Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Valla 19aylık kızım olmasa bende uyurum ama bakmam gereken bi bebek var bolca uyuyun bende ilk hamileliğimde çok uyumuştum
Ben de ilk hamilelikte iş yerinde uyuyordum,kusuyordum .Bende ağır formu var hiperemezis dedikleri sadece uyurken rahatım.ilaç aldığım sürece sadece kusma olmuyor mide bulantısı öğürmeler falan geliyor arada .şimdi evde 21 aylık bir çocuğum var sabah 7 de kalkıyor,hastaneye gidip serum taktıracak halim yok.ilk çağlardaki gibi temel gıdalarla besleniyorum sadece su bile içmeye korkuyorum 😥aileniz yakın mı destek olacak birinin olması çok güzel olur .bizde her iki taraf da uzak.Önceki gebelikte 17 ya da 18 di artık karnım çıkmıştı ve bir anda kesildi.Ben böyleysem 9 ay çeken ne yapsın diyorum ya da hastalıklara bağlı durmadan midesi bulanan insanlar var bizimki geçici.Herkese rahat bir hamilelik diliyorum.

Ben de bugün 7 haftalık oldum 🥰 yarın kalp atışını duymaya gideceğim inşallah her şey yolundadır ❤️ ben 6.haftaya girdikten sonra özellikle sabah kusma ishal fena halsizlik bulantı yataktan kalkamıyorum. Neredeyse her şeyden tiksiniyorum. Kahvaltı yapamıyorum yoğurtlu çorba, limon, çubuk kraker öyle devam ediyorum. Ama dün bir anda belirtilerim sabah kesildi ve aklım çıktı neden böyle oldu diye de akşama doğru daha fena geldi 😁 bebişlerimiz iyi olsun da geçecek bu günlerde 🥺🙏🤗

Ben de bugün 7 haftalık oldum 🥰 yarın kalp atışını duymaya gideceğim inşallah her şey yolundadır ❤️ ben 6.haftaya girdikten sonra özellikle sabah kusma ishal fena halsizlik bulantı yataktan kalkamıyorum. Neredeyse her şeyden tiksiniyorum. Kahvaltı yapamıyorum yoğurtlu çorba, limon, çubuk kraker öyle devam ediyorum. Ama dün bir anda belirtilerim sabah kesildi ve aklım çıktı neden böyle oldu diye de akşama doğru daha fena geldi 😁 bebişlerimiz iyi olsun da geçecek bu günlerde 🥺🙏🤗
Ayy evet iyi olsunlar da sağlıklı bi şekilde geçer bu günlerde 😅 bende 14 temmuzda gittim kalp atışı için herşey yolunda şimdi

Kızlar ben sımdı doktordan cıktım sata göre 6 haftalık olması gereken bebek 4+2 çıktı keseyi vs gördük olması gerektiği gibi dedi ama benım anlamsız bi şekilde morelım bozuldu

Kızlar ben sımdı doktordan cıktım sata göre 6 haftalık olması gereken bebek 4+2 çıktı keseyi vs gördük olması gerektiği gibi dedi ama benım anlamsız bi şekilde morelım bozuldu
Bir sorun yok dediyse üzme kendini😊 gelişimi böyle ilerliyor olabilir ilk haftalarda, içini ferah tut🤗

Ben sata göre konuşuyorum ama ultrasonda benimki de geride. İlk kontrolde doktor çok normal içine şüphe düşürmene gerek yok demişti. Sizde moralinizi bozmayın doktor olması gerektiği gibi demiş zaten

Ben sata göre konuşuyorum ama ultrasonda benimki de geride. İlk kontrolde doktor çok normal içine şüphe düşürmene gerek yok demişti. Sizde moralinizi bozmayın doktor olması gerektiği gibi demiş zaten
Yinede insan uzuluyor ya belkı kalbını duyarım diye gitmiştim doktora

Bana geç döllenme olabilir bir dahaki kontrolde sat değiştirebiliriz dedi bu hafta gidicem bakalım ne olacak.Benim 5 gün geri çıktı 6+4 te gittim ,5+6 çıktı.Cihazdan cihaza ölçümden ölçüme farkeder dedi

Peki hiç mide bulantısı belirtisi yoksa ?)) Sadece yemeğimi artık bitiremiyorum. Sadece yarısını yiyorum. Bayağı iştahım ölmüş yemeklere karşı. Ama midem kesinlikle bulanmıyor.
Benim görüp duyduğum kız hamileliklerinde bulantı kusma çok oluyor erkekte olmuyor diyorlar

Ben de ilk hamilelikte iş yerinde uyuyordum,kusuyordum .Bende ağır formu var hiperemezis dedikleri sadece uyurken rahatım.ilaç aldığım sürece sadece kusma olmuyor mide bulantısı öğürmeler falan geliyor arada .şimdi evde 21 aylık bir çocuğum var sabah 7 de kalkıyor,hastaneye gidip serum taktıracak halim yok.ilk çağlardaki gibi temel gıdalarla besleniyorum sadece su bile içmeye korkuyorum 😥aileniz yakın mı destek olacak birinin olması çok güzel olur .bizde her iki taraf da uzak.Önceki gebelikte 17 ya da 18 di artık karnım çıkmıştı ve bir anda kesildi.Ben böyleysem 9 ay çeken ne yapsın diyorum ya da hastalıklara bağlı durmadan midesi bulanan insanlar var bizimki geçici.Herkese rahat bir hamilelik diliyorum.
Benimde iki tarafta uzak canım. Annem gel diyor ama rahat edemiyorum orda birde kızımın düzeni bozulsun istemiyorum çok kötü olursam o gelecek vallahi çok zor ya bu hamilelik. Hamileliği seven insanları asla anlayamıyorum

Benimde iki tarafta uzak canım. Annem gel diyor ama rahat edemiyorum orda birde kızımın düzeni bozulsun istemiyorum çok kötü olursam o gelecek vallahi çok zor ya bu hamilelik. Hamileliği seven insanları asla anlayamıyorum
Ay sen bendensin canım yaa ben de hamileliği hiç sevmiyorum sebebi de bu olaylar ve ücretsiz izindeyken yaptım 2. Çocğumu sırf şu durumu yaşayacağımı biliyordum.Çalışsam üstüne evde de bir bebek halim ne olurdu.Önceki hamileliğimde hem iş yerinde kanamam oldu hem kusmaktan kendimden geçmiş gibi geziyordum arada rapor alsam da ve hamileliği çok iyi geçen arkadaşlarım vardı kendi halime üzülüyordum.İnşallah doğuma kadar sürmeyecek sen prilam içince nasılsın?yataktan kalkamıyorum sırtıma yatak yastık bağlamış gibiyim🤣 kussam da içmesem mi diyorum malum evde bakılacak çocuk var.yaşım genç olsa zaten 2. İçin biraz beklerdim .Yarın içmeden kusarak deneyecem bir de yoksa çocuğuma bakamıyorum.

Ben biraz daha süt alsın istiyorum çok çok erken şuan sütü bırakması bi şekilde memeden yavaş yavaş keserim ama mama almazsa nasıl olucak onu bilmiyorum yaşına bile girmedi daha
Ben mama aldırmayı başaramadım daha önceki aylarda da denemiştim kabul etmedi o yüzden bilemiyorum ama yine de ek gıda döneminde olduğu için sevdiği tatlardan belki kendiniz mama hazırlarsınız öyle de denerseniz daha fazla kabul etmezse

Back
X