- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Canım benim ev 2+1
Bi odam yatak odası diğeri salon. Bi tane de giyinme odam var. O beşikler ister istemez büyük oluyor park yatağa göre. O benim yatak odasında kocaman durur. Hem ben geceleri yanıma çekerim. Onu nasıl çekicem bilmiyorum. Şu olumlu tarafı var ki korumalıkların ön tarafı inebiliyor. Böylece yatağıma tamamen yanaştırabilirim. Ay bilmiyorum ya. Bu sitede de okuyorum herkes park yatak almış. Herkes kullanışlı diyor..
Bi de beşik fiyatlarına baktım 900den başlıyor. Park yataklar 300den..
Canım benim ev 2+1
Bi odam yatak odası diğeri salon. Bi tane de giyinme odam var. O beşikler ister istemez büyük oluyor park yatağa göre. O benim yatak odasında kocaman durur. Hem ben geceleri yanıma çekerim. Onu nasıl çekicem bilmiyorum. Şu olumlu tarafı var ki korumalıkların ön tarafı inebiliyor. Böylece yatağıma tamamen yanaştırabilirim. Ay bilmiyorum ya. Bu sitede de okuyorum herkes park yatak almış. Herkes kullanışlı diyor..
Bi de beşik fiyatlarına baktım 900den başlıyor. Park yataklar 300den..
Kız sen ne erken uyuyorsun. Dikkatimi çekti hep erkenden uyuyorsun :))))))) Aslında senin yaptığın da doğru. İlerde uyuyamıcaz çünkü :)))))))
Işıkları kapat yat canım hamilelikte baş ağrıları olurmuş. Aynı gün gitcem sanırım bende 14 ünde gitmeyi düşünüyorum ne kadar gec gidersem cinsiyet için okadar yararlı olur diye düşündük
Haklısın canım sende. Ben aynı odada yatmayı düşünmüyorum bebişimle. Küçükte olsa kendi odasında yatacak. Tabi ilk bir kac gün dayanamam koynumuza alabiliriz :) doğru benim yatak odamada sığmaz tahta olanlar.
Eki Görüntüle 1000789
Boyle bir yatak düşünüyorum ben cok hosuma gitti. İşte bizde calışma odasını bebek odası yapcaz
cnm erkenden uyuduğumda uykumu daha iyi alıyorum ve çok uykum geliyor hamile kaldığımdan berii galiba hamilelikten bu gün dha erken uyuyacağim çünkü bir an önce sabah olsunn uyuyunca insan düşünemiyor merak edemiyor buda çok iyi oluyor ha senin dediğinide düşünüyorum bu günleri mumla arayacaksın tadını çıkar diyorum kendimeee
O benim beğendiğim park yasaktı işte 3 lü set Buda bebek odası asıl istediğim işte
Eki Görüntüle 1000795
Bence o park beşikte güzel duruyor canım ya
ayy uzun uğraşlar sonunda hamile kalınca böyle oluyor belkide kucağimıza aldığımız günlerde gelir işalahh keşke ikiz olsaydıda bir kerede bütün stresten meraktan kurtulurduk ne güzel olurdu balzem ki ikiz ne güzell yaa
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
kızlar sizden bi ricam olcak yarın bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz lütfen dua edin duyayım ne olurr:18:
Bu yataklardan almak istiyor işte benim kocam da :/
Ama ben bunu alırsam giyinme odamı bebeğime oda yaparım. Dolabını da alırım o zaman. İkisinden birini kabul edecek kocam artık
Kizlar bugun saglik ocagina gittim tartildim iki kilo vermisim
buraya girmezsem anlaki ters giden bilşeyler var cnm işallah iyi haberlerle gelirimm gelir gelmez yazarım sözz rabbim korusun yavrularımızı neyse ben uyuyumda biran önce sabahh olsun yavrumu göreyimm hadi iyi gecelerrrr
Belki ilerleyen zamanlarda tecrübeli annelerden tavsiyeler gelir bize canım:))))))))Tabi canım takımdır zaten onlar bozulmaz ama bence tahta al ya cok güzel cok modern duruyor ama Park'ta güzel duruyor bilemedim :)
Canim Allah kolaylik versin şimdiden kendini ve bebeği strese sokma ona göre Rabbim werir buarada hemseriymisiz bende anteplim ama yurt dışında yaşıyorum sevindim bi hemserimin olmasinasinir oldum aklımdan çıkmıyor ya o öyle dedi hiç cvp bile vermedimm seni tınlamıyorumm der gibii geçen koçişlee kavga ettik ordaydık 15 tatilde bende surat yaptımm kocama kv sormuşş kavgamı ettiniz diye kocamda hayır demiş evime gelmeme 1 gün kala oluyor bu işten mi nazlı surat yapıyor demiş ne alaka ya ben 15 gün boyunca yapcam evime gitmeme 1 gün kalamı surat yapcam işten kaçan biri de deyilim ha başka bişey bulamıyor ya onu araya katıyorr allahımm iyiki aynı yerde aynı evde otur muyorumm şimdiye konuşmuyoduk valla ne derse desinn sesimi çıkarmıyorum ayda yılda bi defa gidiyoruz diye fırsat bulduğunda lafı sokuyor bir kere susarım 2 kere susarım 3.de ağzının payını veririm
Canim ben ilk ay çok yedim şimdi ise sogudum yiyemiyorum maalesefKızlar bol bol ceviz yiyin. Bebeğin sinir sistemi, beyin gelşimi için çok önemliymiş diye duydum.
Belki ilerleyen zamanlarda tecrübeli annelerden tavsiyeler gelir bize canım:))))))))
Ya benim saçımda 3 tel beyaz çıktı. Benim beyazım yoktu. Bir gecede olmuş. Sabah bi kalktım beyaz.. Hamilelikte olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?