorduki biraz. Yada rahimde yumusana o yuzden kndinden emin bi sekilde Carsamba suni sanciyla dogum yapackdn dedi Sanirim, bide bu suni 5 6 saati gecermii ya , yada suni yi alip. Alipta acilma olmama durumu olurmu sezeryana gondeirrmi sonradan

Tamm canim dikkte alicam bu siyledigini, altran muayene etti acilma gorduki biraz. Yada rahimde yumusana o yuzden kndinden emin bi sekilde Carsamba suni sanciyla dogum yapackdn dedi Sanirim, bide bu suni 5 6 saati gecermii ya , yada suni yi alip. Alipta acilma olmama durumu olurmu sezeryana gondeirrmi sonradan
Canm ona bişi diyemem ki dr bile bişi diyemez.. Gidişata baglı ama yusde 80 en sunı sancı alırsan norml dogun olur.. İşte cocukta veya sende ani bi problem olmazsa kı sanmıyorum olcagı bı ıhtımal bunlar cunku sezeryan olmaz.. Su da var.. İkinizde saglıklı olunda sezeryan normal farketmez..
Sunı sancı verıldıkten sonra acılmaya baglı ne kadar surecegı ... Kımısı 1 saatte yapıyo dogumu kımısı 6 saattee

Sen şimdi bunları fazla düşünme.. Farkında olmadan stres yaparsın..
Sende ve coxukta sorun yok ya şükret boswer gerisini.. İnş cok güsel kolay bi dogum yapacaksın.. Bunu düşün.. Bebişini düşün..
Kendini strese sokma.. Az kalmıs...
1 gün sonra nasipse artık seni bu dunyada karsılıksız sevebilecek minicik bi insan dünyaya gelicek....
Ve bnce bu saatlerde uyu.:)
Uykuya hhasret kalıcaksın bebiş dogumca... :))

Doğum yapanlara yapacaklara herkese rabbim hayırlısını nasip etsin noemal doğum yapanlara çok özeniyorum keşke benimde mümkün olsaydı ama tospik kızım buna müsaade etmiyor. Ameliyat olmaktan çokta korkuyorum. Allah Yardımcımız olsun.
Amin canım.. Rabbim seninde yardımcın olsun..olsun napıcaksın.. Önmli olan sag salim dunyaa getirmek ve gelmesi degil mi.. Hiç kafana takma normal dogum yapamıorum siye.. Rabbim yanında olaun inşallah.. Sezeryan olcak ohh.. Kız süslen püslen git hastaneye.. :)

Sen şimdi bunları fazla düşünme.. Farkında olmadan stres yaparsın..
Sende ve coxukta sorun yok ya şükret boswer gerisini.. İnş cok güsel kolay bi dogum yapacaksın.. Bunu düşün.. Bebişini düşün..
Kendini strese sokma.. Az kalmıs...
1 gün sonra nasipse artık seni bu dunyada karsılıksız sevebilecek minicik bi insan dünyaya gelicek....
Ve bnce bu saatlerde uyu.:)
Uykuya hhasret kalıcaksın bebiş dogumca... :))
Aynn o Dogsunda uykusuz kalmaya raziyim, Aynn cok sukur Kizimda bende iyiyz suan icin insallh dogumdada bi sknti olmadan sputum kucagima cok saol seninle konusmk Iyi geldi , dualarini esirgemyin, Allha emanet olun

Aynn o Dogsunda uykusuz kalmaya raziyim, Aynn cok sukur Kizimda bende iyiyz suan icin insallh dogumdada bi sknti olmadan sputum kucagima cok saol seninle konusmk Iyi geldi , dualarini esirgemyin, Allha emanet olun
Sende cNım.. Allaa emanetsiniz kızınla beraber..
İyi gecler sen yinede uyu.. Bebişinde sende dinlen bakalım..
Hayırlı saglıklı dogumlar

Günaydın kızlar...
Bir çoğunuz doğum veya sezeryanla bebeğine kavuştu sanırım.
Ben hala günümün dolmasını bekliyorum.39+4 olduk.en son cuma günü kontrole gitmiştim.
Doktorum pek detaycı değil sadece 1cm açılma var bekliycez dedi.
Bana ne bir tavsiye de bulundu ne de yumuşama var falan gibi bi yorum yaptı.
Napcaz dediğimde gününün dolmasını bekliycez dedi.eğer gelmezse 41 e kadar bekliycez duruma göre dedi.
Ben tabi yapı itibariyle biraz stresli olduğum için geçen cumadan beri bol bol yürüdüm.Günde 1-1bucuk saat falan.
Zaten yürüyüş yapıyordum ama arttırdım.Tabi kasıklarım kalçam felaket ağırıyor öyle olunca.
Ama karnımda bir inme yok.Hala yukarda duruyor:(
Sezzeryandan çok korkuyorum.Yeterli açılma olmaz sancım gelmez diye de korkuyorum.
Benim gibi olan kimler var?
Burda yazılanları okuyorum her gün.Bana iyi geliyor.Kendimi yalnız hissetmiyorum öyle olunca.

Günaydın kızlar,
benim de bugün kontrolüm vardı. Hiç açılma yok kızımın kafasıda yeterince aşağı inmemiş hala, suyum biraz az ama 3-4 gün daha idare eder dedi. Cuma tekrar çağırdı. 40 haftam bitiyor o gün, bol bol hurma ye, yürüyüş yap ve sıcak su dolu küvette otur dedi. Bunlar doğumu hızlandırıyormuş.. Hayırlısı bakalım..
merhaba,ikimizin de günü cuma doluyor.
Ne güzel en azından doktorun tavsiyelerde bulunmuş.
Hala bekliyor musun cuma gününü yoksa bir gelişme var mı?
İnşallah kendiliğinden sancımız gelir de bu stresten bir an önce kurtuluruz.
Bende hala bir gelişme yok.hurma yemekten ve yürümekten bi hal oldum.
Allah hepimize kolaylık versin.

merhaba,ikimizin de günü cuma doluyor.
Ne güzel en azından doktorun tavsiyelerde bulunmuş.
Hala bekliyor musun cuma gününü yoksa bir gelişme var mı?
İnşallah kendiliğinden sancımız gelir de bu stresten bir an önce kurtuluruz.
Bende hala bir gelişme yok.hurma yemekten ve yürümekten bi hal oldum.
Allah hepimize kolaylık versin.

Merhaba canım cumayı bekliyorum bende bakalım ne diyecek. Her gün 1-2 saat yürüyor, 6-7 hurma yiyor ve yarım saat sıcak suda oturup bekliyorum. Bir de ilişki olayını denedik dün ama hala bir aksiyon yok. Bugün bir de kuş burnu çayı alıp içsem mi diyorum. Benim 2. doğumum oğlumda 40+5 te olmuştu. İnş 40 ı geçmez hayırlısıyla doğururus ikimisde..

Kızlar 37+4 deyım 1 cm acılmam varmıss ama sancı cıkmadı yarın tekrar kontrolum var. cok merak edıyorum ya hayırlısıyla oglumu alsaydım kucagıma.. sizce 40 haftayı beklermıyım yoksa 38 39. da dogururmuyum :))

Sezeryan olan anneler sütünüz ne zaman geldi kızlar benim üçüncü gün hala ağız sütü ne yapmalıyım. Göğüslerim de yara acıdan kıvranıyorum aslında içi dolu şiştiler çok ama süt daha yok:KK43: Tavsiyelerinizi bekliyorumm
Canim ben gecen hafta sali gunu dogum yaptim sezerysnla. Tam anlamiyla sutum cuma cumartesi gibi gelmeye basladi. Hic canini sıkma o daha kötü. Iyi dusun mutlaka gelecektir ve bol bol emxirmeye cslis

arkadaşlar merhaba hala beklemedeyiz bizde akşam gittik hastaneye nst de sancı çıkmadı suyum hala sınırda bu yüzden biraz sıkıntılıyım ama doktorum çok risk görsem suyunda sana sormadan alırım seni dedi 3 günde bir takip edeceğiz dedi normal yapma şansın çok yüksek dedi bakalım perşembe yine gideceğiz arada kasılmalarım oluyor hayırlısı diyelim :)

bu arada gkhngzm acaba bebeğini kucağına aldımı 7sweet doğum yaptığını söyledi ama hikayesini yazmadı kızlar meraktayız sizleri )

Ekim anneleri mrb

Hurma ne zaman nasil yicez ben burada okumustum yiyen arkadaslar vardi

Back
X