2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sanırım bizi de böyle perişan eden bu damla yawrum uykusuz ayaklarını kasmaktan yeni uyudu bizde geçen ayda sümüksü kaka olmuştu tahlil sonucunda da mukus gözlendi diye çıkmıştı bize ebe kilo başına 1 damla dedi doktorumuzda şimdi sağlık ocağında 4-5 damla demişlerdir başlangıç olarak öyle yapabilirsin ama aslında kilo başına 1 damla verilir dedi ben şuan 5 damla veriyorum 1 damlası rahat kaşıkta kalıyo zaten canım

Haklisin cnm keyfi yerinde cok sukur ac gibi gorunmuyor boyumuz da uzun o yuzdrn biraz zayif duruyor ama napiyim bu ay daha vermicem ondan sonra yavastan baslarim zaten 6 aylikken ise baslicam 5 aylikken ek gida alistirmalatina baslarim simdi doya doya emsin kuzum

Sagol cnm evet bende beklemeye karar verdim anne sutunden daha faydali hicbirsey yok su an kuzum icin. Doktor biraz kafami karistirdi illa basla demedi ama kilo alimi azalmis fln istersen iki ogun basla diye geveledi moralim bozuldu benimde

Bizimde hala emme konusunda pek duzenimiz yok az az emiyo sanki uzun sure durmuyor memede cok dikkati dagiliyor ortamda biri varsa hele hemen donup ona bakiyor benim ustumu basimi inceliyor :) ama daha baslamicam emsin kuzu ac kalmiyor sonucta ama.cokta hevesli biz yemek yerken agzini sapirdatiyo cani mi cekiyo aca diye dusunuyorum. Demir damlasina dun basladik daha bir yan etkisi olmadi ama

Bizim 1 hafta sonra oldu tabi sebebi kan damlasımı tam emin değilim bende katı gıdaya yarım kilo da alsa başlamıcam gibi 6 aylık olmadan buarada ne yersem eğer sağlıklıysa ağzına deydirmeye başladım tadını bilsin diye şimdiye kadar elma portakal havuç ve ıspanak yemeğinin bir parmakta olsa tadına baktı çünkü biz kızım uyurken yemek yiyoruz genelde :) öyle bi bakıyo ki kıyamıyorum

benim kızım da şu sıralar sümüksü kaka yapıyor ama kan damlasına başlamadık doktora gittiğimizde bi sorayım onu da

kızlar merhaba.ben gremıyorum.biliyorsunuz sutumu iki saatte bir sağarak veriyorum.alt değiştir,doyur,sut sağ,namaz,ınanın bu kısır döngü içerisinde geçiyor günüm.kımı zaman 5dk ka oturup dinlemiyorum.gece yatağa grdıgımde ancak.anne sütü alsın dıye çırpınıyorum işte .yoksa sızı ve burayı cok özledim.eskılerden kmse kalmadı ııyıkı gttıler denmiş,üzüldüm valla bu bnm içinde dendıyse,ask olsun sıze şuan yorgunluktan ölüyorum.kızımı babasına verdım.5dk oturayım dedım.o ara sıze bakındım.smdı namaza kalkcam sonra gene kızımla ılgılencem.bu iş çok zormuş çooooook

Kızlar şu sümüksü kaka nedir ya çocuğumun 3 gündür gece uykuları perişan kendini sıkıp duruyo kakasının rengi sarı hardal tonlarında ama sümüksü yani mukuslu bi ara yine böyleydi geçmişti şimdi yine başladı of dün doktoruna ulaşamadım şimdi aynı kakayı yine yaptı sabahlar olmuyo valla (

Canım ben de akıntı falan sıfır hiç yok. Yanmam bayağı çok benim canım acıyor resmen ama dediğin gibi yorgunluk ve az olması da sebep olabilir. Bir de süt verirken oluyormuş galiba böyle şeyler. Eğer geçmezse ben de gitcem doktora mecburen

Canım dişlerinden olmasın geçen doktora gittiğimizde bana dişlerden dolayı sümüksü kaka yapabilir demişti ama bizim ara ara yapıyor çok değil. Ama sen doktoruna bir sor canım bizi de bilgilendir.

Canım ben de aynı durumdayım kısır döngü resmen. Acaba benim kızım mı çok hareketli ve uykusuz diyorum bazen ama sizleri okuyunca biraz ferahlıyorum yalnız değilmişim diye. Çok zor gerçekten hiç bir şeye yetişemiyorum artık bir de işe başlıcam 1 ay sonra falan nasıl yapcam bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

sana yazar mıyım böyle bir şeyi. Ben burayı çok övüp övüp sonra da biranda tamamen boşaltanlara kızdım bir de gelip buradaki insanları da başka yerlere çekmeye çalıştılar ki yazışmaları hep hatırlıyorum hamileyken neredeyse başkalarına yemin verdirecekler burayı bırakmayalım diye bunları da yazmazdım şimdi de sen üstüne alınmışsın kesinlikle sana değildi kastım .Zaten sanal bir ortam ben isimlerini bile bilmem onların maksat bebekleri büyütürken deneyimlerimizi paylaşalım.Yoksa kimsenin kara kaşı kara gözü değil ... Herkes vakit buldukça yazıyor zaten. Ben de işyerinde sağıyorum şimdi göğüs uçlarım yine acımaya başladı senin ağrı oluyor mu ?olmasın diye yaptığın bir şey var mı ?

Canım benim de oğlum bir uyuyorsa 3 gece uyumuyor doğru düzgün.4.haftamın içindeyim işe başlayalı inana artık uykusuzluk kronikleşti ve ben uykusuzluğu yendim eskiden uykumu yarım saat az alayım baş ağrısı olurdu hatta ateşim çıkardı .şimdi gayet dinamik hissediyorum.işe başladığında ilk zamanlar zor oluyor ama sonra alışıyorsun.Bir de ben elimden geldiğince eskisi gibi kahvaltısız ve makyajsız çıkmadım evden o da kendimi iyi hissettirdi.oğlumu çok özlüyorum sadece .üzülüyorum her anını göremiyorum diye.

Canım dişlerinden olmasın geçen doktora gittiğimizde bana dişlerden dolayı sümüksü kaka yapabilir demişti ama bizim ara ara yapıyor çok değil. Ama sen doktoruna bir sor canım bizi de bilgilendir.
Canım doktora gidemedim randevu yarına aldım ama tlfnla konuştum sağolsun uzun uzun anlattı emin olmamakla birlikte diş dolayısıyla salyası artmıştır o salyanın bir kısmını çıkarsada çıkaramadığı bölümünü yutuyodur o da sümüksü kaka yapar dedi 3 gündür durum böyle 1 ay öncede olmuştu tahlil yaptırmıştım temizdi gerekirse yarın yine yaptırcaz canım

Benim de hep başım ağrıyor özellikle akşamları uyku basınca. Ben 1 ay sonra başlıcam işe ama çok korkuyorum kızımdan uzak kalacağım diye en büyük korkum da sütüm kesilir diye çok uzak okulum. 8 saat falan uzak kalabilirim evden kızım 5 aylık olacak o zaman nasıl yapmalıyım süt sağıp bırakcam ama ne kadar önceden sağmaya başlamalıyım stok için sence? Of ya 6 aylık olana kadar yanında kalabilseydim güzel olacaktı ama olmuyor malasef çok üzülüyorum

Kızlar milupa gece çeyı veren var mı bebişine?
Bir de işe başlayanlar kaç aylıkken başladınız nasıl yapıyorsunuz?

biz bir bebekle yetısemıyoruz,bır de ıkı üç çocuklu olanları dusunebılıyor musun? Napalım anne olmak ,kadın olmaktan daha zormuş ,gerçekten Allah tüm kadınlrn,annelerın yardımcısı olsun.cok fena saclarım dökülüyor bnmdeçi.bnde burda okudum tek dglm dıye rahatladm

cnm ben sagark veriyorum ve derin donrucuma,buzluguma hep stok yaptım ılk günlerden berı.11ekımden berı.ve bir arkaddsma verdım ıcırıyor bebegıne.hala hıc bsey olmadı sutlere.yanı ıyı muhafaza edılınce hıcbsey olmuyor.smdıden baslayabılrsın.bşr sene bile saklayabılıosun.bırde sna bır tavsıye.yakın zamanlar için buzdolabı posetı kullanıp onu ıkı buz dolabı posetıne daha koyabılırsın.hıc bsey olmuor hem cebınede kar.ben posetlerım kalmaynca arkadaşa o şekilde yapıp veriyorum oda gelıp alıp gıdıor,sonra erıtıp bebegıne içiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…