2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Haklısın canım sende. Ben aynı odada yatmayı düşünmüyorum bebişimle. Küçükte olsa kendi odasında yatacak. Tabi ilk bir kac gün dayanamam koynumuza alabiliriz :) doğru benim yatak odamada sığmaz tahta olanlar.

Boyle bir yatak düşünüyorum ben cok hosuma gitti. İşte bizde calışma odasını bebek odası yapcaz

Yalnış fotograf paylaştım :) bekle birdaha paylasıyım

Kız sen ne erken uyuyorsun. Dikkatimi çekti hep erkenden uyuyorsun :))))))) Aslında senin yaptığın da doğru. İlerde uyuyamıcaz çünkü :)))))))

cnm erkenden uyuduğumda uykumu daha iyi alıyorum ve çok uykum geliyor hamile kaldığımdan berii galiba hamilelikten bu gün dha erken uyuyacağim çünkü bir an önce sabah olsunn uyuyunca insan düşünemiyor merak edemiyor buda çok iyi oluyor ha senin dediğinide düşünüyorum bu günleri mumla arayacaksın tadını çıkar diyorum kendimeee

Yatiyorum surekli parol yutabiliyorum sadece...cinsiyete bende 1 nisanda gitmeyi dusunuyorum.. 12. Haftalarda yanilma olabiliyor cunku..

Bu park yatak işte. Benim kocam bunu beğenmiyor.

Tamam canım iyi geceler olsun sana :))

O benim beğendiğim park yasaktı işte 3 lü set Buda bebek odası asıl istediğim işte
Eki Görüntüle 1000795
Bence o park beşikte güzel duruyor canım ya

Bu yataklardan almak istiyor işte benim kocam da :/

Ama ben bunu alırsam giyinme odamı bebeğime oda yaparım. Dolabını da alırım o zaman. İkisinden birini kabul edecek kocam artık

keşke ama tek bu defa.. yeterki saglıkla dogsun büyüsün bidaha yaparız inşallah

Bu yataklardan almak istiyor işte benim kocam da :/

Ama ben bunu alırsam giyinme odamı bebeğime oda yaparım. Dolabını da alırım o zaman. İkisinden birini kabul edecek kocam artık

Tabi canım takımdır zaten onlar bozulmaz ama bence tahta al ya cok güzel cok modern duruyor ama Park'ta güzel duruyor bilemedim :)

buraya girmezsem anlaki ters giden bilşeyler var cnm işallah iyi haberlerle gelirimm gelir gelmez yazarım sözz rabbim korusun yavrularımızı neyse ben uyuyumda biran önce sabahh olsun yavrumu göreyimm hadi iyi gecelerrrr

Rabbim rahatlık versin rüyanda bebişini görürsün inşallah iyi geceler canım

Tabi canım takımdır zaten onlar bozulmaz ama bence tahta al ya cok güzel cok modern duruyor ama Park'ta güzel duruyor bilemedim :)
Belki ilerleyen zamanlarda tecrübeli annelerden tavsiyeler gelir bize canım:))))))))
Ya benim saçımda 3 tel beyaz çıktı. Benim beyazım yoktu. Bir gecede olmuş. Sabah bi kalktım beyaz.. Hamilelikte olur mu ki?

Son düzenleme:
Canim Allah kolaylik versin şimdiden kendini ve bebeği strese sokma ona göre Rabbim werir buarada hemseriymisiz bende anteplim ama yurt dışında yaşıyorum sevindim bi hemserimin olmasina
Kızlar bol bol ceviz yiyin. Bebeğin sinir sistemi, beyin gelşimi için çok önemliymiş diye duydum.
Canim ben ilk ay çok yedim şimdi ise sogudum yiyemiyorum maalesef

Belki ilerleyen zamanlarda tecrübeli annelerden tavsiyeler gelir bize canım:))))))))
Ya benim saçımda 3 tel beyaz çıktı. Benim beyazım yoktu. Bir gecede olmuş. Sabah bi kalktım beyaz.. Hamilelikte olur mu ki?

Bu konuda hiç bir fikrim yok tecrübeli annelere sormak lazım :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…