2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet haklısın.aslnda üstüme alınma meselesı dgl.aynen hamıleyken cok söz verildi ama şuda var kı ,herkes göründüğü gbı çıkmıyor be cnm.Facebook a gttı herkes,bnde gttım.orda herkes birbirine düştü.tabı kı cok candan kişilerde oldu.baktım herkes bırbırını yıyor ve dedıgın sebeplerden hemen gerı çıktım.ugrasamam öyle şeylerle.mıllete kendimi kanıtlama zorunluluğum yok.cnm benim pompam mesela swing elektırklı.benm bebegın hıc emmedı bılıyorsun,anlatyrdum ugraslarımı,yok olmadı emmedı.bende 2saatte bir sağmaya basladm.ben pompa olarak herkese bu pompayı önerirım.çekim gücü kuvvetlı oldgndan duzenlı sarıldığında sütü bıtırmez korkmayın ben 4 ,5aydır sagıyrm ve bu pompayla 22,5ay sagan anne var.bnm ılk bir ay cok yara oldu.anlatamam acısını.kanadı acıdı.bıberon kana bulandı.ama ısrarla devam ettim .smdı göğsüm hıssıslestı yara olmuyor.yara olmaması ıcın göğüs ucuna ıyı kaysın dıye lansınoh surebılırsın veya kendi sütünden.bunu yapanlar da var

gelişimi yerindeyse 400,600gram alsa bile 6aydan önce baslamamanı önerirım,sankı ne kadar alacak anne sütü.doya doya içsin guclensın bağışıklığı.erken baslarsan sütü bırakır emmez falan bellımı olur

Kızlar milupa gece çeyı veren var mı bebişine?
Bir de işe başlayanlar kaç aylıkken başladınız nasıl yapıyorsunuz?
Ben gece çayını geçen hafta almıştım veriyodum 4 gün gözlemledim 2 gece uyumadı 2 gece uyudu çok etkisi olduğunu düşünmüyorum kakasında mukus gördüğüm için 3 gündür kullanmıyorum canım

Evet cnm haklisin. Sende sagiyormussun cok zordur eminim surekli sagarak beslemek allah yardimcin olsun. Sadece anne sutu mu aliyor bebegin

Merhaba
Ben siteye yeni üye oldum. 30 ekimde ilk kez anne oldum. Aranıza katılmak isterim.

hoş geldin, 16 ekimde ilk bebeğimi güzel kızımı kucağıma aldım. her şey harika çok rayına oturdu ve düzene girdi maşallah. ikinciye bile sıcak bakar oldum :)

merhaba, 580 gr fena değil aslında. ilk 3 ay alt sınır 600 zaten. benim kızım emmiyor hep söylüyorum, biraz mama destekli sağdığım sütleri veriyorum ona rağmen başlamadım ek gıdaya. 5. ayı doldurunca başlarız ufak ufak dedi doktor çünkü sütüm çok azalıyor. bana kalırsa sende bekle biraz. benim kız minyon boyu da kilosu da, ama keyfi sağlığı çok yerinde o yüzden takılmıyorum artık kiloya boya. eğer senin içinde durum böyleyse bence sıkma canını.

aynı benim durum. ben gündüz emzirmiyorum artık çünkü neredeyse açmış sağıp veriyorum 3 saatte bir yetmediği yerde bir iki kez günde mama. bas bas bağırıyor emzirmek isteyince

Sagol cnm insan ister istemez uzuluyor sutum yetmiyor mu beslenemiyor mu kuzum diye ama keyfi yerinde cok sukur Allah saglik versin de bizim kizlar citir olcak heralde napalim :)

kızlar 4 ay asimizi olduk.vegofkron damla verdi hemşire ama kaç damla vermeliyim.sormayı unutmusum.sizin kan damlalariniz un adi ne.bunu pek duymadim ben bu vegoforonu kullanan varmı.bide kaç damla varıyorsunuz AC tokfarkeder mi kan damlasi

Slm arkadaslar ben pek gırmerm de arada girip yazdıklarınızı okuyorum:) benim de ikinci meleğim 3 Ekim'de arefe gunü doğdu sanırım hepımz aynı seylerı yasıyoruz sma ikinciler bıraz daha rahat yanı en azından ben öyleyım:) kızım 5. Ayını doldurmj üzere kılosu su an 7 kılo boyu 66 falan heralde ama iki aydır sadece 300 gram alıyo nıye anlamadım canım sıkıldı bikaç gündür bişeyler tattırıyorum zaten masada yemek yedirmiyor bana illa onunda ağzına koyucam:)) gecelerı muhallebı yapıyorum ama cok katı degıl her gece de vermıyorm zaten ara ara verıyırum elma verdım bi iki kez bi de yoğurt emme olayı bizde de aynı kafa Heryana dönüyor bi ses duysun bırakıyor :) bebek arabasında uyumaya bayılıyor ama evde cok az uyuyo ses oldunu hemn uyanıyo bi de ablamız var 3,5 yasında ses cıkıyo halıyle.. Ben bunda daha rahatım ilkinde aman emmedı aman uyumadı yok ac kaldı dıye panik yapardım saat tutardım emme aralığı uyku aralığı:)) şimdi hiççç takmıyorum acıkırsa Emer uykusu varsa uyur dıyorum :)) ama cadı illa kucağımda uyuyacak yoksa yıkıyo ortalığı:)) sizinkilerın boyu kılosu ne alemde?

kızlar birşey sorcam biber onların temizliğini nasıl yapıyorsunuz.şimdiye kadar kullanmadan önce mutlaka 25 dk kaynatarak kullandım.ama artik büyüdü bu kadar sik kaynatmaya gerek varmı kaynatmasam temizliği nasil olacak.sizler nasıl yapıyorsunuz.birde vegaforon kan damlası kullanıyor musunuz.kaç damla veriliyor..yardimm

Masallah bebegine cnm ikinciler daha rahat buyuyormus tecrubeliler oyle diyor bize de nasib olur insallah. Herkes kilo aliminin azalmasindan sikayetci sanirim benim kizim da bu ay 580 gr almis. 15 ekimde dogdu yawrum 3540 gr 52 cm di simdi 6600 gr 65 cm cok fazla kilo almiyor citir bir kiz opavak sanirim :) doktor isterse ln baslayabilirsin ek gidaya dedi ama 5 aylik olana kadar baslamayi dusunmuyorum eline havuc sert elma fln vermeye basladim hem dislerini kasisin hem farkli tadlara alissin diye bizdr durumlar boyle

Canım kilosuna göre veriliyo damla örneğin 6 kiloysa 6 damla veriyosun bizim kan damlamız ferrum ama arkadaşım seninkinden kullanıyo sağlık ocağından vermişler biz eczaneden aldık sanırım ebemizin elinde kalmamıştı eczaneden almamızı söyledi aralarında fark olduğunu sanmıyorum vereceğin zamana gelince bugün konuştum doktorumuzla beslenme ile arasında 1 saat olsun dedi çünkü süt demir emilimini engeller hiçbir fayda görmeden çocuk vücudundan atar dedi canım

Kızlarrrr (
Buaralar aynı dertten muzdarip olanlar var kızım 500 gr aldı diye doktorumuz ek gıda diye tutturdu şuan tam 4,5 aylığız 700 gr civarında almalıydı dedi kendiside 2 çocuğuna 4 aylıkken ek gıda vermeye başlamış nekadar geç başlanırsa okadar seçici oluyo genelde çocuklar dedi ve bana hergün sebze çorbası, meyve püresi, yoğurt ve hipp pirinçli muhallebi vermemi önerdi istersen muhallebiyi 5.ayda başlat dedi ama kilo alımı sınırın altında çünkü 600 gr sınır mutlaka ek gıda dedi ( elma püresi verdim tükürdü yoğurduda aynı şekilde veresimde yok belkide oyuzden çocuğumda yemiyo (

Tatlım Kaynar suda bekletiyor annem biberonu.ben de haftada iki kere kaynatıyorum.bir problem olmadı.sonuçta gün boyunca oğlum biberondan emiyor sütünü her seferinde kaynatamayaz annem.ben de vegaforon veriyorum şimdilik 4 damla veriyorum.çok huzursuz ediyor ama doktora götürdüm bugün alışacak diyor,vermeye devam et hatta Kakasında kan vardı ,ilaçtanmış ama devam et dedi.ferrosanol en iyisi diyorlar acaba değiştirsek mi?

Tatlım bebeğin kaç kilo,boyu nasıl kaç kilo doğmuştu?

Bana da ek gida verebilirsin dedi ama israr etmedi ve 2 ogun dedi senin doktorun cok fazla cesit yedirmeni soylemis cocuk bunlari yerse sutu ne zaman icicek ki. Sen bilirsin tabii canim ama ben 1 ay daha beklemeyi tercih ettim eger baslaslayacaksan da 1-2 ogun ver bence bunlarin hepsini yerse seni emmez bebegin

Canim ben de devam edeyim lansilohusürmeye.çok korkuyorum eski günlere dönmeye iki ay Ağlayarak emzirdim resmen.

Canim ben de devam edeyim lansilohusürmeye.çok korkuyorum eski günlere dönmeye iki ay Ağlayarak emzirdim resmen.

Canım ben işe bakmadan her gün 250 CC atıyordum .15-20 gün attım böyle ama işe başlayınca oğlumun günlük içtiği sütü hatta biraz fazlasını sağdığım için stoklarım hiç bitmiyor sende şimdiden başla sağıp koy sağdıkça artıyor.işyerinde sakin sağmamazlık yapma yanında termos al yanına içine buz torbaları Doldur sütünü sağıp getirirsin okulda dolap yoksa.hatta anne Sütünden mağdur Olmasın diye bir bakkaldan flan rica ederdim yerinde olsam dolabında saklasın akşamları alır evine götürürsün.1 aydır haftada 4 gün süt sağıyorum 2 yaşına kadar böyle sağmaya devam edicem inş.sütün artacak bile geldiğimde oğlum çok özlemiş oluyor sanırım saat başı emiyor.beterin beteri var 3.5 aylıkken bıraktım sen 5 aya kadar durabileceksin canım.olumsuz yanından bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…