2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Er yada geç damak tadı oluşacak bizim bir tanıdık daha hastanede bisküvi vermeye başlıyormuş ne fenomen. Çocukları da sapasağlam 4 çocuk bir sürü de torun büyüttü biz de çok titizleniyoruz. Bazen bilmemek mutluluk gibi geliyor ama bile bile de lades olmuyor her zaman.
Aslında 2014 ekim anneleri değil de 2014'un görmemiş anneleri olsa daha mı Iyiymis ne :)

Ya ne bilim ebe ver deyince verdim 1 kasik salak gibi hiç sorgulamadan:KK43: uff hep hata yapıyorum sonra içim içimi yiyor günlerce üzülüyorum. Inşallah tutmuştur aşısı. :KK43:
Bişey olmaz sıkma canını benim kızım o gün ateşi 37.6 oldu üstünü çıkardım düştü ama ben uyurum falan yukselir diye yarım ölçek verdim. Bizde acemiyiz neticesinde ;) o kadar yigenlerime baktım ama kendi cocugumda ezberi bozdum. Buyuk hatala yapmayız inşallah! !

Bişey olmaz sıkma canını benim kızım o gün ateşi 37.6 oldu üstünü çıkardım düştü ama ben uyurum falan yukselir diye yarım ölçek verdim. Bizde acemiyiz neticesinde :KK66: o kadar yigenlerime baktım ama kendi cocugumda ezberi bozdum. Buyuk hatala yapmayız inşallah! !
Çok haklısın canım benim insallah

Slm kızlar bebeğimin dilinde uzun zamandır pamukçuk var kanbonatlı su denedim şimdi de mikostatin kullanıyorum çok üzülüyorum kıyamıyorum yavruma.Bu problemi yaşadınız mı ne yaptınız?

Kizlar kafayı yicem. Doğurali 67 gün oldu kanamam hala devam ediyor. Tam bitti temizlendim diyorum yine başlıyor. Aranizda böyle olan var mi

Bişey olmaz sıkma canını benim kızım o gün ateşi 37.6 oldu üstünü çıkardım düştü ama ben uyurum falan yukselir diye yarım ölçek verdim. Bizde acemiyiz neticesinde :KK66: o kadar yigenlerime baktım ama kendi cocugumda ezberi bozdum. Buyuk hatala yapmayız inşallah! !

Soyman da faydalı olmuş. Kendi çocuğu başka oluyormuş insanın. Tüm karar hakları sende olunca biraz korkudan hatalar yapabiliyoruz.

Arkadaşlar oğlum emerek uyumaya iyice alisti.her yöntemi deniyoruz.baska turlu asla uyumuyor.ben ise baslayinca ne yapacak yavrum.:-(

Kizlar kafayı yicem. Doğurali 67 gün oldu kanamam hala devam ediyor. Tam bitti temizlendim diyorum yine başlıyor. Aranizda böyle olan var mi

Canım normal doğum mu sezaryen mı doktoruna kontrole git çok uzun sürmüş kan değerin de düşmüştür kan ilacını da kullanmaya devam et.Leke şeklinde mi aktif kanama mı?

Arkadaşlar oğlum emerek uyumaya iyice alisti.her yöntemi deniyoruz.baska turlu asla uyumuyor.ben ise baslayinca ne yapacak yavrum.:-(

Benim kızımda öyleydi arkadaşlar bir video paylaşmıştı artık onu deniyorum arada oluyor önceki yazışmalarda vardı bakarsan işe yarıyor canım

manolya9izlemi64932 .!.:
Benim kızımda öyleydi arkadaşlar bir video paylaşmıştı artık onu deniyorum arada oluyor önceki yazışmalarda vardı bakarsan işe yarıyor canım
Biliyorum canim izlemistim.o yöntem sadece sakinlestirmeye yariyor bizde.ama bugün arabasina yatirdim onda sallayarak uyuttum.2 saattir arabanin icinde uyuyor :-) daha hic kullanmamistik disarida.aklima o geldi.

Canım dostlarım sizlerle hep sorunlarımi paylaştım hep yardımcı Oldunuz nekadar tesekkur etsem az.bi de yararli bir sey yazayim dedim.biz gaz problemlemini çözdük artık hiç zinco vermiyorum. 2 kaşık süzme yoğurt a 1 çay kaşığı kimyon az da çörek otu.valla nasıl gaz çıkarıyor hiç gazdan ağlamıyor artık kuzum.siz de yapın sabah akşam

Canım dostlarım sizlerle hep sorunlarımi paylaştım hep yardımcı Oldunuz nekadar tesekkur etsem az.bi de yararli bir sey yazayim dedim.biz gaz problemlemini çözdük artık hiç zinco vermiyorum. 2 kaşık süzme yoğurt a 1 çay kaşığı kimyon az da çörek otu.valla nasıl gaz çıkarıyor hiç gazdan ağlamıyor artık kuzum.siz de yapın sabah akşam
Ha tabi onu ben yiyorum:)

Canım normal doğum mu sezaryen mı doktoruna kontrole git çok uzun sürmüş kan değerin de düşmüştür kan ilacını da kullanmaya devam et.Leke şeklinde mi aktif kanama mı?
Cnm normal doğum. Akintim Leke şeklindeydi. Lohusalık bitti 2 gün sonra yoğun kanamam oldu dedim Tamam adet oldum onun sonunda akıntı beyaza döndü derken tekrar pembe akıntim oldu ve suan yogun kanamam tekrar var

Cnm normal doğum. Akintim Leke şeklindeydi. Lohusalık bitti 2 gün sonra yoğun kanamam oldu dedim Tamam adet oldum onun sonunda akıntı beyaza döndü derken tekrar pembe akıntim oldu ve suan yogun kanamam tekrar var
Geçmiş olsun canım doktora kontrole gitmen faydalı olur umarım sorun yoktur.

Back
X