- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
Şimdi iyide tekrar altına yapmaya başladı inatçılık söz dinlemiyorHala aynı mı düzeldi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi iyide tekrar altına yapmaya başladı inatçılık söz dinlemiyorHala aynı mı düzeldi mi
Maşallah kuzulara zamanla alışırlar birbirlerine bakalım biz nasıl olcaz ilk aylar yorucu olcak ona şimdiden kendimi hazırladım zaten :)Ay maşallah ne güzel:) bende çok istiyordum ikiz nasip olmadı. İki aylık olduk şimdi daha iyiyiz ilk haftalar gerçekten çok yorumcuydu. Zamanla daha iyi olacak insallah! Kıskançlık da var ama sahiplenmede yapıyor
Gardını al vallaMaşallah kuzulara zamanla alışırlar birbirlerine bakalım biz nasıl olcaz ilk aylar yorucu olcak ona şimdiden kendimi hazırladım zaten :)
allah kolaylik versin canım hepimizeGardını al vallabazen öyle çıldırdığım anlar oluyorki
![]()
Sen bide beni gorsen.ilk sene cok zor okuor cnm ya bde benm kiz daha kucuktu dogum yaptm.ikisine yeticem die omrumden omur gittiGardını al vallabazen öyle çıldırdığım anlar oluyorki
![]()
ben 3 çocukla saldım çayıra, Mevlam kayıra modundayım :)Sen bide beni gorsen.ilk sene cok zor okuor cnm ya bde benm kiz daha kucuktu dogum yaptm.ikisine yeticem die omrumden omur gitti
Ay gelmene çok sevindim :) sen resmen beni anlatmışsın yaHayirli olsun .smdiden saglikla gelsin ins.tek cocuk meger sultanlikmis.hani derler ya birin degerini iki gelince,ikinin degerini uc gelince anliosun diye.aynen oyleymis.bnm kiz emmedi ama oglan tam memeci.cok yoruluyorum.sabaha kadar emiyor .bittim ya ikiye girsinde keseym diye sabirsizlaniorum.uyku zaten yok.cocuk insani yoruyor yipratior valla ya.bazen kizdigimda nerden yaptim cocuksuz hayatimi ozluom die soylenirken buluyorum kendimi.sonra onlari uyurken seyrediorum aa iiki yapmism Allah yokluklarini gostermesin diorum.iyice dengesize bagladim :/
Ikisi birlesior yaramazlk hat safhada.ama benj en cok yoran kizim oyuncaklarini paylasmior kardesiyle.kizim yapma etme oda oynasin demek daha cok yoruyor ama bugunlerde gececek ,gecerken de omrumuzude goturecek hayatn gercegikista geldi insan daha cok bunaliyor.hasta oldummu ikisi hasta oluor bir ona bir buna bak.of of velhasil annelik hakketten zor.bnde bitti artik 3dusunmuyorum.omrumden omur gittibyaw
grill kutluom seni valla sen uc ile bakirkoye yatmadin ben ikiyle yakinda yatacagim sanirim
![]()
Oinsan kafayi yiyor cnm ve oyle zamanlar gelioki ikisine yetisicem die sinir krizi geciriosun ve ndn yaptim .bir tane neyime yetmiodu derken soylenirken bulcaksin kendini.ilk sene cok zor ama bir seneyi devirince hersey daha da rayina oturuyor.tek cocukla istedgn yere cikabiliosun ama pespese iki taneyi disarda zaptetmek gercjten hic kolay olmuor.yardim sart oluor ama oda yok.senjn ufaklik ayaklaninca gor.resmen kardes kavgalari baslior.bnm kiz oglani dovuor oyuncak paylasmior.oglan kizin sirtina binior falan.valla guluom ama cildiriomda.ama gececek bu gunlerde.insani skan evde hapis kalmak okuor.disari cikamayinca piskoljsi mahfoluor.kista geldi.bnmki 16aylik.smdi yaza bersey daha ii olcak diorim.her sene bole die die omuru tuketicez galibaAy gelmene çok sevindim :) sen resmen beni anlatmışsın yaöyle yoruluyorumki İnan oğlumdan çok kızım yoruyor. Bende 2 çocuk annesi olarak kalmak istiyorum
fena halde eve kapanıp kaldım ikisiyle cesaret edip çıkamıyorum zaten kışda geldi yaza inşallah herşey güzel olacak deyip kendimi motive etmeye çalışıyorum. Birde kilom öyle fena üstüme yapıştıki
gitmeyecek sanki
Kiloyu dert etme.bnde cok cnmi skiodum ama. Bir dikkat etmeye baslaynca hizli sekilde veriosun.ben 6dan sonra dikkat edip canan karatau dieti yaptim okadar hizli gittiki cok kacamaklarim oldgu halde.merak etme vucud eski haline donuoAy gelmene çok sevindim :) sen resmen beni anlatmışsın yaöyle yoruluyorumki İnan oğlumdan çok kızım yoruyor. Bende 2 çocuk annesi olarak kalmak istiyorum
fena halde eve kapanıp kaldım ikisiyle cesaret edip çıkamıyorum zaten kışda geldi yaza inşallah herşey güzel olacak deyip kendimi motive etmeye çalışıyorum. Birde kilom öyle fena üstüme yapıştıki
gitmeyecek sanki
Valla ömür bitecek dediğin gibi :) peki okula kaç yaşında göndermeyi düşünüyorsunKiloyu dert etme.bnde cok cnmi skiodum ama. Bir dikkat etmeye baslaynca hizli sekilde veriosun.ben 6dan sonra dikkat edip canan karatau dieti yaptim okadar hizli gittiki cok kacamaklarim oldgu halde.merak etme vucud eski haline donuo
Krese blmyrm verir miyim ama aksi bir durum cikmazssa kagit gelirgelmez okula vercem.bes yas mi ne oluodu sanirimValla ömür bitecek dediğin gibi :) peki okula kaç yaşında göndermeyi düşünüyorsun
Calsmak istiorum evde piskoljm bozuluor.insan sosyal hayati bseylere yaramayi ozluor ama sanirim calismak bile zor iki cocuklaValla ömür bitecek dediğin gibi :) peki okula kaç yaşında göndermeyi düşünüyorsun
Erken başlatanlar genelde pişman oluyor. Ben 6 yaşında okul öncesi 7 de ilkokula başlasın diyorum. Erkenden çocuklar hayata başlamasın derim. 4 yaşında bile alıyor devlet okul öncesi:) kağıt gelmiyor bildiğim kadarıyla sistemden bakacaksın. Ben birisine bırakıp çalışamam sanırım.Calsmak istiorum evde piskoljm bozuluor.insan sosyal hayati bseylere yaramayi ozluor ama sanirim calismak bile zor iki cocukla
Bnm gorumcem kagit gelir gelmez verdi ve hic pisman dgl.cocukta mutlu .kuzenleri daha gec basladi.bnde 6yasinda baslamistm okula.ama yasitlarim daha gec baslisti.ben hep once basladim die bir grur olurdu cocuk akli iste.buda calismak gibi tercih meselesi tabi ki.kizim hergun okula gitmek istyrm beni okula yazdir dior.gordukce hevesleniyor.ben yabanci bakiciya brakmam ama annem falan bakarsa veya cok iyi bildigim bir tanidik,birakip calisirim.ins o gunleri goruruz hayrlisiylaErken başlatanlar genelde pişman oluyor. Ben 6 yaşında okul öncesi 7 de ilkokula başlasın diyorum. Erkenden çocuklar hayata başlamasın derim. 4 yaşında bile alıyor devlet okul öncesi:) kağıt gelmiyor bildiğim kadarıyla sistemden bakacaksın. Ben birisine bırakıp çalışamam sanırım.
Eğer çalışacaksan kesinlikle normal anaokuluna gönder derim. Valla bu devirde kimseye güvenilmiyor. Benim kuzımda okul okul diye can atıyor kocaman okul çantası aldık sürgülü, ayaklı yazı tahtası aldık :)Bnm gorumcem kagit gelir gelmez verdi ve hic pisman dgl.cocukta mutlu .kuzenleri daha gec basladi.bnde 6yasinda baslamistm okula.ama yasitlarim daha gec baslisti.ben hep once basladim die bir grur olurdu cocuk akli iste.buda calismak gibi tercih meselesi tabi ki.kizim hergun okula gitmek istyrm beni okula yazdir dior.gordukce hevesleniyor.ben yabanci bakiciya brakmam ama annem falan bakarsa veya cok iyi bildigim bir tanidik,birakip calisirim.ins o gunleri goruruz hayrlisiyla
Hayirlisi o gunleri bir gorelimde ins.bnm oglum birbucuk yasinda oldu swninki ne kadarlikEğer çalışacaksan kesinlikle normal anaokuluna gönder derim. Valla bu devirde kimseye güvenilmiyor. Benim kuzımda okul okul diye can atıyor kocaman okul çantası aldık sürgülü, ayaklı yazı tahtası aldık :)