2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ya canım gerçekten çok zor senin Işın .Allah yardımcın olsun.6 ay olsunda ek gıdaya başladığımızda rahatlarız inş.en azından bir kaç öğün bir başkası verebilir senin yerine.biz de seni öLüyoruz imkanların el verdikçe yaz canım.

Bugun iki aşı oldu kuzum kılosu 7100 cıktı kıyafetlerı ile yıne 300 gr almıs napabılırım ılk 3 ay yaklaşık bırer kılo aldı ıkı ayda toplam 600 gr almiş cok üzüldüm sma boyu güzel 67 cm.. Ek gıda için erken dedı ama ben ufak ufak vermeye başladım

Yok ya yemiyo zaten canım ne elma püresini yedi ne de yoğurdu diliyle attı dışarı inşAllah sütümüz olurda emziririz yoksa ek gıdayla bu iş yaş günde 2 öğün farklı şeyler denicem damak tadı oluşsun diye ama sadece 1 tatlı kaşığı kadar vercem

Evet cnm haklisin. Sende sagiyormussun cok zordur eminim surekli sagarak beslemek allah yardimcin olsun. Sadece anne sutu mu aliyor bebegin
hem de nasıl zor.kafam sagrken pat diye düşüyor.emzırme donemı bnm için kabus oldu.yanı emzırebılmenın keyfıne varamadm.çok üzgünüm ama gıttgı yere kadar verıcem.evet cnm anne sütü alıyor sadece çok şükür.4 ,5aylıgız.20sınde aşıya götürdüm 1kılo 200gram almış meleğim.hemsıreler çok sasrdı hatta sadece anne sütü alarakmı aldı dedı.artık 500gram az almalarıda normal,boy atıyorlar.ben olsam 6/aydan önce başlamazdım kı emzıremedgm halde baslamıcam.hatta suyum olursa geç başlamayı bile düşünüyorum.ben sagıyorum.sagdıgımı hemen içiriyorum.yanı pek ısıtmıyorum.acaba vıtamınlerı gıdıyor mu pıskoljsı oluşuyor bnde.o yüzden ağlamasına fırsat bırakmadan sagıp içiriyorum

Kızlar demir damlasından sonra kaka rengi hardal oldu ve cıvıklaştı siz de nasıl dr gitsemmi acaba. Bugün damla vermedim birkaç gün vermeyip kakası düzelecek mi diye bakıcam. Sizde değişiklik oldu mu damladan sonra. Bir de kokusu demir damlası gibi kokuyor kakası.

eşim hastalandı.atesler içinde yatıyor.bir tarafta da ona yetişme derdindeyım.evet ek gıda rahat olacak ama ben suyum olursa 7.ay bıtımınde başlamayı düşünüyorum.kızım huysuzlanıyor,kucak ıstıyor,benı cagrıyor cagrıyır.ben karşısında süt sagıyorum.nasıl içim acıyor anlatamam.sagma bıtsin ılgılenıyım dıyorum,bıtene kadar yavrum benı çağıra çağıra uyuyakalıyor.uyandgnda gene sut sağma vaktım gelıyor.gene kısır döngü.o kadar ozluyorkı benı,kucağıma alınca gülmeye baslıır ve hıc ınmek ıstemıyor.elinden geldıgınde kızımla fazla fazla ılgılenmeye çalışyrum ama sut sagmak ı vakıtı kızımdan çalıyor.prolaktın hormnonuda fazla salgılanıyor bende,sagmadanda duramıyorum.bu arada gpgsune bır kaç damla saf zeytınyagı surebılırsın sağarken.bunuds yapanları duydum

Ya resmen kendi yasadiklarimi anlatmissin emmmek istemiyo biberon almiyo uykuda enlmiyo sadece su bi ay da gecse basliycam ek gidaya bi care bulursan bize de soyle

Kızlar konak tan kurtulmak icin neler yaptınız sanki giderek kalınlasiyor bizimki. Saç derisi nefes almıyor gibi hissediyorum.

Ya resmen kendi yasadiklarimi anlatmissin emmmek istemiyo biberon almiyo uykuda enlmiyo sadece su bi ay da gecse basliycam ek gidaya bi care bulursan bize de soyle
2 gündür emmesi bitip uyuduktan 1 saat sonra o memeyi sağıp uyanınca kaşıkla içiriyorum. Hem kalan son sütü alıyor hem de memeye dahafazla üret uyarısı vermeye çalışıyorum çünkü artık azaldığını hissediyorum. İnşallah bu işe yarar.

Biz doğduğundan beri mustelanın konak önleyici şampuanını kullandık hiç konak olmadı.
canim bizim olusmuş durumda doktor da bişey yapmayın her bebekte olur zamanlageçer dedi uyuz. şimdiden sonra kullansam fayda eder mi sence

Bir de mustelanın stelaker diye bişeyi var o da oluşmuş konaklar için kullanılıyormuş belki o işe yarar geçirir. Saf zeytinyağı sürüp sık dişli tarakla taramayı önermişlerdi eğer olursa diye ama nekadar işe yarıyor bilemiyorum.

Bizde o ilacı kullanıyoruz günde 3 damla emzirdiktrn 45 dk sonra dedi hemşire

Masallah cnm cok guzel kilo almis. Bende fazla olursa sagip buzluga atiyorum ama kizim biberon almadigi icin kac cc iciyor bilmiyorum ama az kilo aliyor dogdugundan beri en fazla 800-900 gr aldim bu ay da 500 gr a dustu saglikli olsunlar da gene de baslamicam simdilik ek gidaya

Hardal rengi olmasi gerekmiyor mu zaten cnm bizim hep oyleydi doktor da hardal rengi olmali kakasi demisti. Ama damladan sonra yesil oldu kakasi anormal mi acaba

Ni
Hardal rengi olmasi gerekmiyor mu zaten cnm bizim hep oyleydi doktor da hardal rengi olmali kakasi demisti. Ama damladan sonra yesil oldu kakasi anormal mi acaba
bizimki sarıydı damladan sonra rengi koyulaştı kokusu Değişti yarın doktora gidince sorucam ama herkeste aynı belirtilerin olması rahatlattı beni

evet dogrudur bayodan once zeytinyagi surup ince sik tarakla tarayin bisey kalmiyor... ben oyle yaptim

8ekimde doğan mustafam bi kac gundur emmeyi red ediyor . 2.cocugum digerinde hiç böyle şeyler yaşamadım yapisirdi mememe ama bu cocukda emmesi için takla alacam yakinda

Kızlar dün 4 ay asimizi olduk.oglum 1 kilo almış. Bu demek oluyor ki sutumu artırmayı gerçekten başarmisim.boyu da 68 olmuş. Bir de hemşire ikimizin kadına baktirdi parmaktan kan aldı. Ikimizin de çok iyi dedi.ama bu demir ilaci mi ne onu verdi 8 damla.kilo başına 1 damla.oglum 7760 geldi.ama ben bi kaç yazı okudum nette.dio ki malesef türkiyede 4 aylık bebeklere kanlarına bakılmaksızın kan ilacı veriliyor çok yanlış 6 aydan önce gerek yok ise daha vermedim ama bilemedim simdi bilginiz var mı bu konuda herkes başladı mı damlaya

Canım merhaba maşallah bebişine:) biz dün doktora gittik şu vegaferon kan damlasını vermiyoruz 1ay daha beklicez test yapcaz dedi zatenn içinde paraben var başka yazcam dedi. Benim kızım damlayı almamıştı zaten kusmuştu tükürmüştü. Ben şimdi vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…