- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah daha beterinden saklasin bebeklerimzn burnu aksa aklimiz cikior tabi.havalr cok degisken son zamanlrda oda carpmis olablr.kusuosa su icirmeyi ihmal etme su dengesini saglasin vucut.ins cabuk toparlanir.bana yardm etcek kmse yok ama esim eder.ona dedim su dolaplari duzenlemede yardm et ben baska bsey iatemiom .etcek ama bakalm ne zaman oda iste cok yoruluor.onun disinda belim tartmior iki bebegi artik .bu karnim cok farkli asagida karnim .kizimda yukaridaydi.bel agrisi yapior ama ole aman aman zorlayacak sekilde dgl .kizimn altini yikarken nefes nefese kaliom kacip suya gidior e bide agir artik belim daha ckk agrior ama hamama gren terler bakalim Allah KerimEkim doğumlu canim 20 aylik olcak bu ayın 15 inde
Bencede bekle bende ikinci çocuk olursa hemen aldirmayi düşünmüyorum. Çocuk hem son haftalarda gelişiyorOlablr ama ben daha dikkatli davransaydim yasamayablrdim de oldu artik.cok sukur ki gecti .doktorumu cok sveiorum nerde oncekiler nerde bu doktor.keske ilk dogumun cahilligi olmayaydida o zaman bulaydim dedim bu doktoru.doktor normal dogum yaptirior sezeryandan sonra.ama ben blmyrum bindr uc riskte olsa insan endise ediyor acaba basima gelirmi diye.herhalde epidurel ssez olurum.yok doktor tarih vermiyor .dogalci bir doktor.son ana kadar isaret gelene kadar beklicez.yani planli sezeryana karsiyiz.bebegim ne zaman isterse o zaman gelecek.dier doktorlar gbi erkenden cikarmicaz yani.
Maşallah kızına benim kızım misket havası oynamak dışında bişey yapmıyorMerhaba kizlar hayirli ramazanlar herkese. Herkes yaramazlık tan şikayetçi bende tabii. Canları sağolsun da zaten hep kendine zarar verecek seylerin peşinde bişey olacak diye korkuyorum valla ev batmış falan pek umursamıyorum yapabildiğim kadar yapıyorum heryer parmak izi mesela silsem 5 dakka sonra aynı bende kasmıyorum artık. Sizin çocuklar neler yapıyor kızlar. Benim kızım baya dillendi nerdeyse konuşamadığı şey yok diyebilirim maşallah baya konuşuyor tuvalete daha alısmadi tam ama sabah yapiyor bir de kakasini gelince anne pırt anne çiş diyorrenkleri öğrendik 15 e kadar sayıyor. Ama hala kendi kendine oynamıyor hep oturup beraber oynicaz ya da yaramazlık karıştırma oraya buraya tırmanma peşinde. Snow maşallah sana 3 çocukla bir de iftar davetleri valla helal olsun. Denizyild allah kolaylık versin işin zor valla ilk hamilelik en rahat olanı sanırım küçük çocuklar zor gerçekten belki de bunlar rahat günlerin ama Allah kolaylığını verir. Sunset seni kızın napiyor klozet dışında
?
Kizimi planli seseryenle aldirsaydim eger duddagi yarik dogacakti ve ameliyat olcakti.bunu doktorlar ongormedi.son anlarda gelisti karnimda .dogduktan sonra amladik.burnundan dudagin altina kadar uzanan iz var ve arastirinca bu cikti ortaya hatta dudagi yarik olanlari taniyanlarfa aynisini soyleynce emin oldum.yani bnden sez olanlara tavsiyemdir uygub doktor bulup son ana kadar beklesinler kontrollu olarak.bnm.kizim da cok sinirli huysuz .bseeye izin vermeyince elindekini cakiyor.kac tane esyam kirildi oyle.smdide tv kablosuni cekior koparcak nerdeyse.bide gidip kablo almak zorunda kalcaz disardan.hayir die tuttum cektim sinirlenip elindeki kumandayi firlatti tabi kumanda piller falan icinden sicradi.bu kezde pilleri alip kactiBencede bekle bende ikinci çocuk olursa hemen aldirmayi düşünmüyorum. Çocuk hem son haftalarda gelişiyor
Kızın nasıl olduBugün kızım iki kere kustu doktoru aradım emedur fitil verdi devam ederse yarın getir dedi. Moralim bozuldu ya neden böyle oldu acaba salgın varmış inşallah bize de vurmamistir![]()
Biliyorum canım o yüzden son günlerde daha çok gideceksin kontrole. Çok geçmiş olsun dikkat et keşke girmeseydin duşa uyudugunda falan girseydin yada. Demek bütün çocuklar boyle sinirli.Kizimi planli seseryenle aldirsaydim eger duddagi yarik dogacakti ve ameliyat olcakti.bunu doktorlar ongormedi.son anlarda gelisti karnimda .dogduktan sonra amladik.burnundan dudagin altina kadar uzanan iz var ve arastirinca bu cikti ortaya hatta dudagi yarik olanlari taniyanlarfa aynisini soyleynce emin oldum.yani bnden sez olanlara tavsiyemdir uygub doktor bulup son ana kadar beklesinler kontrollu olarak.bnm.kizim da cok sinirli huysuz .bseeye izin vermeyince elindekini cakiyor.kac tane esyam kirildi oyle.smdide tv kablosuni cekior koparcak nerdeyse.bide gidip kablo almak zorunda kalcaz disardan.hayir die tuttum cektim sinirlenip elindeki kumandayi firlatti tabi kumanda piller falan icinden sicradi.bu kezde pilleri alip kacti
Vermiyor.dun de buz dolabi acip japamaya basladi.bi salona geldimki mayonezi alip yemis tadinida sevmemis heryeri mayonez .gecen gun klozeti aciyor bnde yaninda dustayim.cikip bakayim derken dustum .o can haliyle karnimin ustune dusmeyeyim diye tutunmaya calistim yoksa kafam once kuvete sonra tasa carpiodu.tutununca hafif dustum ama canm cok acidi genede.bir gun boyunca bel agrisi cektim.yemek yedirirken tekme atti tum yemegi koltuga boca ettim kaydi elimden .artik mama sanldeysindede oturmuor illa bizle sofrada oturup herseye dalcak. ya bunlar hcbsey bazen sabrim bitior sinirimden koltuga vuruyorum yeter diye .annelik cok zormus ya hele yalniz olmak daha zor.vallahi ikide buyusunde ben cocuga tovbe ettim.artik ole kazaya kurban gtme hesaplari olmazsa
Geçmiş olsun oruç tuttugun için olabilir. 3 çocuk kosturma derken. Ben bile dün misafir agarladim iftarda bugün pert oldumOff kızlar bugünlerde üzerimde bir halsizlik var birde mide ağrısı veriyorum iki gün önce kusma da vardı geçti ama ara ara halsizlik oluyor neden anlamadım
Kusma devam etmedi çok şükür. Ama uyutamıyorum ya çıldırcam resmen uyumak istemiyor emerek uyutamiyorum sallanmak istemiyor valla napçam bilmiyorum sızınkıler nasilKızın nasıl oldu
Ay geçmiş olsun ya valla ben duşa falan girmiyorum eşim yokken sen nasıl cesaret ettin kiKizimi planli seseryenle aldirsaydim eger duddagi yarik dogacakti ve ameliyat olcakti.bunu doktorlar ongormedi.son anlarda gelisti karnimda .dogduktan sonra amladik.burnundan dudagin altina kadar uzanan iz var ve arastirinca bu cikti ortaya hatta dudagi yarik olanlari taniyanlarfa aynisini soyleynce emin oldum.yani bnden sez olanlara tavsiyemdir uygub doktor bulup son ana kadar beklesinler kontrollu olarak.bnm.kizim da cok sinirli huysuz .bseeye izin vermeyince elindekini cakiyor.kac tane esyam kirildi oyle.smdide tv kablosuni cekior koparcak nerdeyse.bide gidip kablo almak zorunda kalcaz disardan.hayir die tuttum cektim sinirlenip elindeki kumandayi firlatti tabi kumanda piller falan icinden sicradi.bu kezde pilleri alip kacti
Vermiyor.dun de buz dolabi acip japamaya basladi.bi salona geldimki mayonezi alip yemis tadinida sevmemis heryeri mayonez .gecen gun klozeti aciyor bnde yaninda dustayim.cikip bakayim derken dustum .o can haliyle karnimin ustune dusmeyeyim diye tutunmaya calistim yoksa kafam once kuvete sonra tasa carpiodu.tutununca hafif dustum ama canm cok acidi genede.bir gun boyunca bel agrisi cektim.yemek yedirirken tekme atti tum yemegi koltuga boca ettim kaydi elimden .artik mama sanldeysindede oturmuor illa bizle sofrada oturup herseye dalcak. ya bunlar hcbsey bazen sabrim bitior sinirimden koltuga vuruyorum yeter diye .annelik cok zormus ya hele yalniz olmak daha zor.vallahi ikide buyusunde ben cocuga tovbe ettim.artik ole kazaya kurban gtme hesaplari olmazsa
Geçmiş olsun oruç tuttugun için olabilir. 3 çocuk kosturma derken. Ben bile dün misafir agarladim iftarda bugün pert oldum
kızlar maşallah hala yazışmanıza çok sevindim. ben oo unuttum valla ne yalan söyleyeyim iş güç kim gelip oturacak bilgisayar başına.. öyle aklıma geldi açıp bkayım dedim iyi etmişim var mı aranızda 2. bebeğe hamile olan bakalım:)
Bugün üçüncü gün kızım öğlen uykusu uyumuyor. Emziriyorum kucağımda pişpis ayagimda salliyim diyorum yok eşime veriyorum sen salla diye bu sefer de anne diye ağlamaya başlıyor. Ya ben kafayı yicem zaten bebeklik ten beri gündüz az uyurdu ama bu ara iyice gitti uykuları. E uyumayınca haliyle de çok huysuz oluyor hergün parka çıkıyoruz koşuyor oynuyor yoruluyor da neden uyumuyor valla çıldırcam
oo gerçekten mi ne güzel herkese hayırlı olsun şimdiden:)Yakında doğuranlar olacak bile
E bseyleri yalniz yapablmelym yoksa 2.si gelince napcam ki ben zaten yalniz bir yasak sunuyorum.cogu zaman esim is seyehatine cikior gene yalniz kaliorum donene kadar yani mecburum.dus icin de genelde sabahlari yaparim kizimda kapi onunde durup beni izler.goz onunde yani.ama o gun her yere daldi klozeti falan acinca kapi onune gotureyim derken cok sukur hafif kazayla atlattim dusmeyi.yer i islatlisim ayagimi koydugum gbi kaydim paspaslar adam akilli yerde durmuor ki zor cocuk isi .bakalim ......kontrolller sklasti doktor 15gun sonra gel dedi bugun 16.gunum bitti.ara ara yalanci sancilarim.oluyor .doktorumda sen kendini cok yoruyorsun dior ama yapcak bsey yok.bir sene sonra daha rahat olur iki cocuklu yasama.alisirim insAy geçmiş olsun ya valla ben duşa falan girmiyorum eşim yokken sen nasıl cesaret ettin ki
Bnmkininde uyumadgi oluor ama bnm.isime.gelior cunku aksam erken uyuuuip bana dinlenmek.icin firsat brakior demekki buda bir donem.buyudukce uykuya olan ihtiyaclaridami azalior ne.cunku dun misaflrge gttggm bir annede ayni seyi dedi gunduz uyumaz oldu dediBugün üçüncü gün kızım öğlen uykusu uyumuyor. Emziriyorum kucağımda pişpis ayagimda salliyim diyorum yok eşime veriyorum sen salla diye bu sefer de anne diye ağlamaya başlıyor. Ya ben kafayı yicem zaten bebeklik ten beri gündüz az uyurdu ama bu ara iyice gitti uykuları. E uyumayınca haliyle de çok huysuz oluyor hergün parka çıkıyoruz koşuyor oynuyor yoruluyor da neden uyumuyor valla çıldırcam
Bir de emmeyen.emmeyen ,uyumayan ve yemeyen.Uyumayan çocuk birde yemek yemeyen çocuk la uğraşmak zordur.allah yardımcın olsun sabah kacta kalkıyor akşam kacta yatıyor