• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benimki dokuzbuçuk oldu. Çok hareketlendi artık nefes aldırmıyor gerçekten bi zamanlar oku oku bitmezdi. Şaka bi yana ikimiz ayakta tutuyoruz. Survivör gibi olduk bakalım ödülü hangimiz alacağız

Benimki dokuzbuçuk oldu. Çok hareketlendi artık nefes aldırmıyor gerçekten bi zamanlar oku oku bitmezdi. Şaka bi yana ikimiz ayakta tutuyoruz. Survivör gibi olduk bakalım ödülü hangimiz alacağız
:D Allah yardimcin olsun.inan buyudukce daha zor oluyor.20ayi gecti bnm.oglan.e kizlarimiz zaten yasit.insan gezemiyor edemiyor,calisamiyor,bir kahve icmeye cikamior.bazen degermiydi diye dusunuorum sonra cok.sukur varlar boyle dusunme bu zor zamanlar gececekmdiorum.ama annelerimiz ne kadsr hakliymis.cocuk buyutmek cok zor cok.Allah hepimizin yrdmcisi olsun.

merhaba anneler benimde 2014 ekim li oglum var
2. ye cesaret edemedim calisiyorum oglum krese gidiyor
bu ara cok inatci cok yipratiyor
sabah 7 de uyaniyoruz uyumak ne mumkun

S.a iyi akşamlar herkese canlarım inş herkes iyidir minik kuzularıma dikkat edin 4 gözle bekliyorum doğacakları günü mutluluğunuz mutluluğum bu saatten sonra Allah en ufak sıkıntı vermesin bizim durumumuz aynı minik kızımla sın günlerimin tadını çıkarıyorum sadece konuşuyorum,seviyorum onu bu dünyadan daha güzelliklerin olacağı bir yere gideceğini anlatıyorum toparlanmaya çalışıyorum Bi yandan sinir katsayılarım artıyo bazen kaynanamla görümcem geldi pislik temizlemekten bıktım canım zaten burnumda acımı bile yaşayamıyorum daral geldi hemen gidecekler Allahtan oğlum Bi huysuz kaynanama siniri gelio sevmiyo hiç anlayacağınız böyle kızlar aman doğum edince sizden hizmet beklemiycek insanlar olsun yanınızda çok yıpratıcı oluyor oğlumu sallıyorum şimdi uyudu sayılır bşan önce sabah olsun diye vurup kafayı uyucam başka turlu saatler geçmiyor sizleri çok öptüm kuzularıma iyi bakın rabbime emanetsiniz bacılarım yine gelirim
selamun aleykum sizin yazınızı şimdi okudum 4 sene olmuş nasılsınız üzüldüm ama herşey imtihan hayatta elden birşey gelmiyor :(

Sunset slm cnm.O kadar iogun maraton icinde buraya bakamaz olmustum.arafa bakiodum ama kimse yazmamisti.kizim bu eylulde anaokuluna baslayacak.birde baleye gitmek cok istior.baleye vercem.ama ikisi bir arada nasil olcak blmyrm.ben rahatladim bayagi.iyiki pespese yapmisim.birini buyutup otekiji yapsam benm icin cok zor olcakti.smdi sil bastan zor gelirdi.sen nasilsin nasil gidior.cocuklar nasil?

Kizim daja da uslandi.oyle eski yaramazlklari cok kalmadi.temizlkte herseyde yardimci oluyor ama oglum cok yramaz oldu.oda duzelir .Eskiden cok zordu hersey.Okul zamanlari bakalm nasil olcak.artik keyifliyiz geziyoruz tozuyoruz.tatillere falan cikioruz.cocuklar buyidukce hayat kolaylasti.

Kimse bakmiyor mu?bir ara snow vardi sunset vardi yediveren vardi,vardida vardi.....
Ama hepiniz kayboldunuz.keske bir baksanizda yeniden laflasak.

Sunset slm cnm.O kadar iogun maraton icinde buraya bakamaz olmustum.arafa bakiodum ama kimse yazmamisti.kizim bu eylulde anaokuluna baslayacak.birde baleye gitmek cok istior.baleye vercem.ama ikisi bir arada nasil olcak blmyrm.ben rahatladim bayagi.iyiki pespese yapmisim.birini buyutup otekiji yapsam benm icin cok zor olcakti.smdi sil bastan zor gelirdi.sen nasilsin nasil gidior.cocuklar nasil?
Slm :)))) şifremi unuttum 🙈 daha öncede unutup yeni üyelik almıştım hepsi birbirine karıştı yazamadım.

Kimse bakmiyor mu?bir ara snow vardi sunset vardi yediveren vardi,vardida vardi.....
Ama hepiniz kayboldunuz.keske bir baksanizda yeniden laflasak.
Döndüm çok şükür 😅 bizde bu sene okula başlıyoruz. Kızım zaman zaman kardeşine ayak uydursada daha iyi ama oğlum tam bir fırtına lodos 🤣

Sukur dondun.valla onlar grubu tamamen terketti.varsa yine sen ben variz.keske.gelseler.
Evet okul hayatina baslamis bulunuoruz.bzdede tam tersi.kiz firtina oglan uysal.nerden nereye geldik dgl mi!bale olayindan vazgectim.unutkusken hatrlatmiorum ikisini bi arada ikimizde goturemeyiz.zatej is guc derken hayat nasil akip gidior blmyrum.bu arada sifre unutma konusunda beni gecemezsin.surekli face sifremi unuturum hesabima giremem cocuklardan hic akilda kalmior.en ii ben anlarim seni2

Bende burdayım canlar. Yarın Büyük gün .gerçi bu bizim 3.senemiz ama yinede heyecan var.benim de ilki kız ikinci erkekti. Bazen çok iyiler bazen tom ve Jerry .ama çok şükür Rabbime. Kendinize kuzulara iyi bakin Allaha emanet

Artık çocuklar büyüdü de okullu oldu. Bugünlerimize şükür :)

En son buraya ne zaman yazdım acaba, bildirimi geldi :KK70:
Oğlum ekim doğumlu olacaktı ama erken doğdu eylülde..
24 eylülde doğunca biz bu sene mecbur ilkokula başlıyoruzo_O
Ekim doğumlu anneler ne yapacaksınız? Birinci sınıfa başlatacak var mı

Selam Ekim anneleri,
Bende 2014 ekim annesiyim. Diğer kullanıcı şifremi unuttum ysmn kullanıcı adımdı. Şimdi Allah izin verirse aralık ta bir kızım daha olacak. Sizler nasılsınız ? Uzun zaman oldu buraya yazamadım. Çocuklar Nasıllar ? Ben 1.sınıfa vermiyorum kızımı. Normalde de vermeyecektim erken okul hayatına başlamasını istemiyorum ama şimdi bu pandemiden dolayı anaokuluna da vermeyeceğim belki 2. Dönem ortalık durulursa olabilir. Sizin düşünceniz nasıl bu konuda ? İnşallah herkes iyidir😊🙏

Back
X