- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Ne güzel ya canım ahhhhh ahh ben simdikten 1,5 kilo almışım bebisslerimiz saglikli olsunda çok takiyorum kiloyu kafama:26:Kizlar bugun saglik ocagina gittim tartildim iki kilo vermisim
Bizde iyiyiz çok şükür cnm işte buyuyoruz sen nasılsın minigin nasilIyiz kuzucuk sen nasılsın bebiş nasıl
Benim ilk hamileligimde olmadı bilemedim şimdi:44::44: seninki belki hamilelikte olabilir belli olmazBelki ilerleyen zamanlarda tecrübeli annelerden tavsiyeler gelir bize canım:))))))))
Ya benim saçımda 3 tel beyaz çıktı. Benim beyazım yoktu. Bir gecede olmuş. Sabah bi kalktım beyaz.. Hamilelikte olur mu ki?
Belki ilerleyen zamanlarda tecrübeli annelerden tavsiyeler gelir bize canım:))))))))
Ya benim saçımda 3 tel beyaz çıktı. Benim beyazım yoktu. Bir gecede olmuş. Sabah bi kalktım beyaz.. Hamilelikte olur mu ki?
Hoşgeldin bizde iyiyiz bebislerimizi buyutuyoruz canım kendini çok fazla yorma dinlenmerhaba kızlar nasilsiniz ben bugün çok yoruldum birazdanda yatcam evi temizledim felan kaç gündür yapmıyodum bugün yapim dedim yarında erken kalkıp okula gitcem sabah kalkmak çok zor yaa bide böyleyken daha zor oluyo şu sürekli uyku hali bi gitse üzerimden zor olmayacakta neyse ben kaçtım bi slm vereyim dedim ne yapıyosunuz nasılsınız diye sorayım dedim aklım hep sizde oluyo çünkü inş şu 3 ayı sağ sağlim attlattıkmı ondan sonrası çok kolay geçiyo hepinizi öptüm Allaha emanet olun iyi geceler size :80::80:
merhaba kızlar nasilsiniz ben bugün çok yoruldum birazdanda yatcam evi temizledim felan kaç gündür yapmıyodum bugün yapim dedim yarında erken kalkıp okula gitcem sabah kalkmak çok zor yaa bide böyleyken daha zor oluyo şu sürekli uyku hali bi gitse üzerimden zor olmayacakta neyse ben kaçtım bi slm vereyim dedim ne yapıyosunuz nasılsınız diye sorayım dedim aklım hep sizde oluyo çünkü inş şu 3 ayı sağ sağlim attlattıkmı ondan sonrası çok kolay geçiyo hepinizi öptüm Allaha emanet olun iyi geceler size :80::80:
Ne güzel ya canım ahhhhh ahh ben simdikten 1,5 kilo almışım bebisslerimiz saglikli olsunda çok takiyorum kiloyu kafama:26:
Bizde iyiyiz çok şükür cnm işte buyuyoruz sen nasılsın minigin nasil
Kızlar ben kaçtım kızım uyumusken yapılacak bi kaç işler var onları yapim yoksa benim cadı uyanikken yaptirmaz kendinize iyi bakin öptüm hepinizi: )))))))
Ne güzel canım ya bende bir kilo vermişim yani suanda toplamda 1 kilo aldım
hamilelikte saç dökülmesi olur ama saç beyazlamasını hiç duymadım cnm saçını boyayan birimisin ondanda kaynaklanır
Benim ilk hamileligimde olmadı bilemedim şimdi:44::44: seninki belki hamilelikte olabilir belli olmaz
Selam Arkadaslar aranizda ocakta tup bebek tedavisiyle hamiş kalan var mi.
Ben varim 27 ocakta donmus transferi oldum
Hoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun minigin inş sağlıcakla kucagina almayı nasip eder RabbimSonuc pozitif herhalde :))
Bende cok sukur kanda hcg sonucumu dun aldim hamileyim insallah. 3 hafta sonra kese gormek ve kalp atisini duymak icin gidicez insallah .
Sen transferden sonra kendini sakindin mi. Kasiklarinda agrilarin oluyo mu. Başini agrittim ama kusura bakma
Boyum 1.60 ve 59 kiloyum canım. Her türlü yemeği yerim:))) hani salata ile doyan biri değilim. Ama ekmeği kestim hamile kaldıktan sonra. Sadece kahvaltıda yiyorum. Tavuğu çok severim. Ispanak, sarma, bulgur pilavı ve her türlü çorbayı yerim:) genelde kendim pişiririm yani dışardan çok nadir yeriz:)
yağlı yiyeceklerden mi oluyor dedim ya da ne biliyim kilolu olunca mide rahatsız mı oluyor diye dedim.
şimdi midem yine bir ağrı var. coraspirin de yapar mı ki.. dün gündüz içmeyi unutmuştum dün böyle olmadım. yiyeceklere de dikkat etmiştim. bugün yemekte kızartma olmasa da yağlıydı az yedim ama sonuçta yağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?