2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar nasilsiniz ben bugün çok yoruldum birazdanda yatcam evi temizledim felan kaç gündür yapmıyodum bugün yapim dedim yarında erken kalkıp okula gitcem sabah kalkmak çok zor yaa bide böyleyken daha zor oluyo şu sürekli uyku hali bi gitse üzerimden zor olmayacakta neyse ben kaçtım bi slm vereyim dedim ne yapıyosunuz nasılsınız diye sorayım dedim aklım hep sizde oluyo çünkü inş şu 3 ayı sağ sağlim attlattıkmı ondan sonrası çok kolay geçiyo hepinizi öptüm Allaha emanet olun iyi geceler size :80::80:

Belki ilerleyen zamanlarda tecrübeli annelerden tavsiyeler gelir bize canım:))))))))
Ya benim saçımda 3 tel beyaz çıktı. Benim beyazım yoktu. Bir gecede olmuş. Sabah bi kalktım beyaz.. Hamilelikte olur mu ki?
Benim ilk hamileligimde olmadı bilemedim şimdi:44::44: seninki belki hamilelikte olabilir belli olmaz

Belki ilerleyen zamanlarda tecrübeli annelerden tavsiyeler gelir bize canım:))))))))
Ya benim saçımda 3 tel beyaz çıktı. Benim beyazım yoktu. Bir gecede olmuş. Sabah bi kalktım beyaz.. Hamilelikte olur mu ki?

hamilelikte saç dökülmesi olur ama saç beyazlamasını hiç duymadım cnm saçını boyayan birimisin ondanda kaynaklanır

Hoşgeldin bizde iyiyiz bebislerimizi buyutuyoruz canım kendini çok fazla yorma dinlen
Bendede oluo uyku hali uykusuzluk zor geçiyo gün
Bana bende sayfaları okuyodum seni gormeyince merak ettim ama neyseki iyiymissin

Merhabalar canım kendini cok yormamaya çalış bak benim evde rezîl oldu gecem hafta kadın var ama bir haftaa gitti yine berbat ev haftasonu olsunda eşimle beraber yapalım diye bekliyorum 3. Ay bitene kadar boyle. Cok yormak istemiyorum kendimi sende oyle yap bence canım benim

Kızlar ben kaçtım kızım uyumusken yapılacak bi kaç işler var onları yapim yoksa benim cadı uyanikken yaptirmaz kendinize iyi bakin öptüm hepinizi: )))))))

Ne güzel ya canım ahhhhh ahh ben simdikten 1,5 kilo almışım bebisslerimiz saglikli olsunda çok takiyorum kiloyu kafama:26:

Bizde iyiyiz çok şükür cnm işte buyuyoruz sen nasılsın minigin nasil

Minikimde bemde iyiz cok şükür sadece bu gece cok abarttım yemeği. Iki tabak yedim resmen :) şimdide ölüyorum gaz sancısından :) iki tane maden sodası içtim ama nafile

hamilelikte saç dökülmesi olur ama saç beyazlamasını hiç duymadım cnm saçını boyayan birimisin ondanda kaynaklanır

Saçımı boyuyordum ama hamile kaldıktan sonra hiç boyamadım.. Zaten boyamam da inşallah başka beyaz olmaz. 3 tane var.

Ben varim 27 ocakta donmus transferi oldum

Sonuc pozitif herhalde :))
Bende cok sukur kanda hcg sonucumu dun aldim hamileyim insallah. 3 hafta sonra kese gormek ve kalp atisini duymak icin gidicez insallah .
Sen transferden sonra kendini sakindin mi. Kasiklarinda agrilarin oluyo mu. Başini agrittim ama kusura bakma

Hoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun minigin inş sağlıcakla kucagina almayı nasip eder Rabbim

Ayyy kızlar islerimi daha yeni bitti
Resmen halsizlikten pert dustum bi size bakayım dedim ama kimse yok yarın görüşmek üzere inş bir yerim tutulmadan kalkarim yataktan

Yaş 31
Şehir izmir
Kaçıncı Çocuk 1
Son Adet Tarihi 7 ocak
Tahmini Doğum Tarihi 14ekim

herkese merhaba,beni de listenize ekleyin arkadaşlar..

yağlı yiyeceklerden mi oluyor dedim ya da ne biliyim kilolu olunca mide rahatsız mı oluyor diye dedim.

şimdi midem yine bir ağrı var. coraspirin de yapar mı ki.. dün gündüz içmeyi unutmuştum dün böyle olmadım. yiyeceklere de dikkat etmiştim. bugün yemekte kızartma olmasa da yağlıydı az yedim ama sonuçta yağlı.

Canim benimde ayni sen gibi agri oluyor bulantimi agrimi diye kendimi dinledim agri daha agir basti bende coraspirin kullaniyorum acaba olabilirmi ondan acaba zaten az yiyorim ama hic yememis gibi midem agriyo ac hissediyorum ama yiyemiyorum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…