Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki dokuzbuçuk oldu. Çok hareketlendi artık nefes aldırmıyor gerçekten bi zamanlar oku oku bitmezdi. Şaka bi yana ikimiz ayakta tutuyoruz. Survivör gibi olduk bakalım ödülü hangimiz alacağız
selamun aleykum sizin yazınızı şimdi okudum 4 sene olmuş nasılsınız üzüldüm ama herşey imtihan hayatta elden birşey gelmiyorS.a iyi akşamlar herkese canlarım inş herkes iyidir minik kuzularıma dikkat edin 4 gözle bekliyorum doğacakları günü mutluluğunuz mutluluğum bu saatten sonra Allah en ufak sıkıntı vermesin bizim durumumuz aynı minik kızımla sın günlerimin tadını çıkarıyorum sadece konuşuyorum,seviyorum onu bu dünyadan daha güzelliklerin olacağı bir yere gideceğini anlatıyorum toparlanmaya çalışıyorum Bi yandan sinir katsayılarım artıyo bazen kaynanamla görümcem geldi pislik temizlemekten bıktım canım zaten burnumda acımı bile yaşayamıyorum daral geldi hemen gidecekler Allahtan oğlum Bi huysuz kaynanama siniri gelio sevmiyo hiç anlayacağınız böyle kızlar aman doğum edince sizden hizmet beklemiycek insanlar olsun yanınızda çok yıpratıcı oluyor oğlumu sallıyorum şimdi uyudu sayılır bşan önce sabah olsun diye vurup kafayı uyucam başka turlu saatler geçmiyor sizleri çok öptüm kuzularıma iyi bakın rabbime emanetsiniz bacılarım yine gelirim
Cvp verdiginiz hanimin yazisini bu sayfada gormedim.baktim ama yok.nerde yazmisselamun aleykum sizin yazınızı şimdi okudum 4 sene olmuş nasılsınız üzüldüm ama herşey imtihan hayatta elden birşey gelmiyor![]()
çok eski bir yazıydı öyle karıştırıken gördüm ben de bilmiyorumCvp verdiginiz hanimin yazisini bu sayfada gormedim.baktim ama yok.nerde yazmis
Hemde durumu anlayadim
Slm :)))) şifremi unuttumSunset slm cnm.O kadar iogun maraton icinde buraya bakamaz olmustum.arafa bakiodum ama kimse yazmamisti.kizim bu eylulde anaokuluna baslayacak.birde baleye gitmek cok istior.baleye vercem.ama ikisi bir arada nasil olcak blmyrm.ben rahatladim bayagi.iyiki pespese yapmisim.birini buyutup otekiji yapsam benm icin cok zor olcakti.smdi sil bastan zor gelirdi.sen nasilsin nasil gidior.cocuklar nasil?
Döndüm çok şükürKimse bakmiyor mu?bir ara snow vardi sunset vardi yediveren vardi,vardida vardi.....
Ama hepiniz kayboldunuz.keske bir baksanizda yeniden laflasak.